Topmadras Test 2018 – De 16 topmadrasser, der giver bedst komfort

0

Vil du gerne finde dig en lækker topmadras – så kan du i denne topmadras test få inspiration til at vælge den helt rigtige model til netop dit behov! Det er – desværre – ikke alle danskere, der helt kan se i øjnene, hvorfor de bør investere i en topmadras. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det i mange tilfælde er op til flere tusinde kroner, du skal investere, hvis du ønsker dig en rigtig god topmadras, hvilket du nemt kan finde i vores topmadras test. Det er naturligvis ikke alle, der er villige til at investere et beløb i denne klasse uden at vide, hvad de reelt set får for pengene, hvorfor der også er mange, der tøver med at investere i en god topmadras til deres seng – og det er en skam. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er op til flere gode grunde til at droppe din forestilling om, at du sagtens kan klare dig uden en topmadras, for selvom du med stor sandsynlighed sover ganske fornemt i din seng uden en topmadras, så vil du med garanti gerne have det fulde ud af din seng – og i et sådant tilfælde er der ikke nogen vej udenom at investere i en topmadras.

Hvis du investerer i en topmadras, så vil du samtidig også opleve, at den kan forbedre sengens samlede komfortniveau, men ikke nok med det, så vil du også komme til at opleve, at du får en bedre fordeling af din kropsvægt, mens du sover, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du vil få en langt bedre søvn end hvad du hidtil har været vant til. Endvidere, så vil en topmadras også kunne bruges til at justere din sengs egenskaber, hvilket betyder, at du samtidig også vil kunne gøre din seng enten blødere eller hårdere ved hjælp af en topmadras, hvilket samtidig også vil kunne gøre det meget nemmere for dig at sove i en seng, der passer perfekt til dig og dine krav samt præferencer. Som du med garanti har fået en fornemmelse af nu, så er der rigtig mange fordele ved at investere i en topmadras, hvorfor det bestemt ikke er noget, du skal være tilbageholdende i forhold til.

Det er dog ikke kun komforten, der bliver forbedret ved at investere i en topmadras, for du vil samtidig også kunne forlænge den generelle levetid af din seng, hvis du vælger at købe en topmadras. Det kan naturligvis godt lyde en anelse underligt, at det skulle være muligt for dig at forlænge levetiden af din seng ved blot at investere i en topmadras, men faktum er dog, at det er muligt og det er blot endnu en god grund til, at du skal købe en ny topmadras. Det handler om, at du har mulighed for at aflaste din seng ved hjælp af en topmadras, og det er lige netop dét, der er med til at forlænge den generelle levetid af din seng, da den ikke vil blive udsat af nær så meget slidtage, som hvis du i stedet havde været i direkte kontakt med din seng. Hvis du er overbevist om, at du skal have dig en topmadras, så kan du med garanti finde én i denne topmadras test.

Topmadras – 90 cm. x 200 cm.

3D Memory K60 – TILBUD LIGE NU: 1699,-

3d-memory-k60-90-x-200

BEDSTE PRIS: 1.699 kr. hos Bedre Nætter

 

3D Memory er en topmadras, der passer perfekt til enkeltsenge, da den har en bredde, der lyder på 90 cm. Det er en topmadras, der giver dig muligheden for at give det sidste touch eller finish til at gøre din søvnoplevelse endnu bedre, så den nærmest er på et niveau, der ikke kan tolkes som meget andet end perfekt. Det er en topmadras, der er udstyret med viskoelastisk skum (det hedder normalvis Memory Foam), der er én af de absolut mest populære typer af topmadrasfyld i dagens Danmark. Der er forskellige årsager til, at dette skum er blevet så fyld.

Det handler dog i høj grad om, at det er en type af fyld til blandt andet topmadrasser, der former sig efter din kropsvarme, hvilket vil sige, at den sørger for at tilpasse din sovepositur i løbet af natten. Dette er dog noget, den bruger din kropsvarme til, hvilket også er ensbetydende med, at skummet kan ende med at blive en kende varmt, men heldigvis er 3D Memory blevet udstyret med et bestemt 3D-betræk, der er med til at sikre, at der hele tiden bliver ventileret i løbet af natten og dermed skal du heller ikke være bange for, at du kommer til at få det for varmt i løbet af natten.

Ikke nok med det, så er 3D Memory-topmadrassen oven i købet også udstyret med en imponerende kerne, der har en højde, der lyder på hele 6 centimeter, og det kan bestemt mærkes. Selve madrassen er dog hele 9 cm. høj, hvoraf den føromtalte kern lyder på 6 cm., hvilket er med til at sikre dig, at du får en helt ekstraordinær oplevelse med en topmadras som denne. Der skal ikke være nogen tvivl om, at forholdet mellem kernens tykkelse og madrassens højde er på et niveau, der er meget bedre end, hvad der egentlig kan forventes af en madras i denne prisklasse, hvorfor det er et rigtig godt køb.

Mayan Green

mayan-green-90-x-200 BEDSTE PRIS: 3.999 kr. hos Bedre Nætter

 

Mayan Green er den eneste topmadras, der er certificeret 100% organisk og CO2-neutral med latexkerne, der findes. Det betyder også, at hvis en topmadras giver udtryk for dette og ikke bærer et Mayan Green-mærkat, så er det ikke 100% naturlatex, men derimod indeholder den respektive topmadras blot en procentmæssig andel af naturlatex. Det betyder også, at denne topmadras selvfølgelig er blevet opbygget med 100% naturlig latexfyld, ligesom polstringen i denne topmadras også er naturligt udvundet. Det er med til at sikre, at der er tale om en topmadras, der er 100% neutral og selvfølgelig også naturlig, der fremstår særdeles allergivenlig.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at det primære nøgleord, når det kommer til Mayan Green-topmadrassen er bæredygtighed. Det er også et faktum, der understreges af det flotte Rainforest Alliance-certifikat, som denne topmadras bærer med stolthed. Du skal dog ikke være bange for, at det øgede fokus på bæredygtighed har haft indflydelse på komforten af topmadrassen, da den er udstyret med en kerne, der er 6 cm. tyk og er fyldt med latex af absolut højeste kvalitet, hvilket sørger for både en optimal komfort og en utrolig effekt, hvilket vil give dig en rigtig god nattesøvn – hver eneste nat.

Der er tale om en fast madras, sammenlignet med f.eks. Memory Foam i topmadrasser, hvilket naturligvis skyldes kernens naturlige latexfyld. Derfor kan du også være sikker på, at der er tale om en sund, allergivenlig og særdeles støttende topmadras, der er noget, der appellerer til de fleste. Madrassen er blevet produceret med en meget stor omhu, hvilket blandt andet er gjort for at sikre bæredygtigheden, men selvfølgelig også for at kunne sikre, at madrassen giver dig en helt særlig komfort, som du ikke kan få med mange andre topmadrasser. Den giver dig en væsentligt forbedret nattesøvn og det vil du kunne mærke fra dag et.

Nordisk Fjer Comfort med Aloe Vera – 749,-Topmadras med memoryskum

KØB HOS WUPTI

Med denne komfortable topmadras fra Nordisk Fjer er du garanteret et solidt og holdbart produkt til en yderst fordelagtig pris. Madrassen er en helt særlig type helse madras, som er behandlet med Aloe Vera, og herudover måler den 90×200 cm. Den er yderligere fremstillet af memory skum, som gør, at madrassen former sig efter din krop, hvilket giver en fantastisk komfort samt støtte til de mest udsatte steder på din krop, såsom dine skuldre, din nakke og din lænd. Madrassen har endelig en overside, der øger luftcirkulationen, og som desuden transporterer al overskydende varme bort fra madrassen, så temperaturen forbliver behagelig hele natten igennem.

Madrassen, der udligner din krops trykpunkter

Når du investerer i denne topmadras fra Nordisk Fjer, får du desuden et betræk i utrolig høj kvalitet, og som desuden er komfortabelt. Det er desuden ekstra blødt, da det som sagt er blevet behandlet med Aloe Vera, og herudover er det nemt at tage af og kan blot kommes i vaskemaskinen og vaskes ved 60 grader.

Denne madras fra Nordisk Fjer er altså særlig god for dig, der ønsker en topmadras, der sørger for at udligne din krops trykpunkter. Det skum, som madrassen indeholder, er nemlig fantastisk, når det kommer til forebyggelse af alle typer muskelsmerter, hvad end det er i ryggen, hofter eller skuldre. Du får således rigtig meget for pengene, når du investerer i denne Nordisk Fjer Comfort topmadras, og den kan især anbefales til dig, der er allergiker.

PULSE Latex – FØR: 4.499,- TILBUD LIGE NU: 2.249,-

pulse-latex-90-x-200 BEDSTE PRIS: 2.249 kr. hos Bedre Nætter

 

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at PULSE Latex er én af de absolut mest holdbare og bedst ventilerende topmadrasser, du kan finde på det danske marked. Det stopper dog ikke her, for det er samtidig også én af de absolut stærkeste, mest modstandsdygtige og – vigtigst af alt – bløde topmadrasser, du nogensinde har og vil komme til at opleve. Det er en topmadras, der kan bryste sig af, at være særdeles trykaflastende, ventilerende såvel som langtidsholdbar, og alt dette er selvfølgelig noget, der kommer dig til gode i denne usædvanligt innovative og fremragende topmadras, der måler 90 cm. x 200 cm.

LÆS MERE:  Sådan finder du den rette væglampe

PULSE er en relativt ny topmadras på markedet. Visionen for denne topmadras har været meget klar; at den skal være bedre end alle de andre topmadrasser, der er at finde på det danske marked. Det betyder naturligvis også, at der er tale om en topmadras, der kan bryste sig af en fremragende kvalitet, som bliver produceret af den belgiske producent, Latexco, der i mange år har været noget af det ypperste, når det kommer til madrasser og særligt deres topmadrasser er meget imponerende. Det er en topmadras, der er skabt med omhu og med omtanke for både detaljer og det faktum, at alle skal kunne sove godt på den.

Med en topmadras som PULSE, så er du garanteret, at du kommer til at sove særdeles godt nat efter nat, da den giver dig en søvnoplevelse, der er ud over det sædvanlige. Selve kerne i PULSE-topmadrassen er bestående af en form for latex, der ikke blot er ventilerende og temperaturregulerende, men som endda også kan bryste sig af, at være antibakteriel. Det betyder også, at husstøvmider ikke kan leve i materialet, hvilket selvfølgelig også betyder, at du er garanteret et sundt søvnmiljø med denne topmadras, da alle de sædvanlige faktorer, der potentielt set kunne forstyrre din søvn er fjernet i denne topmadras.

Royal Arctic Helse Topmadras – 649,-

KØB I DAG HOS WUPTI

Med denne topmadras fra Royal Arctic får du en madras, der er inddelt i hele 5 forskellige komfortzoner, som hver især er tilpasset helt særlige steder på din krop, såsom din nakke, lænd og skuldre. Dette gør, at du får en optimal trykaflastning, når du sover, og dermed en mere dyb og rolig søvn nat efter nat. Herudover har disse mange komfortzoner desuden den betydning, at du vil have mindre behov for at vende dig om natten, og endelig sikrer overfladen på madrassen desuden, at du altid har den helt rette temperatur, når du sover, og dermed aldrig får det for varmt eller for koldt.

Allergivenlig topmadras, der former sig efter kroppen

Topmadrassen er udstyret med en kerne af memoryskum, hvilket vil sige, at den er trykaflastende og dermed former sig efter din krop. Du får således den optimale komfort hver eneste nat, og det er desuden med til at få dine muskler til at slappe af, mens du sover, hvilket gør, at du med garanti vil føle dig langt mere frisk og veludhvilet om morgenen. Endelig skal det nævnes, at denne type topmadras fra Royal Arctic er særligt velegnet for allergikere, eftersom betrækket minimerer risikoen for, at der kommer enten luft, svamp eller andet i soveværelset, da den er Aloe Vera-behandlet.

Topmadras – 120 cm. x 200 cm

Diamant Basic topmadras – 389,-Billig topmadras

389 kr. HOS WUPTI

Når du skal ud at investere i en ny seng til hjemmet, er det mindst lige så vigtigt, at du sørger for at vælge den helt rette topmadras. En topmadras er nemlig det sidste lag, som er særligt afgørende for, hvor god en komfort du vil få, når du sover om natten. Diamant Basic topmadrassen er et yderst kvalificeret bud på en rigtig god topmadras i høj kvalitet til en god pris. Denne type madras er fremstillet af purskum, og betrækket er af mikrofiber. Herudover har den en medium fasthed, hvilket gør, at den er velegnet til stort set alle kropsvægte. Det skal desuden nævnes, at du nemt kan tage betrækket af og vaske det ved 60 grader.

Topmadras af høj kvalitet til en fordelagtig pris

Den 3 cm tykke purskum, som madrassen indeholder, betyder, at du får en yderst behagelig og blød madras, men herudover gør det også, at du altid er garanteret den helt rigtige støtte til kroppens mest udsatte områder. Herudover er betrækket vertikalquiltet og består af 100% microfiberstof med polyfiber. Når du vælger denne topmadras fra Diamant Basic er du altså garanteret en madras til en yderst fordelagtig pris, som vil kunne passe til de fleste mennesker, og som desuden er både blød, men samtidig formår at give dig den komfort, som du har brug for, til at kunne ligge optimalt hver eneste nat.

FloatGel (7 cm) – Latex – 2.499,-Topmadras komfort

2.499 kr. HOS SENGEFABRIKSUDSALG

Er du på udkig efter en topmadras i særledes høj kvalitet, er denne FloatGel model i latex et yderst godt bud. Her er du garanteret en komfortabel samt kølende madras, der sikrer dig et mere behageligt og sundere soveklima. Herudover er madrassen desuden udstyret med en medium fasthed, og den sørger altid for at give dig den helt nødvendige støtte på de mest udsatte områder, eftersom den tilpasser sig efter netop din kropsvægt.

Det oplagte valg for dig, der ofte har det varmt om natten

Der er rigtig mange danskere, der tit vågner op om natten, da de simpelthen bare har det alt for varmt. Men med denne FloatGel topmadras vil dette ikke længere blive et problem for dig, i og med at den har en kølende effekt. Madrassen indeholder som sagt latex, hvilket er et ventilerende materiale, der sørger for at aflede varmen. Herudover sørger latexen også for, at du får en mere jævn og fast støtte, når du sover, og det kan således være en rigtig god idé at investere i denne type topmadras, såfremt du eksempelvis har en seng, der er lidt for blød. Endelig skal det nævnes, at betrækket let kan tages af og vaskes, og at det desuden er en allergivenlig madras.

Topmadras – 140 cm. x 200 cmTopmadras test

Deluxe (8 cm) – Latex – 3.799,-

3.799 kr. HOS SENGEFABRIKSUDSALG

Er du på udkig efter en eksklusiv topmadras i høj kvalitet, er denne Latex Deluxe model uden tvivl det helt rette valg for dig. Denne madras er nemlig udstyret med en 5 cm tyk kerne, som er produceret af latex, hvilket giver dig den helt rette støtte og komfort hele natten lang. Herudover skal det desuden nævnes, at denne topmadras er yderst velegnet til allergikere, eftersom den er allergivenlig. Når du vælger en topmadras, der består af latex, giver det dig en progressiv komfort, hvilket vil sige, at den ikke blot giver efter din kropsvægt og former sig – som memory skum eksempelvis gør. Den skubber i stedet igen, hvilket resulterer i en langt mere fast overflade, og du undgår dermed desuden følelsen af at synke ned i madrassen så at sige.

Vær garanteret den rette støtte uanset din kropsvægt

En anden fordel ved at vælge en topmadras med latex er, at det giver dig en fantastisk støtte til din krop, i og med at dette materiale er i stand til at gå ind og tilpasse sig den enkeltes kropsvægt. Du får således altid den rette støtte og komfort, når du sover, hvad end du har en kropsvægt på 100 kg eller 70 kg. Endelig skal det også nævnes, at latex ikke holder på varmen, i og med at det er et naturmateriale, og du undgår således at komme til at svede, når du sover.

Mayan Green Cloud – FØR: 4.999,- TILBUD LIGE NU: 3.399,-

mayan-green-cloud-140-x-200 BEDSTE PRIS: 3.399 kr. hos Bedre Nætter

 

Mayan Green Cloud er en topmadras, der tilhører serien af Mayan Green-topmadrasser, der er den eneste kollektion af organiske latexmadrasser, der er blevet certificeret. Det betyder også, at den er mærket med det såkaldte Mayan Green-mærkat, der betyder, at den er bestående af 100% naturlatex. Madrassen er udstyret med en latexpolstring, der – som sagt – er naturligt udvundet. Det betyder, at den latex, der bruges til kernen i Mayan Green Cloud er udvundet fra træer i Guatemala i modsætning til de mange andre topmadrasser med latex, der findes på det danske marked, der indeholder en blanding af naturligt og syntetisk produceret latex.

Udvindingen af latex til denne topmadras sker under en meget streng kvalitetskontrol og samtidig også sunde arbejdsvilkår, hvilket også er derfor, at Mayan Green Cloud har fået Rainforest Alliance-certifikatet. Det er et certifikat, der bevidner om, at det er et bæredygtigt produkt og at den samtidig også er af høj kvalitet. Det stopper dog ikke her, for Mayan Green Cloud er desuden også én af de mest allergivenlige topmadrasser på det danske marked, da dens betræk er fremstillet med FSC-certificerede træfibre. FSC er en international organisation, der beskæftiger sig med sundt skovbrug blandt andre aktiviteter.

Der skal ikke lægges skjul på, at Mayan Green Cloud er en topmadras, der er blevet produceret med et meget ekstremt fokus på detaljen, hvilket også betyder, at det er en topmadras, der er radikalt anderledes end de mange andre topmadrasser på markedet – og det gør sig gældende i forhold til både komfort og naturlig produktion. Selve kernen af latex i Mayan Green Cloud er 6 cm. tyk, der sikrer dig, at du får en omhyggelig støtte over hele kroppen. Mange billigere madrasser har en kerne, der er blot 2 cm. tyk, hvorfor der bestemt kan både ses og mærkes forskel på en topmadras af høj kvalitet som Mayan Green Cloud og en topmadras af lav kvalitet.

PULSE Latex – STÆRKT NEDSAT: FØR 5.999 – TILBUD HER OG NU: KUN 2.999,-

pulse-latex-140-x-200 BEDSTE PRIS: 2.999 kr. hos Bedre Nætter

 

Hvis du er på jagt efter en topmadras, der kan bryste sig af, at være én af de absolut mest holdbare og samtidig også bedst ventilerende og stærkeste topmadrasser på det danske marked, så skal du – uden tvivl – tage et nærmere kig på PULSE Latex, der samtidig også kan bryste sig af, at være særdeles modstandsdygtig og i samme ombæring også uhyre blød. PULSE-topmadrassen er en topmadras, der er meget trykaflastende, ventilerende og langtidsholdbar, hvilket selvfølgelig alt sammen er noget, der kommer dig til gode, hvis du vælger at investere i denne usædvanlige topmadras, der er både innovativ og desuden også fremragende på sin helt egen måde.

PULSE er en relativt ny topmadras, der ikke har synderligt lang tid på bagen. Det er en meget innovativ topmadras, der ligger stor afstand til de mange andre topmadrasser, der kan findes på det danske marked. Den kan bryste sig af en særdeles fremragende kvalitet, hvilket bestemt ikke bør komme bag på dig, når du hører, at den fremstilles af den belgiske producent, Latexco, der i mange år har været garant med det ypperste, når det kommer til topmadrasser. Latexco har selv meldt ud, at PULSE er en topmadras, der er blevet skabt med fokus på selv den mindste detalje for at sikre, at kvaliteten og komforten er på et niveau, der hidtil har været uset – og det har de opnået på perfekt vis.

LÆS MERE:  Sous vide test 2018 – Find den bedste på markedet

Du kender med stor sandsynlighed til, at du kan ende med at få det rigtig varmt om natten, hvis du sover på en topmadras, men det er dog ikke noget, du skal frygte, hvis du vælger at investere i en PULSE-topmadras, da den er både ventilerende og temperaturregulerende, så du dermed ikke skal frygte, at den bliver for varm i løbet af natten. Ikke nok med det, så er den også antibakteriel, hvilket betyder, at husstøvmider ikke kan leve i materialet, og dette er selvfølgelig blot endnu et aspekt af PULSE-topmadrassen, der er på et niveau for sig. Alle sædvanlige faktorer, der kan have indflydelse på din søvn er fjernet og dermed også er du også garanteret, at du får en fantastisk søvn med PULSE Latex.

Topmadras – 160 cm. x 200 cm.

Freshgel Visco

freshgel-visco-140-x-200BEDSTE PRIS: 5.499 kr. hos Bedre Nætter

 

Freshgel Visco er en helt nyudviklet form for Visco, hvor der er blevet indskud såkaldte gel-perler, der sørger for at din topmadras ikke ender med at overophede, hvilket – desværre – tidligere har været et problem med mange af de Visco-topmadrasser, der kan købes på det danske marked. De kølende gel-perler er selvfølgelig helt og aldeles antibakterielle og allergivenlige, hvorfor du ikke skal være bange for, at det er noget, der ender med at få indflydelse på dit søvnmiljø. Samtidig er det heller ikke noget, der vil få indflydelsen på din komfort, der fortsat vil være helt i top med en topmadras som Freshgel Visco.

Visco (der ofte også kendes under navne som både Memory Foam og Celcius) har en meget speciel opbygning. Det er en skumform, der er meget speciel, men det mest specielle er, at den blødgøres efterhånden som den optager din kropstemperatur, hvorefter den vil bruge din kropstemperatur til at forme skummet efter din krop, så du dermed kommer til at ligge perfekt på din topmadras. Der hvor du ligger mest tryk på din madras, vil der også automatisk blive varmest, hvilket også betyder, at du på disse områder vil synke mere ned til trykket er mindsket – og det giver selvfølgelig en behagelig, trykaflastende effekt.

Udover at selve kerne i madrassen består af Freshgel Visco, så har man i selve Thermogel-betrækket ligeledes også valgt at placere yderligere 2 cm. Visco. Det betyder, at du får en endnu dybere komfort end hvad man allerede kunne forvente af en sådan topmadras, hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at komforten er på et helt nyt niveau. Coveret er blevet specielt udformet i Thermogel, hvilket skyldes, at det tager fugten fra din krop og omdanner det til køling, så din madras dermed vil føles køligere på trods af, at den også optager din kropsvarme. Det betyder, at du ikke skal være bange for, at du ender med at vågne fordi, du har det for varmt.

HUMA topmadrasTopmadras bedst i test

898 kr. HOS WUPTI

Der er ingen tvivl om, at topmadrassen hører til blandt de vigtigste elementer, når det kommer til at få den helt rette komfort om natten. Med denne HUMA topmadras er du garanteret en yderst behagelig topmadras, som formår at give dig den helt rette støtte og komfort på de mest udsatte steder på din krop, såsom dine skuldre, din lænd samt din nakke. Madrassen har desuden en medium fasthed, hvilket gør, at den vil kunne passe godt til de fleste typer mennesker uanset kropsvægt, og herudover er den fremstillet af purskum, hvilket giver den en behagelig og blød overflade. Betrækket er desuden lavet i polyester og bomuld.

Få en sundere og mere komfortabel nattesøvn

Når du investerer i en topmadras fra HUMA, får du således utroligt meget for pengene, og herudover kan du let vaske den ved 40 grader. Med en vaskbar topmadras kan du være med til at beskytte den madras, der ligger under, og herudover giver det dig også en langt sundere nattesøvn. Herudover skal det nævnes, at madrassen desuden måler 160×200 cm, og at den grundet sin kerne med PU skum absorberer fugten i rummet, mens du sover, samt bidrager med en ventilerende effekt.

Topmadras – 180 cm. x 200 cm.

Latex Prestige

latex-prestige-180-x-200 BEDSTE PRIS: 3.999 kr. hos Bedre Nætter

 

Latex Prestige er en luksuriøs topmadras, der kan bryste sig af en rigtig høj kvalitet, så derfor skal du heller ikke være i tvivl om, at det er en topmadras, der lever op til alle dine krav. Det er en topmadras, hvis keren er bestående af en type af latex, der går under navnet ‘blended latex’, der er med til at sikre, at den 5 cm. tykke kerne er utrolig komfortabel og meget effektiv. Det har selvfølgelig en rigtig god og positiv indvirkning på din nattesøvn, da kernens tykkelse og kvalitet er meget essentiel, når det kommer til at sikre dig en rigtig godt komfort og generelt også bare en god nattesøvn.

Det er desuden også en topmadras, der har en densitet på 70 kg/m3, hvilket er rigtig meget sammenlignet med de fleste andre topmadrasser, der befinder sig i samme prisleje som denne topmadras. Densiteten er udtryk for den modstand, du vil opleve, når du lægger din vægt på madrassen. Det betyder også, at en høj densitet vil betyde, at du får den helt rette mængde af støtte, uanset hvad du vejer og hvordan du ligger, eftersom modstanden vil tilpasse sig individuelt til din vægt – på helt automatisk vis. Det giver dig en optimal støtte og det betyder samtidig også, at du er sikret en god søvn – nat efter nat.

Latex Prestige er en topmadras, der kan tolkes som fast, men den er dog ikke hård, hvilket – desværre – er et punkt som mange danskere forveksler med hinanden. Det skyldes blandt andet, at latexen har en rigtig god elasticitet, der – som tidligere nævnt – yder en støtte, der lige netop gør, at din topmadras ikke vil komme til at fremstå hård, men derimod blot fast. Du vil derfor opleve, at den har en meget jævn overflade, som ikke kan sammenlignes med f.eks. Memory Foam, men det er dog slet ikke ensbetydende med, at den pågældende topmadras vil være hård for dig at ligge på.

3D Memory K60 – TILBUD: Før 3.999,- TILBUD HER OG NU: KUN 2.499,-

3d-memory-k60-180-x-200 BEDSTE PRIS: 2.499 kr. hos Bedre Nætter

 

Hvis du gerne vil forbedre din nattesøvn og samtidig også gerne vil være sikker på, at din investering i en topmadras vil give dig en mærkbar forbedring af din nattesøvn, så skal du selvfølgelig ud og investere i en Memory Foam-topmadras, hvilket meget vel kunne være denne 3D Memory K60. Den har en bredde, der lyder på 180 cm. og en længde, der lyder på 200 cm., hvilket er den mest almindelige størrelse for en dobbeltseng, hvorfor den også vil passe til langt de fleste dobbeltsenge. Det er en perfekt topmadras for dig, der føler, at du mangler det sidste skub i retningen af den perfekt søvn.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at markedet i dag er spækket med topmadrasser, så derfor kan det også være vanskeligt for dig at finde frem til den helt rette af slagsen for dit vedkommende. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du aldrig kommer til at gå galt i byen, hvis du vælger at investere i en topmadras med Memory Foam, da det er et materialer, der faktisk former sig efter din krop. Derfor vil det også give dig en enestående søvnoplevelse, der kan mærkes allerede fra dag ét. Viskoelastisk skum, som er det, du finder i denne topmadras er et helt suverænt madrasfylde, da det har en kompakt opbygning og samtidig giver en meget unik effekt.

3D Memory K60 er én af de højere topmadrasser på markedet, da den har en samlet højde på 9 centimeter, men det vigtigste er selvfølgelig at kernens tykkelse lyder på hele 6 centimeter. I og med, at den har så tyk en kerne, så er du også sikret, at du får en optimal komfort og støtte, hvilket selvfølgelig også et er kvalitetsstempel, da man oftest siger, at en topmadras bør have en kernetykkelse på cirka halvdelen af madrassens samlede højde. Kvaliteten af den Memory Foam, du finder i denne topmadras er dog over det sædvanlige, hvilket bestemt også vil kunne mærke, når du ligger på den.

Mayan Green

mayan-green-180-x-200 BEDSTE PRIS: 5.999 kr. hos Bedre Nætter

 

Hvis du investerer i en topmadras som Mayan Green, så får du en topmadras med en latexkerne, der har en tykkelse på hele 6 centimeter, hvilket naturligvis er med til at sikre, at du får en imponerende effekt og komfort, som du ikke kommer til at opleve med mange andre topmadrasser. Den elastiske og naturlige latex, du finder i Mayan Green er elsket af rigtig mange, når det kommer til fyld til en topmadras, hvilket også er ganske forståeligt, når man først har prøvet at sove på en topmadras som Mayan Green. Den samlede højde af topmadrassen lyder på 9 cm., hvilket også betyder, at det samlede forhold mellem kerne og den samlede højde er rigtig god.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der ikke er blevet sparet på i forhold til Mayan Green. Ikke nok med, at kernen er yderst effektiv og sørger for, at du får en suveræn komfort og samtidig også en optimal støtte til de mest vitale støttepunkter, så er du også garanteret, at topmadrassen er ideel for alle personer, på tværs af alle vægtklasser. Da det også er en meget allergivenlig topmadras, så vil allergikere selvfølgelig også kunne bruge den, men samtidig vil folk, der har problemer med smerte i f.eks. ryg, nakke, hofte eller skulder også kunne bruge topmadrassen til at få bedre støtte til disse områder – og folk, der bare gerne vil sove bedre om natten kan naturligvis også bruge en topmadras.

LÆS MERE:  Test: Giv dig selv flere muligheder med en elevationsseng

Ydermere, så skal det naturligvis også nævnes, at Mayan Green er blevet udarbejdet i 100% naturlige materialer, hvilket gælder alt lige fra den latex, der er brugt til at udforme kerne til det lækre stof, som dækker kernen. Der findes ganske enkelt ikke en topmadras på det danske marked, der er mere allergivenlig end denne, hvilket dens mange forskellige certifikater naturligvis også bevidner om, men det er dog i høj grad Oeko-Tex og Rainforest Alliance, du skal være opmærksom på. Hvis du mangler en topmadras, der er allergivenlig og samtidig også giver en suveræn komfort og støtte, så er det Mayan Green, du leder efter.

Freshgel Visco

freshgel-visco-180-x-200 BEDSTE PRIS: 5.999 kr. hos Bedre Nætter

 

Du kender med garanti til både Visco, Memory Foam og Celcius, men kender du også til Freshgel Visco? Det er ikke sikkert, for det er en nyudviklet form for Visco, hvor man har indskudt en bestemt form for perler, der hedder gel-perler, der sørger for, at din topmadras ikke ender med at overophede i løbet af natten. Hvis du kender til Visco og har prøvet at sove på en Visco-topmadras, så har du med garanti også oplevet, at den er endt med at blive rigtig varm i løbet af natten. Med Freshgel Visco og de føromtalte gel-perler, så skal du ikke være bange for dette. Samtidig er gel-perlerne også meget antibakterielle og allergivenlige.

Selve kerne er bestående af Visco, som også kaldes for Memory Foam. Det er en skumform, der har en meget speciel opbygning, der er med til at blødgøre materialer efterhånden som det optager din kropstemperatur. Derefter bruger den din kropsvarme til at forme materialer efter din krop. Det er dog i særdeleshed på de områder, hvor du lægger størst tryk på madrassen, at din madras vil ende med at blive varmest og det betyder også, at det er på disse områder, at du vil synke mest ned i materialet. Det betyder også, at du vil få en trykaflastende effekt, der tilpasser sig til lige netop din kropsvægt og kropsbygning.

Ikke nok med, at denne topmadras har en kerne, der er bestående af Freshgel Visco, så har den også et betræk, der er fremstillet af Thermogel, hvori der samtidig er blevet placeret cirka 2 cm. yderligere Visco. Det gør, at du vil få en meget dybere komfort og generelt en bedre søvn. Dette cover af Thermogel er lavet specielt med fokus på, at det skal kunne tage fugten fra din krop og derefter omdanne det til køling, så den det dermed kan sørge for at holde din kropstemperatur på rette niveau. Det betyder også, at hvis du vælger at investere i en Freshgel Visco-topmadras, så er det slut med at vågne om natten, fordi du har det for varmt.

Hvilken form for topmadras skal jeg vælge?

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i en topmadras til din seng, så er næste skridt naturligvis at finde ud af, hvilken form for topmadras, du skal vælge. Hvis du ikke har synderligt stor indsigt i markedet, så kan det godt være vanskeligt at vælge den rette model, men hvis blot du sørger for at sætte dig godt ind i det og derefter vælge med omhu, så har du også langt bedre forudsætninger for at ende med at investere i lige netop dén topmadras, der er den bedste for dit vedkommende, hvad end du stiller mange krav og har mange præferencer eller ej.

Nedenfor finder du en beskrivelse af de to mest almindelige typer af materialer, der bliver brugt til at udforme kerne i en topmadras. Det er typisk kernen, der skiller de mange topmadrasser fra hinanden, så derfor skal det naturligvis heller ikke være nogen hemmelighed, at det er kernen, der skal have den primære del af dit fokus, når du skal investere i en ny topmadras til din seng. De to mest almindelige og mest populære typer af materiale, der bruges til kernen i en topmadras her i Danmark er hhv. Memory Foam og Latex. Dem kan du blive meget klogere på nedenfor, hvor du finder alt, hvad du skal vide om materialerne.

  • Memory Foam: Memory Foam er en helt speciel type af skum, der optager din kropsvarme og bruger den til at forme skummet efter din krop. Det betyder også, at du med en topmadras med en kerne, der er bestående af Memory Foam vil få en følelse af, at du nærmest synker ned i madrassen. Det er ikke alle, der kan lide følelsen af dette, men hvis du derimod godt kan lide at føle, at du er omsluttet af din madras og får den rette mængde af støtte på de mest vitale støttepunkter, så er det selvfølgelig en topmadras med Memory Foam, du skal vælge.
  • Latex: Der skal ikke være nogen tvivl om, at Latex er en særdeles populær løsning, der bliver brugt til mange topmadrasser. Det er en form for materiale, der i særdeleshed er kendt for deres høje åndbarhed. Selve materialet er blevet fremstillet af saften fra gummitræer og det betyder også, at det er ét af de mest naturlige og neutrale materialer, der bliver brugt til kerne i en topmadras. Ikke nok med det, så er materialer også både fugttransporterende og selvventilerende. Med en topmadras med Latex-kerne er du altid sikret en god temperatur og et passende fugtniveau, men du vil ikke få følelsen af, at synke ned i madrassen.

Sørg også for at vælge den rette fasthed

Det er dog ikke kun selve kerne, der er vigtig, når du skal købe en topmadras – der er også mange andre ting, der spiller ind og har relevans for, hvilken topmadras, der passer bedst til dig og dine krav og præferencer. Der findes mange forskellige fastheder, så derfor findes der naturligvis også en fasthed, der er perfekt for dit vedkommende. Din fasthed skal vælges med udgangspunkt i din vægt og i den forbindelse er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv i forhold til din vægt, da et forkert valg af fasthed vil resultere i, at din komfort og din støtte ikke vil være optimal.

Det er – desværre – set mange gange, at folk har undervurderet, hvor stor indflydelse fastheden har på din topmadras, der er rigtig mange, der tror, at fastheden udelukkende har indflydelse på andre typer af madrasser som f.eks. springmadrasser og boxmadrasser. Det er dog ikke tilfældet og derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for ikke at undervurdere, hvor vigtigt det er, at vælge en topmadras, der har den rette fasthed. Det handler både om, at det skal matche din vægt, men det handler selvfølgelig også om, at det skal stemme overens med dine egne, personlige præferencer, som du har dannet dig gennem tiden.

Topmadras test – Hvorfor skal jeg investere i en topmadras?

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du skal investere i en topmadras til din seng. Hvis du endnu ikke føler dig helt overbevist om, at det er det rette valg at investere i en god topmadras til din seng, så kan du nedenfor finde en række rigtig gode grunde til, hvorfor du skal købe en topmadras. Det er ikke alle, der tror, at en så tynd madras som en topmadras vil kunne gøre gavn for dig, men det er bestemt ikke tilfældet og derfor skal du selvfølgelig også læse med nedenfor, så du kan se, hvor mange fordele, der er ved at investere i en topmadras.

Nedenfor finder du nogle af mest almindelige grunde til, hvorfor du skal købe en topmadras, men for nogle er der selvfølgelig også andre årsager til, at det kan være en god investering at anskaffe sig en passende topmadras, der kan fungere som det øverste lag på din seng, uanset om du har en elevationsseng eller en kontinentalseng.

  1. Du vil få øget din komfort og din støtte markant, hvorfor du også vil komme til at sove bedre i din seng end hvad du hidtil har gjort.
  2. En topmadras vil være med til at mindske slitage på din seng og dine øvrige madrasser, hvilket forlænger levetiden af – særligt – din springmadras.
  3. Den rette topmadras vil sikre, at din kropsvægt vil blive fordelt bedre end hvis du sover direkte på en boxmadras eller en springmadras, og det øger søvnkvaliteten.
  4. Du har meget bedre forudsætninger for at minimere risikoen for at udvikle skader og skavanker, hvis du sover forkert i din seng nat efter nat.
  5. Den perfekte topmadras vil resultere i, at du får en bedre og lettere søvn, hvorfor du vil være mere frisk og veludhvilet, når du vågner om morgenen.

Hvad er priserne på en ny topmadras?

Da vi lavede vores topmadras test gik vi ind for at kigge nærmere på nogle af de mange forskellige modeller, du som forbruger vil have mulighed for at finde dig. I den forbindelse har vi undersøgt hvilke produkter, som du har mulighed for at købe dig til de bedste priser. I denne topmadras test har vi samlet nogle af de bedste tilbud på markedet, så det bliver lettere for dig at gøre en god handel!

Testen er lavet i samarbejde med Bedre Nætter, som er en dansk webshop, som har prisgaranti på deres mange forskellige produkter, hvilket sikrer, at du som forbruger altid gør dig en god handel, når du vælger at gøre dit køb af ny topmadras gennem denne webshop. Vi håber, at du i denne artikel fandt god og nyttig inspiration i jagten på din nye madras!

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Del:

Comments are closed.