Trådløs dørklokke test – Sådan finder du den bedste trådløse dørklokke

0

Dørklokke, ringeklokke – kært barn har mindst to navne. Dørklokken var oprindeligt en fysisk klokke placeret tæt ved indgangspartiet, og som blev betjent mekanisk fx af en lang stang placeret ved hoveddøren. Denne stang rykkede man i, når man meldte sin ankomst. I forventning om, at man så blev lukket ind. Dette har dog ændret sig i tidens løb, og i denne trådløs dørklokke test har vi samlet ét overblik over nogle af de bedste på markedet ud fra tests og anmeldelser. Så kan du nemt og hurtigt finde en passende løsning til dit hjem.

I dag har udviklingen ændret sig markant indenfor dørklokker, ikke mindst på grund af de teknologiske muligheder. Så heldigvis slipper vi nu for at få smeden til at lave en stor klokke, som vi så skal have hængt op under udhænget på huset eller ved indgangen til den opgang, vi bor i.

Den teknologiske udvikling gør, at mange i dag har valgt en trådløs dørklokke, så der ikke skal trækkes ledninger eller udføres besværlige installationer ved og i din bolig. En trådløs dørklokke består i sin enkleste form af en kontakt ved indgangsdøren og en modtager indenfor, som afgiver lyd.

Efter smag og behag – og ikke mindst behov – kan man så supplere med fx kamera, mikrofon, højttaler, hvis man ønsker at se eller tale med den eller dem, der står ved ens dør? Inden de kommer ind vel at mærke …

Trådløse dørklokker findes som nævnt i mange forskellige former og varianter. Vi har her derfor fundet et udvalg i vores trådløs dørklokke test, som dækker alt fra den enkle lydgiver til den mere avancerede dørklokke, som du kan betjene med din smartphone. For lidt nørdet er man vel altid …? Vi har udvalgt trådløse dørklokker ud fra gennemgående research af eksterne tests, brugeranmeldelser og vores vurdering af funktionalitet vs. pris.

Læs mere om de forskellige modeller herunder, samt fordele og ulemper således at du kan blive klædt godt på til træffe det mest optimale valg.

Bedst i test

Ring Video Doorbell Pro 2 Hardwired

 • Når der ringes på, kan du altså se og svare personen
Bedst til prisen

Arlo Wired Video Dørklokke

 • 180 graders kamera, som også virker i mørke
Billig og god

Nedis Smart-dørklokke

 • Dørklokke og smartphone er koblet sammen

Google Nest Hello Video Dørklokke

trådløs dørklokke test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.899 kr.
Set til
2.045 kr.
Set til
2.099 kr.
Set til
2.360 kr.
Set til
2.670 kr.
Set til
2.893 kr.

Vi lægger ud med denne trådløse dørklokke, som er den utrolig populære dørklokke, som skovler den ene pris ind efter den anden. Google Nest Hello Video Dørklokke er blandt andet blevet kåret til bedst i test på tænk.dk. Det sætter naturligvis barren rigtig højt, men Nest Hello kan levere.

Selvom den er trådløs, kræver den faktisk en ledning. Du skal nemlig bruge en ledning til at sende signalet fra dørklokken videre til din telefon. Den er dog meget let at installere, og hvilken fryd når det hele først er installeret.

Ved køb af Google Nest Hello Video Dørklokke får du:

 • innovativ design
 • kvalitet i topklasse
 • en testvinder hos tænk.dk

Du kan til hver en tid åbne din telefon og bruge kameraet, som er installeret i dørklokken. Du kan desuden se 3 timers billedehistorik. Du får aldrig brug for at spørge, om nogen lige har været forbi. Det tjekker du bare selv.

Foruden det visuelle har Nest Hello et fantastisk lyt og tal-system. Dine gæster går klart og tydeligt igennem. Du kan gøre den lydløs, hvis du ikke vil forstyrres, eller hvis dit barn sover. Du får meget svært ved at finde en trådløs dørklokke med samme kvalitet som Nest Hello.

Specifikationer:

 • Kamera 24/7
 • Lydløs funktion
 • Lyt og tal-system
 • 3 timers billedehistorik
 • Bluetooth.

Arlo Wired Video Dørklokke

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.218 kr.
Set til
1.219 kr.
Set til
1.563 kr.
Set til
1.974 kr.

Endnu en virkelig smart og lækker dørklokke i vores trådløs dørklokke test er selvfølgelig Arlo Wired Video Dørklokke. Den er også med kamera, lyd og bevægelsessensor. Den kan spotte og analysere, om det er et menneske eller et dyr. Så du får ikke underretninger, hvis solsorten er på færde.

Med Arlo Wired Video Dørklokke får du en 180 graders synsvinkel – også i de sene aftentimer, da den også fungerer om natten. Får du et sent besøg, skal du altså ikke være nervøs for, at du ikke kan se vedkommende, der ringer på klokken.

Ved køb af Arlo Wired Video Dørklokke får du:

 • sikkerhed i topklasse
 • bedste overvågning mulig
 • tryghed, når du er hjemmefra

Din kommunikation via dørklokken foregår via full duplex på din smartphone, computer eller tablet. Det gør din oplevelse med Arlo Wired Video Dørklokke bedre, hvis du henter appen, som gør det hele muligt. Her skal du dog have et abonnement.

Du kan gemme optagelser fra dit kamera i skyen i op til 30 dage. Det kunne f.eks. være, mens hele familien er på ferie.

Specifikationer:

 • Kamera 24/7
 • Fungerer om natten
 • Lyt og tal-system
 • 30 dages lagring
 • 180 graders synsvinkel.

Ring Video Doorbell Pro 2 Hardwired

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.999 kr.
Set til
1.999 kr.

Sidste dørklokke i testen hedder Ring Video Doorbell Pro 2 Hardwired. Den har selvfølgelig også et kamera, så du altid kan føle dig tryg, når folk ringer på døren. Som noget nyt har den en helkropsvideo-funktion i 1536 pixel. Det er næsten for god kvalitet.

Du kan koble din smartphone, tablet eller computer til. Du kan selvfølgelig tale med gæsten, der ringer på din dørklokke.

Forbindelsen er så genial, at du bliver underrettet, når nogen står foran din dør, uanset hvor du selv befinder dig. Når der ringes på, kan du altså se og svare personen. Genialt til ferien, eller når pakken bliver leveret på et sjovt tidspunkt.

Ved køb af Ring Video Doorbell Pro 2 Hardwired får du:

 • sikkerhed i topklasse
 • overvågning i alle døgnets timer
 • nem installation

Igen er der bevægelsesregistrering. Denne gang er det i 3D. Det giver en væsentlig større nøjagtighed, når du skal se, hvem det er, og om det er et menneske. Det visuelle billede bliver analyseret mere nøje.

LÆS OGSÅ:  iRobot Roomba 880 - Test og anmeldelse

Du kan selvfølgelig sagtens se, hvem der står foran døren, selvom det er blevet mørkt udenfor. En dørklokke, der fungerer om natten, er et must.

Specifikationer:

 • Kamera 24/7
 • Fungerer om natten
 • Lyt og tal-system
 • Underretninger uanset geografisk placering
 • 3D-bevægelsesregistrering.

Honeywell trådløs dørklokke

bedste trådløse dørklokke
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
309 kr.
Set til
359 kr.
Set til
362 kr.

Denne dørklokke har – ud over et flot design – også en længere rækkevidde end de foregående i testen. Op til 150 meter kan der være mellem dørtryk og modtager.

Her kan du også vælge to dørtryk til den samme enhed, hvis du vil have dørklokke på andet end hoveddøren? Nummer to dørtryk skal dog tilkøbes.

Der er indbygget fire forskellige ringetoner i denne Honeywell dørklokke, og der medfølger batteri til dørtrykket, mens batterier (4 styk i alt) til modtageren skal tilkøbes.

Vær opmærksom på, at modtageren kræver tilslutning til en stikkontakt.


Nedis Smart-dørklokke

trådløse dørklokke bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
389 kr.
Set til
390 kr.
Set til
500 kr.

Denne ringeklokke er ligeledes udstyret med kamera, som andre i vores trådløs dørklokke test. Så kan du se og kommunikere med den, der står ved din dør. Her kræver det ikke engang, at du er hjemme. Blot at din smartphone er på nettet. Koblingen via denne Nedis dørklokke og din smartphone sker via app’en Nedis SmartLife. Også denne app er udviklet til både iOS (Apples produkter) og Android.

Kameraet i dørklokken registrerer bevægelser, og du får herefter en besked på din smartphone, som du kan reagere på. Eller lade være med, hvis der er uønskede gæster ved din hoveddør.

Kontakten skaber du via et videoopkald fra telefonen til den pågældende – og altså også selv om du ikke er hjemme. På den måde kan du evt. få pakkeposten til at lægge din pakke et aftalt sted, hvis han da ikke skal have en underskrift med sig?

Kameraet virker døgnet rundt, så det også er muligt at se eventuelle (ubudne) gæster, når det er mørkt.


Symphony, Trådløs ringeklokke med 1 trykknap

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
219 kr.

Denne dørklokke i vores trådløs dørklokke test er helt enkel og ligetil. Den passer til den køber, som ikke behøver de store dikkedarer ud over en tydelig signalgivning, når der er gæster.

Der er også plads til romantikeren ved valg af denne dørklokke, for der er ikke mindre end 2 forskellige melodier at vælge imellem som ringetone. Så når man formentligt ikke at blive træt af den samme ringeklokke lyd – eller gør man?

Lydstyrken kan justeres, og rækkevidden mellem dørknappen og modtageren kan være op til 30 meter. Vær opmærksom på, at modtageren kræver tilslutning til en stikkontakt.

Denne dørklokke fås også med to trykknapper her.


Trend trådløs dørklokke

test trådløs dørklokke
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
220 kr.

Denne lille trådløse dørklokke fra Trend kræver heller ikke den store tekniske formåen ved installationen, da den blot består af et dørtryk og en modtager. Der kan være op til 100 meters rækkevidde mellem de to enheder – helt afhængigt af, hvor mange mure eller vægge der er imellem.

Dørklokken har i vores øjne et noget mere stilfuldt design, end andre dørklokker i samme prisklasse. Men det er som bekendt smag og behag. Tidløs og minimalistisk er den i hvert fald.

Der er mulighed for at vælge mellem 32 forskellige ringetoner. Lydniveauet kan justeres på den indvendige modtager, mens der er LED-lys på dørtrykket, når der ringes på. Så kan gæsten også se, at der sker noget.

Der følger batteri med til dørtrykket, mens der skal købes tre batterier til modtageren. Se mere om batterier under vores Anbefalinger.

For en merpris kan der købes et ekstra dørtryk til fx bagdøren eller terrassedøren.


Anbefalinger til dit valg…

De fleste af os kender naturligvis dørklokken og dens funktioner ud og ind. Vi har dog alligevel nedenfor listet nogle erfaringer, som vi på redaktionen, selv har gjort på den front.

Tjek altid, hvilke batterier producenten anbefaler til netop sit produkt, så du kan købe de rigtige. Personligt bruger jeg de genopladelige af slagsen, men med det resultat, at de ikke holder så længe som de andre. Men hvis du altid har opladede batterier på lager, bør det ikke være et problem.

Hvis dine naboer bor tæt på – og har en tilsvarende dørklokke – så koordiner, hvilken lyd dørklokken skal afgive. Min nabo, der har terrasse og have tæt på min hoveddør, er nogle gange løbet til sin egen dør for at åbne, når nogen har ringet på min dør. Det har vi haft meget sjov ud af. Men nu har hun ændret lyden på sin dørklokke.

Lydniveau

Mange dørklokker har et lydniveau på omkring 80 dB. Almindeligt samtaleniveau ligger på omkring 60 dB, så du bør sikre dig, at lydkilden placeres, så den kan høres. Selv når i er mange samlede i boligen i forvejen.

Hvad der er den bedste trådløse dørklokke til dit behov, afhænger mest af, om du blot behøver en robust og sikker lydgiver ved besøg – eller om du også ønsker at se og eventuelt kommunikere med den besøgende, inden du lukker døren op? Vi håber, ovennævnte trådløs dørklokke test giver dig inspiration til dit næste køb. God fornøjelse!


Kilder


Trådløs dørklokke test 2020

Der er sket en stor udvikling inden for dørklokker. De fås i dag i mange forskellige varianter – og så er de trådløse. Der er mange fordele ved at anskaffe sig en trådløs dørklokke, da denne både er nem at montere og ofte har en længere rækkevidde sammenlignet med dørklokker, der er bundet op på ledninger.

Trådløse dørklokker er blevet så populære, at der i dag findes et hav af forskellige varianter på markedet. Det kan derfor være svært som forbruger at gennemskue, hvilken dørklokke der er den bedste. Heldigvis er der hjælp at hente i denne trådløs dørklokke test.

LÆS OGSÅ:  Luft til vand varmepumpe Test – Hvilken skal du vælge?

Denne trådløs dørklokke test beskriver netop nogle af de mest populære dørklokker, der findes på markedet. Testen gennemgår både prisvenlige og kvalitetssikre trådløse dørklokker. Der er således dørklokker for enhver smag. Gennemgangen har til formål at give dig bedre forudsætninger for at spore dig ind på, hvilken trådløs dørklokke der passer til dig og dine behov.


Trådløs dørklokke med 38 melodier

trådløs dørklokke test

Den første trådløse dørklokke i denne trådløs dørklokke test er fra mærket Voye. Det særlige ved denne trådløse dørklokke er, at den har hele 38 melodier, der allerede er indkodet. Du kan således frit vælge mellem et utal af melodier og derved finde den melodi, der falder i din smag og passer til din stil.

Du kan skifte melodien på dørklokken, så ofte du vil. Med denne dørklokke fra Voye har du derfor rigtig gode muligheder for at sætte dit eget præg. Denne trådløse dørklokke er oplagt at bruge i hjemmet eller på kontoret. Den er utrolig nem at installere.

Voye-dørklokken kommer i to dele. Den ene del skal sættes op uden for døren. Det er den del, som gæsterne skal ringe på, når de kommer på besøg. Den anden del skal sættes op indenfor.

Det er den del, der gør, at du kan høre melodien, når der er gæster, der ringer på. Du behøver ikke tænke på, hvor du placerer den del, der skal hænge indendørs. Den trådløse dørklokke fra Voye har nemlig en meget lang rækkevidde.

Brugervenlig og ligetil

Den trådløse dørklokke fra Voye er til dig, der ønsker en kvalitetsdørklokke, der er let og ligetil. Gæsten skal ikke foretage sig andet end at trykke på knappen, der er placeret tæt ved hoveddøren. Og du vil herefter høre den valgte melodi klart og tydeligt. De to dele sender nemlig signal til hinanden, når der trykkes på knappen.

En af de faktorer, der gør denne trådløse dørklokke utrolig brugervenlig og ligetil er, at den bruger batterier. Den er således nem at skifte, når den løber tør for strøm.

Desuden er dørklokken miljøvenlig, da den er energisparende. Den bruger altså så lidt strøm som muligt. Her får du altså en solid, brugervenlig trådløs dørklokke i den fornuftige ende af prisskalaen.


Trådløs ringeklokke

trådløs dørklokketest

Denne trådløse ringeklokke er til dig, der er på udkig efter en simpel trådløs ringeklokke med øje for et godt design. Den trådløse ringeklokke i brun fungerer nemlig som en helt almindelig ringeklokke.

Den kommer i to dele, hvor den ene del skal hænges op udenfor. lige ved hoveddøren. Den anden del skal hænges op et sted i hjemmet, hvor der er god mulighed for, at du hører den, når der bliver ringet på. Dørklokken har en rækkevidde på hele 100 meter, hvilket gør det muligt for dig at placere den indendørs del af ringeklokken, lige hvor du har lyst til.

Lækkert, simpelt design

Der er ingen tvivl om, at denne ringeklokke vinder på designet. Den er nemlig udformet i et helt nyt design fra 2014. Den trådløse ringeklokke er lavet i et lækkert træmateriale, som de fleste kan blive enige om er pænt. Denne trådløse ringeklokke er derfor ideel til dig, der går op i indretning og design.

Det er nemlig værd at huske på, at ringeklokken skal hænge ved siden af hoveddøren. Du kommer derfor til at se ringeklokken hver evig eneste dag, når du låser dig ind i hjemmet eller ind på kontoret. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilket syn der møder dig.

Selvom denne dørklokke er udformet i et lækkert design, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med antallet af funktioner.

Denne ringeklokke giver dig nemlig mulighed for at vælge mellem hele 25 melodier. Du kan således selv sætte dit præg på den lyd, dine gæster hører, når de besøger dig. Bedst af alt tager det ikke mere end 5 minutter at montere denne stilrene trådløse dørklokke. Du slipper således for bøvl og besvær, hvis du vælger denne.


Grundig trådløs dørklokke

test af trådløs dørklokke
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
149 kr.

Den næste trådløse dørklokke er dørklokken fra Grundig. Grundig er et anerkendt mærke, der producerer et hav af forskellige maskiner, produkter og redskaber til hjemmet.

Denne Grundig-dørklokke kan høres på en afstand på 80 meter. Den er derfor mere ideel til hjemmet i stedet for kontoret – medmindre kontoret er af en passende størrelse.

Det er dog vigtigt at pointere, at rækkevidden kun gælder i fri luft. Der skal således tages forbehold for eventuelle vægge, der kan forringe rækkevidden en smule. Det skulle dog ikke være noget problem i et almindeligt hus.

Denne dørklokke har i alt 6 forskellige ringetoner, der allerede er installeret på dørklokken. Du kan således frit vælge mellem de forskellige ringetoner og finde en, der falder i din smag og stil. Det betyder, at du selv har mulighed for at sætte et præg på den trådløse dørklokkes lyd.

Funktionalitet i fokus

Den trådløse dørklokke fra Grundig bruger batterier. Dette gør det nemt for dig, da du ikke skal tænke på opladning eller strømforbrug ud over at købe et sæt batterier i ny og næ. Grundigs trådløse dørklokke er således til dig, der ikke har de store krav til din dørklokke, ud over at den skal være brugbar og funktionel.


Trådløs dørklokke med 16 melodier

trådløs dørklokke bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
99 kr.

Denne trådløse dørklokke i vores trådløs dørklokke test fås til en yderst skarp pris. Dermed ikke sagt at denne trådløse dørklokke ikke har noget at byde på. Dørklokken er god til hjemmet, da den har en rækkevidde på 30 meter.

Denne dørklokke kommer ligeledes i to dele. Den ene del skal monteres udenfor, lige ved hoveddøren – og den anden del skal placeres et centralt sted i hjemmet.

Du skal dog huske på, at du med en trådløs dørklokke altid har mulighed for at tage den ene del med dig, når du eksempelvis er i haven, i kælderen eller på loftet. Du kan flytte rundt med modtageren så ofte, som du ønsker. Vær dog opmærksom på, at du altid befinder dig inden for dørklokkens rækkevidde.

Nem at montere

Denne trådløse dørklokke er yderst nem at montere. Den er nemlig drevet på batterier, hvilket betyder, at du slipper for at bøvle med ledninger og lignende installationer. Det eneste, du skal huske, er at købe nogle batterier til at holde dørklokken gående. Batterier skal nemlig købes separat. Ved denne trådløse dørklokke får du en fornuftig dørklokke, der kan, hvad den skal, til en yderst skarp pris.

LÆS OGSÅ:  Gasfyr test - Vi guider dig til det bedste valg af gasfyr

Bluell trådløs dørklokke med bluetooth

bedste trådløse dørklokke

Den næste trådløse dørklokke i vores trådløs dørklokke test er dørklokken fra Bluell. Denne dørklokke er udformet med bluetooth.

Det betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om at misse, når nogen ringer på din dør. De fleste har sandsynligvis oplevet, at de ikke hørte dørklokken, fordi musikken spillede for fulde drøn. Dette problem behøver du aldrig have igen. Med den trådløse dørklokke fra Bluell får du nemlig en dørklokke, der kan stoppe musikken, når der bliver ringet på døren. Dette sker ved hjælp af bluetooth.

Bluell Trådløs Dørklokke kommer i 2 dele: en dørklokke og en Bluell-modtager, der har tilslutning til nettet. Der medfølger desuden batterier til denne trådløse dørklokke, så du slipper for selv at skulle ud og købe dem med det samme.

Interesse for teknik

Der er ingen tvivl om, at denne Bluell-dørklokke er et oplagt valg til dig, der gerne vil være førende inden for elektronik og nye gadgets.

Denne trådløse dørklokke adskiller sig nemlig ved at være forud for mange af de andre trådløse dørklokker på markedet. Hvis du ofte hører musik og misser, at dine gæster ringer på dørklokken, er det uden tvivl en god ide at overveje denne Bluell-dørklokke med bluetooth.


Trådløs dørklokkesystem med fire modtagere

bedst i test trådløs dørklokke

Dette trådløse dørklokkesystem med fire modtagere er et oplagt valg til kontoret eller store boliger. Det smarte system med fire modtagere gør, at det er muligt at placere fire modtagere rundt om på kontoret eller i boligen.

Der er således utrolig gode muligheder for, at du hører, når der er gæster, der ringer på dørklokken. Denne trådløse dørklokke består således af fem dele. Der er en udvendig dørklokke, der skal placeres ved hoveddøren.

Derudover er der fire modtagere, der kan placeres rundt om på kontoret eller i boligen. Den udvendige dørklokke sender således signaler til alle fire modtagere, når der ringes på døren.

Fleksibilitet i højsædet

Der er ingen tvivl om, at dette trådløse dørklokkesystem med fire modtagere er et oplagt valg til kontoret eller virksomheden. Det sikrer netop, at du aldrig går glip af gæster eller kunder, der ringer på dørklokken, selvom du befinder dig i baglokalet eller på lageret.

Denne dørklokke giver således gode muligheder for at multitaske. Du har nemlig mulighed for at lave noget andet, mens du stadig er opmærksom på eventuelle kunder, der ringer på døren. Bedst af alt behøver du ikke bekymre dig om at have dørklokkemodtageren med dig overalt, da du har monteret denne i hele fire lokaler.

Derudover slipper du desuden for at bøvle med ledninger, når dørklokken skal monteres. Det kan nemlig klares på meget få minutter. Denne enhed har en rækkevidde på 50 meter i fri luft.


Trådløs dørklokke test – Sådan vælger du den rette

Som testen tydeligt indikerer, er der forskel på de forskellige dørklokker, der udbydes på markedet. Der er nemlig forskel på, hvad de forskellige dørklokker tilbyder dig som forbruger.

Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke ønsker og krav du har til din kommende dørklokke. Nogle dørklokker fra testen tilbyder en lang rækkevidde. Det kan være optimalt for dig, der bor i et stort hus eller til brug på kontoret. Andre dørklokker har et hav af melodier, du kan vælge imellem.

Denne type dørklokke er til dig, der gerne vil lege og eksperimentere med forskellige ringetoner, der byder dine gæster velkommen.

Og så findes der helt tredje dørklokker, der giver mulighed for mere end én modtager. Sådanne trådløse dørklokker er ideelle til store bygninger, hvor der er behov for at høre dørklokken i flere forskellige separate rum. Et fjerde parameter, der kan have betydning for valget af trådløs dørklokke, er designet.

Nogle foretrækker nemlig en trådløs dørklokke i et lækkert stilrent design, hvorimod det for andre kan synes fuldstændigt ligegyldigt. Det handler derfor om for dig at spore dig ind på, hvilke krav og ønsker du vægter højest.


Prisvenlig eller kvalitetsbevidst

De trådløse dørklokker i denne test adskiller sig som sagt i forhold til de forskellige funktioner, de tilbyder. De adskiller sig dog også på et andet og meget vigtigt punkt – nemlig prisen.

Der er stor forskel på prisen på de forskellige trådløse dørklokker i testen. Det er derfor også en vigtig faktor at overveje, når du skal vælge dørklokke.

Kan du nøjes med en prisvenlig variant, der har de mest nødvendige funktioner, eller har du behov for en dyrere trådløs dørklokke, der ikke går ned på design, kvalitet og antallet af funktioner? Valget er dit. Efter denne test skulle det være lettere for dig at træffe et velovervejet valg. Måske din næste trådløse dørklokke er blandt de ovenstående i vores trådløs dørklokke test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker en trådløs dørklokke?

En trådløs dørklokke virker via et radiosignal. Det kan være wi-fi eller Bluetooth.

Hvordan monterer jeg en trådløs dørklokke?

Du monterer en trådløs dørklokke ved at hænge den på den korrekte plads og tilkobler bagefter til højttaler, telefon og skærm.

Hvilken trådløs dørklokke skal jeg vælge?

Du skal vælge den trådløse dørklokke, du har behov for. Kamera og mange ringetoner er ikke nødvendige, men de øger kvaliteten.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (5 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.