Trådløs dørklokke test – De bedste trådløse dørklokker

0

Der er sket en stor udvikling inden for dørklokker. De fås i dag i mange forskellige varianter – og så er de trådløse. Der er mange fordele ved at anskaffe sig en trådløs dørklokke, da denne både er nem at montere og ofte har en længere rækkevidde sammenlignet med dørklokker, der er bundet op på ledninger. Trådløse dørklokker er blevet så populære, at der i dag findes et hav af forskellige varianter på markedet. Det kan derfor være svært som forbruger at gennemskue, hvilken dørklokke der er den bedste. Heldigvis er der hjælp at hente.

Denne test beskriver netop nogle af de mest populære dørklokker, der findes på markedet. Testen gennemgår både prisvenlige og kvalitetssikre trådløse dørklokker. Der er således dørklokker for enhver smag. Gennemgangen har til formål at give dig bedre forudsætninger for at spore dig ind på, hvilken trådløs dørklokke der passer til dig og dine behov.

Trådløs dørklokke med 38 melodiertrådløs dørklokke test

→ 299 kroner hos CC-Trading.dk

Den første trådløse dørklokke i denne test er fra mærket Voye. Det særlige ved denne trådløse dørklokke er, at den har hele 38 melodier, der allerede er indkodet. Du kan således frit vælge mellem et utal af melodier og derved finde den melodi, der falder i din smag og passer til din stil. Du kan skifte melodien på dørklokken, så ofte du vil. Med denne dørklokke fra Voye har du derfor rigtig gode muligheder for at sætte dit eget præg. Denne trådløse dørklokke er oplagt at bruge i hjemmet eller på kontoret. Den er utrolig nem at installere.

Voye-dørklokken kommer i to dele. Den ene del skal sættes op uden for døren. Det er den del, som gæsterne skal ringe på, når de kommer på besøg. Den anden del skal sættes op indenfor. Det er den del, der gør, at du kan høre melodien, når der er gæster, der ringer på. Du behøver ikke tænke på, hvor du placerer den del, der skal hænge indendørs. Den trådløse dørklokke fra Voye har nemlig en meget lang rækkevidde.

Brugervenlig og ligetil

Den trådløse dørklokke fra Voye er til dig, der ønsker en kvalitetsdørklokke, der er let og ligetil. Gæsten skal ikke foretage sig andet end at trykke på knappen, der er placeret tæt ved hoveddøren. Og du vil herefter høre den valgte melodi klart og tydeligt. De to dele sender nemlig signal til hinanden, når der trykkes på knappen. En af de faktorer, der gør denne trådløse dørklokke utrolig brugervenlig og ligetil er, at den bruger batterier. Den er således nem at skifte, når den løber tør for strøm. Desuden er dørklokken miljøvenlig, da den er energisparende. Den bruger altså så lidt strøm som muligt. Her får du altså en solid, brugervenlig trådløs dørklokke i den fornuftige ende af prisskalaen.

LÆS MERE:  Brødrister test - Få den bedste brødrister her

Trådløs ringeklokketrådløs dørklokketest

→ 399 kroner hos CC-trading.dk

Denne trådløse ringeklokke er til dig, der er på udkig efter en simpel trådløs ringeklokke med øje for et godt design. Den trådløse ringeklokke i brun fungerer nemlig som en helt almindelig ringeklokke. Den kommer i to dele, hvor den ene del skal hænges op udenfor. lige ved hoveddøren. Den anden del skal hænges op et sted i hjemmet, hvor der er god mulighed for, at du hører den, når der bliver ringet på. Dørklokken har en rækkevidde på hele 100 meter, hvilket gør det muligt for dig at placere den indendørs del af ringeklokken, lige hvor du har lyst til.

Lækkert, simpelt design

Der er ingen tvivl om, at denne ringeklokke vinder på designet. Den er nemlig udformet i et helt nyt design fra 2014. Den trådløse ringeklokke er lavet i et lækkert træmateriale, som de fleste kan blive enige om er pænt. Denne trådløse ringeklokke er derfor ideel til dig, der går op i indretning og design. Det er nemlig værd at huske på, at ringeklokken skal hænge ved siden af hoveddøren. Du kommer derfor til at se ringeklokken hver evig eneste dag, når du låser dig ind i hjemmet eller ind på kontoret. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilket syn der møder dig.

Selvom denne dørklokke er udformet i et lækkert design, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med antallet af funktioner. Denne ringeklokke giver dig nemlig mulighed for at vælge mellem hele 25 melodier. Du kan således selv sætte dit præg på den lyd, dine gæster hører, når de besøger dig. Bedst af alt tager det ikke mere end 5 minutter at montere denne stilrene trådløse dørklokke. Du slipper således for bøvl og besvær, hvis du vælger denne.

Grundig trådløs dørklokketest af trådløs dørklokke

→ 149 kroner hos Manillo.dk

Den næste trådløse dørklokke er dørklokken fra Grundig. Grundig er et anerkendt mærke, der producerer et hav af forskellige maskiner, produkter og redskaber til hjemmet. Denne Grundig-dørklokke kan høres på en afstand på 80 meter. Den er derfor mere ideel til hjemmet i stedet for kontoret – medmindre kontoret er af en passende størrelse. Det er dog vigtigt at pointere, at rækkevidden kun gælder i fri luft. Der skal således tages forbehold for eventuelle vægge, der kan forringe rækkevidden en smule. Det skulle dog ikke være noget problem i et almindeligt hus. Denne dørklokke har i alt 6 forskellige ringetoner, der allerede er installeret på dørklokken. Du kan således frit vælge mellem de forskellige ringetoner og finde en, der falder i din smag og stil. Det betyder, at du selv har mulighed for at sætte et præg på den trådløse dørklokkes lyd.

Funktionalitet i fokus

Den trådløse dørklokke fra Grundig bruger batterier. Dette gør det nemt for dig, da du ikke skal tænke på opladning eller strømforbrug ud over at købe et sæt batterier i ny og næ. Grundigs trådløse dørklokke er således til dig, der ikke har de store krav til din dørklokke, ud over at den skal være brugbar og funktionel.

Trådløs dørklokke med 16 melodiertrådløs dørklokke bedst i test

→ 99 kroner hos Manillo.dk

Denne trådløse dørklokke kommer til en yderst skarp pris. Dermed ikke sagt at denne trådløse dørklokke ikke har noget at byde på. Dørklokken er god til hjemmet, da den har en rækkevidde på 30 meter. Denne dørklokke kommer ligeledes i to dele. Den ene del skal monteres udenfor, lige ved hoveddøren – og den anden del skal placeres et centralt sted i hjemmet. Du skal dog huske på, at du med en trådløs dørklokke altid har mulighed for at tage den ene del med dig, når du eksempelvis er i haven, i kælderen eller på loftet. Du kan flytte rundt med modtageren så ofte, som du ønsker. Vær dog opmærksom på, at du altid befinder dig inden for dørklokkens rækkevidde.

LÆS MERE:  Elevationsseng test 2019 - Find de bedste elevationssenge

Nem at montere

Denne trådløse dørklokke er yderst nem at montere. Den er nemlig drevet på batterier, hvilket betyder, at du slipper for at bøvle med ledninger og lignende installationer. Det eneste, du skal huske, er at købe nogle batterier til at holde dørklokken gående. Batterier skal nemlig købes separat. Ved denne trådløse dørklokke får du en fornuftig dørklokke, der kan, hvad den skal, til en yderst skarp pris.

Bluell trådløs dørklokke med bluetoothbedste trådløse dørklokke

→ 233 kroner hos Bilablau.dk

Den næste trådløse dørklokke i testen er dørklokken fra Bluell. Denne dørklokke er udformet med bluetooth. Det betyder, at du aldrig behøver bekymre dig om at misse, når nogen ringer på din dør. De fleste har sandsynligvis oplevet, at de ikke hørte dørklokken, fordi musikken spillede for fulde drøn. Dette problem behøver du aldrig have igen. Med den trådløse dørklokke fra Bluell får du nemlig en dørklokke, der kan stoppe musikken, når der bliver ringet på døren. Dette sker ved hjælp af bluetooth. Bluell Trådløs Dørklokke kommer i 2 dele: en dørklokke og en Bluell-modtager, der har tilslutning til nettet. Der medfølger desuden batterier til denne trådløse dørklokke, så du slipper for selv at skulle ud og købe dem med det samme.

Interesse for teknik

Der er ingen tvivl om, at denne Bluell-dørklokke er et oplagt valg til dig, der gerne vil være førende inden for elektronik og nye gadgets. Denne trådløse dørklokke adskiller sig nemlig ved at være forud for mange af de andre trådløse dørklokker på markedet. Hvis du ofte hører musik og misser, at dine gæster ringer på dørklokken, er det uden tvivl en god ide at overveje denne Bluell-dørklokke med bluetooth.

Trådløs dørklokkesystem med fire modtagerebedst i test trådløs dørklokke

→ 1.149 kroner hos CC-Trading.dk

Dette trådløse dørklokkesystem med fire modtagere er et oplagt valg til kontoret eller store boliger. Det smarte system med fire modtagere gør, at det er muligt at placere fire modtagere rundt om på kontoret eller i boligen. Der er således utrolig gode muligheder for, at du hører, når der er gæster, der ringer på dørklokken. Denne trådløse dørklokke består således af fem dele. Der er en udvendig dørklokke, der skal placeres ved hoveddøren. Derudover er der fire modtagere, der kan placeres rundt om på kontoret eller i boligen. Den udvendige dørklokke sender således signaler til alle fire modtagere, når der ringes på døren.

Fleksibilitet i højsædet

Der er ingen tvivl om, at dette trådløse dørklokkesystem med fire modtagere er et oplagt valg til kontoret eller virksomheden. Det sikrer netop, at du aldrig går glip af gæster eller kunder, der ringer på dørklokken, selvom du befinder dig i baglokalet eller på lageret. Denne dørklokke giver således gode muligheder for at multitaske. Du har nemlig mulighed for at lave noget andet, mens du stadig er opmærksom på eventuelle kunder, der ringer på døren. Bedst af alt behøver du ikke bekymre dig om at have dørklokkemodtageren med dig overalt, da du har monteret denne i hele fire lokaler. Derudover slipper du desuden for at bøvle med ledninger, når dørklokken skal monteres. Det kan nemlig klares på meget få minutter. Denne enhed har en rækkevidde på 50 meter i fri luft.

LÆS MERE:  Terrassevarmer test 2019 - Find 6 af markedets bedste

Vælg den rette dørklokke

Som testen tydeligt indikerer, er der forskel på de forskellige dørklokker, der udbydes på markedet. Der er nemlig forskel på, hvad de forskellige dørklokker tilbyder dig som forbruger. Det er derfor vigtigt at gøre sig klart, hvilke ønsker og krav du har til din kommende dørklokke. Nogle dørklokker fra testen tilbyder en lang rækkevidde. Det kan være optimalt for dig, der bor i et stort hus eller til brug på kontoret. Andre dørklokker har et hav af melodier, du kan vælge imellem. Denne type dørklokke er til dig, der gerne vil lege og eksperimentere med forskellige ringetoner, der byder dine gæster velkommen.

Og så findes der helt tredje dørklokker, der giver mulighed for mere end én modtager. Sådanne trådløse dørklokker er ideelle til store bygninger, hvor der er behov for at høre dørklokken i flere forskellige separate rum. Et fjerde parameter, der kan have betydning for valget af trådløs dørklokke, er designet. Nogle foretrækker nemlig en trådløs dørklokke i et lækkert stilrent design, hvorimod det for andre kan synes fuldstændigt ligegyldigt. Det handler derfor om for dig at spore dig ind på, hvilke krav og ønsker du vægter højest.

Prisvenlig eller kvalitetsbevidst

De trådløse dørklokker i denne test adskiller sig som sagt i forhold til de forskellige funktioner, de tilbyder. De adskiller sig dog også på et andet og meget vigtigt punkt – nemlig prisen. Der er stor forskel på prisen på de forskellige trådløse dørklokker i testen. Det er derfor også en vigtig faktor at overveje, når du skal vælge dørklokke. Kan du nøjes med en prisvenlig variant, der har de mest nødvendige funktioner, eller har du behov for en dyrere trådløs dørklokke, der ikke går ned på design, kvalitet og antallet af funktioner? Valget er dit. Efter denne test skulle det være lettere for dig at træffe et velovervejet valg. Måske din næste trådløse dørklokke er blandt de testede?

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.