Trafikalarm test – Hvilken trafikalarm er den bedste? Læs mere her!

0

Når det kommer til at finde den bedste trafikalarm, er der i dag kommet mange forskellige muligheder. For med et marked, der er fyldt med god teknologi, kan det være svært at finde frem til den, du skal have. Trafikalarmen er din trofaste hjælper i trafikken. Her får du advarsler og alarmer i trafikken. Det kan være ved skoleveje, vejarbejde, udrykningskøretøjer og meget, meget andet.

Men i en tid, hvor teknologien skal med os overalt, har flere spillere valgt at markere sig på det store marked. Det betyder, at der i dag er mange forskellige muligheder for en god trafikalarm. Denne trafikalarm test tager udgangspunkt i forskellige modeller på markedet.

Testresultatet er baseret på brugertests, anmeldelser og særlige specifikationer, som hver enkelt model har, så du nemt kan finde en billig trafikalarm, der hjælper dig godt på vejen.

I oversigten nedenfor kan du få et overblik over, hvilke modeller vi har med i vores trafikalarm test. Vi har ligeledes givet dig information angående nogle af de vigtigste features.

ForhandlerModelAppSkærmPris
Saphe One+JaNej499,-
HopperJaNej199,-
Ooono V3 trafikalarmJaNej249,-
Saphe One+JaNej499,-

SAPHE One+ Trafikalarm – bedst i test-trafikalarm hos brugerne

→ Set hos Saphe.dk til 499 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 449 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 499 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 458 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 749 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 609 kr.

 • Mere end 500.000 solgte eksemplarer
 • Fuldt visuelt display med flere funktioner
 • Tilknyttet smart app
 • En favorit hos forbrugeren.

Det er sjældent, at vi starter med en favorit i vores tests, men her sker der en undtagelse. For vi kan lige så godt få Saphe One+ på banen, der har givet mere end 500.000 danskere en øget sikkerhed i trafikken.

Derfor er der tale om en model, der selvfølgelig skal med i vores trafikalarm test. Saphe One+ trafikalarmen er en opgradering fra Saphe One, hvor du nu får en langt bedre skærm, og den kan bruges i både indland og udland.

En mere visuel løsning

Det smarte ved en Saphe One+ trafikalarm er, at det hele er illustreret visuelt. Det bliver vist klart og tydeligt i form af forskellige former for trafikadvarsler. Det er samtidig også muligt at vælge lydadvarsler, der gør det endnu nemmere at holde øje med, hvad der sker i trafikken. Alle symboler er tænkt til ende, og det gør dem nemme at aflæse.

Saphe One+ kommer samtidig med en aktiv afstandsmåler. Denne bliver vist på skærmen, og den kan aflæse, hvor tæt en potentiel fare er på bilen. Dog er et mindre minus, at Saphe One+-trafikalarmen ikke kan vurdere, hvilken vejbane du kører i – og det samme gælder for faren. Derfor kan du ikke vide, om det er i din egen vejbane eller i den anden side.

En app, der hjælper dig

Den smarte app til Saphe One+ gør det nemmere at gøre brug af sin trafikalarm. Dog er en stor mangel her, at den ikke fungerer som navigationsanlæg, som ville gøre det nemmere for Saphe One+ at fortælle dig retning og vejbane. Appen giver dig imidlertid mulighed for at indstille, hvilke hændelser der skal udløse en alarm. Du kan også vælge, i hvor god tid du vil vide det.

Her kan du blandt andet også vælge, om du vil have fartkontrol på, som 130.000 danskere i dag bruger dagligt i appen, ifølge FDM. Den kræver desuden først en opladning efter 350 timers kørsel.

Saphe One+ trafikalarmen er altså for dig, der virkelig vil have en solid og god trafikalarm med i bilen. Her finder du en stærk konkurrent til at være den bedste trafikalarm i år. Og for lige at gøre det bedre, kan du ofte finde en Saphe-trafikalarm på tilbud.


Hopper Trafikalarm – En billig trafikalarm

billig trafikalarm→ Set hos Droneland.dk til 199 kr.

 • Et billigt alternativ
 • Alle trafikindmeldinger kommer i en trafik-app
 • Opdateret navigation til hele verden fra telefonen.

Vores trafikalarm tests næste model er en Hopper Trafikalarm, der er et både mindre og billigere alternativ til mange andre modeller.

Her får du en trafikalarm, hvor selve din device er skåret helt ind til benet. Til gengæld får du en app, der har mange gode funktioner, som du med sikkerhed kan få stor glæde af.

Et forsimplet design med en stor mangel

Selve designet på Hopper-trafikalarmen kommer som en lille, sort boks med en indbygget højtaler i midten. Den er klar til at give dig besked om fejlalarmer, fartbøder og forskellige hændelser på din rute. Du får samtidig alle trafikindmeldinger i appen, som gør den nem at bruge. Men der er desværre en stor mangelvare, hvis du spørger os.

Hopper Trafikalarm er en mindre model, der kan være i alle biler. Men her skal du gå på kompromis med infoskærmen, der for mange kan være et vigtigt værktøj i at registrere, at der sker noget. Hopper kræver, at du altid lytter efter signalerne. Og vi må bare sige, at skærmen er en stor mangelvare på denne model.

Intelligent app med navigation

Hos Saphe Drive savnede vi navigation, og det får du faktisk her. Du kan få opdateret navigation i hele verden med din mobil, og du får et gratis abonnement til at betjene den. I Danmark kører Hopper på Danmarks mest effektive netværk, og dermed kan Hopper læse data fra mange andre trafikalarmer landet over.

Appen kommer også med en bred vifte af lækre features. Her får du eksempelvis mulighed for at give feedback, finde en radar, der skifter farve efter en fartkontrol, se fartgrænser og indstille forskellige alarmer.

Alt i alt er Hopper en billig trafikalarm med mange gode kvaliteter. Udfordringen er den manglende skærm, men har du ikke noget problem uden, kan du nemt vælge denne model som din foretrukne. Forbindelsen mellem mobil, navigation og app er fantastisk, og så får du den altså også til en god pris.


Ooono Trafikalarm test – En billig trafikalarm, der imponerer

ooono trafikalarm→ Set hos Elgiganten.dk til 249 kr.

 • Parkér med EasyPark via din Ooono-trafikalarm
 • Har sin egen database, der virker i mere end 60 lande
 • Batteri, der skal skiftes én gang årligt.

En anden god og billig trafikalarm er Ooono V3-trafikalarmen, der også har taget Europa med storm. Her får du en bedste ven i trafikken, hvor du kun skal bruge én enkelt knap til det hele. Særligt for Ooono-trafikalarmen er, at den advarer dig ud fra forskellige farvekoder. Her får du eksempelvis blåt blink ved fartkontrol og rødt, hvis der er fare forude.

Mere end 5 millioner brugere

Ooono trafikalarmen er simpel, hvor der igen ikke er nogen skærm, du kan bruge. Men er du til den lille model, kommer du her langt med Ooono, der har mere end fem millioner brugere i Europa. Det giver også mulighed for at bruge den i mere end 60 forskellige lande, og de samarbejder med nogle af de største inden for navigation i verden.

Den bedste feature er uden tvivl, at du kan parkere med EasyPark, når du bruger din Ooono V3. På den måde slipper du for parkeringsbøder og besvær, og i stedet klarer din trafikalarm det for dig.

På din Ooono trafikalarm kan du advare andre om fartkontrol ved at trykke én gang og ved fare ved at trykke to gange. Du kan også indstille din Ooono efter din egen kørestil og regulere lyd i appen.

Dansk design og app

Ooono kører på batteri, og det giver dig mere sikkerhed på vejene. Du skal nemlig kun skifte det hvert år, og dermed skal du slet ikke tænke på, om den løber tør for strøm. Du kan også tilslutte den appen, hvor du kan få besked, inden du kører ud på din rute. Det kræver dog et abonnement, der selvfølgelig er helt gratis.

Ooono V3-trafikalarmen har en god størrelse, men det er ikke ligefrem det, som mange vil kalde for et flot design. Her får du nemlig ”Ooono” skrevet henover din trafikalarm, og for det sarte øje kan det blive irriterende i længden.

Ooono Trafikalarm er også et godt valg, hvis du vil have en billig trafikalarm. Her er det en smagssag, om du er til blink eller lyd, og hvad du egentlig foretrækker. Men her får du igen en fremragende pris, der gør den til et allemandseje.


Saphe One+ Trafikalarm – Spring videre til fremtiden

bedste trafikalarm→ Set hos Proshop.dk til 499 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 499 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 499 kr.

→ Set hos Daekbutikken.dk til 499 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 609 kr.

 • Understøtter alle trafikkameraer i Danmark
 • Mulighed for personlige alarmer og lydindstillinger
 • Crash Detect ved egen ulykke.

Den sidste model i vores trafikalarm test er igen fra Saphe, og faktisk er der her tale om en forgænger. For Saphe One+ har været en stor succes i særligt Danmark, og her får du den bedste dækning i Danmark. Saphe One+ er dog en nedgradering, hvis du gerne vil have det bedste, og her er dens storebror klart at foretrække.

Til gengæld får du her muligheden for at få en trafikalarm på tilbud, der tilmed har været den bedste trafikalarm ifølge mange danskere.

Såre simpel i sin funktion

Saphe One+ arbejder med alle typer af trafikkameraer i Danmark – som selvfølgelig også er tilfældet med Saphe Drive. Det gælder ikke kun på faste alarmer, men også på mobile fartkameraer, trafiklyskamera og strækningskontrol, der ofte sker i udlandet. Du får alarmer ved trafikproblemer, ulykker, skoleveje, kødannelse og meget andet.

Du kommer nemt i gang med Saphe One+, og det er det, vi elsker ved denne lille model. Den smarte app er simpel at betjene, og den er altid 100 % lovlig at anvende. Den starter automatisk op, når du kører afsted i din bil, og den er kompatibel med både iOS og Android. Samtidig kan den altid parres med mere end én smartphone ad gangen.

Kvalitet, men heller ikke mere end det

Saphe One+ er nem at betjene, og den er en del af et fantastisk netværk, som også Saphe Drive er. Men så er det heller ikke mere end det. For her får du mindre, end hvad du får i Saphe Drive. Og så vil Saphe One+ ofte være dyrere end de andre modeller, også selvom du finder den som en trafikalarm på tilbud.


Trafikalarm bedst i test – Hvilken en er den bedste trafikalarm?

Hvad du skal vælge er selvfølgelig op til dig. Det handler ofte om præferencer og ønsker, når det kommer til teknologi. Dog har vi en klar favorit i vores test, hvor vi har tre forskellige producenter med. For vi kommer ikke uden om, at Saphe Drive er vores klare favorit. Saphe vinder på den smarte skærm, der giver dig korrekte anvisninger med små symboler.

Selvom du ikke får navigation, er skærmen mere værd end det, mener vi. Skærmen sørger for, at du bliver dobbelttjekket, når du får forskellige opdateringer, så du altid kan vende tilbage og se, hvilken fare der er blevet nævnt. Og har du allerede en GPS i din bil, er der ikke altid det helt store behov for navigationen på telefonen.

Er du til en mindre model, hvor du kan få en billig trafikalarm, er Ooono en favorit hos brugerne over hele Europa. Og det forstår vi godt, i og med at de små blink kan gøre chaufføren opmærksom.

Modsat er den ikke så effektiv, hvis du ikke reagerer på denne form for signaler, og så er Hopper et bedre valg. Begge modeller kommer til en god pris, og det betyder også, at du næsten aldrig vil fortryde købet.


Hvorfor vælge en trafikalarm?

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, om du vil have en trafikalarm, kommer der her en lille gennemgang af, hvorfor det egentlig betaler sig. Først og fremmest er en trafikalarm med til at øge din sikkerhed i trafikken. Du kan undgå at støde på uheld og farer, der potentielt kan resultere i, at du selv havner samme sted.

Derudover kan en trafikalarm advare dig om kødannelser og lignende, så du nemt og hurtigt kan finde en anden vej. Og hvem vil ikke gerne slippe uden om den tunge trafik i myldretiden på en nem måde? Det kan du få hjælp til med en trafikalarm.

Men én af hovedårsagerne til, at mange brugere har købt en trafikalarm, er muligheden for at undgå fartbøder. Din trafikalarm kan nemlig advare dig om fotovogne og andre kameraer, og det gælder ikke kun herhjemme. Du kan også bruge dem i andre lande og dermed være sikker på vejene.


Trafikalarm tilbud

En trafikalarm sparer dig både for penge og bekymring. Du kan føle dig sikker i trafikken, hvor du får alle opdateringer, og du kan også hjælpe andre bilister med at føle sig sikker. Du kan nemt indberette en fare, så alle andre i netværket kan se det. Og så finder du også ofte et trafikalarm tilbud, så du kan få mere for pengene.

Find et Saphe trafikalarm tilbud

Du kan eksempelvis gå på jagt efter et Saphe trafikalarm tilbud, der giver dig de optimale forudsætninger for at være sikker på vejen uden de store bekymringer, men til den absolut bedste pris. Her får du nemlig meget for pengene og den nyeste teknologi, der er en stor hjælp på din køretur.


Andre relevante indlæg, guides og artikler

Tag et kig på dine dæk. Her har vi f.eks. lavet en dæktryksmåler test. Eller du kan læse vores vinterdæk test, og finde nogle gode vinterdæk til din bil.

Du kan også finde et godt overvågningskamera i vores overvågningskamera test. Og dit overvågningskamera kan med fordel kombineres med en tyverialarm fra vores tyverialarm test, eller du kan kigge på et alarmsystem uden abonnement. Eller du kan også læse vores trådløs dørklokke test.

Har du brug for optimale printmuligheder derhjemme, har vi lavet en printer test, hvor vi guider dig til det bedste valg til dit behov. Og hvis du vil have billig strøm, er det en god ide at få kigget på forskellige elselskaber og sammenligne priser. Læs mere i vores billig strøm test.

Efter en lang dag på farten med diverse praktiske gøremål er det essentielt med en optimal nattesøvn. Du finder et udvalg af de bedste senge og madrasser i vores komplette guides.

Læs mere om  i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Eller find en ny madras til din nuværende seng i vores springmadras test eller topmadras test. Eller du kan læse mere om forskellige, flotte og funktionelle sovesofaer i vores sovesofa test.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply