Trampolin Test – Vi guider dig til den bedste havetrampolin

0

Temperaturen er lige så stille på vej opad, og om lidt står der ”SOMMER” med store bogstaver på kalenderen. Både store og små ser frem til, at vi kan få mere tid udendørs, end en lang og kold vinter levner plads og rum til. Havemøblerne, grillen, haveredskaberne, plæneklipperen (måske robotplæneklipperen) – det hele køres i stilling, for nu skal der hygges. Og der skal sikkert også arbejdes lidt med græs, bede og ukrudt?

Men selvfølgelig skal der også være tid til leg og socialt samvær. Børn og voksne i fælles forening. Her er trampolinen et fantastisk stykke legetøj til både store som små. Vi har i denne trampolin test fundet nogle af de bedste ud fra tests og anmeldelser, og samlet det hele i dette overblik.

Bedst i test

Berg Elite 430 Levels + Deluxe sikkerhedsnet

 • Innovativ trampolin
Bedst til prisen

JumpMaster 430 InGround

 • Stor og god trampolin
Billig og god

Salta Excellent Sport InGround

 • Fokus på sikkerhed

Produktoversigt

ForhandlerModelTypeMål (cm)VægtMax personvægtPris
MCU Sport JuniorKlassisk, ben/stelØ=14011,5 kg25 kg781,-
Salta Premium Black EditionKlassisk, ben/stelØ=305-150 kg2.795,-
Salta Excellent SportInGroundØ=366-150 kg2.299,-
BERG Favorit 380InGroundØ=38061 kg110 kg3.919,-
BERG Champion 430FlatGroundØ=430108,8 kg120 kg8.069,-
JumpMaster 430InGroundØ=43069,5 kg120 kg3.499,-
Salta Royal Baseground SportInGround214x305-120 kg3.325,-
BERG Elite 430Klassisk, ben/stelØ=430-120 kg12.679,-

Det er derfor nu, vi voksne skal tænke i badebassiner, sandkasser, legetårne, gynger eller trampoliner til vores små – eller allerede halvstore børn. Trampolinen har ingen alder, når det gælder leg, fælles adspredelse eller intern konkurrence. Og så giver den samtidig masser af motion og frisk luft i lungerne. Så den har vi valgt at kigge på denne gang i vores trampolin test.

Værd at vide om trampoliner

Trampoliner findes i mange varianter. Der findes dyre eller billige trampoliner. Du kan få en rund eller firkantet trampolin. Du kan få dem i et utal af størrelser, afhængigt af om behovet er en trampolin til små børn eller en trampolin til hele familien?

Der findes overordnet tre typer af trampoliner, nemlig:

 • Klassikeren som står på et stel eller ben, og hvor selve springmåtten er ca. en meters penge over jorden.
 • InGround-modellen som står på korte ben (ca. 10 – 20 cm) og derfor kræver udgravning af hoppeområdet under trampolinen.
 • FlatGround-modellen som ligger helt i niveau med jordoverfladen og derfor også kræver udgravning under trampolinen.

De forskellige typer har hver sine fordele og ulemper. Mere om det senere i vores trampolin test, så du kan få noget inspiration til at vælge den bedste trampolin, der passer til dit behov.

Når du overvejer dit køb af trampolin ud fra størrelsen, skal du være opmærksom på, at diameteren eller længde x bredde for de firkantede oplyses inklusive sikkerhedspuderne yderst. Disse er ofte 30 til 40 cm bredde, så en trampolin med en diameter på ca. 3 meter har normalt et springareal på omkring 2,30 meter i diameter.


MCU-Sport Junior trampolin

trampolin test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
889 kr.
Set til
1.153 kr.

Vi starter i det små. Den første trampolin i vores trampolin test er nemlig en trampolin til små børn. Den er godkendt til en vægt op til 25 kg, hvilket i praksis vil sige op til omkring skolealderen. Der er således tale om en begyndertrampolin, hvor far eller mor ikke kan deltage i den muntre leg sammen med børnene.

Trampolinen er anvendelig både ude og inde, så hvis man har plads og mulighed i boligen er her et godt legeredskab til de mindste. Den har en diameter på 1,40 meter og en højde på 1,85 meter inkl. sikkerhedsnet.

Trampolinen er godkendt efter den europæiske standard EN71.

En billig trampolin, som kan give de små mod på lidt hopperi og fysisk udfoldelse. Og så forbedrer det samtidigt motorikken.


Salta Premium Black Edition

test trampolin
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3624 kr.
Set til
3999 kr.

Salta står bag en lang række gode trampoliner i forskellige kvaliteter og størrelser. Vi har valgt at kigge på Premium-modellen i vores trampolin test. Den kommer i en fornuftig størrelse og til en meget skarp pris.

Trampolinen har en diameter på 3,05 meter, og selve springarealet en diameter på knap 2,40 meter. Her er god plads til at tumle for alle familiemedlemmer. Trampolinen kan nemlig håndtere en person på op til 150 kg – og er endda testet til mere.

Salta Premium Black Edition er EN71-godkendt, er CE-mærket og er certificeret af det anerkendte tyske organisation og vagthund TÜV (Technischer ÜberwachungsVerein).

Smag og behag er som bekendt forskellig, men vi er vilde med det enkle, sorte design, som ikke skæmmer i haven. Da springmåtten er ca. 76 cm over jordoverfladen, foreslår vi tilkøb af en stige.


Salta Excellent Sport InGround

trampolin bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2645 kr.

Som navnet antyder, er Salta Excellent Sport InGround en nedgravningstrampolin. Med en diameter på 3,66 meter og et springareal på knap tre meter i diameter er der tale om en stor og god trampolin.

Ved denne trampolin er der stort fokus på sikkerheden, idet kantmåtten, som dækker fjedre m.m., er 2,5 cm tyk. Samtidigt er kantmåtten flot integreret i selv springarealet, hvilket giver et flot udtryk og lækkert design.

Trampolinen er nem at samle, men der ligger selvfølgelig et stykke grave- og køre-jord-væk- arbejde forude, inden den kan installeres til fælles glæde og adspredelse for hele familien.


BERG Favorit 380 InGround

bedste trampolin i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3919 kr.

Hollandske BERG har produceret trampoliner i mere end 30 år og udbyder tre produktserier, som hedder Favorit, Champion og Elite+.

De tre produktserier er alle udført i gode, gedigne og kraftige materialer, men da serierne har differentierede priser er der mindre forskelle i stellenes tykkelse, måden stellet samles på, kanttykkelsen, monteringen m.m.

Du kan med fordel bruge et par minutter på den lille instruktionsvideo fra BERG, som meget pædagogisk viser forskellene på de tre serier.

BERG Favorit 380 er en nedgravningstrampolin med en diameter på 3,80 meter og et springareal på ca. tre meter i diameter.

trampolin nedgravet

Det er en flot og havevenlig trampolin i sort-grønne farver. Trampolinen står på korte ben og kræver en udgravning på minimum 75 cm under springområdet. Her er der således mulighed for lidt forpligtende motion, inden den mere morsomme af slagsen kan starte!

Favorit 380 leveres med et net, der monteres på siden, så børnenes bolde og legetøj samt hundens kødben ikke forsvinder ind under trampolinen …

Video model-sammenligning BERG/abilicaonline.dk:


BERG FlatGround Champion 430

bedste trampolin
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8096 kr.

Testens topmodel er også fra hollandske BERG, og er en FlatGround-model fra Champion-produktserien. En trampolin som helt nedgravet nærmest er helt integreret del af haven. Her bør der graves ca. en meter under trampolinen.

FlatGround-modellerne er også meget velegnede til meget små børn, da der ikke er en høj kant, der skal forceres. Men lad nu ikke familiens mindste hoppe sammen med ivrige farmand, hvis de er alt for små!

BERG Champion 430 har ikke overraskende en diameter på 4,30 meter, og selv om den tykke (3 cm) kantpolstring er 41 cm i bredden, er der stadig et stort springareal på 3,50 meter i diameter.

Hoppedugen er specialudviklet, så trampolinen tillader en bedre gennemstrømning af luften, hvilket giver en mindre modstand, når man hopper. Samtidigt er den lydsvag – bortset fra de overstadige skrig og skrål fra børn og voksne – og den fås med såvel grøn som grå kantpolstring, så du vælge det udtryk, der passer bedst i din have.

Mange timers munter leg og akrobatik er i vente på denne kvalitets trampolin.


JumpMaster 430 InGround

trampolin test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3499 kr.

JumpMaster 430 InGround er god og jævn trampolin til nedgravning. Den er vurderet som det bedste lavprisvalg på pricerunner.dk. Og der kan være noget om deres vurdering – i hvert fald har den en dejligt stor diameter på 430 cm. Den han også en lidt bredere kantpolstring end gennemsnittet – nemlig på 38 cm.

Kantpolstringen kan have sine klare fordel og ulemper. Den øger sikkerheden, når børnene hopper og en gang imellem falder. En bredere polstring kan sørge for, at græsset og den hårde jord ikke ender med at tage imod faldet.

I alt er der 96 fjedre, hvilket er en god sjat. Det følger naturligvis af, at trampolinen har den størrelse, som den har. De 96 fjedre kan holde til en maks. personvægt på 120 kg. Det er ikke bare en tilfældig anbefaling, men det skal følges nøje, hvis skader ikke skal forekomme.

Ved køb af JumpMaster 430 InGround får du:

 • stor og god trampolin
 • topsikkerhed
 • lav pris for kvalitet

JumpMaster 430 InGround skal selvfølgelig graves en smule ned, hvilket kan være et større arbejde. Det kan også give komplikationer, hvis I efterfølgende skulle finde ud af, at placeringen er dum – så placeringen skal selvfølgelig overvejes grundigt. Hullet til denne trampolin skal have en størrelse på 390 cm i diameter og være 75 cm dyb. Et stort hul – så kom hellere i gang med det samme.

Specifikationer:

 • 430 cm i diameter
 • 96 fjedre
 • personvægt: 120 kg
 • 20 cm høj.

Salta Trampolin Royal Baseground Sport Inground

bedste havetrampolin
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4404 kr.
Set til
4903 kr.

Nu vender vi os mod Salta-mærket i vores trampolin test – denne gang Salta Trampolin Royal Baseground Sport Inground. Den er firkantet og skal igen graves ned i haven.

Den har ikke helt samme størrelse som JumpMaster 430, da den lyder på 214×305. Målene er dog gode og vil give masser af glæde til børnene, der vil hoppe på den skøre, firkantede havetrampolin.

Firkanten kan være nemmere at placere i haven og måske give større sikkerhed, hvis I finder det rette sted. Så skal I bare have overtalt ungerne.

Royal Baseground Sport har innovation og udvikling på sin side. Den er udviklet Air Performance System, som holder trampolinen på et lavt lydniveau i forhold til sine konkurrenter. Desuden gør det, at luftstrømmen tilføres optimalt efter hvert eneste hop.

Ved køb af Salta Trampolin Royal Baseground Sport Inground får du:

 • stor firkantet trampolin
 • top sikkerhed
 • professionel trampolin

Fjedrene er desuden fremstillet i en længde af 21 mm, hvilket gør dem særligt dygtige til at lade børnene lande blødere og hoppe højere. Derudover er fjedrene dobbeltgalvaniserede og burde kunne holde mange år ud i fremtiden.

Kantpolstringen er 43 cm bred. Det tager selvfølgelig en god portion af springoverfladen. Tykkelsen er på 25 mm, hvilket burde være nok til at aftage selv et slemt fald. Den maksimale personvægt må igen maks. være 120 kg.

Specifikationer:

 • 214 x 305 cm
 • 76 dobbeltgalvaniserede fjedre
 • personvægt: 120 kg
 • lavt lydniveau.

Berg Elite 430 Levels + Deluxe sikkerhedsnet

bedste trampolin i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
12.679 kr.

Leder du efter den helt dyre og virkelig luksuriøse løsning til din børn, hvor skader og dårlige fjedre har utroligt svære vilkår, og et sikkerhedsnet er inkluderes? Så skal du rette dine øjne mod Berg Elite 430 Levels – den måske bedste trampolin fra Berg.

Først og fremmest er hoppedugen helt unik. Den har mønstre og farver, der er sjove at lege med for børnene. Dertil hører sig terninger til forskellige lege.

Kantpolstringen er ekstra kraftig med en tykkelse på hele 3 cm og ekstra lang med 40 cm. Med en diameter på 430 cm er det til at leve med så stort et indhug i haven. Og sammen med sikkerhedsnettet bliver det svært at finde en mere tryg pakkeløsning, når du skal finde trampolinen til haven. Berg Elite er klart i toppen med alt det inkluderede tilbehør. Kantpolstringen skulle også have 2-3 gange længere levetid end den sammenlignelige polstring, som Berg Champion har.

Ved køb af Berg Elite 430 Levels får du:

 • innovativ trampolin
 • omfattende pakkeløsning
 • en af de bedste trampoliner på markedet

Med Berg Elite får du også varmegalvaniserede fjedre, som er ekstremt svære at få til at ruste. Den har også en AirFlow hoppedug, som lufter 50 % bedre, når der skal hoppes. For yderligere sikkerhed er stolperne skabt, så de bøjer og derved undgås uheld med børn, der hopper for tæt på.

Specifikationer:

 • 430 cm i diameter
 • 95 fjedre
 • personvægt: 120 kg
 • ekstra tyk kantpolstring: 3 cm
 • lufter 50 % bedre.

Matchen

FordeleUlemper
KlassikerenSkal samles, men kræver ikke en større udgravning.

Er flytbar, hvis man fortryder placeringen
Fylder meget og er meget synlig i haven i forhold til de øvrige modeller.

Højt at flyve, dybt at falde. Så husk sikkerhedsnet!

Den kan være sårbar ved hård blæst og storme.
InGround-modellenPladsbesparende og ikke så dominerende i haven.

Nem at bestige for mindre børn.

Skal ikke flyttes ved græsklipning.

Ikke så påvirkelig ved kraftig blæst og storme.
Kræver udgravning og er dermed ikke så fleksibel i forhold til flytning
FlatGround-modellenPladsbesparende og ikke så dominerende i haven.

Nem at bestige for selv helt små børn.

Skal ikke flyttes ved græsklipning.

Ikke så påvirkelig ved kraftig blæst og storme.
Kræver udgravning og er dermed ikke så fleksibel i forhold til flytning.

InGround-monteringsvideo:

Video Flat-ground:


Anbefalinger

Ejendomsmæglerbranchen har efterhånden fået os indprentede om, at et godt boligkøb handler om tre ting, nemlig beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed.

Denne kliché kan vi med god grund overføre til vores overvejelser i forbindelse med køb af trampoliner til børnene. Beliggenhed skal blot udskiftes med sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed …

Som forældre eller bedsteforældre har vi ikke lyst til bekymringer omkring vores børns eller børnebørns sikkerhed og velbefindende. Så kig efter trampoliner (og andre legeredskaber) med diverse godkendelser og/eller certificeringer, som sikrer at produkterne er i orden ud fra gældende standarder.

Du kan læse mere om EN71-godkendelser, CE-mærkning osv. på Dansk Standards hjemmeside (www.ds.dk) eller hos Sikkerhedsstyrelsens ditto (www.sik.dk).

Tjek altid, hvad trampolinen leveres med af tilbehør/ekstraudstyr. Ved den klassiske model, som er monteret på et stel, og hvor man starter med at hoppe en meter over grundplan er et sikkerhedsnet simpelthen et ”must”. Vurder selv, om det også kan være det ved ”InGround-modellerne, som måske kun er 20 cm over jorden. Du har måske små børn, som du gerne vil sikre mod fald og buler i panden…?

Kender vi ikke alle en familie, der har hentet sin trampolin ovre på naboens bil, når stormen raser? Stormsikring er i hvert fald en overvejelse værd, hvis det gode naboskab skal bibeholdes. Ellers anbefaler vi generelt stiger til de højeste modeller samt covers til at beskytte dug og kantbeklædning mod vind og vejr.

Tilbage er kun at sige: Spring ud i det – altså trampolinkøbet …!


Trampolin test 2020

En havetrampolin er et fantastisk legeredskab, som dækker grundlaget for rigtig mange timer, der byder på både sjov og spas, samtidig med at det er sundt og godt for motorikken.

Derfor er det ikke nogen hemmelighed, at det er en rigtig god idé, at have en trampolin (den perfekte trampolin kan du nemt finde via denne trampolin test) stående i baghaven, hvor børnene skal slå sig løs enten på egen hånd eller med legekammerater. Det er dog vigtigt, at der ikke er mere end 2-3 stykker som hopper på samme tid, da det kan resultere i en ulykke. Derudover er det ikke ligegyldigt, hvilken trampolin du køber, men at du undersøger hvilken trampolin, der har en god kvalitet og har en lang levetid.

Du kender det sikkert fra andre ting, at jo flere penge man smider efter et produkt, jo højere kvalitet opnår du og det er det samme, når du skal ud at købe en ny trampolin. Du kan med fordel vælge at investere en kende ekstra penge, da du opnår en bedre kvalitet og du sænker risikoen for at der skulle ske en ulykke eller du vælger forkert.

Det betyder at du ikke skal gøre dig de store forhåbninger om, at købe en trampolin fra diverse supermarkeder eller byggemarkeder, du bør i stedet søge efter en trampolin hos en professionel forhandler, så er du også sikret en god kvalitet og en trampolin som ikke kun holder én sæson, men som gerne skulle kunne bruges i mange år.

Trampolin bedst i test

Vælger du at købe en billig trampolin vil den selvfølgelig være fremstillet af mindre robuste materialer, som betyder at den vil være af dårligere kvalitet. Det betyder at den vil være meget mere usikker at hoppe på end hvis du vælger at investere en smule ekstra penge, for at opnå en bedre kvalitet i en trampolin.

Det ses også meget ofte at de billigere modeller ender med at ruste i svejsningerne og at affjedringen ikke er særlig god, hvilket er noget af det vigtigste ved en trampolin og dette kan betyde at oplevelse bliver noget beskeden, selvom det selvfølgelig kunne være det modsatte når du bevæger dig rundt på en trampolin.

Til sidst, er det også værd at bemærke at de fleste billige trampoliner er udstyret med en kantbeskyttelses, som er af mindre god kvalitet sammenlignet med de trampoliner, der koster lidt mere, men som samtidig også vil kunne bryste sig af en bedre kvalitet.

Det betyder, at på de billige modeller, at de ikke altid dækker alle fjedrene og heller ikke dækker hele vejen rundt, som kan vise sig, at være skyld i en ulykke.

Det at de billige modeller, har en mindre god kvalitet, betyder også at de går lettere i stykker end de trampoliner, som er af bedre kvalitet, som betyder at gentagende hop på kantbeskyttelsen kan ende med at ødelægge trampolinen, selvom den meget gerne skulle kunne holde til mere.


MCU-Sport Classic Plus 3,05 m Trampolin

Find den hos:
Only4Kids.dk

MCU-Sport Classic Plus 3,05 m Trampolin


MCU-sport er en dansk producent af professionelle og kvalitetsrigtige trampoliner, samtidig med at de befinder sig i et godt prisleje.

Vælger du at købe en MCU-Sport Classic Plus 3,05 m trampolin, får du en trampolin, hvor kvaliteten er rigtig god og hvor trampolinen er udstyret med en langt tykkere kantpude og en lang række af stålmaterialer, der er meget tykkere end på de billige trampoliner du finder hos mange af andre producenter.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en MCU-Sport Classic Plus 3,05 m Trampolin også er en trampolin, der er eftertragtet, som skyldes, at den er meget billig i forhold til kvaliteten.

MCU-Sport Classic Plus 3,05 m kommer med intet mindre end 60 fjedre, som alle er galvaniseret. Derudover kommer den også med en bedre kantpude med en tykkelse på hele 19 mm., mens alle ståldele er i en ekstra tykkelse på 38 * 1,4 mm. og er galvaniseret.

Trampolinen er også EN71-godkendt, dette gør sig dog kun gældende, hvis du har sikkerhedsnet monteret omkring trampolinen. Trampolinen størrelse er 305 cm i diameter og 76 cm. i højden. Den vejer 49 kg. og kan holde til en max personvægt på 100 kg. Den kommer selvfølgelig også med en UV-resistent måtte fra USA.


MCU-Sport Classic Plus 3,05 m Trampolin med sikkerhedsnet

Find den hos:
Only4Kids.dk

MCU-Sport Classic Plus 3,05 m Trampolin med sikkerhedsnet

Denne trampolin i vores trampolin tester også en del af MCU-Sport Classic Plus-Serien. Det betyder at den også er blevet produceret af den danske producent MCU-Sport, som er kendt for deres gode kvalitet af trampoliner, samtidig med at du har mulighed for at købe dem til en fornuftig pris.

MCU-Sports formidable pris betyder, at du skal tænke på, at trampolinen begynder at ruste ligesom dem fra supermarkederne og byggefirmaerne inden for et år, fordi det gør de ikke.

Selvom prisen er rigtig lav, så har MCU-Sport ikke valgt at gå ned på kvaliteten – lige fra deres kantpude til ståldele, som er en rigtig god kvalitet.

Hvis du er på jagt efter en trampolin med en rigtig god kvalitet og i et fornuftig prisleje, så gør du helt sikkert klogt i at kigge nærmere på denne Classic Plus-trampolin fra MCU-Sport.

MCU-Sport Classic Plus 3,05 m Trampolin med sikkerhedsnet er en trampolin, som passer rigtig godt til de fleste børnefamilie, fordi den har en god størrelse og samtidig er den udstyret med et sikkerhedsnet som er EN71-godkendt. Derudover er den også udstyret med 60 fjedre som er galvaniseret som gør, at trampolinen ikke ruster lige så hurtigt, som de billige trampoliner, samtidig gør de også hoppe-oplevelsen bedre.

Der må max. befinder sig en personvægt på 100 kg, men da trampolinen ofte anvendes af børn, som normalt ikke vejer over 50 kg, kan trampolinen sagtens benyttes af flere på samme tid.


MCU-sport Classic Plus 3,7m Trampolin

MCU-sport Classic Plus 3,7m Trampolin

Ligesom de 2 ovennævnte trampoliner i vores trampolin test er denne også produceret af MCU-Sport, som er et meget kendt navn, når det kommer til trampoliner.

Grunden til at MCU-Sport er blevet et så kendt navn indenfor trampoliner, skyldes de mange modeller man kan vælge imellem, samtidig med at de alle sammen kan købes til et fornuftig prisleje. Du behøver ikke være bange for, at kvaliteten ikke er god nok, for kvaliteten er bestemt i orden.

Vælger du en trampolinen fra MCU-Sport, vil du få en rigtig god kantpude, der giver en god sikkerhed, hvis du skulle miste balance i et hop og ramme kantpuden. Derudover er trampolinerne fra MCU-Sport også udstyret med en række tykkere ståldele end de mange andre trampoliner i denne prisklasse.

MCU-Sport Classic Plus 3,7m trampolinen har hele 72 fjedre, som er med til at sikre den ideelle spring oplevelse. Alle fjedre i trampolinen er galvaniseret, hvilken betyder at de ikke ruster hurtigt, og det er igen med til at sikre den gode spring oplevelse.

Derudover er alle ståldelene på trampolinen i ekstra tykkelse og også galvaniseret. Trampolinen har en bedre kantpude med en tykkelse på hele 19 mm. Derudover er trampolinen EN71-14 godkendt, ved brug af sikkerhedsnet. Trampolinen kan bære 120 kg, hvilket betyder, at trampolinen kan bære helt op til tre børn.


MCU-sport Classic Plus 3,7m Trampolin med sikkerhedsnet

Find den hos:
→ Only4Kids.dk

MCU-sport Classic Plus 3,7m Trampolin med sikkerhedsnet

Denne Trampolin er også en del af Classic Plus-serien. Den er ligesom de ovennævnte trampoliner produceret af den danske producent MCU-Sport. Vælger du at investere i en MCU-Sport Classic Plus 3,7m Trampolin med sikkerhedsnet, så får du en trampolin af rigtig god kvalitet til en fornuftig pris, samtidig med at trampolinen er udstyret med bedre kantpude og tykkere ståldele end de mange andre modeller i sammen prisleje.

Hvis du er på jagt efter en trampolin, som hverken er den største eller den mindste, er denne trampolin et fornuftig valg, med sine 3,7 meter i diameter.

Trampolinen er udstyret med 72 fjedre, som er galvaniseret for at give dig eller dine børn den optimale spring oplevelse på trampolinen. Alle ståldelene på trampolinen er også galvaniseret og med ekstra tykkelse.

Trampolinen tilbyder en særdeles god sikkerhed, da den har tykkere kantpuder og der medfølger et sikkerhedsnet til trampolinen.

På denne måde er du sikret, at børnene ikke falder igennem eller af trampolinen. Trampolinen kan bære op til 120 kg, og har en diameter på 3,7 meter. Trampolinen er derudover EN71 godkendt ved brug af sikkerhedsnet, som selvfølgelig medfølger trampolinen.


MCU-Sport Classic plus 4,3m Trampolin

Find den hos:
→ Only4Kids.dk

MCU-Sport Classic plus 4,3m Trampolin

Denne Classic plus 4,3m trampolin er den største trampolin, som MCU-Sport har produceret i serien. MCU Sport er et kendt brand indenfor trampolin verden. Den særlige grund til, at de er blevet så kendt, skyldes deres høje kvalitet, samtidig med at de sælger trampolinerne til et fornuftig prisleje hvor alle kan være med.

Ligesom de andre trampoliner i Classis plus serien er der produceret en ekstra god kantpude, der skaber en større sikkerhed, hvis man skulle gå hen og ramme den.

Ligeledes er ståldelene produceret en smule tykkere end hvis man kigger på andre modeller til samme prisleje, som gør trampolinen mere sikker, samtidig med at den har en længere levetid.

Trampolinen er udstyret med hele 88 galvaniseret fjedre, er den både for at sikre trampolinens lange levetid, men også for den bedste spring oplevelse.

Trampolinen er derudover også udstyret med en bred kantpude på helt op til 19 mm for børnenes sikkerhed, når de hopper på trampolinen. Trampolinen er EN71 godkendt, ved brug af et sikkerhedsnet. Trampolinen kan bære helt op til 150 kg, så hvis du søger en trampolin, der kan bære mere end én person, så er denne trampolin en oplagt model.


MCU-sport Classic Plus 4,3m Trampolin med sikkerhedsnet

Find den hos:
 Only4Kids.dk

MCU-sport Classic Plus 4,3m Trampolin med sikkerhedsnet

Ligesom de 5 ovennævnte trampoliner i denne trampolin test er denne trampolin også en del af Classic Plus serien, som er produceret af MCU-Sport. MCU-Sport er en dansk producent af professionelle og kvalitets rigtige trampoliner, samtidig med at de sælger til et fornuftig prisleje, som også skyldes at de er blevet et kendt brand indenfor trampoliner.

Er du på jagt efter en trampolin, hvor der er masse af plads og hvor der sagtens kan være flere børn eller voksne på trampolinen på samme tid, så er denne trampolin et fornuftig valg, med sine 4,3m i diameter.

Trampolinen er udstyret med 88 fjedre, som har en længde på 140 mm og en diameter på 3,0 mm. Derudover er alle fjedrene i trampolinen galvaniseret. Fjedrene er galvaniseret for at opnå den bedste og længste levetid for trampolinen. Trampolinen har en størrelse på 4,3 meter i diameter, og med dens højde på 89 meter er den perfekt til jer, som ønsker en trampolin med god plads.

Trampolinen kan bære helt op til 150 kg, så det er altså muligt, at hoppe flere, bøde børn som voksne på trampolinen ad gangen. Trampolinen er derudover også EN71 godkendt ved brug af et sikkerhedsnet, som desuden også medfølger denne trampolin, hvor sikkerheden er helt i top.

Både grundet sikkerhedsnettet, men også grundet den gode kantpude, som er helt op til 19 mm, så ingen falder ud over trampolinen.


Max Ranger Pro trampolin IN-Ground inkl. Sikkerhedsnet Ø 396

Max Ranger Pro trampolin IN-Ground inkl. Sikkerhedsnet Ø 396cm.

Max Ranger Pro trampolin IN-Ground inkl. Sikkerhedsnet Ø 396 cm. Her fårr man en trampolin, som kan holde til en smule mere end de andre trampoliner, da denne trampolin har en ekstra kraftig ramme, som er fremstillet af galvaniseret rør, som minimum 42 mm.

Dertil kommer den også med en flot mørkegrå kantmåtte og sorte galvaniseret ben, som gør at trampolinen er bedre beskyttet mod rust. Der medfølger også en kantmåtte i PVC som er mere slidstærkt og vandafvisende end de andre billige PE kantmåtter.

Ligesom navnet på trampolinen antyder, så er der tale om en trampolin, der er lavet til det formål at den skal graves ned i din have.

Vælger du en Max Ranger PRO trampolin er du sikret et øget sikkerhed, bedre kantmåtte og ekstra kraftig ramme. Den ekstra kraftige ramme har galvaniseret rør på minimum 42 mm, en mørkegrå kantmåtte og sorte galvaniseret ben, som giver en bedre rustbeskyttelse og et pænt finish.

Vælger du Max Ranger PRO trampolinen er din sikkerhed taget i højsædet. Til trampolinen med følger et robust sikkerhedsnet. Sikkerhedsnettet kan være med til forhindre fald ulykker fra trampolinen, når ungerne slår sig løs i haven.

Det giver altså dig, som forælder en ro i maven, da du trygt kan lade dine børn springe rundt på trampolinen ude at skulle spekulere på, om det nu også er sikkert.

Ønsker du en trampolin, som både børn og legekammerater kan være på, på en gang er denne trampolin et fornuftig valg, da den kan bære op til 150 kg. Derudover er trampolinen også EN71 godkendt.


Max Ranger Pro trampolin IN-Ground inkl. Sikkerhedsnet Ø 457

Max Ranger Pro trampolin IN-Ground inkl. Sikkerhedsnet Ø 457cm.

Trampoliner har aldrig været så populært som nu. Det er langt de fleste børnefamilier, som enten allerede har skaffet sig en trampolin eller er på udkig efter en trampolin. Det kunne sagtens være denne trampolin, som har en diameter på 457 cm, så der er masser af plads til, at der kan være flere på trampolinen på samme tid.

Derudover er det også meningen, at denne trampolin skal graves ned i haven, som også mindsker risikoen for at den skal blæse væk i en storm.

Til trampolinen medfølger der også et sikkerhedsnet, som mindsker risikoen for ulykker, ved at børnene skulle falde udover eller miste balancen i et hop eller andet

Med Max Ranger trampolinen er du sikret en stor hoppeflade og et sikkert hit hos børnene. Med en diameter på 457 cm er du sikret en stor hoppeflade, så børnene kan slå sig løs på trampolinen, uden du behøver at bekymre dig. Trampolinen har nemlig et sikkerhedsnet, som gør at børnene ikke falder ud over trampolinen, når de slår sig løs med leg og spil.

Sikkerhedsnettet har en højde på 271 cm, og har skruer af galvaniseret stål. Trampolinen har 90 galvaniseret fjedre. Fjedrene er galvaniseret for at give den længste levetid til trampolinen, som på denne måde ikke ruster ligeså hurtigt, som de andre.

Denne trampolin i vores trampolin test har været børnenes foretrukne trampolin, da den, udover at have sikkerheden i orden, har en stor hoppeflade som også kan rumme alle vennerne. Trampolinen har nemlig en personvægt på 150 kg.


Max Ranger Trampolin Inkl. Sikkerhedsnet Ø 305

Max Ranger Trampolin Inkl. Sikkerhedsnet Ø 305

Trampoliner er blevet mere og mere populært, som du måske har bemærket i vores trampolin test. Det er specielt hos børnefamilierne, som køber en trampolin, som de kan sætte op i baghaven, som så kan danne rammen om mange timers leg og motion for små og store. Trampolinen har en diameter på 3,05m og derfor er den perfekt til mindre haver.

Denne trampolinen er ikke den største på markedet, men derfor er der bestemt ikke gået på kompromis med springegenskaberne. Selvom trampolinen ikke er den største, vil børnene stadig have fine muligheder for at øve sig i spring og tricks på trampolinen.

Er du på udkig efter en robust og sikker trampolin i en populær størrelse er Max Ranger trampolinen en sikker vinder blandt modellerne i denne trampolin test.

Trampolinen har tre ben og en højde på 79 cm, og med trampolinens diameter på 305 cm, er det en perfekt størrelse til jer, som hverken ønsker en lidt mindre trampolin, er denne godt velegnet til de mindre haver.

Trampolinen er udstyret med 60 galvaniseret fjedre, tyk kantmåtte på 17 mm og et robust sikkerhedsnet, som gør det sikkert for børnene at hoppe på trampolinen. Trampolinen kan trods den lille størrelse bære helt op til 120 kg af gangen. Denne trampolin er også EN71 godkendt.


Max Ranger Trampolin Inkl. Sikkerhedsnet Ø 457

Max Ranger Trampolin Inkl. Sikkerhedsnet Ø 457

Det er specielt hos børnefamilierne, som køber en trampolin, som de kan sætte op i baghaven, som så kan danne rammen om mange timers leg og motion for små og store. Denne trampolinen i vores trampolin test er en af de større på markedet med sine 4,57.

Som også gør at den sagtens kan benyttes af flere på engang, både børn, men også voksne. Trampolinen er mest velegnet til børnefamilier med plads i haven, da den fylder en del.

Trampolinen har en højde på 89 cm, og med dens diameter på 457 cm, er du sikret en stor hoppeflade. Trampolinen har fem ben, og er udstyret med 90 galvaniseret fjedre, en ekstra tyk kantmåtte og et robust sikkerhedsnet. Børnenes sikkerhed er taget i højsædet hos Max Ranger trampolinerne grundet sikkerhedsnettet og den ekstra brede kantmåtte, som gør, at børnene hverken falder af eller igennem trampolinen.

Alt stål på trampolinen er galvaniseret, for at opnå den optimale levetid for trampolinen, og for at undgå rust. Trampolinen er desuden EN71 godkendt. Er du interesseret i en stor trampolin med en stor hoppe flade er denne Max Ranger trampolin et sikkert hit.


Hvilken trampolin bør jeg vælge?

Som nævnt tidligere findes der mange trampoliner, men hvordan vælger jeg den rigtige? Dette er noget du skal afgøre med dig selv, og det har vi forsøgt at guide dig frem til gennem vores trampolin test.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor meget plads du har i din have, da dette er afgørende for, om hvilken trampolin størrelse der er plads til. Derefter skal du vurdere hvor mange penge du vil investere i en trampolin og hvilken behov og krav du har.

Du skal f.eks. ikke bare købe en tilfældig trampolin, fordi du har fået anbefalet den af en kammerat eller det er den, som topper lige nu, men i stedet vurdere hvilke behov og krav du har.

Du behøver heller ikke være bange for, at du ikke kan finde den passende model for dit vedkommende, fordi der findes rigtig mange modeller. Vi har kun vist et lille udpluk af de mange modeller der findes på markedet i denne trampolin test.


Husk altid sikkerhedsnettet til ens trampolin

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det altid vil være en god ide, at investere i et sikkerhedsnet, hvis du skal ud og købe en trampolin, da det skaber en langt bedre sikkerhed omkring trampolinen. Dette har vi også berørt flere gange i vores trampolin test ovenfor.

Det er bestemt noget du bør investere i, hvis trampolinen skal benyttes af små børn, da de meget nemt kan komme til, at falde ud over kanten eller lave et fejl spring eller hvis de forsøger sig med et trick spring. Derfor anbefales det, at du ikke lader dine børn benytter sig af trampolinen før der er blevet monteret et sikkerhedsnet omkring trampolinen.

Det er ikke kun børn som benytter sig af en trampolin, men også større børn og voksne, som benytter sig af trampolinen også selvom man er ældre, kan man stadig sagtens miste balance og komme ud for en ulykke.

Derfor vil det altid være optimal at få monteret et sikkerhedsnet om trampolinen, da det kan være med til at minimere chancen for, at der skulle ske en risiko. Du kan også med fordel få gravet din trampolin ned, det da mindsker faldhøjden, hvis du skulle falde udover.


3 gode råd, når du skal købe en trampolin

Hvis du er på jagt efter en ny trampolin, så har du med garanti allerede været i gang med at se nærmere på markedet og i den forbindelse har du fundet mange forskellige modeller. Måske har en af modellerne i denne trampolin test fanget din opmærksomhed? Det kan være svært at vælge den rette model, men de tre nedenstående råd kan hjælpe dig på rette vej:

1. Sats på kvalitet

Gå altid efter kvalitet! Vi anbefaler at du investere en kende ekstra fremfor at købe en billig trampolin i et supermarked eller lignende. Vi lover, at i længden vil det belønne sig, da de billige modeller ofte vil være i dårligere kvalitet.

Du vil hurtigt opdage, at de billige modeller vil hurtigere ruste i svejsningerne og har en dårligere fjedring, samt kantbeskyttelses vil ofte være af en ringe kvalitet, som ikke altid vil dække alle fjedrene og rammen ordentlig. Dette kan let resultere i en ulykke – Derfor gå altid efter kvaliteten.

3. Hvilken størrelse skal man vælge?

Det afhænger selvfølgelig af hvor meget plads du har i din baghave. Du bør købe en trampolin, som kan placeres på en plan græsplæne, uden der står nogle forhindringer omkring – specielt hvis du ikke har valgt at købe et sikkerhedsnet. Man kan siger jo større spring arealet af, jo sjovere er det at hoppe og jo mere sikker føler du dig på trampolinen.

2. Sikkerheden

Ligesom i alle andre sports, kan du komme til skade, men der findes ting som kan mindske risikoen.

 • Gå altid efter kvaliteten fremfor de billige trampoliner, de er nemlig ikke særlig sikre at hoppe på.
 • Køb altid et sikkerhedsnet, når du køber en trampolin – Specielt hvis du har små børn, som benytter trampolinen. Dog er det altid en god idê, uanset om det er børn eller større børn eller voksne. Derudover kan du også med fordel grave din trampolin ned, da dette mindsker faldhøjden.
 • Hop aldrig mere end 2 af gange på en trampolin. Mere end halvdelen af alle ulykker på trampoliner sker pga. Sammenstød, derfor aldrig hop mere end 2 af gange på en trampolin.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan graver man en trampolin ned?

Du graver en trampolin ned ved at finde en god placering, undersøge jorden og til sidst grave løs.

Hvornår må børn hoppe på trampolin?

Børn må som udgangspunkt ikke hoppe på trampolin, før de når 6-årsalderen.

Hvad kendetegner en god trampolin?

En god trampolin er kendetegnet ved en stor diameter, tyk og bred kantpolstring, stærke og elastiske fjedre og en lige så stærk hoppedug.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.