Tremmeseng test – Guiden til de bedste tremmesenge

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er der en lille ny på vej, er du sikkert allerede i gang med at forberede en masse til børneværelset. Der er mange ting, der skal være på plads, inden den lille ny melder sin ankomst. En af de vigtigste møbler, I skal have styr på inden, er tremmesengen. Junior skal selvfølgelig have et sted at sove.

Langt de fleste vælger at benytte en tremmeseng til formålet. Der findes dog et væld af forskellige modeller, der kan gøre det svært at vælge, hvilken der er bedst at gå efter. Vi har lavet en test af tremmesenge, hvor du kan blive klogere på, hvad du skal vælge. I vores test af tremmesenge finder du noget til forskellige budgetter og til forskellig smag.


Tremmeseng bedst i test

Når familien skal forøges med en lille ny, er det ofte med stor spænding. Du vil selvfølgelig gerne forkæle det lille væsen med al din kærlighed. Derudover vil langt de fleste gerne give de små poder de bedste forudsætninger for en god udvikling. Det kan betyde, at mange vælger at gå efter en tremmeseng i høj kvalitet. I vores test af tremmesenge har vi derfor fundet nogle modeller, der er kendt for deres høje kvalitet.


Sebra Yomi tremmesengtremmeseng test

→ Set hos Kids-world.dk for 3.199,95 kroner

I vores test af tremmesenge fandt vi Sebra Yomi tremmesengen særligt interessant. Tremmesengen er lavet af lækre kvalitetsmaterialer, der gør, at den kan holde i mange år. Selve tremmerne på tremmesengen er lavet af bøgetræ, der er et yderst holdbart materiale. Det gode materiale til tremmerne sikrer, at dit barn bliver i sengen, selv når barnet bliver en smule ældre og begynder at have sin egen vilje. Udover bøgetræ består sengen også af MDF, hvilket hovedsageligt er til bunden af sengen og en smule til siderne.

Den fine Sebra Yomi tremmeseng er også udstyret med flere smarte detaljer. Der er mulighed for at lave din egen sammensætning af sengebund og tremmeoverdel. Det betyder, at du kan sammensætte forskellige farver. På den måde kan du skabe en personlig tremmeseng, der passer perfekt til børneværelset. En anden egenskab, der er ved denne tremmeseng, er, at du kan tage den ene tremmeside af. På den måde kan du lave et lille sofamøbel ud af tremmesengen, hvis det skal være lidt hyggeligere på børneværelset fra tid til anden.

Flere farver at vælge imellem

I vores test af tremmesenge synes vi, det var en rigtig god detalje, at du selv kan sammensætte din egen model, når det kommer til designet. Der er flere forskellige farver at vælge imellem. De er dog alle holdt i forholdsvis sarte farver. Det gør, at du får en tremmeseng, der ikke er alt for dominerende i børneværelset, men du har stadig mulighed for at tilføje lidt farve, hvis du ønsker det. Derudover er det også værd at nævne den gode kvalitet af tremmesengen, der kan være god at gå efter.


Flexa tremmeseng fra Play-serientest tremmeseng

→ Set hos Babyshower.dk for 3.798 kroner

En anden tremmeseng, vi var imponeret over i vores test af tremmesenge, er Flexa tremmesengen fra Play-serien. Her er der tale om en rigtig fin og sød, lille tremmeseng. Derudover er der også tale om en tremmeseng i god kvalitet, som junior vil få stor glæde af. Tremmesengens sider og bund er lavet af MDF.

Derudover er der sørget for holdbare og kraftige ben til tremmesengen. Disse er lavet af asketræ, hvilket er et yderst holdbart materiale. Det specielle ved Flexas børnemøbler er, at der er gjort meget ud af detaljerne, i forhold til at det er tiltænkt børn. Det betyder blandt andet, at alle kanter er afrundede. Det er en god sikkerhedsforanstaltning, når det kommer til møbler, der skal bruges af børn.

Unikt design

Designet af tremmesengen fra Flexa er helt specielt. Der er noget retro over den, der gør den speciel på den hyggelige måde. Hovedgærdet og fodenden er lukket. Det vil sige, at der kun er tremmer på langsiderne af sengen. Det kan være med til at give dit barn mere ro, når det er ved at være sengetid. Derudover er tremmerne udskåret, i stedet for at der er tale om individuelle tremmer. Tremmernes bløde udskæringer giver et mere enkelt design, der virker mindre fængselsagtigt. Det kan gøre det mere behageligt for dit barn at skulle sove i tremmesengen.

LÆS OGSÅ:  Derfor skal din næste seng være en elevationsseng

Hvis du gerne vil have en stilren tremmeseng til børneværelset, er dette et rigtig godt bud. Tremmesengen fremstår nemlig særdeles stilren og moderne. Fordelen ved Play-serien fra Flexa er, at der er andre børnemøbler i serien. Det giver dig mulighed for at sammensætte flere forskellige børnemøbler med tremmesengen, der giver et fuldendt look til børneværelset. Derudover har du mulighed for at vælge flere forskellige farver. Dette gælder både tremmesengen, men også de andre børnemøbler fra Flexa. Du kan derfor kombinere forskellige farver eller vælge forskellige møbler i samme farve.


Tremmeseng fra Leandertremmeseng bedst i test

→ Set hos Babygear.dk 5.495 kroner

En tredje seng, vi var vilde med i vores test af tremmesenge, er en tremmeseng fra Leander. Tremmesengen er yderst iøjnefaldende, da den har en speciel kurvet form. Det er dog ikke noget negativt. Den bliver mere blød at se på, da den virker mere vuggeagtig end de traditionelle tremmesenge. Vi faldt for den ved første øjekast.

Denne tremmeseng har flere yderst tiltalende egenskaber. Tremmesengen er designet til at kunne følge dit barns udvikling fra helt ny til en større tumling. Tremmesengen fra Leander giver dig mulighed for at justerer højden på sengebunden. I takt med at dit barn bliver større, kan du sænke bunden i tremmesengen. Det giver dig en tremmeseng, dit barn kan bruge i mange år.

Kan udvides til en børneseng

Tremmesengen har lukkede sider i hovedgærdet og i fodenden. Denne model har derfor også kun tremmer på sengens langsider. Det smarte ved denne tremmeseng er, at du kan fjerne dele af tremmesengen, efterhånden som junior bliver ældre og ikke har brug for en tremmeseng mere. I kan starte med at fjerne en enkelt tremmeside, eller I kan fjerne størstedelen af alle siderne på tremmesengen. Dette skaber en almindelig børneseng på 70×120 cm. Det synes vi, er smart.

I vores test af tremmesenge synes vi, at disse tre tremmesenge havde en yderst god kvalitet. Det kan være tiltalende for nybagte forældre. Derudover er der flere smarte detaljer, der gør, at du kan bruge tremmesengene i mange år og eventuelt lade dem gå videre i arv. Dette er derfor tre gode bud på tremmesenge, der kan være værd at overveje, hvis du går meget op i kvalitet.


Ella tremmeseng fra BeKidsbedst i test tremmeseng

→ Set hos Babysam.dk for 2.399 kroner

Har du et bestemt budget, der skal følges for at få børneværelset færdigt, kan det være en god idé at gå efter en tremmeseng på tilbud. I vores test af tremmeseng gik vi på udkig efter gode tremmesenge, der var på tilbud. Der findes flere gode muligheder, når du skal finde en god tremmeseng, der er på tilbud. Vi faldt over en Ella tremmeseng fra BeKids, som vi synes er et rigtig godt bud på en god tremmeseng, som du kan få til en fornuftig pris, når den er på tilbud.

Tremmesengen er forholdsvis enkel i sit udtryk. Den har dog nogle gode egenskaber, der gør den til et godt alternativ. Tremmesengen fra BeKids har kun tremmer på langsiderne af sengen. Den minder derfor meget om mange af de andre modeller, vi har været inde på i vores test af tremmesenge. Tremmesengen er lavet af MDF og fyrretræ. Derudover er der anvendt egetræ til tremmesengens ben, som er holdt i deres naturlige udseende. Selve tremmesengen er hvid, hvilket giver en forholdsvis enkelt tremmeseng, hvor egetræsbenene bryder lidt med det hvide look.

Forhandles kun hos Babysam

En af de gode egenskaber ved denne tremmeseng er, at du har mulighed for at justere sengebundens højde, efterhånden som junior bliver ældre. Det giver dig en seng, der kan bruges i flere år. Sengen har en overkommelig pris, hvor du får meget for pengene. Derudover er der mulighed for at gøre en god handel, når tremmesengen er på tilbud.

LÆS OGSÅ:  Sovesofa 160x200 guide

Denne tremmeseng forhandles kun ved Babysam. Du skal derfor kun holde øje med en forhandler, når du ønsker at vente på, at tremmesengen kommer på tilbud. Dette er blot et eksempel på en tremmeseng, du kan finde på tilbud. Der er mange andre forhandlere og hjemmesider, du kan holde øje med, hvis du ønsker at spare lidt penge på en tremmeseng.


Babynor Tremmesengbedste tremmeseng

→ Set hos Coop.dk for 1.599 kroner

Er du på udkig efter en billig tremmeseng, hvor du kan spare lidt på børnebudgettet, er dette selvfølgelig også muligt. Der er flere forskellige muligheder. Hvis du gerne vil have noget for pengene, er det dog en god idé, at du bruger lidt tid på at undersøge egenskaberne ved de forskellige muligheder. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at finde en billig tremmeseng, der har nogle gode egenskaber.

I vores test af tremmesenge gik vi på jagt efter en billig tremmeseng, der stadig havde nogle gode egenskaber. Vi faldt over en tremmeseng fra Babynor, der er et af Coops egne mærker. Tremmesengen er forholdsvis enkel og minder om en traditionel tremmeseng. Det er en seng, der er i den billige ende prismæssigt, men du får dog stadig en rigtig god seng med nogle gode egenskaber.

Billige tremmesenge

Tremmesengen er lavet af fyrretræ. Det er et stærkt og yderst holdbart materiale, der giver dig en rigtig god tremmeseng, der kan holde i flere år. Tremmesengen er dog målet hvid og lakeret, hvilket giver den et stilrent og enkelt look, der kan passe ind i ethvert børneværelse.

Denne tremmeseng har flere gode egenskaber. Det kan blandt andet nævnes, at du har mulighed for at justere sengebunden. På den måde kan tremmesengen både bruges fra den dag, den lille ny kommer hjem og nogle år frem. I takt med at dit barn bliver større, kan du sænke sengebunden. Derudover har du også mulighed for at hæve og sænke den ene langside på tremmesengen. Det er med til at skåne din ryg, når du skal putte dit barn eller tage dit barn op af sengen. Der er derfor tænkt over flere gode detaljer, der kommer dig og dit barn til gode med denne tremmeseng.


Madras til tremmeseng – Kapok – Nsleeptremmesengtest

→ Set hos Babyshower.dk for 1.198 kroner

Når du skal have en tremmeseng, er der forskellige former for tilbehør, du ofte skal have til tremmesengen. I vores test af tremmeseng blev vi hurtigt opmærksomme på, at langt de færreste tremmesenge kommer med en madras til. Du kan selvfølgelig ikke bruge en tremmeseng, uden der er en madras til. Det er derfor ofte noget, du skal tilkøbe. En madras til dit barns tremmeseng kan være særdeles vigtig for dit barns velbehag.

I vores test af tremmesenge faldt vi også over flere forskellige madrasser. Når du skal have en madras til dit barns tremmeseng, er det først og fremmest vigtigst, at målene på madrassen passer til tremmesengen. Derudover er der flere forskellige former for kvaliteter, der kan være værd at gå efter. Der var især en madras, vi fandt yderst interessant i vores test af tremmeseng. Vi fandt en Kapok madras fra Nsleep, som helt sikkert er et kig værd, hvis du skal have en madras til en tremmeseng.

Tilpasser selv varmen

Kapok madrassen er særligt kendetegnet ved sine mange gode egenskaber. Her er tale om en madras, der er yderst anvendelig til kolde og varme årstider. I de varme årstider er madrassen yderst ventilerende, hvilket kan virke kølende. Derudover er madrassen også svedtransporterende. Det gør det mere behageligt for dit barn at sove på madrassen, hvis dit barn har svært ved at komme af med varmen.

En anden fordel, der er værd at påpege ved denne lækre madras er, at den er yderst anvendelig, hvis dit barn har problemer med allergi – fx støvmideallergi. Madrassen er lavet af kapok, som støvmider har svært ved at leve i. Madrassen er testet for at støvmider ikke er i stand til at leve i kapokken. Derudover er madrassen bæredygtig og økologisk. Denne madras er derfor et rigtig godt valg, hvis du gerne vil give dit barn en kvalitetsbevidst madras.

LÆS OGSÅ:  Boxmadras 80x200 guide

Madrassen har nemlig også en rigtig god komfort. Madrassen består af kapok. Kapok er naturfibre, der kommer fra nogle frøkapsler, der vokser på kapoktræer. Materialer er yderst blødt og særdeles behageligt. Det giver derfor en madras, hvor dit barn får en rigtig god nattesøvn. Vi er selv ret imponerede over denne madras.


Tremmeseng og mål

Der findes mange forskellige former for tremmesenge at vælge imellem på markedet. Det indebærer også, at du kan finde flere forskellige størrelser at vælge imellem. I vores test af tremmesenge faldt vi over flere forskellige mål. Der var et mål, der gik igen flere gange. Rigtig mange af tremmesengene har et mål på 60×120 cm. Dette er et forholdsvis standardmål, som du finder rigtig mange sengetremmer, der har. Til disse modeller er det derfor også forholdsvis nemmere at finde en madras, der passer til.

Du kan dog sagtens også gå med en tremmeseng, der har andre former for mål. Det kan fx være en fordel at gå med en lidt større model, hvis det er muligt at tage siderne af. På den måde kan tremmesengen nemlig også bruges som en almindelig seng, når dit barn er blevet for stor til at sove i en tremmeseng. Der skal du dog være opmærksom på, at der kan være et mindre udvalg af madrasser, der passer til. Det kan dog sagtens lade sig gøre at finde en tremmeseng og en madras, der passer sammen, uanset målene.


Konklusion på test af tremmeseng

I vores test af tremmesenge har vi fundet flere forskellige modeller. Der er både noget til den prisbevidste og den kvalitetsbevidste. Vores test af tremmesenge byder dog især på tremmesenge, hvor der er tænkt på gode egenskaber. Det er ofte egenskaberne ved tremmesengen, både du og dit barn bliver rigtig glade for i længden. Det kan fx være i forhold til, om det er muligt at hæve sengebunden, om siderne kan tages af eller justeres osv.

Udover egenskaberne har vi i vores test af tremmesenge også fokuseret på, at modellerne skal have en god kvalitet. Kvalitet er rigtig vigtigt, da det skal være en seng, som dit barn kan sove i roligt og trygt. Gode materialer sikrer fx en tremmeseng, at den kan holde væsentligt længere og sagtens gå i arv til mindre søskende.

Vi håber, du er blevet klogere på, hvad det er for en tremmeseng, du skal gå efter, når det er ved at være tid til at indrette børneværelset. God fornøjelse.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply