Tyverialarm Test – Den bedste sikkerhed i hjemmet for hele familien

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I Danmark er der ca. 30.000 indbrud i private hjem om året. Det svarer til godt og vel 80 indbrud hver eneste dag året rundt, så der er ikke noget at sige til, at markedet for tyverialarmer er i en rivende udvikling. Vi har derfor samlet nogle af de bedste tyverialarmer ud fra tests, anmeldelser og behov i vores tyverialarm test.

Når man samtidigt kigger på, hvordan indbrudsstatistikken så ud for 10 år siden, var der dengang næsten 50.000 indbrud om året, så måske har vores brug af alarmsystemer haft den ønskede effekt? Derfor har vi i denne lille tyverialarm test valgt at kigge på alarmer til private hjem. Alarmerne er fundet ud fra eksterne tests, anmeldelser af brugere samt en vurdering af hvor man får mest for pengene.

Hvorfor skal du vælge en tyverialarm?

De fleste indbrud er velovervejede og ofte har indbrudstyven lavet noget research i det område, han/hun planlægger at stjæle fra. Det siger derfor sig selv, at hjem der er sikrede, fx med en alarm, overvågningskamera, sirene osv. vil tyven vælge fra, hvis han/hun skønner risikoen for at blive opdaget er for høj. Det giver dig derfor en ekstra tryghed at sikre hjemmet med en form for alarmsystem.

Hvilken tyverialarm skal du vælge?

Populært sagt findes der to typer af alarmsystemer.

Du kan vælge at købe din alarmløsning hos et firma, som en tyverialarm med abonnement, som samtidigt tilbyder at sende en vagt ud, hvis der er unormal aktivitet omkring dit hjem. Denne løsning er forbundet med nogle løbende udgifter i form af et månedligt abonnement samt afregning af de besøg, vagten foretager på din bopæl.

Et billigere alternativ er at investere i en GSM-alarm. GSM-alarmer fungerer typisk via dit trådløse netværk på bopælen og sender beskeder til dig via mobiltelefonen. Enten via apps udviklet at producenten eller via et tilkøbt simkort eller SMS-kort.

De seks produkter, vi har udvalgt til vores tyverialarm test, er alle tyverialarmer uden abonnement (vagtordning).

Bedst i test

Blaupunkt Q3200

  • Trådløs kommunikation med op til 40 enheder.
Bedst til prisen

Smanos K1 – Smart Home WiFi Alarm

  • Giv naboer og familie adgang til din alarm
Billig og god

SikkertHjem alarmsystem – S6evo

  • Systemet betjener sig af det mobile netværk

SikkertHjem alarmsystem – S6evo

tyverialarm test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.184 kr.
Set til
1.499 kr.
Set til
1.596 kr.

SikkertHjem S6evo er et såkaldt GSM alarmsystem, hvilket som tidligere nævnt indebærer, at systemet betjener sig af det mobile netværk, når der skal kommunikeres med den eller de personer, der skal varsles om diverse aktiviteter i hjemmet.

Det er med andre ord et alarmsystem uden abonnement, som blot kræver et simkort eller et SMS-kort, afhængigt af hvilket ambitionsniveau, man ønsker at blive informeret på.

Systemet kan advisere om forskellige hændelser, fx om lavt batteriniveau, forbindelsesproblemer, tilslutninger og frakoblinger af systemet, batteri-backup ved strømafbrydelse – og naturligvis hvis nogen går i alarmen!

Der kan oprettes et vilkårligt antal brugere af systemet, og disses rettigheder kan administreres, afhængigt af om man skal kunne betjene systemet eller blot have adviseringer om diverse aktiviteter.

Denne husalarm kan også anvendes, når man er hjemme. Hvis man fx vil alarmsikre en del af boligen, når man sover. Denne facilitet er dog ikke velegnet til folk, der går i søvne.


Smanos K1 – Smart Home WiFi Alarm

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.662 kr.

Smanos K1 i vores tyverialarm test er også et effektivt og smart alarmsystem alarm til huset (eller lejligheden) og adviserer også brugerne via SMS. Alarmsystemet er nemt at opsætte og alle enhederne er trådløse og batteridrevne.

Smanos K1 giver dig mulighed for at invitere naboer, venner, familie og bekendte gennem app’en, som vil kunne aktivere og deaktivere alarmen samt giver besked når alarmen er gået i hjemmet. Få en ekstra tryghed ved at din nabo kan reagere hurtigere end et alarmselskab.

K1 tilsluttes til trådløst internet via WiFi og gennem Smanos app, opsættes alarmsystemet net. Du har mulighed for at opsætte alarmen via app’en, efter dine behov. Der kan bl.a. justeres på sirenens volume, udgangsforsinkelse, sensorer mm.

Smanos er en af de husalarmer, der kan fjernbetjenes med en SMS, og den kan også administreres fra en app, som er udviklet til såvel iOS og Android.

En billig alarm som ikke ødelægger budgettet, hvis du kigger på alarmer til hjemmet.


Miraca ST-5 (lejlighedspakke)

bedst i test tyverialarm
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.099 kr.

Miraca ST-5 i vores tyverialarm test er en pakkeløsning, der kan skræddersys individuelt til den enkeltes behov for alarm til hjemmet. Her er der tale om en pakke til det mindre hjem, fx en lejlighed, et firtidshus eller et mindre hus.

Fleksibiliteten i pakken består i, at man kan udvide med sensorer, fjernbetjeninger og RFID-brikker efter behov. Op til 30 sensorer, 8 fjernbetjeninger og 16 RFID-brikker i alt. På den måde kan man starte med en form for grundpakke og udvide denne, hvis man vælger at flytte i en større bolig.

ST-5 anvender dit trådløse netværk, men kan også fungere uden Wifi, fx i sommerhus, campingvogn, båd osv. Alarmsystemet kan kontrolleres fra en mobiltelefon via Miracas app, som er udviklet til såvel iOS som Android.

LÆS OGSÅ:  Test: Hvor meget sparer du ved at købe byggeartikler på nettet?

Lejlighedspakken indeholder 1 hovedpanel, 2 bevægelsessensorer, 2 fjernbetjeninger, 2 åbningskontakter til døre og vinduer samt 2 RFID-brikker + klistermærker til at synliggøre, at der er installeret alarm i din bolig.


S-Home – WIFI Deluxe Alarm Kamerapakke 100m2

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.799 kr.

Denne S-Home alarm er udover diverse sensorer og åbningskontakter udstyret med et kamera, så du kan overvåge din bolig via systemet.

S-Home Wifi Deluxe anvender, som navnet antyder, dit trådløse netværk. Alarmpakken kan håndteres fra en gratis app (udviklet til både iOS og Android), dvs. du kan styre både alarmer, kamera og eventuelle trådløse stikkontakter. Sidst nævnte er ekstraudstyr som skal tilkøbes, men kan være en god investering, hvis du er typen, der ofte sidder i bilen og tænker på, om du nu fik slukket for kaffemaskinen eller strygejernet, inden du forlod hjemmet?

Der kan tilknyttes op til 9 personer til alarmen, 3 SMS-modtagere og 6 personer, der kan modtage opringninger om systemets aktivitet. Selv i en storfamilie kan der således være mulighed for at inddrage naboer o.l. i overvågningen af din bolig.

S-Home Wifi Deluxe giver mulighed for at tilkoble alarmen på døre og vinduer, mens du er hjemme (fx om natten eller under middagsluren) – og når du tager hjemmefra, slår du blot bevægelsesføleren til, så der er fuld alarm på boligen.

Der er mulighed for at købe ekstra rumfølere, nøglebrikker eller en udendørs sirene til alarmpakken.


Blaupunkt Q3200

bedste tyverialarm
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.994 kr.

Blaupunkt Q3200 er meget mere end en tyverialarm uden abonnement, idet systemet er forberedt til intelligent styring af hjemmet fra enten en gratis mobil-app eller webmodulet Blaupunkt HomeConnect.

Med Q3200 får du således mulighed for at styre HUE-produkterne fra Philips, lamper, kontakter, elektronik, varme osv. Alarmsystemet giver mulighed for trådløs kommunikation med op til 40 enheder. På den måde får du mange muligheder for at sikre dit hjem – og gøre dagligdagen mere bekvem via fjernstyringsmulighederne.

Er du den nørdede type med masser af gadgets i hjemmet allerede, sidder du sikkert nu og tænker: ”So ein ding, muss ich auch haben”. Og hvem andre end tyske Blaupunkt er klar til at opfylde ønsket?

Med denne Blaupunkt alarm er du sikret en funktionel alarm til private hjem – og alarmpakken kan udbygges efter behov.


Miraca ST-5 (villapakke)

tyverialarm uden abonnement
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.199 kr.

Miraca ST-5 villapakken er en udvidelse af lejlighedspakken, og den er dermed velegnet til større boliger i vores tyverialarm test.

Villapakken kan ydermere udvides (mod ekstrabetaling), hvis man har en meget stor bolig, der kræver mange sensorer, eller hvis man er en storfamilie, hvor mange skal have RFID-brikker til at til- og afkoble alarmen.

Alarmpakken er velegnet til hjem med husdyr, da sensorerne er immune overfor hunde, katte o.l., der bevæger sig.

Som lillesøsteren – lejlighedspakken – kan systemet benytte sig af dit trådløse netværk, men også uden, hvis du har et område uden Wifi, hvor der er brug for en privat alarm.

Alarmen kommunikerer med Miracas app (både til iOS og Android), men virker også via mobilnettet, hvis man investerer i et simkort.

Lejlighedspakken indeholder 1 hovedpanel, 3 bevægelsessensorer, 2 fjernbetjeninger, 6 åbningskontakter til døre og vinduer samt 2 RFID-brikker + klistermærker til at synliggøre, at der er installeret alarm i din bolig.


Anbefalinger til dit valg

De firmaer, der tilbyder alarmsystemer med et tilknyttet abonnement skilter ikke ligefrem med deres priser, men den løbende årlige udgift kan nemt blive 3-4.000 kr. Hertil kommer eventuelle vagtudkald, som typisk afregnes pr. gang. Vores anbefaling er derfor, at man anskaffer sig alarmer uden abonnement. Der kan fås mange gode hjemmealarmer, som i anskaffelse koster mindre end et årsabonnement hos et af de etablerede alarmfirmaer.

Du skal være opmærksom på, at advisering via mobiltelefon kan kræve et simkort eller et SMS-kort. Sidstnævnte har vi set til ca. 15-20 kr. om måneden for ubegrænset antal SMS-beskeder. Brug af simkort vil være forbrugsafhængigt.

Det bedste alarmsystem er svært at pege ud i denne tyverialarm test, da behovene ofte er meget individuelle. Men hvis du køber et system, der kan udbygges med flere enheder (dvs. sensorer, kontakter, nøglebrikker osv.) vil det være en god gardering for en førstegangskøber.

Gør dig nogle overvejelser

Tænk dit familie- og vennemønster ind, inden du anskaffer en tyverialarm. Hvor mange skal bruge systemet, skal nogle af dem (fx de mindste børn) have nøglebrikker, er det tilstrækkeligt med SMS’er eller skal systemet ringe op? Og har du nogle flinke naboer, der går hjemme, mens du og din familie er på arbejde/i skole, skal de måske tænkes ind i løsningen som modtagere af beskeder fra alarmsystemet.

Mange undersøgelser peger på, at indbrudstyve (naturligvis) ikke kan lide at blive stressede under deres ”arbejde”. Videoovervågning, larmende sirener o.l. tilknyttet et alarmsystem stresser tyven – men det gør det også, hvis naboer eller andre henvender sig til personer, som udviser en mistænkelig adfærd i et boligområde. Så allier dig også med naboerne i kampen mod indbrud i jeres kvarter. Vi håber denne tyverialarmtest har været med til at gøre dit valg nemmere.

LÆS OGSÅ:  Dampmoppe test – Hvilken er den bedste til dit behov? Vi guider dig til det optimale valg

Tyverialarm test 2019

I de seneste år er er salget af tyverialarmer ekspanderet, og dette er bestemt ikke uden grund. Tyverialarmer er nemlig din og din families største sikkerhed, hvis der skulle komme uindbudte gæster på besøg. Dog kan det store udvalg af tyverialarmer være en jungle at finde rundt i, og det kan være svært at skabe sig et overblik over markedets udbud.

Frygt dog ej – for i denne tyverialarm test har vi fundet 6 af markedets bedste tyverialarmer ud fra tests og anmeldelser, for at give dig ét samlet overblik. Her har du mulighed for at aflæse parametre som sikkerhed, pris og anvendelighed – så du kan finde markedets bedste tyverialarm til den bedste pris og dermed finde lige netop den løsning, som passer til dit hjem og dine behov.

Traditionelt er en tyverialarm tilknyttet et vagtselskab, hvilket indebærer, at vagtselskabet rykker ud, når alarmen går. Dog er dette en dødende race, når det kommer til privatpersoner, og flere og flere vælger i stedet at investere i en tyverialarm, som kontakter naboer, familie og venner.

Der er nemlig lavet flere tests, som viser, at naboerne er langt hurtigere på aftrækkeren end vagtselskaberne, hvilket forhindrer tyveriet i at eskalere, da tyvene hurtigt bliver skræmte eller stressede og dermed forlader området hurtigst mulighed. Også derfor bygger denne tyverialarm test på personlige tyverialarmer, så dine ejendele og ikke mindst din familie altid er i sikkerhed.

Hvad er nemmest, billigst og sikrest? Sådan vælger du den ideelle tyverialarm

Det kan være svært at navigere rundt blandt de mange udbydere af tyverialarmer og endnu svære at finde lige netop den løsning, som er den ideelle for dig. Dog er der tre parametre, som du bør overveje, inden du går i gang med søgningen – tre parametre, som ligeledes er medregnet i denne store tyverialarm test.

Inden du anskaffer dig en tyverialarm, er det nemlig vigtigt at overveje, hvad der er nemmest, billigst og sikrest. Dog svinger disse behov typisk, alt efter dit, din families og dit hjems behov.

For nogle er det vigtigste ved en tyverialarm, at den er nem at betjene, så man selv har muligheden for at installere og reparere alarmen, hvis der skulle opstå komplikationer. For andre er det vigtigere, at tyverialarmen er billig og dermed budgetvenlig for enhver økonomi.

Sidst, men ikke mindst, er det for de fleste vigtigt, at tyverialarmen er sikker – dog er sikkerheden ligeledes forskellig, og funktionerne er dermed ikke de samme hos alle modellerne.

I nedenstående tyverialarm test giver vi dig 6 af markedets mest populære alarmsystemer, som både konkurrerer på lethed, pris og sikkerhed – og samtidig er forskellige, når det kommer til teknologiske muligheder.

På denne måde har du mulighed for at vælge blandt modellerne, afgrænse markedet og dermed blive meget klogere på, hvilken tyverialarm som passer perfekt til dine behov.


SafeHome wireless alarmsystem WS500S V2 – Nemt og billigt

tyverialarm test

Ønsker du et komplet alarmsystem, som kan skræmme enhver tyv af vejen? Så er SafeHome wireless alarmsystem WS500S V2 den ideelle løsning for dig. Alarmsystemet nemt at opsætte, og også derfor vinder alarmsystemet point i vores tyverialarm test på både pris og håndterbarhed.

Derudover er alarmsystemet et komplet system bestående af kontrolpanel, rumføler, dør-/vindueskontakt og fjernbetjening, så du kan sikre op til 8 zoner i hjemmet. Samtidig er alarmsystemet udstyret med en sirene, som kan få enhver tyv til at forlade området.

Det er tilmed ikke kun i denne tyverialarm test, at dette alarmsystem scorer toppoint. I anerkendte testfora som ereviews.dk anerkendes SafeHome wireless alarmsystem WS500S V2 for faktorer som funktionalitet, installation, brugervenlighed og pris – så du nemt og hurtig kan sikre dine ejendele og din familie mod uventede gæster.

Alt i alt er denne løsning både billig, sikker og funktionel og perfekt til dig, som har et hjem på omkring 100 kvadratmeter, og ønsker at skabe et sikkert miljø, uden at betale en formue.


Blaupunkt Alarmpakke – Sikkerhed i topklasse

test af tyverialarm

Ønsker du at have et overblik over dit hjem og dets sikkerhed på dine mobile platforme? Og ønsker du samtidig intelligent hjemmestyring, som er nem at gennemskue? Så er Blaupunkt Q3200 den perfekte løsning for dig.

Med Blaupunkt alarmsystem får du den nyeste teknologi, som ligeledes giver dig muligheden for at styre dine lys, lamper kontakter og varmekilder. Derudover er alarmsystemet nemt at betjene for hele familien, så du og familien kan styre systemet via en simpel app.

Du kan ligeledes tilkøbe videoovervågning til dette alarmsystem – så du og politiet kan samarbejde om at finde tyvene, hvis uheldet skulle være ude, og så du samtidig kan overvåge hjemmet fra arbejdspladsen.

Men Blaupunkt igangsætter du derfor ikke blot et alarmsystem, som har sikkerhed og funktionalitet for øje. Du igangsætter ligeledes et teknologisk system i hjemmet, som kan gøre almindelige hverdagsting lettere. Det er tilmed ikke kun i Danmark, at Blaupunkt har fundet vej til villavejene.

Alarmsystemerne er ligeledes anerkendte i lande som USA, hvor anerkendte testsider som test-reviews.com laver tests af systemerne. Her scorer alarmerne toppoint i tyverialarm test på faktorer som sikkerhed, design, service og ikke mindst videokvalitet.


S-Home alarmsystem – Wifi Deluxe alarmpakke – Alarmsystemet der har det hele

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.199 kr.

Er du på udkig efter et alarmsystem, som passer til dit hjem og dets størrelse? Eller er du måske på udkig efter et alarmsystem til arbejdspladsen, som kan overvåge og sikre stedet, når medarbejderne har fri?

LÆS OGSÅ:  Bedste elselskaber i 2023 - hvilket elselskab skal jeg vælge?

Så er S-home alarmsystem – Wifi Deluxe fra Coop.dk den ideelle løsning for dig. S-homes smarte alarmsystem indeholder først og fremmest en højteknologisk wi-fi-løsning, som giver dig mulighed for at følge med i processen, uanset hvor du befinder dig.

Derudover har du med dette alarmsystem mulighed for at tilknytte hele 9 personer, så disse får besked, hvis uheldet skulle være ude.

Alarmens sensorer er ligeledes delt op i 2 områder, hvilket giver dig mulighed for at have alarm i vinduer og døre og inde i selve hjemmet. På denne måde kan du og familien frit bevæge jer rundt i hjemmet, og hvis tyvene skulle komme på besøg og berøre døre eller vinduer, vil alarmen gå i gang, og de vil hurtigt få benene over nakken.

Hvis du ønsker dette, kan alarmsystemet ligeledes fås med videoovervågning, så du altid kan følge med i, om alt er vel derhjemme. På Coop.dk roser kunderne specielt det smarte S-home alarmsystem – Wifi Deluxe for den højteknologiske app, som virker efter hensigten. Derfor er denne også med i vores tyverialarm test.


ST-3 – 868MHz – Skræddersy den bedste løsning til dit hjem

→ Få lejlighedspakken for 1.455 kroner hos Miraca.dk

→ Få villapakken for 2.295 kroner hos Miraca.dk

Ønsker du, at dit nye alarmsystem skal indeholde de samme funktioner som ovenstående, men at dette ikke behøver at koste en formue? Så er ST-3- 868MHz fra Miraca.dk lige noget for dig.

Dette alarmsystem kan ligeledes skræddersys til dit hjem, så du, uanset om du bor i lejlighed eller hus, kan finde den ideelle løsning. Derudover indeholder alarmsystemet alle elementer, som de fleste har brug for i et almindeligt dansk hjem, mens du kan tilkøbe flere elementer, hvis dette er ønsket.

Du kan derfor finde mange forskellige alarmener alt efter størrelsen på dit hjem. Hvis du bor i lejlighed, er alarmen ST-3 – 868MHz – lejlighedspakke den mest optimale løsning, mens ST-3 – 868MHz – stor villa, er perfekt til dig, som bor i et stort hus med mange kvadratmeter.

Prisen afspejler sig ligeledes i de forskellige løsninger – så du ikke behøver at betale unødvendige penge, men i stedet kan skræddersy en løsning, som lever op til dine behov. På trustpilot.com er kunderne begejstrede for ST-3 – 868MHz, som roses for værende både smart og håndterbar. Derudover fortæller kunderne, hvordan installationen er ligetil og nemt kan håndteres af en privatperson.

Alt i alt en både nem, og forholdsvis billig løsning i vores tyverialarm test, til dig, som ikke vil gå på kompromis med sikkerheden i hjemmet, og som samtidig sætter pris på en løsning, som er perfekt til hjemmet og dets individuelle behov.


Motion Sensor Alarm – incl. 2 x fjernbetjening – 105 db – Billig og enkel løsning

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
99 kr.

Er du blot interesseret i en enkel løsning til en fordelagtig pris på blot 99 kr.? Så er Motion Sensor Alarm fra Manillo.dk den ideelle løsning for dig. Dette alarmsystem er den absolut billigste i vores tyverialarm test, og er derfor også udelukkende fjernbetjent.

Derudover er alarmen udstyret med en sensor, som registrerer inden for 8 meter. Når du køber denne alarm, får du tilmed 2 fjernbetjeninger med i købet, så du på denne måde nemt kan til- og frakoble alarmen, når du forlader området.

De 8 meter er dog for mange en begrænsning, men er derimod perfekt til et lille kontor eller værelse, som kræver ekstra sikkerhed. Her er alarmsystemet perfekt til våbenrummet eller kontoret, som er proppet med værdigenstande. Når alarmen igangsættes, høres en høj tone, som skræmmer tyvene væk – dog er systemet ikke tilknyttet telefon eller wi-fi, og du får derfor ikke direkte besked.

Alt i alt er Motion Sensor Alarm en billig løsning til dig, som har behov for ekstra sikkerhed omkring et værelse eller et kontor. Derudover er løsningen perfekt til dig, som ikke ønsker komplicerede installationsprocesser, men blot ønsker en hurtig og trådløs løsning, som virker med det samme.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (3 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.