Tyverialarm test – den bedste sikkerhed for hele familien

0

I de seneste år er er salget af tyverialarmer ekspanderet, og dette er bestemt ikke uden grund. Tyverialarmer er nemlig din og din families største sikkerhed, hvis der skulle komme uindbudte gæster på besøg. Dog kan det store udvalg af tyverialarmer være en jungle at finde rundt i, og det kan være svært at skabe sig et overblik over markedets udbud. Frygt dog ej – for i denne artikel testes 6 af markedets bedste tyverialarmer. Her har du mulighed for at aflæse parametre som sikkerhed, pris og anvendelighed – så du kan finde markedets bedste tyverialarm til den bedste pris og dermed finde lige netop den løsning, som passer til dit hjem og dine behov.

Traditionelt er en tyverialarm tilknyttet et vagtselskab, hvilket indebærer, at vagtselskabet rykker ud, når alarmen går. Dog er dette en dødende race, når det kommer til privatpersoner, og flere og flere vælger i stedet at investere i en tyverialarm, som kontakter naboer, familie og venner. Der er nemlig lavet flere test, som viser, at naboerne er langt hurtigere på aftrækkeren end vagtselskaberne, hvilket forhindrer tyveriet i at eskalere, da tyvene hurtigt bliver skræmte eller stressede og dermed forlader området hurtigst mulighed. Også derfor bygger denne test på personlige tyverialarmer, så dine ejendele og ikke mindst din familie altid er i sikkerhed.

Hvad er nemmest, billigst og sikrest? Sådan vælger du den ideelle tyverialarm

Det kan være svært at navigere rundt blandt de mange udbydere af tyverialarmer og endnu svære at finde lige netop den løsning, som er den ideelle for dig. Dog er der tre parametre, som du bør overveje, inden du går i gang med søgningen – tre parametre, som ligeledes er medregnet i denne store test. Inden du anskaffer dig en tyverialarm, er det nemlig vigtigt at overveje, hvad der er nemmest, billigst og sikrest. Dog svinger disse behov typisk, alt efter dit, din families og dit hjems behov.

For nogle er det vigtigste ved en tyverialarm, at den er nem at betjene, så man selv har muligheden for at installere og reparere alarmen, hvis der skulle opstå komplikationer. For andre er det vigtigere, at tyverialarmen er billig og dermed budgetvenlig for enhver økonomi. Sidst, men ikke mindst, er det for de fleste vigtigt, at tyverialarmen er sikker – dog er sikkerheden ligeledes forskellig, og funktionerne er dermed ikke de samme hos alle modellerne.

LÆS MERE:  Stegepande test – Test af de bedste stegepander på markedet

I nedenstående test giver vi dig 6 af markedets mest populære alarmsystemer, som både konkurrerer på lethed, pris og sikkerhed – og samtidig er forskellige, når det kommer til teknologiske muligheder. På denne måde har du mulighed for at vælge blandt modellerne, afgrænse markedet og dermed blive meget klogere på, hvilken tyverialarm som passer perfekt til dine behov.

SafeHome wireless alarmsystem WS500S V2 – Nemt og billigttyverialarm test

→ 449 kroner hos Wupti.com

Ønsker du et komplet alarmsystem, som kan skræmme enhver tyv af vejen? Så er SafeHome wireless alarmsystem WS500S V2 den ideelle løsning for dig. Alarmsystemet fås hos Wupti.com fås til under 500 kr. og er samtidig nem at opsætte. Også derfor vinder alarmsystemet point på både pris og håndterbarhed. Derudover er alarmsystemet et komplet system bestående af kontrolpanel, rumføler, dør-/vindueskontakt og fjernbetjening, så du kan sikre op til 8 zoner i hjemmet. Samtidig er alarmsystemet udstyret med en sirene, som kan få enhver tyv til at forlade området.

Det er tilmed ikke kun i denne test, at dette alarmsystem scorer toppoint. I anerkendte testfora som ereviews.dk anerkendes SafeHome wireless alarmsystem WS500S V2 for faktorer som funktionalitet, installation, brugervenlighed og pris – så du nemt og hurtig kan sikre dine ejendele og din familie mod uventede gæster. Alt i alt er denne løsning både billig, sikker og funktionel og perfekt til dig, som har et hjem på omkring 100 kvadratmeter, og ønsker at skabe et sikkert miljø, uden at betale en formue.

Blaupunkt Alarmpakke – Sikkerhed i topklassetest af tyverialarm

→ 3.495 kroner hos Wupti.com

Ønsker du at have et overblik over dit hjem og dets sikkerhed på dine mobile platforme? Og ønsker du samtidig intelligent hjemmestyring, som er nem at gennemskue? Så er Blaupunkt Q3200 fra Wupti.com den perfekte løsning for dig. Med Blaupunkt alarmsystem får du den nyeste teknologi, som ligeledes giver dig muligheden for at styre dine lys, lamper kontakter og varmekilder. Derudover er alarmsystemet nemt at betjene for hele familien, så du og familien kan styre systemet via en simpel app. Du kan ligeledes tilkøbe videoovervågning til dette alarmsystem – så du og politiet kan samarbejde om at finde tyvene, hvis uheldet skulle være ude, og så du samtidig kan overvåge hjemmet fra arbejdspladsen.

Men Blaupunkt igangsætter du derfor ikke blot et alarmsystem, som har sikkerhed og funktionalitet for øje. Du igangsætter ligeledes et teknologisk system i hjemmet, som kan gøre almindelige hverdagsting lettere. Det er tilmed ikke kun i Danmark, at Blaupunkt har fundet vej til villavejene. Alarmsystemerne er ligeledes anerkendte i lande som USA, hvor anerkendte testsider som test-reviews.com laver tests af systemerne. Her scorer alarmerne toppoint på faktorer som sikkerhed, design, service og ikke mindst videokvalitet.

LÆS MERE:  Elevationsseng 180x210 test

S-Home alarmsystem – Wifi Deluxe alarmpakke – Alarmsystemet der har det helebedst i test tyverialarm

→ 2.199 kroner hos Coop.dk

Er du på udkig efter et alarmsystem, som passer til dit hjem og dets størrelse? Eller er du måske på udkig efter et alarmsystem til arbejdspladsen, som kan overvåge og sikre stedet, når medarbejderne har fri? Så er S-home alarmsystem – Wifi Deluxe fra Coop.dk den ideelle løsning for dig. S-homes smarte alarmsystem indeholder først og fremmest en højteknologisk wi-fi-løsning, som giver dig mulighed for at følge med i processen, uanset hvor du befinder dig.

Derudover har du med dette alarmsystem mulighed for at tilknytte hele 9 personer, så disse får besked, hvis uheldet skule være ude. Alarmens sensorer er ligeledes delt op i 2 områder, hvilket giver dig mulighed for at have alarm i vinduer og døre og inde i selve hjemmet. På denne måde kan du og familien frit bevæge jer rundt i hjemmet, og hvis tyvene skulle komme på besøg og berøre døre eller vinduer, vil alarmen gå i gang, og de vil hurtigt få benene over nakken. Hvis du ønsker dette, kan alarmsystemet ligeledes fås med videoovervågning, så du altid kan følge med i, om alt er vel derhjemme. På Coop.dk roser kunderne specielt det smarte S-home alarmsystem – Wifi Deluxe for den højteknologiske app, som virker efter hensigten.

ST-3 – 868MHz – Skræddersy den bedste løsning til dit hjemTyveripakke

→ Få lejlighedspakken for 1.455 kroner hos Miraca.dk

→ Få villapakken for 2.295 kroner hos Miraca.dk

Ønsker du, at dit nye alarmsystem skal indeholde de samme funktioner som ovenstående, men at dette ikke behøver at koste en formue? Så er ST-3- 868MHz fra Miraca.dk lige noget for dig. Dette alarmsystem kan ligeledes skræddersys til dit hjem, så du, uanset om du bor i lejlighed eller hus, kan finde den ideelle løsning. Derudover indeholder alarmsystemet alle elementer, som de fleste har brug for i et almindeligt dansk hjem, mens du kan tilkøbe flere elementer, hvis dette er ønsket. Du kan derfor finde mange forskellige alarmener alt efter størrelsen på dit hjem. Hvis du bor i lejlighed, er alarmen ST-3 – 868MHz – lejlighedspakke den mest optimale løsning, mens ST-3 – 868MHz – stor villa, er perfekt til dig, som bor i et stort hus med mange kvadratmeter.

LÆS MERE:  Topmadras Test 2018 - De 16 topmadrasser, der giver bedst komfort

Prisen afspejler sig ligeledes i de forskellige løsninger – så du ikke behøver at betale unødvendige penge, men i stedet kan skræddersy en løsning, som lever op til dine behov. På trustpilot.com er kunderne begejstrede for ST-3 – 868MHz, som roses for værende både smart og håndterbar. Derudover fortæller kunderne, hvordan installationen er ligetil og nemt kan håndteres af en privatperson. Alt i alt en både nem, og forholdsvis billig løsning, til dig, som ikke vil gå på kompromis med sikkerheden i hjemmet, og som samtidig sætter pris på en løsning, som er perfekt til hjemmet og dets individuelle behov.

Motion Sensor Alarm – incl. 2 x fjernbetjening – 105 db – Billig og enkel løsningbillig tyverialarm

→ 99 kroner hos Manillo.dk

Er du blot interesseret i en enkel løsning til en fordelagtig pris på blot 99 kr.? Så er Motion Sensor Alarm fra Manillo.dk den ideelle løsning for dig. Dette alarmsystem er testens absolut billigste og er derfor også udelukkende fjernbetjent. Derudover er alarmen udstyret med en sensor, som registrerer inden for 8 meter. Når du køber denne alarm, får du tilmed 2 fjernbetjeninger med i købet, så du på denne måde nemt kan til- og frakoble alarmen, når du forlader området. De 8 meter er dog for mange en begrænsning, men er derimod perfekt til et lille kontor eller værelse, som kræver ekstra sikkerhed. Her er alarmsystemet perfekt til våbenrummet eller kontoret, som er proppet med værdigenstande. Når alarmen igangsættes, høres en høj tone, som skræmmer tyvene væk – dog er systemet ikke tilknyttet telefon eller wi-fi, og du får derfor ikke direkte besked.

Alt i alt er Motion Sensor Alarm en billig løsning til dig, som har behov for ekstra sikkerhed omkring et værelse eller et kontor. Derudover er løsningen perfekt til dig, som ikke ønsker komplicerede installationsprocesser, men blot ønsker en hurtig og trådløs løsning, som virker med det samme.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

/ 5
Verified
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Del:

Comments are closed.