Væghængt emhætte Test – Her de bedste modeller på markedet

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne væghængt emhætte test har vi samlet de bedste væghængte emhætter, der findes på markedet lige nu. Vi har valgt en dyr emhætte, og en der er i den billige ende. Det er i mærkerne Miele og Gorenje, som begge er velkendte indenfor hvidevarer.

Begge emhætter er blevet bedømt med en høj score fra eksperttests i bl.a. Forbrugerrådet Tænk, og har også scoret højt hos købere. Derfor er de blevet udvalgt til vores væghængt emhætte test. Vi gennemgår disse emhætter, og guider dig til hvilken en, du skal vælge ud fra dine behov.

ForhandlerModelMax støjniveauMax sugestyrkeEnergiklassePris
Miele PUR68W67 dB650 m3/tA7.599,-
Gorenje WHC623EL6X62 dB505 m3/tC3.199,-

Miele PUR68W – Væghængt emhætte bedst i test

bedste væghængt emhætte→ Set hos Whiteaway.com til 7.599 kr.

Køber du en Miele PUR68W, skal du forvente at smide lidt flere penge efter en væghængt emhætte – men til gengæld får du næsten alt, hvad du kunne bede om.

Denne væghængte emhætte kommer i et stilfuldt og glat design, og er utrolig brugervenlig.

Denne emhætte har fået topkarakterer fra forbrugerrådet Tænk, og er blevet kåret som bedst i test. Derfor er den også med i vores væghængt emhætte test.

Sugestyrke og lydniveau

Miele PUR68W har en utrolig god sugestyrke, der ligger på hele 650 m3/t. Det betyder, at den suger 650 kubikmeter luft ind i timen.

Det kan den, fordi den har en kraftig intern motor, der i øvrigt også bidrager til, at denne væghængte emhætte har et lavt energiniveau.

Dens lydniveau er også meget lavt og svinger fra 47 dB til 67 dB hvilket svarer til henholdsvis dæmpet tale og typisk gadestøj.


Gorenje WHC623E16X – en billig vægthængt emhætte: væghængt emhætte tilbud

bedst i test væghængt emhætte→ Set hos Skousen.dk til 3.199 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 3.199 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk til 3.599 kr.

Denne væghængte emhætte er måske en af de billigste på markedet lige nu. Den er lidt mindre end andre væghængte emhætter, men til gengæld passer den perfekt ind i det lille køkken.

Derudover kommer den i et tidløst design, der vil passe ind i de fleste hjem.

Emhætten har fået en høj score af forbrugerrådet Tænk samt i andre test, og er kåret som et godt køb til prisen. Derfor er den også med i vores væghængt emhætte test.

Sugestyrke og lydniveau

Gorenje WHC623EL6X egner sig rigtig godt til de små køkkener, da dens sugestyrke heller ikke kan måle sig med de større modeller af emhætter. Dog har den væghængte emhætte stadig en sugestyrke på 505 m3/t, hvilket betyder, at den opfanger op til 505 kubikmeter luft i timen, hvilket altså stadig er en del.

Derudover er denne væghængte emhætte utrolig stille, og er derfor meget behagelig, når du skal lave mad. Ligegyldigt om emhætten kører på laveste eller højeste indstilling, holder den samme lydniveau hele vejen igennem. Lydniveauet ligger på lige omkring 62 dB, der svarer til lyden af en normal samtale.


FAQ – Ofte stille spørgsmål

Hvilken væghængt emhætte er bedst i test?

Der findes flere, men Miele PUR68W er blandt andet kåret som “bedst i test” i eksperttest.

Hvordan testes de væghængte emhætterne?

Når emhætterne testes, er der fokus på, hvordan de opfanger røg og vanddampe, og hvor effektivt de gør det. Derudover er disse emhætter også blevet bedømt på deres støjniveau, deres energi forbrug og brugervenligheden.

Hvordan vælger du en væghængt emhætte?

Du skal vælge en emhætte, der passer til dine behov og til dit køkken. Leder du efter en lydløs emhætte, så kigger efter det maksimale dB, og har du et stort køkken er det en god ide at lede efter en emhætte, der har en god sugestyrke per m3/t.


Andre relevante indlæg som også kunne have din interesse

Er du ikke sikker på det skal være en væghængt emhætte findes der også andre typer på markedet. I vores emhætte test, kan du læse mere om, hvordan du finder den bedste emhætte til lige præcis dit behov.

Du kan også læse om andre emhætter herunder vores skrå emhætte test eller loftmonteret emhætte test.

I vores hvidevare-kategori finder du også andre artikler, guides og indlæg, hvor vi guider dig til at finde de bedste produkter. Læs bl.a. vores miniovn test, køleskab test eller mikroovn test. Så bliver madlavningen til en leg.

Det kan også være du trænger til en opgradering i det hjemlige vaskeri. Her kan du med fordel læse mere om de bedste vaskemaskiner i vores vaskemaskine test. Og i samme ombæring kan du også læse om de bedste tørretumblere i vores tørretumbler test. Eller læs om kombinationen i vores vaskemaskine med tørretumbler test.

Har du travlt i hverdagen og få måske ikke helt nok søvn? Så er det vigtigt med en god seng, så du får ladet batterierne godt op. Læs mere og find de bedste senge i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test.

Du kan også opgradere din nuværende seng med en ny madras. Vi guider dig til det bedste valg i vores springmadras test og topmadras test.

Du kan også se på en opgradering til gæreværelset med en ny sovesofa. Læs mere om dette i vores sovesofa test.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply