Væghængt puslebord test 2020 – Find dit næste puslebord her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Et puslebord er en meget uundværlig ting, i de første par måneder af dit barns liv. Det at skulle skifte bleer, er en god anledning til en hyggestund med din baby – Derfor fungerer et puslebord også som en hyggekrog for dig og dit barn. Du tænker måske, at et puslebord fylder rigtig meget, men det gør det faktisk ikke – Ofte er der mulighed for at det kan klappes sammen og gemmes væk, når du ikke skal bruge det.

Et puslebord, som er beregnet til at hænge på væggen, er perfekt til dig, som bor i en lille lejlighed, sommerhus eller dig som bare sætter stor pris på orden i dit hjem.

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at der findes mange forskellige puslebord i forskellige former, størrelser og prisklasser – Der findes også nogle, som er med skuffer og skabe og andre med mere enkle og pladsbesparende. Det kan selvfølgelig skabe mere uvished om hvilket puslebord du skal købe, vi har derfor i denne test fundet de bedste puslebord i nogle forskellige prisklasser.

Hvor længe behøver man et puslebord?

Børn benytter sig ofte af et puslebord i de 3 år af deres liv – Ofte aftager brugen af puslebord, når ens barn nærmer sig børnehavealderen.

Det er ofte meget svært for familier at svare på, hvor mange børn man skal have, men ved man på forhånd, at man skal have mere end 1 barn, kan det godt betale sig, at investerer i et puslebord, af robust kvalitet – Så der er mulighed for at benytte det i flere år af og til.


Babytrold væghængt puslebord med pusleunderlag – Hvid

babytrold-puslebord-vaeghaengt-trae-hvid→ Set hos Babyshower.dk til 998 kr.

Her er et lækkert og elegant puslebord, samt pusleunderlag fra Babytrold. puslebord er fremstillet i træ, hvorefter det har fået en hvid lakering.

Puslebordet passer godt til de fleste hjem og har en dybde på 11. Der er ligeledes også indstillet en sikkerhedsdæmper på lågen – Det betyder at man kan lukke bordet, uden at man vækker et sovende barn eller andet.

Der er lavet en enkelt hylde indvendigt, som man kan se på billedet. Hylden har en dybde på 9 centimeter og her er der mulighed for, at der kan stå en salve, babyolie, et par ekstra sutter eller andet lignede, som måtte være nødvendig for brug af bleskift eller andre gøremål, som man måtte have ved sit barn på et puslebord.

Når puslebordet er foldet helt ud, kan der være en almindelig puslepude, sådan at dit barn skal ligge godt – Puslebordet har også en bærevægt på 15 kg, når det er foldet helt ud.


BabyDan Manahatten

Babydan puslebord

→ Set hos Babyshower.dk til 1.998 kr.

BabyDan’s væghængte puslebord er en klassisk og en af de ældste puslebord på marked, som har eksisterer i flere årtier.

Der er mulighed for at få puslebordet i hele 7 forskellige farver. Puslebordet er designet i galvaniseret stål, som derefter har fået en sort lakering.

Puslebordet har målene højde 84, bredde 59, dybde lukket 16 centimeter. Når bordet er foldet ud, kan det bære en vægt på 17 kg. På billedet viser det det, at det er en flad plastikmadras som medfølger – Den er blevet udskiftet og nu får du en madras med økologiske bomuldsbetræk.

LÆS OGSÅ:  Vinterdæk test – Alt du skal vide til at vælge de bedste vinterdæk

Dette er en vægspuslebord, som kan klappes sammen, når du ikke skal bruge det. Derfor er der også mulighed for, at du kan placerer i brusebadet eller over et badekar, da vandet holdes ude af puslebordet, når det er lukket sammen.

Indvendigt i puslebordet, er der 2 hylder, hvor der er mulighed for at placerer vådservietter, creme bleer, ekstra sutter eller andet, som man skal bruge, når man skal skifte ble på sin baby.


Nathi puslebord

nathi-pulsebord-whitewash

→ Set hos Babyshower.dk til 3.798 kr.

Dette er et puslebord, som virkelig er inspireret er skandinavisk hånd – Det er også designet af byBO. Der er blevet anvendt nogle af de bedste materialer og med en finnish sidestykke som er helt unik.

Den er produceret i formpresset bøgetræ, som er noget af det højeste kvalitet. Der medfølger også en råhvid puslepude, som er lavet af 95% bomuld og 5% polyamid – Den kan vaskes i 60 grader i vaskemaskinen, hvilket kan være super nemt, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Nathi puslebordet er en vægpulsebord og har en vægt på 6kg. Den har målene højde 87, bredde 52, dybde 18 centimeter, når den er foldet sammen. Når den er faldet sammen er målene de samme, bortset fra dybden er 76 i stedet for 18 centimeter.

Udover en større dybde, er der også 2 hyldekanter indvendigt, hvor der er mulighed for at placerer, creme, vådservietter eller som kan være nyttigt til din baby. Den kan klare en belastning helt op til 50 kg, som er rigtig meget – Den er dog testet til at kunne være 110 kg, men dette er ikke noget som vi vil anbefale.


Sebra puslebord

kili-pulsebord

→ Set hos Kids-world.dk til 4.594 kr.

Her får du et puslebord, som ikke bare er praktisk, men også er elegant designet. Det er lavet af træ, men er blevet lakeret i hvid, som gør at puslebordet er helt unik.

Der er ikke mulighed for at justerer højde på puslebordet, men puslebordet har en højde på 80 centimeter, som er en meget passe højde, som passer til de fleste forældre. Bredden er 74 og dybde er 74 centimeter, som gør at der er mere end plads nok til at skifte bleer på dit barn.

Puslebordet har 2 hylder nedenunder, hvor afstanden mellem er ca. 28 centimeter – Der skulle være mere end plads nok til, at du kan opbevar bleer, vaskekulde, tøj eller andet, som er brugbart, når man skal skifte bleer på sit barn.

Det unikke ved dette puslebord er, at når dit barn er vokset fra puslebordet, kan du bruge puslebordet som en reol eller kommode, som ville være ideel til opbevaring af legetøj, tøj mv. Du får ikke kun et puslebord, som du kan bruge i et par år, men et møbel som har en lang leve og kan bruge til rigtig mange forskellige formål.


Flexa puslebord m/hylde

flexa-pulsebord-mhylde

→ Set hos Babyshower.dk til 2.598 kr.

→ Set hos Unoliving.dk til 2.598 kr.

Dette er et puslebord, som bærepræg af det moderne skandinaviske udtryk som puslebordet udtrykker. Det er ikke bare en puslebord som alle andre, men et puslebord som har rigtig meget plads til opbevaring af diverse ting, som du måtte have brug for, når du skal skifte bleer. Puslebordet er lavet af MDF, som er en forkortelse for Medium Density Fibreboard.

LÆS OGSÅ:  Test: Brug for babyalarmer til den lille ny? Læs mere her

Det er en særlig kategori af træfiberplader – Det er noget som ofte bliver anvendt, når man skal producerer møbler og inventar – Til sidst er puslebordet blevet lakeret hvidt. Puslebordet har målene Højde 96, bredde 72, dybde 43,5/72 centimeter og der er mulighed for at justerer puslebordet 90 grader, så den ikke er i vejen, når bordet ikke bruges.

Flexa puslebord er faktisk ikke bare et puslebord, men også en reol. Det er oprindeligt en reol, hvorefter man har valgt at monterer et puslebord ovenpå reolen. Det er meget nemt, at afmonterer puslebordet og så har du bare en reol, som passer perfekt til et hvert børneværelse, da den kan bruge som opbevaringsskab af legetøj eller bare tøj. Reolen er også med justerbare fødder, så ønsker du, at reolen, kan være en smule højere eller lavere, er det noget du nemt kan klare.

Skulle du gå hen og få et barn mere efter et par år, kan du nemt monterer puslebordet på reolen igen og så har du et puslebord – Derved behøver du ikke ud at skulle ofrer en masse penge på et nyt puslebord igen.


Flexa – Puslebord m/skuffer

flexa-pulsebord-mskuffer

→ Set hos Babyshower.dk til 3.948 kr.

→ Set hos Unoliving.dk til 3.948 kr.

→ Set hos Coop.dk til 4.399 kr.

Dette puslebord ligner rigtig meget det samme puslebord, som lige er beskrevet og det er fuldstændig korrekt. Det er ligeledes produceret i et moderne hvid design, som gør at det passer ind i et hvert hjem.

Derudover er det også fremstillet i kvalitets hvidlakeret MDF, men den store ændring i forskel til den anden er, at her er der ikke 2 tomme hylder.

Derimod 3 skuffer og en lille hylde i mellem den øverste skuffet og puslebordet, hvor det er muligt at opbevare bleer, sutter, vådservietter ned i skufferne.

Det der kan have betydning, når du skal vælge i forskel til den anden er, om du helst vil have skuffer eller om du mere er til 2 tomme hylder.

Fordelen med skufferne er, at du mere vil beholde det moderne hvide design, at tingene er gemt væk i kuffert, som måske vil gøre at den passer bedre ind, hvis dit hjem er meget præget af det moderne skandinaviske moderne design. Det er også muligt at justerer puslebordet 90 grader, så det ikke står i vejen, når du ikke skal bruge det.


Leander puslebord inkl.- hynde

leander-pulsebord-inkl-hynde-hvid

Dette er ikke et puslebord som de andre pusleborde. Forskellige ved dette og de andre pusleborde som vi har valgt at tage med i testen indtil videre er, at dette puslebord ikke kan hænge på væggen, men er et puslebord, som står fast på gulvet.

Derfor kræver det også en smule mere plads end de vægspusleborde, som vi hidtil har beskrevet for jer. Der medfølger også en hvid hynde, som barnet kan ligge blød på, mens du skifter bleer på dit barn.

LÆS OGSÅ:  Kuffert Test - Find den bedste rejsekuffert til din næste rejse

Der er ingen hylder, men derimod et stort rum nedenunder, hvor du har mulighed for at placerer, creme, olie, ekstra sutter mv.

Puslebordet fra Leander er designet i et morderne design med bløde former og elegant design. Materialerne som er anvendt er formspændt bøgetræ, som siden hen er blevet vandbaseret lak.

Der er mulighed for, at tilpasse højden på puslebordet, sådan at du får en behagelig højde og nær kontakt til dit barnet. Den vejer en 45,8 kg, som er rigtig meget i forskel til de andre puslebord, men det er fordi det er vægspuslebord og der skal de helst ikke vejet særlig meget.

Når du skal gøre puslebordet ren er det meget simpel. Du skal anvende en hårdt opvredet klud


Hvilket puslebord skal jeg vælge?

Det afhænger meget af hvordan og hvor meget plads du har i dit hjem. Som nævnt tidligere findes der et hav af forskellige puslebord størrelser og ligeledes forskellige typer.

Puslebordet som kan hænge på væggen og hurtigt kan klappes sammen, sådan at de ikke fylder. Der findes også puslebord, som står på gulvet, hvor der også er skabe og skuffer til besvarelse af bleer og andet som man benytter til babyer. – Det er derfor vigtigt at det passer i målene til det rum, som du ønsker at det skal placeres i.

Ønsker du at placerer dit puslebord i en lejlighed, sommerhus eller du har et badeværelse, hvor det er småt med plads, vil vi anbefale dig, at vælge et puslebord med væghæng, da det kan klappes sammen efter brug og derfor ikke fylder særlig meget.

Der er også nogle puslebord, hvor der er indbygget badekar. Det er vigtigt at du som forældre er opmærksom på højden, når du vælger et puslebord, det er nemlig dig, som skal benytte dig af det og derfor er det vigtigt at højden er korrekt, så du ikke bøjer for meget i ryggen, når du skal skifte ble.

Det er vigtigt, at man tænker, hvor man placerer sit pulsebord. Man vil ofte have brug for, at kunne nå vaskebalje, bleer og rent tøj uden at man skal forlade barnet, som ligger på puslebordet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.