Vækkeur Test: Find det bedste vækkeur her

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi kender til behovet for at få hjælp fra et vækkeur hver morgen. Det kan være rart at slippe for at have din smartphone med i soveværelset. Ifølge en artikel fra DR, er din smartphone med til at spolere din nattesøvn. Det giver god grund til at læse med her, hvor vi giver dig bud på de bedste vækkeure på markedet lige nu. På den måde kan du helt slippe for at have din smartphone ved hånden i løbet af natten.

I denne vækkeur test finder du vækkeure, der er bedst i test. Vi garanterer dig, at du finder det bedste vækkeur efter din smag, og vi tester både vækkeure med lys, lysterapi og meget andet. Find det vækkeur, der passer bedst til dig og dit budget, så du nemt kan komme op hver eneste dag uden at have telefonen med i soveværelset.

Vækkeur bedst i test: En komplet guide til dig

Det skal være nemt for dig at finde frem til et smart vækkeur, der passer til dine behov. I denne vækkeur test giver vi dig det fulde overblik over nogle af de bedste vækkeure på markedet her og nu, så du blot skal sætte dig godt til rette og læse med. Så kommer vi med gode forslag til, hvilke ure du skal overveje.

Du finder forskellige vækkeure fra en række forhandlere, der er eksperter inden for området. Vores vækkeur test er baseret på brugernes anmeldelser og testvindende produkter, og vi fortæller dig meget mere om, hvad der gør dem helt særlige hver især.


WAKEit – Multifunktionel DAB+ clockradio

 • Indbygget lyssimulator
 • 3 naturtoner + klassisk alarmtoner
 • FM-radio og DAB+
 • Trådløs oplader
 • Bluetooth-højtaler
Multifunktionel alarm
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
999 kr.

WAKEit fra Sackit fungerer både som digital alarm, FM-radio/DAB+ og trådløs oplader. Clockradioen er skabt i et stilrent dansk design, som passer ind i ethvert hjem, med dens rene linjer og lækre materiale.

Vælg selv WAKEit’s lyd

Man kan hver morgen vælge at vågne op til en af WAKEit’s 3 naturlyde som består af fuglekvidder, brusende bølger eller eksotiske junglelyde. Det også muligt at vælge de mere klassiske alarmer.

Udover lyden, vækker WAKEit dig gradvist med et meget blidt lys, som er inspireret af solopgangen og som er ledsaget med de meget idylliske naturtoner, for at vækningen føles blidere end de traditionelle vækkeure.

Lyt til dine yndlingskanaler

Med WAKEit digitalradio får du både FM-radio og DAB+, så man til hver en tid kan lytte til sine yndlingskanaler i høj kvalitet. WAKEit kan sågar fungerer som en Bluetooth-højtaler, som nemt og trådløst kan forbindes til din mobil, computer og tablet.

Start dagen med fuldt batteri

Som prikken over i’et er WAKEit udstyret med en trådløs 10W oplader på toppen, så man nemt og effektivt kan oplade sin mobil, ved at placere sin mobil ovenpå X’et


Denver CRL-340 Wake-up Light vækkeur test – Smart vækkeur med lys

Bedste vækkeur
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
199 kr.
Set til
236 kr.
Set til
199 kr.
Set til
250 kr.
Set til
338 kr.

Derfor skal du vælge Denver Wake-up Light

 • indbygget morgenlyssimulator
 • moodlight-tilstand
 • snooze-funktion
 • syv forskellige vækkeurslyde.

Vi starter vores vækkeur test ud med et vækkeur fra Denver. Her får du nemlig Denver Wake-up Light, som er et smart vækkeur, der lyser op hver morgen. Det er et vækkeur, der kan rigtig meget, og hvor du får meget for dine penge. Med sit wake-up light kan du nemt lade morgenlyset vække dig om morgenen, hvilket er særligt godt for dig, som har svært ved at komme op om morgenen.

Vågn op med morgenlyssimulator

Det smarte ved dette vækkeur fra vores vækkeur test er, at det indeholder et lys, der gradvist bliver øget i løbet af 30 minutter. Der er samtidig også en indbygget solnedgangstilstand, der bruger 30 minutter på gradvist at dæmpe lyset. Det giver hjernen mulighed for både at vågne og falde til ro gennem lyset fra dit vækkeur.

Derudover får du også moodlight-tilstand, hvor pæren skifter mellem farverne grøn, gul, rød, lilla og blå. Du kan selv indstille lysstyrken efter dine behov, så du hver morgen får en blid opvågning.

Vælg selv vækkeurets lyd

Derudover kan du vælge mellem syv forskellige lyde, som du kan vågne op til om morgenen. Du kan vinke farvel til den velkendte alarmlyd og i stedet nyde fuglekvidder eller bølgernes brus som alarmtone. Du kan nemt indstille volumen, og så vælger du også mellem 12- eller 24-timersformat. Vil du gerne sove lidt længere, kan du bruge snooze-funktionen, der udsætter alarmen med fem minutter.

Specifikationer

 • tilsluttes med ledning
 • batteridrift som backup
 • ur i plast med metalfod
 • wake-up light, der starter en halv time før vækning
 • stort display med røde tal.

Ventus W012 vækkeur – Et billigt vækkeur med motion-sensor

Billigste vækkeur
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
99 kr.
Set til
122 kr.
Set til
149 kr.
Set til
129 kr.

Derfor skal du vælge Ventus W012

 • et billigt vækkeur
 • stort display
 • to forskellige alarmindstillinger
 • mulighed for selv at indstille snooze-interval
 • bevægelsessensor, der tænder lyset i vækkeuret.

I vores vækkeur test kommer vi nu til et billigt alternativ til det bedste vækkeur. Ventus W012 er et simpelt vækkeur, der rummer de helt basale funktioner, som du har brug for. Og så er det meget klassisk i sit udtryk og fylder minimalt på selv det mindste sengebord.

Nemt og let læseligt

Den store fordel ved Ventus W012 er det store display på det lille vækkeur. Her er det nemt at se, hvad klokken er, og du får samtidig den smarte motion-sensor, der får uret til at lyse op ved bevægelse. Lyset vil gå ud efter få sekunder, så du nemt kan tjekke tiden i løbet af natten.

LÆS OGSÅ:  Tablet test - Stor guide så du kan finde den bedste tablet

Du får også en smart snooze-funktion, der aktiveres ved at bevæge hånden hen foran uret. Du kan selv indstille dit snooze-interval, så det passer helt perfekt til din morgen. Derudover skifter uret selv mellem sommer- og vintertid.

Simpelt og godt

Der er ikke meget at blive i tvivl om med dette vækkeur. Uret er radiostyret, så det selv skifter mellem sommer- og vintertid, og du kan også vælge forskellige tidszoner, så du kan skifte mellem to forskellige. Du kan indstille to forskellige alarmtidspunkter, men mere kan det altså ikke rumme. Det er et godt og simpelt valg i vores vækkeur test, der kan det helt basale.

Specifikationer

 • 12 eller 24 timers display
 • fem forskellige sprog
 • batteridrevet
 • snooze-interval
 • motion-sensor.

Lysterapi vækkeur test – Beurer WL 75

Vækkeur bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
819 kr.
Set til
819 kr.
Set til
885 kr.
Set til
864 kr.
Set til
864 kr.

Derfor skal du vælge Beurer WL 75

 • lysterapi-vækkeur
 • 10 forskellige lyde
 • FM-radio
 • humørlys i 256 forskellige nuancer.

Vores vækkeur test byder på lidt af hvert, og her finder du den innovative lysterapi, som mange danskere har stor glæde af i hverdagen. Her får du hele 10 forskellige lyde, og du vælger helt selv, hvad du vågner op til. Du får selvfølgelig også meget mere end det.

Lysterapi til de friske morgener

Det helt særlige ved Beurer WL 75 er urets wake-up light, der er effektiv lysterapi til de hårde morgener. Her kan du nyde godt af lys i hele 256 nuancer, som kan indstilles efter dine behov. Derudover får du 10 forskellige lysstyrkeniveauer, og du kan bruge lysterapien både morgen og aften.

Du får også den smarte Beurer LightUp-app, der sætter skub i dig fra morgenstunden. Den gør det nemt at klare indstillingerne, så de passer til netop dine behov. 

Radio eller musik

Her får du et vækkeur, der ikke kun byder på 10 forskellige alarmer. Du kan nemlig også vælge at vågne op til FM-radio, som mange kender det fra den klassiske morgenradio. Vil du bruge dit vækkeur som læselampe, kan du selvfølgelig også det.

Vil du helst bare nyde din egen musik, kan du nemt bruge AUX-indgangen, så du kan lytte til det, du elsker. Du kan også lade din smartphone op gennem vækkeuret, så der er mange lækre features i dette ur fra vores vækkeur test.

Specifikationer

 • 256 forskellige nuancer af lys
 • snooze-funktion
 • mulighed for at vælge radio, alarm eller egen musik
 • tilhørende app
 • LED-teknologi
 • lyssimulering både morgen og aften
 • strøm via ledning.

Braun BNC015-RC vækkeur med projektor-test – Det bedste vækkeur med lys i loftet

Vækkeur med lys
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
569 kr.

Derfor skal du vælge dette Braun-vækkeur

 • vendbart LCD-display
 • bevægelsesaktiveret projektion
 • snooze-funktion
 • 360-graders vendbar.

I vores vækkeur test kommer nu et genialt Braun-vækkeur til dig, der gerne vil have et display, som ikke er til at undgå. Her får du nemlig et vækkeur med lys i loftet, hvor tiden bliver projekteret direkte op i loftet eller på væggen alt efter, hvad du foretrækker. Det gør det helt særligt, og det bliver ikke nemmere for dig at holde øje med klokken i løbet af natten.

Et fleksibelt vækkeur

Med fleksibilitet mener vi, at du her får et vækkeur, der kan drejes og vendes på forskellige måder. Urets sidearm kan tiltes 180 grader, og urets display kan vendes hele 360 grader. Det giver dig mulighed for at projektere tiden derhen, hvor du vil i rummet.

Derudover forstår Braun sig på at kombinere design og funktion. Urets design er enkelt, og det fylder minimalt på sengebordet. Uret er radiostyret, og så får du også her glæde af en bevægelsessensor, så du nemt kan se tiden, når du er vågen.

Få indstillinger, der klarer opgaven

Her får du ikke et vækkeur, der er spækket med lysterapi og adskillige lyde. I stedet kommer det i sin rene form, hvor det er skåret godt ind til benet. Du får dog en quick set-funktion, snooze-funktion og tre forskellige niveauer til at indstille projektionens lys. Et godt ur, hvis du vil se klokken, selv uden brillerne på.

Specifikationer

 • vendbart LCD-display
 • projektor
 • globalt, radiokontrolleret urværk
 • snooze-funktion
 • batteridrevet med 3xAA-batterier.

Verdens bedste vækkeur (BXCQI09) til dig med en smartphone – Vækkeur med trådløs oplader

Trådløs vækkeur
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
278 kr.
Set til
199,95 kr.
Set til
349 kr.
Set til
399 kr.

Derfor skal du vælge dette vækkeur

 • trådløs opladning af din smartphone
 • snooze-funktion
 • stor LED-skærm
 • tre forskellige lydniveauer.

Vi er nået til et sted i vores vækkeur test, hvor der er noget for dig, som elsker gadgets og multifunktionalitet. Det får du i dette trådløse vækkeur. Her er nemlig et vækkeur, der på én og samme tid lader din smartphone op og vækker dig om morgenen.

Intelligent QI-teknologi

Lad os starte med det, der gør dette ur fra vores vækkeur test til noget helt særligt. Den smarte QI-teknologi gør det muligt at oplade din smartphone helt trådløst, hvor du blot skal placere den på pladen foran urets display. På den måde vågner du hver eneste morgen op til en smartphone, der er fuldt ladet op. Det kan samtidig give dig lidt ekstra tryghed om natten, hvis du gerne vil have din smartphone tæt på.

LÆS OGSÅ:  Tøjdamper test: Her er de bedste i test

Dog skal du være opmærksom på, om uret er kompatibelt med din smartphone. Det fungerer til både iPhone, 7.5 W, og Android, 10 W. Ellers medfølger der også et kabel.

Flot design med simple funktioner

Her får du ikke et væld af lækre features – udover den trådløse opladning selvfølgelig. Til gengæld er designet stilrent og moderne med en stor LED-skærm, der ikke gør dig i tvivl om, hvad klokken er. Vækkeuret har en snooze-funktion, og du kan selv vælge mellem tre forskellige lydniveauer.

Her betaler du for den trådløse opladning, som altså også kan noget helt særligt. Ellers er vi tilbage ved det klassiske vækkeur, som kan det, som det skal.

Specifikationer

 • trådløs opladning
 • LED-skærm
 • indbygget snooze-funktion
 • outputstyrke på 7.5W/iPhone og 10W/Android
 • tre forskellige lysniveauer.

Vækkeur med lys-test – Philips Wake-up Light HF3500

Vækkeur test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
499 kr.

Derfor skal du vælge Philips Wake-up Light HF 3500

 • udviklet af eksperter
 • det eneste Wake-up Light vækkeur med klinisk bevist effekt
 • fire forskellige lysstyrkeniveauer for displayet
 • snooze-funktion på ni minutter.

Vi kommer ikke udenom Philips, når vi taler om smart teknologi i dit vækkeur. Derfor skal vi også have brandet med i vores vækkeur test. Med Philips Wake-up Light HF3500 får du et intelligent vækkeur, der også indeholder lysterapi som nogle af de tidligere modeller. Forskellen her ligger i Philips helt egen innovative teknologi.

Lysterapi med klinisk beviste resultater

Der er ingen tvivl om, hvorfor Philips fortsat har succes, og hvorfor brandet er med i vores vækkeur test. Med dette vækkeur er det klinisk bevist, at lysterapien har en positiv effekt på brugerne. Her får du solopgangssimulering, der vækker dig gradvist med en klar gul farve. Derudover får du mulighed for at bruge natlampen med hele 10 forskellige lysindstillinger. Lyset starter 30 minutter, inden dit ur skal ringe.

For at fuldføre hele opvågningsprocessen vil du høre en behagelig biplyd, når det er tid til at vågne. Lyden øges gradvist i lydstyrke inden for halvandet minut, så du kan være helt sikker på at vågne op.

Lækre features, der fuldender vækkeuret

Lysterapi er ikke det eneste. Du får også andre gode funktioner i dette vækkeur fra Philips. Du får fire forskellige lysstyrker for det store display, så du nemt kan justere det efter dine behov. Vil du gerne sove lidt længere, kan du bruge snooze-funktionen og udskyde alarmen ni minutter.

Dette vækkeur fra vores vækkeur test har skridsikre fødder, og du skal blot klikke på toppen, når du aktiverer snooze-funktionen. Du kan dog kun sætte én alarm ad gangen, men står du op til tiden, er det mere end rigeligt. Til gengæld får du kun den ene alarmtone, og den skal du altså kunne leve med.

Specifikationer

 • lysintensitet på 200 lux
 • 10 forskellige indstillinger til lysstyrke
 • 30 minutters solopgangssimulering
 • tilsluttes med ledning
 • UV-fri.

Trident traders 10600 – En klassiker gennem tiden med to alarmer (UDGÅET)

Billigste vækkeur

Derfor skal du vælge Trident Traders 10600

 • to forskellige alarmer
 • mulighed for at vælge tre forskellige radiokanaler
 • snooze-funktion
 • lur-funktion til middagsluren

Skruer vi tiden 20 år tilbage, så vi mange vækkeure ligesom dette Trident Traders 10600. Designet holder stadig, for her får du en plastikkasse i sort med rødt display og radiofunktioner. 

Lyt til morgenradio

Der er noget skønt over at vågne op til morgenradio, når du skal op. Her får du muligheden for at vælge tre af dine favoritkanaler, så du kan lytte til jazz, klassisk musik eller et morgenprogram, når du skal vågne op. Vil du gerne sove lidt længere, kan du altid bruge snooze-funktionen, der slukker vækkeuret og lader dig sove videre.

Derudover kan du nemt tage en middagslur, som gør det her vækkeur til noget helt særligt i vores vækkeur test. Du kan bruge lur-funktionen, der kan indstilles til mellem 5-20 minutter. På den måde bliver du vækket efter senest 20 minutter, så du ikke sover for længe. Her må du dog tage dig til takke med en klassisk alarmtone.

Et vækkeur uden en masse funktioner

Du får hele 20 forskellige kanalindstillinger i dette vækkeur, og du kan nemt lytte til FM. Kanalindstillingen sker ganske automatisk, og det er altså et plus. Til gengæld får du ikke så meget mere end det. Du kan dæmpe LED-displayet, men ellers får du det, du ser.

Designet består af den sorte boks med trykknapper ovenpå. Her er der ikke noget smart display, men det er hold helt klassisk. Det gør det heldigvis nemt og overskueligt at indstille og snooze lidt ekstra.

Specifikationer

 • to alarmer
 • lur-funktion
 • snooze-funktion
 • 20 forskellige radioindstillinger
 • LED-skærm
 • radiostyret
 • batteridrevet, 2xAAA.

Det bedste vækkeur til boligentusiasten – House Doctor Le-vækkeur

Stilrent vækkeur
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
119 kr.
Set til
109 kr.
Set til
109 kr.

Derfor skal du vælge House Doctor Le-vækkeuret

 • stilrent og klassisk design
 • høj kvalitet
 • manuelt urværk
 • indbygget alarm.

Det sidste ur i vores vækkeur test er for dig, der elsker at værne om boligen. Det er nemlig ikke altid, at de teknologiske vækkeure passer godt ind i indretningen. Med House Doctor Le-vækkeuret får du design for alle pengene. Du betaler også for det, men vil du gerne fuldende soveværelset, er det her et godt bud på det bedste vækkeur for dig.

LÆS OGSÅ:  Køb af brugt computer: Hvad skal du være opmærksom på?

Kræset om detaljerne

House Doctor er kendt for sin eminente smag inden for boligindretning, og dette vækkeur er ingen undtagelse. Her får du et funktionelt og dekorativt vækkeur, der er enkelt og elegant i sit design. Farven er guld, og den er med til at bevare det klassiske udtryk fra et manuelt vækkeur kombineret med skandinaviske noter.

Urets størrelse er heller ikke til at brokke sig over. Det er småt og godt. Du får en hvid urskive med sorte visere, som gør det smukt at se på, og det passer med garanti ind i enhver bolig.

Ingen teknologi

Her må du vinke farvel til lysstyrke, motion-sensor og lysterapi, for her får du altså et helt manuelt vækkeur. Du kan indstille en alarm, og det er så det. Så her skal der ikke være behov for nemt at kunne se klokken i løbet af natten eller have frit valg mellem forskellige alarmtoner.

Men der er altså noget særligt over de manuelle vækkeure. Her finder du i hvert fald svaret på et smukt og stilfuldt ét af slagsen, som pynter overalt.

Specifikationer

 • manuelt vækkeur
 • mulighed for at indstille en alarm
 • guld/sølv ramme i metal
 • batteridrevet

Sådan vælger du det bedste vækkeur

Vores vækkeur test har guidet dig igennem nogle af de bedste vækkeure på markedet lige nu. Vi har været vidt omkring, så vi har fundet noget for enhver smag, hvilket gør det nemmere for dig at udvælge det helt rigtige. Men hvad skal du helt præcist vælge?

Har du svært ved at komme op om morgenen, er lysterapi lige noget for dig. I takt med at kroppen vågner lettere gennem sollys, hjælper det dig med at vågne op og blive klar til dagen. Det samme gælder for funktionen, som hjælper dig med at falde til ro, når lysterapien også kan simulere en solnedgang.

Vil du gerne have telefonen ved hånden, er det med at vælge et vækkeur med indbygget oplader. Det gør det hele nemmere, og du ved lige præcis, hvor du kan finde telefonen.

Derudover betyder dit budget også noget for, hvad du vælger. Vil du gerne have et billigt vækkeur, kan du med fordel vælge lysterapi og andre features fra, så du blot har et funktionelt vækkeur. Her anbefaler vi, at du vælger motion-sensor, hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvad klokken er.

Lys-vækkeur bedst i test – hvilket skal jeg vælge?

Der er stor forskel på de forskellige lysvækkeure, som vi har med i vores vækkeur test. Nogle kommer med flere valgmuligheder end andre, og her er det helt op til dig, hvad du foretrækker fra vores vækkeur test. Vil du gerne variere din alarmtone, skal du vælge et vækkeur med flere forskellige muligheder. Jo mere du ønsker at kunne indstille på dit vækkeur, desto flere funktioner skal det selvfølgelig have.

Prismæssigt ligger de typisk i samme prisklasse. Der kan være en smule forskel, men i vores vækkeur test er vi i den højere end af skalaen.

Vælg det bedste vækkeur på tilbud, og få mere for pengene

Selvom vækkeuret gør det endnu nemmere at komme op om morgenen, kan det godt virke som en dyr fornøjelse. Men vælger du at gå på jagt efter et vækkeur på tilbud, er der penge at spare. På den måde kan du langt nemmere finde det, du er på udkig efter, til den bedste pris.

For at finde et vækkeur fra vores vækkeurs test på tilbud, bør du altid gå på jagt online. Der er mange penge at spare, når du springer de dyre mellemled over, som du oplever i de fysiske butikker. Derudover er udvalget også langt større, når du handler online.


Kilder:


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilket vækkeur er bedst i test?

Hvilket ur, der er det bedste vækkeur for dig, handler om dine præferencer. Har du plads, kan lysterapi være en god mulighed, hvorimod mindre modeller er praktiske og nemme at have stående.

Hvorfor vælge et vækkeur?

Vækkeuret er blevet erstattet med din smartphone, men det svækker din søvnkvalitet. Ved at vælge et vækkeur vil du være sikker på, at du sover godt og dybt hver eneste nat.

Hvad koster et vækkeur?

Der er stor forskel på prisen på et vækkeur. Den kan starte i de små og bevæge sig langt op. Prisen afhænger typisk af den indbyggede teknologi og det mærke, som står bag produceret uret.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply