Vælg de rigtige skibriller

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du skal på skiferie, må du ikke undervurdere vigtigheden af et par gode skibriller. Mange danskere vælger at forsøge at spare på dette område, hvilke kan betyde, at de får et par briller, som ikke virker optimalt. Vores øje er noget af det mest skrøbelige og værdifulde vi har, så gå ikke på kompromis med sikkerheden, når du tager på skiferie.

skibriller

Gå efter CE-godkendelsen

Når du køber skibriller, bør du altid gå efter CE-godkendelsen, som er den fælles europæiske godkendelsesordning. Både solbriller og skibriller skal godkendes her, og det er der god grund til. Når du vælger et par godkendte skibriller, så har du en garanti for, at du ikke har fået et par importerede briller af ringe kvalitet.

Billige, importerede skibriller er farlige, da de giver dig en falsk tryghed. De skærmer dine øjne mod skarpt lys, men lader UV-strålerne gå igennem. Dette kan føre til stort ubehag efter mange timer på pisterne.

Tænk på pasformen

Ved skibriller er pasformen ekstremt vigtigt, da skiløb er en meget aktiv sport. Du bør derfor gå efter par briller, som sidder tæt til hovedet, uden at det er ubehageligt.

Et par gode skibriller skal sidde tæt til hovedet, men de må heller ikke stramme, så du får hovedpine. Det ideelle skibriller sidder tæt, men mærkes knap.

Hvis du ikke er ordentligt opmærksom på pasformen, risikerer du at få et par briller, som falder af, når du laver hop og lignede.

Vælg dobbeltglas

Det er ikke alle skibriller, som har dobbeltglas, men dette bør også være en prioritet for dig. Når du får et par briller med dobbeltglas, så reducerer du samtidig mængden af dug, som dannes på den indvendige side af glassene.

LÆS OGSÅ:  Motionscykel test - Find den bedste motionscykel til dit behov

Du bør være opmærksom på, at dobbeltglas mange steder også kaldes termoglas. Det er vigtigt at understrege, at det er disse to ting er det samme.

Sørg for at de er fleksible

Et par gode skibriller bør være lavet i fleksible materialer. Dette er vigtigt, da du skal have dem på i mange timer af gangen.

Ved at gå efter fleksible materialer, får du et par briller, som også er mere komfortable. Alternativt kan et par ufleksible briller være skyld i slem hovedpine og andre gener. Kort sagt – hvis du vil have et par gode briller, så lad være med at vælge et par billige briller, som ikke giver sig.

Køb skibriller online

Skibriller i de fysiske forretninger er ofte alt for dyre. Vi anbefaler, at du køber gode skibriller online, da du kan spare en ganske pæn procentdel af prisen.

Hvis du ikke er helt klar til skiferien endnu, så køb gode skibriller hos Billigsport24.dk. Her får du kvalitet for pengene og dermed et par skibriller, som kan holde i mange år. Du kan også læse vores skibriller test, hvor vi har fundet frem til nogle gode modeller til vidt forskellige behov.

Comments are closed.