Vaffeljern Test – Lav lækre vafler med et godt vaffeljern

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne vaffeljern test gennemgår vi kvalitetsprodukter, der har fået gode anmeldelser, er blevet anbefalet af ekspertkilder eller er bedst sælgende fra deres givne forhandler. Til denne artikel har vi modeller af vaffeljern anbefalet af T3.com og forbrugere som dig selv. Vi henviser dig altid kun til kvalitetsforhandlere.

Vi har her samlet nogle af de bedste vaffeljern på markedet, så du kan få et godt overblik over de forskellige typer vaffeljern, som du kan købe. Der findes mange forskellige vafler, så vi har inkluderet de forskellige typer vaffel, såsom belgiske vafler, klassiske, hjerteformede vafler og de nye og spændende bubble waffles.

ForhandlerModelVaffelplade-materialeAntal pladerType vaffelPris
Sage BWM620Støbejern2Belgiske og klassiske vafler1.577,-
Cloer belgisk vaffeljernRustfrit stål og non-stick belægning2Store belgiske vafler369,-
Tefal Snack Collection MultijernTefal non-stick belægning2Belgiske, klassiske og mange flere428,-
Bomann WA 5018 CBAnti-klæbebelægning1Hjerte-formede vafler128,-
Princess Bubble WaffleStål og nonstick belægning1Bubble Waffle249,-
KitchPro Vaffeljern med DyremotivFormstøbt aluminium og non-stick3Klassiske vafler, formet som dyr239,-

Sage BWM620 ”The Smart Waffle” – vaffeljern bedst i test

vaffeljern test→ Set hos KitchenOne.dk til 1.577 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 2.306 kr.

 • Forudinstillede programmer til forskellige typer vaffel
 • Smart display
 • ”A bit more”-knap

Dette Sage-vaffeljern blev kåret bedst i test af T3.com, og det har et utal af indstillinger og funktioner, som helt klart gør det åbenlyst, hvorfor SAGE BWM620 fortjener denne hæderspris.

Sage BWM620, også kaldet ”The Smart Waffle”, har to plader til vafler og hele seks forudindstillede programmer til forskellige typer vaffel, såsom kærnemælksvafler, belgiske vafler, klassiske vafler og chokoladevafler. Der medfølger desuden en bog med opskrifter på flere forskellige slags vafler af den berømte kok Heston Blumenthal, så du kan komme godt i gang med at lave sprøde og lækre vafler med det samme.

Foretrækker du din kærnemælksvaffel lidt mere sprød, kan du selvfølgelig også selv indstille tiden via det smarte display eller benytte den smarte ”A bit more”-knap.

Vaffelpladerne er af støbejern, så dine vafler bliver bagt jævnt og nemt. Støbejernspladerne betyder også, at du ikke behøver smøre overfladerne med smør eller olie. Pladerne slipper nemt dine vafler, når de er færdigbagte. ”The Smart Waffle”-vaffeljernet har en smart spildbakke rundt om vaffelpladerne, så overskydende dej ikke drypper ned af vaffeljernets sider. Når du har lavet dine vafler, kan du nemt rengøre pladerne med en våd klud.

Dette er det bedste vaffeljern til de, der virkelig holder af en lækker vaffel af enhver type. Til gengæld kan den også have lige rigeligt med indstillinger og programmer til de fleste mennesker.

Sage BWM620 ”The Smart Waffle”-vaffeljernet vejer hele 6 kilo og fylder også en del. Dette vaffeljern er absolut lidt af en investering, så er du på udkig efter en billigere eller enklere model, kan du se nærmere på de andre modeller af vaffeljern, som vi har samlet på vores bedst i test liste over vaffeljern.


Cloer Belgisk Vaffeljern – Belgisk vaffeljern bedst i test

bedste vaffeljern til prisen→ Set hos Coop.dk til 369 kr. (699 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos KitchenOne.dk til 422 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 452 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 452 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 456 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 573 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 599 kr.

 • Store belgiske vafler
 • Non-stick belægning
 • Nem at opbevare

Holder du af nemme belgiske vafler, er dette Cloer belgiske vaffeljern perfekt til dig. Med dette vaffeljern fra Cloer får du tykke og lækre belgiske vafler på næsten 2 centimeter i tykkelse og 22 centimeter i længde. Så bliver man hurtigt mæt! Du kan selv vælge, hvor sprøde dine vafler skal være med den trinløse kontrol på fronten, der går fra 0 til 5. Der er en smart lysindikator, som kan vise dig præcis hvornår vaflen er færdigbagt, så du ikke behøver at løfte låget hele tiden for at holde øje. Når vaflerne er færdigbagte, er de nemme at få ud af vaffeljernet takket være den smarte non-stick-belægning på vaffelpladerne.

De fleste laver ikke vafler dagligt eller flere gange ugen, og derfor er Cloer vaffeljernet særligt brugbart. Vaffeljernet vejer blot 2,3 kilo, så det er nemt at hive frem fra skabet og pakke væk igen, når det er rengjort. Du kan vikle kablet rundt om maskinen, når den er afkølet, så der ikke ligger løse ledninger i dit køkkenskab. Mangler du plads i skabene, er dette Cloer Belgiske Vaffeljern dejligt at have, for du kan stille det op på dets greb og nemt pakke det ind mellem dine andre køkkenmaskiner. Så bliver det nemt og ligetil at lave vafler, når du får lyst til noget sødt.

Selvom børnene nok nemt kan deles om de velvoksne vafler fra denne Cloer model, kan størrelsen på vaflerne godt ende med at være overvældende. Foretrækker du mindre vafler, er der andre modeller, som nok vil passe dine ønsker bedre. Dette Cloer Belgiske Vaffeljern kan desuden kun lave belgiske vafler, så foretrækker du de klassiske danske vafler eller måske endda noget så spændende som bubble waffles, vil dette vaffeljern fra Cloer heller ikke være det bedste vaffeljern til dine behov.


Tefal Snack Collection Multijern – belgisk vaffeljern og så meget mere i test

bedst i test vaffeljern→ Set hos Proshop.dk til 428 kr.

→ Set hos Hw-homeware.dk til 450 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 454 kr.

→ Set hos Coop.dk til 499 kr. (799 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Skousen.dk til 512 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 512 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 529 kr.

 • Pakket med plader til belgiske vafler samt trekantsformede toast
 • Tefals egen nonstick-teknologi
 • 12 forskellige plader til forskellige typer vaffel, sandwich og mere

Er du træt af at have skuffer og skabe fyldt med alle mulige forskellige køkkenmaskiner, er denne model fra Tefal nok noget for dig. Med Tefal Snack Collection Multijernet kan du nemlig få lige præcis den type vaffel, toast, doughnut, panini og meget mere, som du har allermest lyst til.

De smarte plader er nemlig aftagelige, bare du husker at passe på varmen. Tefal Snack Collection Multijern kommer pakket med en plade til belgiske vafler og en plade til trekantstoasts. Derudover kan du tilkøbe hele 10 forskellige plader til for eksempel hjerteformede vafler eller pandekager.

Vil du gerne passe lidt på dit indtag af fedt og sukker, er Tefal Snack Collection Multijern rigtig god, da du ikke behøver smør eller olie til pladerne på grund af den smarte nonstick-belægning.

Tefals egen nonstick-belægning er særligt stærk, så de forskellige plader kan også godt tåle at komme i opvaskemaskinen, og har du ikke opvasker, er de også dejligt nemme at vaske i hånden. Multijernet fra Tefal har lysindikator, så du kan se, hvornår multijernet er varmt nok til dine vafler, sandwiches eller hvad du ellers er ved at bage.

Når du skal pakke Tefal Snack Collection Multijernet væk, kan du lade pladerne forblive i multijernet eller pakke dem separat.

Selve multijernet fra Tefal vejer lidt mere end det gennemsnitlige vaffeljern ved 4,5 kilo, men til gengæld har det anti-slip på bunden, så det står fast, og der er cool-touch håndtag, så du ikke risikere at brænde dig på Tefal Snack Collection Multijernet.

Mangler du inspiration til hvad du kan bruge jernet til, medfølger der en opskriftsbog Har du ikke lyst til et vaffeljern med flere funktioner, er Tefal Snack Collection Multijern måske en lidt for stor mundfuld, men til mennesket, der holder af flere forskellige snacks, er dette multijern en solid investering.


Bomann WA 5018 CB – Bedste billige vaffeljern

billigt vaffeljern→ Set hos Proshop.dk til 128 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 132 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 346 kr.

 • Kølige touch håndtag
 • Vafffeljern til hjerteformede vafler
 • Anti-overophedning

Savner du det klassiske vaffeljern til de velkendte, hjerteformede vafler, er Bomann WA 5018 CB-vaffeljernet lige noget for dig. Denne model er et af de billigste vaffeljern på listen, men du kommer ikke til at savne nogle funktioner med Bomann WA 5018 CB-modellen.

Som alle andre modeller på listen har Bomann WA 5018 CB-vaffeljernet selvfølgelig anti-klæbebelægning, også kaldet nonstick-belægning. Så behøver du ikke smøre vaffelpladerne, når du bager dine sprøde vafler. Der er en let forståelig lysindikator for, hvornår vaffeljernet er varmt nok på toppen af modellen. Du kan også selv indstille, hvor sprøde dine vafler skal være.

I bunden af Bomann WA 5018 CB-vaffeljernet er der skridsikkert gummi, så vaffeljernet ikke flytter rundt på sig, når du hælder dej i eller får den færdigbagte vaffel ud af jernet.

De smarte cool touch-håndtag gør det nemmere for dig at benytte dig af Bomann WA 5018 CB-vaffeljernet uden at brænde fingrene. Holder du af særligt sprøde vafler, kan du desuden lave dine ekstra sprøde vafler uden bekymring. Bomann WA 5018 CB-vaffeljernet har nemlig en smart sikkerhedsfunktion imod overophedning.

Keder du dig med de gammeldags, hjerteformede vafler, er der flere spændende typer vaffeljern på listen. Denne model vaffeljern er bedst til den person, der blot ønsker sig en simpel og ligetil model, der kan levere gode vafler ved hver bagning.

Bomann WA 5018 CB-vaffeljernet er desuden ikke lige så nemt at pakke sammen, som andre vaffeljern på denne bedst i test liste er, så dette er også noget, du bør være opmærksom på.


Princess Bubble Waffle-vaffeljern – få bubble waffles derhjemme

bedste vaffeljern→ Set hos KitchenOne.dk til 249 kr.

→ Set hos CDON.dk til 360 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 387 kr.

 • Perfekt til bubble waffles
 • Vendbart vaffeljern til perfekt bagning
 • Nonstick-overflade

Bubble waffles er en af de nyeste typer vaffel, som er blevet populære blandt alle vaffel-elskere både i Danmark og udlandet. Bubble wafflen kan laves på præcis den samme dej, som du altid har elsket i dine normale, klassiske vafler.

Den unikke form betyder ganske enkelt, at boblerne har en blødere dej, hvor områderne mellem boblerne sørger for, at du stadig får en sprød bid i hver mundfuld. Dette Princess Bubble Waffle-vaffeljern har nonstick-belægning, så du nemt får dine bubble waffles ud af vaffeljernet og efter bagningen nemt kan rengøre overfladen.

Fordi bubble waffles er en del tykkere, er der større risiko for at midten af dej-boblerne ikke er bagt helt igennem. Der er dette bubble waffle vaffeljern fra Princess især godt, da det kan vendes halvvejs igennem bagningen, så tyngdekraften kan hjælpe med bagningen. Der er to forskellige lys på bubble waffle-vaffeljernet: Ét på begge sider af vaffeljernet, der viser at vaflen er færdig, og ét på kun den ene side af vaffeljernet, der viser at vaffeljernet er varmt nok.

Dette vaffeljern kan ikke indstilles i temperatur, da dette kunne resultere i en vaffel, der ikke er bagt nok. Bubble waffles er en meget speciel type vaffel, så du bør være sikker på, at du virkelig holder af bubble waffles, inden du investerer i dette vaffeljern.


KitchPro-vaffeljern med Dyremotiv – vaffeljern børnene kan være med til

vaffeljern til børn→ Set hos Coolstuff.dk til 239 kr.

 • Lav løve-, giraf-, og elefantformede vafler
 • Nonstick-belægning
 • Lysindikator

Vafler er en af de sjoveste desserter, så hvorfor ikke lade børnene være med til bagningen? Dette vaffeljern fra Kitchpro lader dig lave vafler formet som løver, giraffer og elefanter.

Vaflerne er desuden den perfekte størrelse til børn, da de hver bliver omkring 8 x 10 centimeter. Dette er også en af de letteste vaffeljern på listen, da det kun vejer 1,5 kilo.

Vaffeljernet er desuden en af de billigere vaffeljern på vores liste, så det bliver ikke en dyr fornøjelse for hverken forældre eller børn at få dyreformede vafler til dessert.

Kitchpro vaffeljernet har en lysindikator, der viser hvornår vaffeljernet er varmt nok til bagningen. Vaffeljernet er udvendigt formet med design som en smiley, så det er nemt at kende børnenes vaffeljern fra de voksnes vaffeljern, hvis I allerede har et almindeligt vaffeljern i køkkenskabet. Dette vaffeljern fra Kitchpro er desuden nemt at gøre rent på grund af nonstick-belægningen, så I blot kan rengøre vaffelpladen med en fugtig klud.

Dette vaffeljern er absolut bedst til børn, men vil I gerne have almindeligtformede vafler i voksenstørrelse, er der andre og bedre vaffeljern i denne bedst i test artikel.


Find det bedste vaffeljern

Vafler behøver ikke længere være en sukret snack, du føler dig skyldig over at spise. Du kan finde indtil flere sundere typer vaffel både på internettet og i opskriftbøger og kogebøger. Testsektionen.dk anbefaler, at du køber en type vaffeljern, som passer til den type vaffel, du foretrækker.

Har du en stor familie med mange forskellige ønsker til vaflerne, kan det anbefales at købe et multijern, så I alle kan få den type, I foretrækker.

Nonstick-vaffelplader er nu om dage standard, hvilket både gør vaffeljernet nemmere at rengøre og vaflerne mindre fedtede at spise. De mindre modeller er typisk også lavet til at være nemme at pakke væk og desuden ikke fylde meget, når de er pakket væk. Har du ikke meget plads i skabene til en ny køkkenmaskine med specifik funktion, kan du med fordel investere i et vaffeljern med opretstående opbevaring.

Vil du gerne have udstyret hele dit køkken med kvalitetsprodukter? Testsektionen.dk har også lavet en test af toastere, som du kan læse her.


Kilder, der er blevet brugt i denne artikel

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply