Vakuumpakker test – Find den bedste vakuumpakker til prisen

0

En vakuumpakker bruges selvsagt til vakuumpakning. Men hvorfor er det en god ide med vakuumpakning? Vakuumpakning er en god ide af flere årsager. Først og fremmest kan vakuumpakning gøre, at maden kan holde sig frisk i længere tid. Det kan også gøre, at der ikke kommer frostskader, hvis maden fryses ned. Ligeledes skal en vakuumpakke bruges, hvis du skal tilberede din mad i en sous vide.

Der findes mange forskellige vakuumpakkere på markedet. Herunder gennemgår vi seks af de bedste, så du kan få en ide om, hvad du skal gå efter, når du skal investere i en vakuumpakker.


Caso V300 Pro – Bedste vakuumpakker i test

Vakuumpakker test→ Set hos Coop.dk til 1.065 kr. (1.799 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Skiftselv.dk til 1.154 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 1.169 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.198 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.198 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.198 kr.

→ Set hos Sousvide.dk til 1.199 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.499 kr.

Caso er et mærke der stammer fra Tyskland. Dette kan man bestemt se på kvaliteten af denne vakuumpakker, som er utrolig god. Dette ses blandt andet i, hvor effektiv den er, samt hvor god den er til at suge alt ilt ud af vakuumposen.

Denne model er nemlig utrolig god til netop dette. Det betyder, at denne vakuumpakker er ideel, hvis du ofte vakuumpakker dine fødevarer, inden du fryser dem ned. Jo mindre ilt, der er i posen, des bedre holder fødevarerne sig nemlig uden frostskader.

Modellen er dog også meget velegnet til sous vide. Dette skyldes netop, at der ikke efterlades utætheder, der kan slippe luft eller væske ud fra eller vand ind i. Således er denne vakuumpakker altså velegnet til det, den skal kunne bruges til.

Denne vakumpakker har vundet flere tests. Blandt andet har den vundet en test hos Forbrugerrådet Tænk og hos Politiken. Der er altså ingen tvivl om, at denne vakuumpakker fra Caso er rigtig god og kan imødekomme de flestes ønsker og behov. Især er det evnen til at suge alt ilten ud, den scorer højt på. Derudover får den mange point for sin brugervenlighed.

Denne vakuumpakker er meget intuitiv, og du behøver derfor ikke at være særlig teknisk for at kunne skifte mellem de forskellige indstillinger – og den har desuden alle dem, den skal have.


Caso VC100 – En lille og kraftfuld vakuumpakker

Bedste vakuumpakker→ Set hos Sousvide.dk til 769 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 799 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 832 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 833 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 919 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.019 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.019 kr.

Den næste vakuumpakker i vores vakuumpakker test er også fra det tyske mærke, Caso. Dette betyder, at du, allerede når du hører navnet, kan være sikker på, at kvaliteten er i top.

Udover at Caso producerer køkkenredskaber af høj kvalitet, kan du være sikker på, at denne vakuumpakker kan pakke dine foliepakker effektivt og sikkert ind.

Vakuumpakkeren forsegler pakkerne meget sikkert, så der ikke er risiko for utætheder. Desuden bliver den overskydende væske opsamlet af maskinen selv ved vakuumpakningen.

Det betyder, at maden holder sig friskere og er bedre at tilberede i en sous vide. Desuden er denne vakuumpakker udstyret med en elektronisk temperaturkontrol, der sørger for øget sikkerhed ved brug af maskinen.

Denne model er mindre end den forrige model fra Caso, som vi gennemgik; Caso V300 Pro. Dette betyder dog bestemt ikke, at den er mindre effektiv. Denne mindre vakuumpakker er nemlig helt bestemt både effektiv og kraftfuld – den er altså meget robust af sin størrelse.

LÆS OGSÅ:  Kødhakker test - Find din favorit blandt de bedste kødhakkere

Modellen her er også let at finde ud af, fordi den har et meget enkelt og intuitivt design. Du kan altså sagtens finde ud af at bruge de forskellige indstillinger, selvom du ikke har meget teknisk snilde. For at gøre det endnu lettere for dig at komme i gang med vakuumpakningen, får du 10 folieposer, når du køber denne vakuumpakker.

Du kan altså gå i gang med vakuumpakningen, så snart du får maskinen pakket ud og stillet frem på køkkenbordet. På køkkenbordet kan den desuden blive stående, for den fylder ikke meget, og den er meget simpel og enkel at se på – den passer altså ind i køkkenet som enhver anden køkkenmaskine.


Caso VC200 – En god sous vide vakuumpakker

Vakuumpakker bedst i test→ Set hos Skiftselv.dk til 875 kr.

→ Set hos Sousvide.dk til 999 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.109 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 1.229 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.229 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 1.229 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.229 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.499 kr.

Den næste vakuumpakker, vi gennemgår i vores vakuumpakker test, er endnu en fra Caso. Caso er altså, som det tydeligt ses, med helt fremme i feltet, når det kommer til fremstilling af gode vakuumpakkere.

Denne vakuumpakker har blandt andet vundet en test hos det tyske magasin Haus & Garten. Derudover får den nogle rigtig flotte kommentarer med på vejen fra brugere af den på for eksempel Amazon.

En af grundene til, at denne vakuumpakker er god, er, at den er nem at bruge. Modellen er enkel, og der er kun de ting på den, der skal bruges – altså ingen overflødigheder. Det betyder også, at du let kan finde og skifte til de indstillinger, du skal bruge.

Indstillingerne dækker blandt andet over, funktioner, der er bedst til henholdsvis tør og fugtig mad. Du kan altså pakke alle slags fødevarer i denne vakuumpakker.

Denne model fra Caso er som de andre, meget effektiv og kraftfuld. Derudover lukkes vakuumposerne helt tæt, så der ikke er fare for utætheder. Det betyder, at denne vakuumpakker er ideel at bruge, hvis du skal forberede mad, der skal tilberedes i en sous vide. Den kan også bruges til blot at vakuumpakke mad, der skal opbevares i længere tid.

Vakuumpakkeren kommer med to folieruller til selve vakuumpakningen. Derudover er den udstyret med en indbygget slange til eksterne vakuumbeholdere. Det betyder altså, at den er meget fleksibel og alsidig at have i køkkenet.


Caso VC10

Vakuumpakker tilbud→ Set hos Homeshop.dk til 449 kr.

→ Set hos Coop.dk til 455 kr. (799 kr. for ikke-medl.)

→ Set hos Kitchentime.dk til 519 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 589 kr.

→ Set hos Sousvide.dk til 599 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 619 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 749 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 855 kr.

Den fjerde model, vi gennemgår i vores vakuumpakker test, er sørme også fra Caso – det er dog også den sidste i denne omgang.

Dette understreger endnu en gang bare, at Caso er med helt fremme, hvor det er sjovt, når man taler om vakuumpakkere. Denne model er dog mindre end de andre, vi har gennemgået.

Det har ikke den store konsekvens for funktionaliteten, men det gør den lettere at håndtere i dagligdagskøkkenet. Den mindre størrelse gør ikke, at du ikke kan vakuumpakke større fødevarer. Du bestemmer nemlig selv længden på folien, og svejsebredden er på 30 centimeter, hvilket er helt almindeligt.

Modellen har nogle forskellige indstillinger, der passer til forskellige vakuumpakninger – så den kan altså det forventelige på trods af sin mindre størrelse.

Vakuumpakker tilbud

Den lille model VC10 er en mindre model, men den er også billigere. Denne vakuumpakker er den billigste i vores test – også selvom den ikke er på tilbud. Som vi har været inde på allerede, så har den dog alle de funktioner, den skal have. Den er lige så alsidig, som de andre, og den suger lige så godt.

LÆS OGSÅ:  Bagemaskine test: Se vores gennemgang af de bedste bagemaskiner til prisen

Denne vakuumpakker er altså, på grund af sin lavere pris, velegnet til det almindelige køkken, hvor vakuumpakning kun bruges en gang imellem. Den er også ideel, hvis du blot vil prøve en vakuumpakker for at se, hvordan det fungerer, og for at se, om det er noget for dig.

Hvis du gerne vil se, om vakuumpakning er noget, du skal i gang med, kan du gøre det hurtigt efter modtagelsen af vakuumpakkeren her. Der medfølger nemlig 10 poser, så du kan prøve med det samme.


OBH Nordica Supreme

Cacuum maskine→ Set hos Proshop.dk til 740 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 769 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 769 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 999 kr.

Vi bevæger os væk fra vakuumpakkerne fra Caso, og i stedet bevæger vi os hen mod et andet, men bestemt ikke dårligere, mærke – nemlig OBH Nordica.

Denne vakuumpakker fra OBH Nordica klarer sig godt i rigtig mange tests. Den har blandt andet vundet tests hos Forbrugerrådet Tænk og det svenske forbrugerråd Råd og Rön foruden en masse forskellige testmagasiner også.

Der er mange forskellige grunde til, at denne vakuumpakker klarer sig godt i tests. Blandt andet klarer den sig godt, fordi den har mange forskellige funktioner samtidig med, at den er brugervenlig.

Selvom du naturligvis får en brugsanvisning, når du køber denne vakuumpakker, behøver du den ikke. Den er nemlig så brugervenlig og intuitiv, at de fleste kan finde ud af den.

En vakuumpakker med mange forskellige funktioner

Vakuumpakkeren fra OBH Nordica har rigtig mange forskellige funktioner, der gør den til et meget alsidigt køkkenredskab. Blandt andet kan den vakuumpakke både tørre og flydende fødevarer uden problemer. Den har også en helt særlig marineringsfunktion, der gør, at dit kød bliver marineret til perfektion.

Udover disse funktioner har maskinen en indstilling, der gør, at du kan indstille selve vakuumstyrken. Dette er en stor fordel, hvis du skal vakuumpakke nogle fødevarer, der er mere sarte, og som ikke må gå i stykker under vakuumpakningen. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du blot finde ”Gentle”-indstillingen.

De mange forskellige indstillinger gør, at du kan bruge vakuumpakkeren til mange forskellige ting; til marinering, forberedelse til sous vide, opbevaring af mad og meget andet.


FoodSaver V2860

vakuummaskine→ Set hos Skousen.dk til 1.190 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 1.190 kr.

→ Set hos KitchenOne.dk til 1.190 kr.

→ Set hos CDON.dk til 1.390 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 1.499 kr.

→ Set hos Coop.dk til 1.499 kr. (1.999 kr. for ikke-medl.)

Den sidste vakuumpakker i vores vakuumpakker test er en vakuumpakker fra FoodSaver. Denne vakuumpakker har også vundet tests, blandt andet hos det svenske Råd og Rön og hos Forbrugerrådet Tænk.

Denne vakuumpakker får blandt andet points for sin robusthed. Den er utrolig robust og stabil – så du behøver ikke at være bange for, at den går i stykker hurtigt efter erhvervelse. Det er helt sikkert en maskine, der kan holde i mange år, hvis du passer på den.

Vakuumpakkeren scorer også mange points, når det kommer til at skulle kunne det, den lover. Denne vakuumpakker fra FoodSaver suger nemlig alt luften sikkert ud af vakuumposerne og lukker posen pænt og sikkert. Der er altså ingen ilt tilbage, og der er ingen utætheder, når vakumpakningen er overstået.

Det betyder med andre ord, at denne vakuumpakker er ideel til at kunne det, den skal kunne; den kan bruges som forberedelse af mad til sous vide, og den kan bruges til at opbevare mad, der eksempelvis skal nedfryses.

LÆS OGSÅ:  Stempelkande test - Find den bedste stempelkande til dit behov

Vakuum-pulse-funktion og hastighedsindstillinger

Med denne vakuumpakker har du selv den maksimale kontrol. Selvom vakuumpakkeren sørger for det meste selv, kan du nemlig selv indstille hastigheden. FoodSaver V2860 har to forskellige hastighedsindstillinger og en pulse-funktion, som gør, at du altid selv kan kontrollere vakuumpakningen.

Vakuumpakkeren har også en funktion, der gør, at det er lettere at vakuumpakke sarte fødevarer, der normalt vil gå i stykker i processen. Således kan denne vakuumpakker altså bruges til at vakuumpakke mange forskellige slags fødevarer med forskellige formål.


Vacuum maskine

Vi har nu gennemgået seks forskellige vakuummaskiner. Alle vakuummaskinerne er forskellige på forskellige måder; om det er i udseende, funktioner, pris eller indstillinger. Alle vakuumpakkerne er dog lavet med det samme formål: De skal kunne vakuumpakke. Jo bedre vakuumpakkerne er til netop dette, des bedre er det. Jo mindre luft, der er tilbage i posen efter vakuumpakningen, des længere kan fødevarerne holde sig.

En vakuumpakkers vigtigste funktion er altså at sørge for, at der er mindst muligt ilt tilbage i posen, samt at der ikke kan slippe hverken ilt ind eller væske ud.

Nogen vil naturligvis se det som en stor fordel, hvis vakuumpakkeren har flere og mere avancerede funktioner, mens andre ikke vil finde det nødvendigt. I vores test har du netop fået en ide om, hvilke vakuumpakkere, der er simple, og hvilke der er mere avancerede.


Bedste vakuumpakker

Alle disse vakuumpakkere er gode vakuumpakkere, og flere af dem har allerede vundet flere tests. Modellerne fra Caso er utrolig populære, men også modellerne fra OBH Nordica og FoodSaver har vundet tests. Uanset hvilken vakuumpakker du vælger, kan du altså være sikker på, at du ender med en god en af slagsen.

Hvilken vakuumpakker der er den bedste for dig, afhænger naturligvis af flere ting:

  • Pris. Prisen på vakuumpakkeren spiller naturligvis en rolle. Nogle af vakuumpakkerne er dyrere end andre. Prisen hænger dog ofte sammen med de funktioner og anvendelsesmuligheder, der er. Hvis du gerne vil have en dyrere vakuumpakker, der ligger uden for dit budget, kan du se efter vakuummaskine tilbud – det er nemlig muligt at finde nogle af de bedste vakuummaskiner på tilbud.
  • Brug. Hvor ofte bruger du din vakuumpakker og til hvad? Dette skal du naturligvis overveje, inden du køber en vakuumpakker. Hvis du ikke bruger den til mere avanceret madlavning, er der nemlig ingen grund til at vælge en med en masse forskellige funktioner. Hvis du bare leder efter en simpel vakuumpakker, der kan vakuumpakke tilstrækkeligt, kan du sagtens gå efter en billigere og mere enkel model.
{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply