Vandseng test – Vandsengene der sender dig til drømmeland

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Søvn er fundamentet for en hverdag med overskud. Den mest vitale grundpille i din sundhed er ikke, hvad du indtager eller dyrker af motion i dine vågne timer, men derimod kvaliteten såvel som mængden af timer, du bruger med lukkede øjne. For at sove optimalt skal din krop være komfortabel. Den gode komfort består primært i, at dine muskler og led, som er ømme efter en lang dag, aflastes tilstrækkeligt.

Vandseng

En vandseng adskiller sig fra de typiske madrastyper ved at fordele brugerens vægt over hele sengen samt være yderst tilpasselig efter kropstype, så du – ligegyldigt kropsbygning, vægt og aflastningsbehov – oplever den perfekte søvnoplevelse.

Ligesom alle er bygget forskelligt, er udbuddet af vandsenge også varierende, sådan at alle har mulighed for at finde en seng, der imødekommer deres præcise behov og budget. Denne guide hjælper dig til at finde din kommende vandseng.

Udover en vandseng, kan du også tage et kig på mange andre senge. Vi har samlet nogle af de bedste valg til forskellige behov i de forskellige kategorier, i vores store senge test.


ProSleep Vandseng by Akva 180x210cm

vandseng test

En vandseng vælges af mange, fordi den er en seng af kvalitet, der udover det stabile faglige arbejde også er yderst brugervenlig ved at være tilpasbar. Udover de egenskaber, der er særlige for de forskellige modeller, er der tre overordnede komponenter – temperatur; dæmpning og vandmængde – ved de fleste vandsenge, som brugeren kan justere alt efter ønsker og behov. I hvor høj grad dette er muligt afhænger dog af modellen.

ProSleep sengen skaber personlig frihed for brugeren, ved at alle tre komponenter frit kan vælges mellem ved køb af sengen. Udover varmesystemet og vandmængdejusteringen skaber den individuelle dæmpning den fornødne komfort. Denne egenskab gør, at sengen ikke skaber en søvn præget af søgang, men derimod af kontrollerede vandbevægelser, der blot skaber den individuelt valgte fasthed. Fremfor fjedre som man finder i kernen af en klassisk madras, er det netop den vandskabte aflastning, vandsengen profilerer sig på – og som gør den til et helt unik bidrag til soveværelset.

LÆS OGSÅ:  Luksusseng test - 7 forskellige luksuriøse senge

ProSleep-modellen er testens mest budget-venlige vandseng. Dette vidner om, at komfortabel søvn af høj kvalitet ikke behøves koste en bondegård.


”God” Allround Vandseng 180x210cmtest vandseng

→ Køb den hos Dinseng.dk for 21.599 kr.

Håndværket er fundamentet for den gode kvalitet. Hvis håndværket nedprioriteres, vil det påvirke sengens helhedsoplevelse. ”God” modellen bærer præg af at være et gennemtænkt produkt, hvor fokusset på at udføre det gode krav har været ufravigeligt. Lige fra den 25 centimeter høje sokkel, der udbydes i en række eksklusive kvaliteter, videre til den store, dæmpede vandmadras, som skaber en komfortsikrende trykfordeling på kroppen. Herpå ligger kirsebærret på toppen: Topmadrassen, som sikrer at vandsengen ikke bliver for urolig, men derimod har en behagelig overflade. Der er derudover også bidraget til sengens kvalitet med varmeindstilling til madrassen.

Da sengen er en klassisk vandseng med én stor madras, er den særlig komfortabel for enlige, der sover selv i sengen. De vil nemlig opleve den ultimative liggekomfort, hvorend de breder sig ud i sengen. Naturligvis er ”God”-modellen også behagelig for par, der dog vil opleve, at den tilpassende vandseng, gør det mærkbart, når den anden ændrer sin liggestilling.


”Bedre” Soft Vandseng, 180x210cmvandseng

→ Køb den hos Dinseng.dk for 24.995 kr.

”Bedre” Soft Vandseng har et simpelt og lækkert design, der egner sig godt til to – specielt til de par, der har forskellige behov. Sengen er tænkt til at begge sider af sengen skal kunne tilpasses hver sin sovendes behov. Når sengen erhverves, skal den todelte madras blot tilpasses de behov, den enkelte har. Herefter vil begge sovende i den dobbelte vandseng opleve, at deres behov imødekommes både for kulde- eller varmetilpasning, såvel som fastheden kan justeres ved at regulere på vandmængden i hver side.

LÆS OGSÅ:  Elevationsseng 180x210 guide

Selvom sengen bliver indstillet til to forskellige søvnmiljøkrav, bliver det ikke som at sove i to forskellige senge. Overgangen mellem de to, i nogle tilfælde vidt forskellige, indstillinger af madrassen er flydende og ikke til at bemærke. Yderligere gør todelingen af madrassen, at man heller ikke vil bemærke, når ens partner vender sig i sengen.


Mont Ventoux Akva Allround Q Vandseng 180x210cmbedste vandseng

Vandsenge er på sin vis en ældre opfindelse fra før århundredeskiftet. Modsat mange andre boligtrends, der er flere årtier gamle, er denne igen og igen blevet genfortolket, modificeret og produceret. Efterspørgslen efter den vandbaserede madras er endnu ikke forsvundet; og derfor må det konkluderes, at vandsengens egenskaber rækker langt ud over en døgnfluetendens.

Mont Ventoux modellen har en moderne vandseng, der lever op til de krav, nutidige forbrugere har til deres seng. Sengen er miljørigtig og allergivenlig – og så er der givet lidt ekstra til komforten ved at have ekstra højde. Sengen har et blidt look med lyse, jordnære nuancer, der skaber ro i soveværelset. Modellen er kreeret således, at den retter sig efter din krop, modsat hvad der for mange er den usunde virkelighed: At kroppen må rette sig efter sengen.


”Bedre” Hybrid High Vandseng, 180x210cmbedst i test vandseng

→ Køb den hos Dinseng.dk for 30.995 kr.

I den lidt højere prisklasse finder du ”Bedre” Hybrid vandsengen. At prisen stiger betyder selvfølgelig, at sengens komfort- og designstandarder opgraderes. Sengen har et mere klassisk look vellignende en kontinentalseng. Således falder den stilfuldt ind i soveværelset som et solidt møbel med personlighed og atmosfære. Designet er fuldført på innovativ, stilrig vis – blandt andet ved at skabe en optisk usynlig sokkel. Til sengen hører også et hovedgærde, der giver ”Bedre”-sengen et gennemført look, der giver soveværelset sammenhæng.

LÆS OGSÅ:  Boxmadras 80x200 guide

Ved opbygningen af sengemodellen er der taget højde for sovekomforten for begge parter i sengen. Sengen er produceret med to varmelegemer, således at individet selv kan justere temperaturen på sin side uafhængigt af partnerens behov. Ligeledes er madrassen todelt, sådan at også vandmængden kan justeres til effekt for fastheden af madrassen. Vandsengen erhverves af de fleste ud fra et ønske om korrekt, fyldestgørende aflastning af de muskler, som tæres på i hverdagen – dette er ikke altid opnået, hvis begge indehavere af sengen skal have samme fasthed i madrassen.

Selv om sengen er en luksuriøs investering i den optimale søvn, er den designet med forståelsen for hverdagen. Her er praktiske løsninger guld. Sengens betræk kan ganske behændigt vaskes, ligesom topbetrækket er delbart ved en lynlås.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply