Varmeblæser test – Hvilken varmeblæser er den bedste til dig?

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne varmeblæser test har vi været på jagt efter de bedste varmeblæsere i test. Denne guide er kommet til verden ud fra vores omfattende research. Formålet med det hele er, at du i sidste ende kan få fingrene i de varmeblæsere, der netop klarer sig bedst i test og på markedet blandt brugerne.

Vi tager blandt andet fat i produkter, der har klaret sig fremragende i diverse tests hos eksperterne fra blandt andet T3.com, Trustedreviews.com, Independent.co.uk osv. Eksperterne fra disse hjemmesider har bedømt et antal af varmeblæsere ud fra forskellige parametre, hvilket vi kigger nærmere på.

Derudover har vi inddraget nogle produkter, som klarer sig virkelig godt på det danske marked. Dermed er der noget for enhver smat, således at du med stor sandsynlighed kan finde noget, som passer til både dit behov og din pengepung.

ForhandlerModelPowerStørrelsePris
Dyson Hot+Cool AM092.000 W59,5 x 15 x 11 cm2.590,-
Stadler Form Anna Black1.200 W18,3 x 36,7 x 15 cm752,-
Cecotec Ready Warm 101002.200 W70 x 27 x 25 cm840,-
Innovagoods – HeatPod400 W8,5 x 16 x 14 cm160,-
Honeywell HZ425E1800 W22,6 x 22,6 x 46,8 cm699,-

Dyson Hot+Cool AM09 – Varmeblæser bedst i test hos flere eksperter

dyson varmeblæser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2590 kr.
 • Topkandidat hos både trustedreviews.com, T3.com og Independent.co.uk
 • 2 i 1: Ventilator og varmeblæser
 • Lækkert design og temperaturregulering med præcision mellem 1-37 grader!

Vi lægger ud med en varmeblæser bedst i test. Toppen af toppen. Modellen Dyson Hot+Cool AM09 tager flere eksperter med storm. Det er nærmest kun storebroren Dyson Pure Hot + Cool, der klarer sig bedre i diverse varmeblæser test hos både Trustedreviews.com, T3.com og Independent.co.uk. Storebroren klarer sig umiddelbart kun bedre, fordi den har en tilknyttet app og en funktion til luftrensning.

Begge varmeblæsere bruger en model af fane, der har et utroligt lavt støjniveau. På papiret er det muligvis en lille detalje, men det gør en verden til forskel i praksis.

Flere funktioner i én

Genialiteten ved begge modeller er, at de fungerer både som varmeblæsere og ventilatorer. Det vil sige, at du investerer dine penge i et produkt, som du kan bruge til temperaturregulering året rundt! Uanset om du har brug for rumopvarmning eller rumnedkøling, er begge dele muligt med denne varmeblæser bedst i test! Designet er også i topklasse, hvilket er en sjældenhed blandt varmeblæsere.

For at drysse ekstra finesse over Dyson Hot+Cool AM09 har producenten udstyret varmeblæseren med en Jet-Focus-funktion. Denne funktion giver dig adskillige muligheder i forhold til den varme luftstrøms fokusering.

Nem betjening via fjernbetjening

Vil du have langvarig opvarmning på ét sted? Eller vil du have en jævn strøm af varm luft ud i hele lokalet? Denne model klarer det hele med ét enkelt tryk på en fjernbetjening.

Alt dette får du selvfølgelig for en pris. Blandt de få ulemper finder du selvsamme pris, som eksperterne placerer i den høje ende. Med en Dyson Hot+Cool AM09 får du desværre ikke en billig varmeblæser. Til gengæld får du en topmoderne varmeblæser bedst i test.


Stadler Form Anna – Lille og keramisk varmeblæser bedst i test til mindre rum

varmeblæser test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
798 kr.
 • Lille, men kraftfuld
 • Sikkerhed i top, der undgår overophedning
 • Tilt Protection System slukker automatisk modellen, hvis den vælter.

Der er flere yderst dygtige producenter af varmeblæsere, som får samme opmærksomhed som Dyson. Det schweiziske mærke Stadler Form er mestrene bag varmeblæseren Anna, der også har tilkæmpet sig en fornem tredjeplads i testen fra T3.com.

Solid model til mindre lokaler

Modellen er mindre end testvinderen, men den gør alligevel sit arbejde til punkt og prikke. Derfor kategoriseres T3-modellen som den bedste varmeblæser til mindre lokaler.

Moderne design

I samme omgang er Anna tilmed en keramisk varmeblæser bedst i test, da modellen er udstyret med et moderne PTC keramisk varmeelement. Det betyder blandt andet, at varmelegemet har en lang levetid.

Derudover gør det også, at varmelegemet er bedre til jævnt at fordele varme under drift. Når du er på udkig efter en varmeblæser, så får du ofte god kvalitet, hvis der er tale om en keramisk varmeblæser.

Simpel, men effektiv

I sidste ende er Anna et bevis på, at simple løsninger ofte er de bedste løsninger. Varmeblæseren kommer hverken med en masse smarte funktioner eller avancerede indstillinger. For nogle er det en væsentlig ulempe, som det manglende håndtag, der heller ikke følger med modellen.


Cecotec Ready Warm 10100 Smart Ceramic – Den kraftigste varmeblæser i testen

bedste varmeblæser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
889,95 kr.
Set til
847 kr.
 • Hele 3 ventilationsindstillinger: Eco (1200W), Turbo (2200W) og Cool (køleluftventilation)
 • WarmSpace-teknologi, der kan opvarme op til 22 m2 effektivt
 • Keramisk varmelegeme med et digitalt display, fjernkontrol og timer.

Denne smarte model fra Cecotec klarede ikke skærene i eksperternes test. Alligevel er den værd at hive fat i grundet sin position på markedet som bestseller samt sine utroligt mange funktioner. Cecotec Ready Warm 10100 Smart Ceramic er en kraftig varmeblæser på hele 2.200W. Det gør modellen til den kraftigste, keramiske varmeblæser i testen.

En varmeblæser der oser af kvalitet

Cecotec er disket op med en varmeblæser, der topper i forhold til funktioner og effektivitet. På trods af sin store størrelse er modellen let at transportere, da den er produceret med et Easy-Go-system og et ergonomisk håndtag. Derudover har den en vægt på 2,68 kg, hvilket er til at overkomme for de fleste.

Den keramiske varmeblæser bruger en smart, keramisk teknologi, som får det maksimale ud af varmelegemet. Da modellen har en høj maksimal effekt, har producenterne selvfølgelig taget højde for sikkerheden. Derfor har modellen en PTC-kapacitet til selvregulering af selve udgangseffekten med henblik på temperaturforøgelsen.

Smarte funktioner

Dette er blot få af de mange funktioner. Derudover kan nævnes modellens Smart Control LED-skærm, programmerbar WarmTimer på otte timer og Rotate Wind-systemet, der giver en automatisk 90o-svingning for en større opvarmningsvinkel.

Modellen har også et prisleje i den høje ende, hvilket dog afspejler de mange funktioner. Til de flestes behov vil en varmeblæser i denne størrelse og kaliber muligvis være for meget af det gode. Kig i retningen af Cecotec Ready Warm 10100 Smart Ceramic, hvis du vil have en varmeblæser, der har funktioner fra øverste skuffe.


Innovagoods Heatpod – den smarte, simple og billigste el varmeblæser bedst i test

lille varmeblæser
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
170 kr.
Set til
174 kr.
 • Utrolig nem at håndtere
 • Timer op til 12 timer
 • Regulering af temperaturer mellem 15-32 grader

Less is more. Det engelske udtryk passer fremragende på Innovagoods lille varmeblæser med navnet Heatpod. Ved de kolde vinteraftener stikker du bare varmeapparatet i stikkontakten, og så varmer den stille og roligt rummet op.

Lille og smart varmeblæser

Heatpod er et eksempel på mange af de mindre el-varmeblæsere bedst i test, som er nemme at håndtere og fungerer gennem stikkontakten. Designet er muligvis også en god årsag til, at Heatpod er en bestseller hos diverse forhandlere.

Fleksibelt design

Sammenlignet med de andre varmeblæsere i test, så vil en model som Heatpod få svært ved at udfordre de overlegne modeller på effektivitet og funktioner. I forhold til fleksibilitet vil den væghængte og billige varmeblæser til gengæld score højt på de forskellige pointtavler på markedet.

2 hastigheder, en tænd/sluk-knap og et simpelt display. Nogle gange skal der ikke mere til for at varme et lokale op. Modellen har tilmed en timer, som fungerer i op til 12 timer. Denne billige varmeblæser er derfor et fantastisk valg, hvis du mangler en transportabel, stille og brugervenlig varmeblæser til mindre rum.


Honeywell HZ425E – En keramisk varmeblæser fra anerkendt mærke

 • 360o surround / 180o direkte varme
 • Fokus på sikkerhed med en overophedningsafbryder
 • 360o væltesikring sørger for stabilitet

Honeywell er et mærke, der har eksisteret siden 1885. Firmaet lavede forløberen til nutidens termostat, hvilket giver god mening i forhold til deres produktion af blandt andet varmeblæsere. Overordnet producerer firmaet mange varmeblæsere, der klarer sig bedst i test.

I familie med disse finder du Honeywell HZ425E, der er endnu en keramisk varmeblæser i vores test. I modsætning til de andre modeller får du en varmeblæser, der gør brug af det populære 360o Surround-system.

Derved varmer varmeblæseren hele vejen rundt i lokalet, og du undgår, at varmen kun rammer én person eller ét område. Hvis du netop ønsker at varme i en enkelt retning, så kan modellen også varme i samme retning med 180o.

Den justerbare termostat kan du regulere til både 1.200 W og 1.800 W. Det gør især en forskel, hvis du vælger at varme i én retning. Til el-varmeblæseren medfølger også en 1,8 meter lang ledning, som har en passende længde for nogle, mens andre gerne ser en længere længde på ledningen.

Selvom Honeywell HZ425E gør brug af nogle af de mange finesser fra Honeywell, så er denne model ikke nødvendigvis den bedste varmeblæser i test. Alligevel passer den glimrende til de flestes behov, og selve mærket kan du altid kigge nærmere på hos din foretrukne forhandler.


Testsektionen.dk hjælper dig med at finde de bedste varmeblæsere i test

I vores varmeblæser test har vi fundet forskellige varmeblæsere, der er testet af testeksperter fra T3.com, Trustedreviews.com og Independent.co.uk. Derudover er nogle af produkterne valgt på baggrund af placeringen som bestsellers hos forskellige forhandlere.

Vi har så vidt muligt sørget for diversitet blandt varmeblæserne, der på forskellige parametre klarer sig bedst i test. Der er både store, små, dyre og billige varmeblæsere, der hver især har nogle funktioner og fordele, der rangerer dem blandt de bedste varmeblæsere i test.

Alle modellerne er af høj kvalitet, og vores varierede gennemgang bringer dig forhåbentlig nærmere på den perfekte varmeblæser for dig.


Andre guides og indlæg som måske også har din interesse

Er du meget kuldskær, kan du få varmen med en varmepude fra vores varmepude test. Derudover kan du også tage et dejligt varmetæppe over dig, fra vores varmetæppe test. Få ekstra nydelse med et dejligt massagapparat fra vores massageapparat test, og få løsnet op i musklerne.

Du kan også opvarme hele boligen med en varmepumpe, som du kan læse mere om i vores varmepumpe test. Du kan også se på en elradiator til dette formål. Læs mere om nogle af de bedste elradiatorer i vores elradiator test. Eller et gasfyr i vores gasfyr test er måske noget for dig.

Skab hygge på terrassen med en terrassevarmer fra vores terrassevarmer test, og få gode lange grillaftener med en god gasgrill fra vores gasgrill test.

Det er vigtigt at få en god nattesøvn, så du kan få det maksimale ud af hverdagen. Derfor er det vigtigt med den helt rigtige seng. Vi guider dig til det bedste valg i vores kontinentalseng test, elevationsseng test eller boxmadras test.

Nyd en god kop kaffe med friskkværnet kaffe fra en ny kaffekværn. Læs om de bedste af slagsen i vores kaffekværn test. Og følg med i vejret med en vejrstation fra vores vejrstation test.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply