Varmepude test – Find den bedste varmepude til prisen

0

Varmepuder kan være rigtig gode, hvis du har smerter eller spændinger og ønsker lindring forskellige steder på kroppen, men mange bruger dem også blot for at få ekstra komfort og varme i de kolde efterårs- eller vintermåneder. I denne varmepude test har vi samlet nogle af de bedste varmepuder ud fra gennemgående research af eksterne tests, anmeldelser samt brugeranmeldelser.

Der findes en række gode varmepuder på markedet, og du får som nævnt her på siden et overblik over de bedste af slagsen, der findes lige nu. Alle varmepuderne er testet og kåret som vindere i forskellige tests. Vi gennemgår derfor produkter, som er blevet fremhævet, som nogle af de bedste varmepuder på markedet.

Nedenfor har vi samlet et lille overblik over nogle af de produkter, som vi fandt gennem vores research af markedet:

ForhandlerModelMaterialeTemp.-indst.Mål (cm)Pris
Beurer HK48Øko-Tex Standard 1003 stk.30x40395,-
OBH Nordica Relief 4010Polyester3 stk.30x40175,-
Beurer HK 54Fleece3 stk.56x52439,-
OBH Nordica Relief XL 4100Polyester3 stk.34x48265,-
PrimosanaFleece3 stk.33x43225,-
Beurer HK 125 XXLFleece6 stk.60x40499,-

Beurer HK 48 varmepude – Blandt de bedste i test

bedst i test varmepude→ Set hos Coolshop.dk til 395 kr.

→ Set hos Elgiganten.dk til 499 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 538 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 538 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 599 kr.

 • Nomineret til bedste varmepude i hele 3 tests
 • 2 anvendelsesmuligheder
 • Fremstillet i åndbart øko-tex microfiber-materiale.

Beurer HK38 er en rigtig god og blød varmepude med hele to anvendelsesmuligheder.

Beurer HK48 er kåret blandt de bedste varmepuder af forskellige online magasiner, og derfor har vi medtaget denne i vores varmepude test.

Du får dermed en varmepude, som mange er enige om er i høj kvalitet. Beurer HK 48 er bl.a. blevet kåret som den bedste varmepude ud af de 12 gode varmepuder, som blev testet. Det er med andre ord en varmepude, som ligger helt i toppen.

Flere anvendelsesmuligheder

Varmepuden har hele to anvendelsesmuligheder. Du kan både bruge den, som den er; en hyggelig varmepude med betræk, som du kan ligge godt på. Du har også mulighed for at tage betrækket af og dermed bruge den som en almindelig varmepude, der endda er ekstra varm, fordi den er varmeisoleret på den ene side.

Det betyder, at varmen koncentreres på det område, hvor den berøres, og dermed skabes der ekstra varme. HK48 er den eneste af Beurers varmepuder, som har den smarte varme-isoleringsfunktion.

Et skånsomt, økologisk valg

Beurer HK48 er fremstillet af et økologisk microfiber-materiale, hvilket gør den både åndbar og skånsom mod huden. Puden er meget blød og er rigtig komfortabel at ligge på. Samtidig er det et godt valg, hvis man foretrækker og prioriterer at købe økologisk.

Varmepuden har tre elektroniske temperaturindstillinger og varmer meget hurtigt op. Puden slukker selv efter cirka 90 minutter, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle falde i søvn, og hvorvidt du husker at slukke den. Beurer HK48 kan maskinvaskes ved 30 grader og har tre års garanti.


OBH Nordica Relief 4010 – en god, billig varmepude!

varmepude test→ Set hos Proshop.dk til 175 kr.

→ Set hos Skiftselv.dk til 197 kr.

→ Set hos Hw-homeware.dk til 200 kr.

→ Set hos Kitchentime.dk til 299 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 338 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 338 kr.

 • God pris
 • 3 varmetrin
 • Kan maskinvaskes ved 40 grader.

Nordica Relief er en rigtig god varmepude i den lavere prisende, som er perfekt til de kolde efterårs- og vinterdage.

Hvis du ikke har lyst til at bruge alt for mange penge på din nye varmepude, er Nordica Relief et rigtig godt bud. Puden er blød og komfortabel og giver mulighed for både ren afslapning og lindring af smerter eller spændinger. Samtidig har varmepuden et meget klassisk og stilrent udseende og pynter derfor i din stue eller i dit soveværelse.

Puden er lavet af polyester i høj kvalitet, hvilket betyder, at den er dejligt blød at ligge på. En af de store fordele ved Nordic Relief er, at den kan maskinvaskes ved 40 grader. Ledningen med regulatoren kan tages af, og så kan puden komme i maskinvasken.

Fald trygt og sikkert i søvn

Varmepuden har overophedningsbeskyttelse og slukker automatisk efter 90 minutter. Du kan derfor trygt falde i søvn med puden.

Puden har tre varmetrin; lav, middel og høj, så du har mulighed for at regulere temperaturen alt efter dine behov. Man anbefaler at bruge det varmeste trin, fordi en højere varme bidrager til en højere grad af smertelindring, men det kan være en god idé at regulere varmen en gang imellem.

Puden fås også i X-large-udgave, hvis du ønsker en større pude. X-large-udgaven fås også til en rigtig god pris.

Det er også muligt at sætte varmepuden fast, da den er forsynet med en praktisk velcrostrap, hvilket er super praktisk.


Beurer HK 54 – en rigtig god varmekrave som alternativ til varmepuden

Bedste varmepude til nakken→ Set hos Coolshop.dk til 439 kr.

→ Set hos Med24.dk til 549 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 556 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 556 kr.

 • Godt alternativ til varmepude
 • Fokus på skuldre og nakke
 • Blødt og åndbart fleece-materiale.

Beurer HK 54 er en varmekrave, som både kan bruges til afslapning eller til varmelindring i nakke og skuldre. En varmekrave er et rigtig godt alternativ til en varmepude, da den giver mulighed for at fokusere mere direkte på nakke og/eller skuldre.

Beurer HK 54 er nomineret i forskellige bedste varmepude tests. Vi har derfor også valgt at inddrage den som et alternativ til de andre varmepuder, her i vores varmepude test.

Varmekraven har tre elektroniske temperaturindstillinger, så du har mulighed for at regulere temperaturen efter dine behov. Herudover har den autosluk og slukker af sig selv efter 90 minutter. Samtidig har den en indbygget teknologi, som forebygger overophedning.

Smart fordeling af varme

Beurer HK 54 har et smart sensorsystem, som giver en jævn fordeling af varmen i hele puden og det underliggende område.

Varmekravens er lavet af fleece, som er blødt og åndbart og desuden er OEKO-TEX 100-certificeret. OEKO-TEX 100 er verdens førende mærkning inden for tekstiler, og sikrer blandt andet at stoffet er testet negativ for skadelige stoffer.

Tilpas til dit behov

Varmepuden kan lukkes med en magnet foran, så den kan ligge komfortabelt på dine skuldre, uden at du behøver at skulle rette på den ofte. Du har mulighed for at justere den, alt efter hvor tæt du ønsker, at den skal være lukket.


OBH Nordica Relief XL 4100 – den bedste varmepude i XL

bedste varmepude til prisen→ Set hos Proshop.dk til 265 kr.

→ Set hos Hvidevareshoppen.dk til 269 kr.

→ Set hos Coop.dk til 299 kr.

→ Set hos Hw-homeware.dk til 300 kr.

 • XL-version
 • Overophedningsbeskyttelse (autosluk)
 • Kan vaskes i maskine ved 40°C.

OBH Nordica-varmepude er en rigtig god varmepude, som er en smule større end de fleste varmepuder. På den måde får du maksimal varmefordeling.

Varmepuden er også blevet kåret som en af testvinderne, og har også fået en 4. plads i en anden test. Der er med andre ord enighed blandt eksperterne om, at det er en varmepude, som er værd at investere i.

Anerkendt mærke

OBH Nordica er et anerkendt mærke, og er kendt for deres kvalitetsprodukter. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger et produkt fra OBH, og varmepuden lever i høj grad op til de fine standarder for mærket.

Puden er med sine 34 x 48 centimeter lidt større end de klassiske varmepuder på 30 x 40, og man kan derfor kategorisere varmepuden som en hybrid mellem et varmetæppe og en varmepude.

Ekstra blød og brugervenlig

OBH 4100 er også mere blød og vamset end de fleste varmepuder, og du får derfor god mulighed for at hygge og slappe af på sofaen med puden. Samtidig giver den større overflade også mulighed for ekstra varme fordelt på et større område.

Varmepuden er super brugervenlig i den forstand, at den har tre varmeindstillinger og automatisk slukker efter 90 minutter.

En anden stor fordel ved varmepuden, som også bidrager til brugervenligheden, er, at den kan maskinvaskes ved 40 grader.


Primosana varmepude – et godt bud på din nye varmepude

billig varmepude→ Set hos Med24.dk til 225 kr.

 • God pris!
 • Lavet i superblødt fleece
 • To funktioner.

Primosana er ikke et af de store, kendte mærker på markedet, men deres varmepude er et rigtig godt bud på en varmepude i høj kvalitet til både smertelindring og hygge.

Primosana er kåret som en de bedste varmepuder, og du får en rigtig god varmepude til prisen, hvis du vælger Primosana. Varmepuden er velegnet som støtte, varme og lindring til lænd, nakke og knæ.

Godt valg til prisen

Ved at vælge Primosana får du en varmepude til under 200 kr., som er i rigtig god kvalitet. Primosana-varmepuden er en helt simpel varmepude, men puden har de funktioner, som er nødvendige. Der er tre varmefunktioner, som kan skiftes imellem med den tilhørende fjernbetjening.

Herudover slukker puden automatisk efter 90 minutter og har et indbygget sikkerhedssystem mod overophedning.

Nem at have med på farten

Varmepuden er i fleece, som er superblødt og dejligt at have mod huden. Puden har en samlet vægt på 330 gram, så den er også let at transportere og have med på farten.

Varmepuden har aftagelig ledning, og kan vaskes i hånden. Modsat nogle af de andre modeller er det dog ikke muligt at vaske varmepuden i maskinen, hvilket kan være en ulempe.

Varmepuden kan også bruges som en almindelig varmepude, hvis man tager fyldet ud.


Beurer XXL Varmepude HK 125 – ekstra stor varmepude med ekstra funktioner!

Varmepude tilbud→ Set hos Skousen.dk til 499 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 499 kr.

→ Set hos Coolshop.dk til 499 kr.

→ Set hos Med24.dk til 499 kr.

 • Ekstra stor
 • Hele 6 temperaturindstillinger
 • Lavet i blødt og åndbart fleece.

Beurer XXL varmepude HK 125 er større end de fleste andre varmepuder på markedet og er derfor ideel til brug på større overflader som ryg eller mave.

Stor og smertelindrende

Hvis du gerne vil have en større varmepude, som kan bruges til smertelindring eller blot varme på ryg eller mave, er Beurer XXL HK 125 et rigtig godt valg. Du får med varmepuden mulighed for varme på et langt større areal.

6 forskellige temperaturindstillinger

Varmepuden har desuden seks forskellige temperaturindstillinger, hvor langt de fleste varmepuder kun har tre. Du har derfor i langt højere grad mulighed for at regulere varmen efter dine ønsker og behov.

De ekstra funktioner betyder dog også, at varmepuden ligger i en lidt dyrere prisklasse end de fleste andre, som har indgået i testen her på siden.

Blødt og åndbart betræk

Betrækket til varmepuden er lavet i blødt og åndbart fleece. Fleecen er OEKO-TEX 100-certificeret, så du er sikker på at undgå skadelige kemiske stoffer. Samtidig er fleecen yderst hudvenlig og er også meget behagelig og rar at ligge på.

Varmepuden slukker automatisk efter 90 minutter og er sikret mod overophedning.

Du kan vaske Beurer XXL HK 125-varmepuden i maskinen på 30°C ved et skåneprogram. Man skal være opmærksom på, at ledningen skal afkobles inden vask.


Hvad er vigtigt i en elektrisk varmepude test?

Du har sikkert set varmepuder i et hav af forskellige butikker. De kan både købes i almindelige supermarkeder, på apoteket og i forskellige isenkram butikker. Herudover kan de også nemt købes på nettet. Vi har i vores varmepude test fremhævet nogle varmepuder, og fundet dem til nogle af markedets bedste priser, som oftest er hos online shops.

Når du ikke har mulighed for at se puden i en fysisk butik og få vejledning af butiksansatte, kan det være en rigtig god idé at læse mere om de forskellige muligheder, inden du slår til.

Sammenlign og udvælg

Vi har i denne varmepude test fremhævet tre centrale aspekter ved de forskellige varmepuder, og du har samtidig mulighed for at sammenligne de forskellige modeller ud fra skemaet øverst. Derudfra kan du forhåbentlig blive mere afklaret omkring, hvilken pude som passer til netop dine behov.

Der findes varmepuder i forskellige materialer og forskellige størrelser. Nogle puder er gode til nakke og skuldre, andre er også egnet til lænden eller til ryg/mave.

Afdæk dit behov før du vælger

Hvis du vil bruge varmepuden som et smertelindrende værktøj, er det vigtigt, at du vælger en varmepude, som afhjælper netop dine behov. Hvis du har smerter i ryg eller mave kan det være en stor fordel at vælge en pude, som er lidt større end standardmålene.

Skal andre bruge varmepuden?

Det kan også være en god idé at vurdere, om I er flere i dit hjem, som skal bruge varmepuden. Hvis nu I har forskellige behov, kan du overveje at vælge en pude, som kan imødekomme de forskelligartede ønsker og behov, som netop I har.

De fleste af varmepuderne i vores varmepude test er dog multifunktionelle og kan let bruges flere steder – så du har god mulighed for at vælge mellem flere forskellige fra testen.

Overvej hvilke funktioner, der er vigtige

Du bør også overveje, hvor vigtigt det er for dig, at du kan styre temperaturerne. 5/6 af varmepuderne har tre forskellige varmefunktioner, så der er ved dem alle mulighed for at regulere efter behov.

Beurer XXL HK 125 har hele seks varmefunktioner, så hvis du ønsker ekstra fleksibilitet i forhold til varmekontrol, kan det være et godt valg.

Herudover bør du også overveje, hvorvidt du gerne vil kunne maskinvaske din varmepude. Nogle varmepuder bør vaskes i hånden, andre ved lav temperatur på omkring de 30 grader, og nogle kan vaskes i maskinen på 40 grader.

Prioriterer du, at betrækket kan vaskes, eller vil du også gerne, at selve puden skal kunne vaskes? Det er forskelligt fra model til model, hvor meget af varmepuden der kan vaskes, som du måske har fundet ud af i vores varmepude test.


Andre indlæg og guides du måske vil synes om

Når du har fundet en varmedpude, kan du med fordel også se efter et varmetæppe, til at holde kroppen varm. Læs om nogle af de bedste af slagsen i vores varmetæppe test, og find et tæppe der passer dit behov og prisniveau.

Kombinér dette med en lysterapilampe fra vores lysterapilampe test, og oplev velværen.

Har du travlt i hverdagen, så gør madlavningen lettere med en måltidskasse. Læs vores måltidskasse test her. Du kan også komme i bedre form med et løbebånd fra vores løbebånd test eller en crosstrainer fra vores crosstrainer test.

Det er vigtigt at have en god sovestilling for at restituere optimalt. Læs vores elevationssenge test, og find en model der passer din krop. Du kan også læse vores kontinentalseng test, hvis du er mere til denne type seng.

Derudover kan du også finde en madras der passer mere til din krop og sovestilling. Læs mere i vores topmadras test, springmadras test og boxmadras test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply