Vaskemaskine med tørretumbler Test – Find din nye, bedste kombi-vaskemaskine her

0

Vil du gerne have en vaskemaskine med tørretumbler? Læs med her i vores vaskemaskine med tørretumbler test. Vi gennemgår nogle af de bedste kombi-vaskemaskiner på markedet ud fra eksterne tests og anmeldelser.

Nogle af vaskemaskinerne med tørretumbler vil have været igennem en vaskemaskine med tørretumbler test, mens andre er nyere modeller fra testen eller udvalgt efter popularitet hos forhandlerne.

Vi har udvalgt produkter i vores vaskemaskine med tørretumbler test, blandt andet på baggrund af Forbrugerrådet Tænks resultater. Således er alle vaskemaskiner med tørretumbler i denne guide i høj kvalitet. Forbrugerrådet Tænk laver ekspert-tests, hvilket betyder, at vaskemaskiner med tørretumbler er blevet testet objektivt.

Vi har samlet al den vigtigste information, så du kan finde alt hvad du behøver at vide her, samt finde den vaskemaskine med tørretumbler, der opfylder dit behov bedst.

ForhandlerModelKapacitetEnergimærkeFeaturesPris
AEG L99697HWD9 kg6 kgQuick-vask på 20 min.7.997,-
Miele WTF130WPMNDS7 kg4 kg1.600 omdr. / min.14.999,-
Bosch WVG30443SN7 kg4 kg1.500 omdr. / min.4.999,-
Blomberg BWD384W08 kg5 kg16 progr.7.999,-
LG F4J6TMOW8 kg5 kgNon-stop-program4.999,-

AEG L99697HWD – Bedst i test-vinderen

vaskemaskine med tørretumbler test→ Set hos Elgiganten.dk 7.997 kr.

 • Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk
 • Høj kapacitet
 • Quick-vask på 20 minutter

Denne vaskemaskine med tørretumbler er kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, hvorfor vi gerne vil anbefale denne i vores vaskemaskine med tørretumbler test.

Denne model fra AEG har fået en høj score og ender i kategorien ”god”. Du får en god vaskemaskine med tørretumbler til prisen, og du kan sagtens sætte dine forventninger op.

Den kan vaske ni kilo tøj og tørre seks kilo, hvilket også er denne vaskemaskine med tørretumbler tests højeste kapacitet.

Det er dermed også en effektiv, men skånsom vaskemaskine, der sørger for, at du kan få vasket tøjet på 20 minutter. Derudover har den også kraft til at komme op på en hastighed under centrifugeringen på 1.600 omdrejninger i minuttet.

Støjniveauet ender i kategorien ”middel”, hvilket skyldes, at dens støjniveau under centrifugeringen er højt, mens den har et stabilt niveau under vask og tørring. Tørringen er styret med sensor, og den får topkarakter af Forbrugerrådet Tænk for en ensartet tørring.

Med AEG L99697HWD får du derfor en god vaskemaskine med tørretumbler, der vasker både bomuld og syntetisk stof rigtig godt. Tiderne ved almindelige programmer kan være lange, hvis man fylder maskinen op til maks. kapacitet.


Miele WTF130WPMNDS – Anden favorit model

vaskemaskine med tørretumbler bedst i test→ Set hos Skousen.dk 14.999 kr.

 • Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk
 • Testens bedste til at tørre
 • Mulighed for udsat start på 24 timer

Miele WTF130WPMNDS er også kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, hvorfor den lander på samme score som ovenstående model.

Denne model har sammen med nedenstående model den laveste kapacitet, men til gengæld vinder denne her model på sin ensartethed i tørringen samt dens udførelse af tørringen.

Ved kombi-vaskemaskiner kan det være svært at finde en, der tørrer lige så godt som en tørretumbler, der kun er beregnet til dette – men denne model fra Miele klarer sig rigtig godt.

Den har en kapacitet på syv og fire kilo, den mindre kan være en af årsagerne til, at den tørrer godt. Tørringen er sensorstyret. Denne maskine har også en kraftfuld motor, der kan komme op på 1.600 omdrejninger i minuttet, hvilket er over standarden.

Ifølge Forbrugerrådet Tænk har den et udmærket tidsforbrug, specielt under vask af bomuld klarer den sig rigtig godt. Ifølge samme kilde bruger Miele WTF130WPMNDS også knap halvanden time på at tørre fire kilo tøj, hvilket er det bedste resultat i vaskemaskine med tørretumbler testen.


Bosch WVG30443SN – En god og stabil vaskemaskine med tørretumbler

bedste vaskemaskine med tørretumbler→ Set hos Elgiganten.dk 4.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk 5.098 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 5.098 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 5.498 kr.

 • Aqua-stop
 • Quick-vask på 15 minutter
 • Non-stop vask

Bosch WVG30443SN har mange gode funktioner; aqua-stop, der er med til at hindre vandskade, quick-vask på 15 minutter, hvis det skal gå rigtig hurtigt. Derudover kan den også lave non-stop vask, hvilket betyder, at den efter vask går direkte i gang med at tørre.

Denne models forgænger har fået en score i Forbrugerrådet Tænks test, på lige under de to ovenstående kandidater. Bosch WVG30443SN er en nyere model, hvorfor denne enten lever op til kvaliteten, hvis kvaliteten ikke er blevet bedre. Derudover er dennes pris rigtig god, da du får en billig vaskemaskine med tørretumbler til en høj kvalitet.

Den har en kapacitet på henholdsvis syv og fire kilo, hvilket er lavt i forhold til andre produkter i denne vaskemaskine med tørretumbler test. Det skal dog siges, at det er en perfekt kapacitet til den lille familie.

Dens omdrejninger under centrifugeringen kan komme op på 1.500 i minuttet, hvilket er lige under de ovenstående. 1.500 omdrejninger i minuttet er meget almindeligt for en vaskemaskine.

Støjniveauet er meget godt både under vask og tørring, hvorfor den ikke bliver et forstyrrende element. Se nedenstående video:


Blomberg BWD384W0 – Anbefalet af eksperter

billig vaskemaskine med tørretumbler→ Set hos Whiteaway.com 7.999 kr.

→ Set hos Skousen.dk 7.999 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 8.399 kr.

 • 16 programmer
 • Ekspert-anbefaling
 • Quick-vask på 14 minutter

Blomberg BWD384W0 er taget med i vores vaskemaskine med tørretumbler test grundet dens anbefaling af eksperter fra Whiteaway. Denne vaskemaskine med tørretumbler har hele 16 programmer, der kan få dit tøj rent.

Når en vaskemaskine har mange programmer, betyder det som hovedregel, at du kan være sikker på, at dit tøj får den behandling, som stoffet kan klare.

Ét af de 16 programmer er selvfølgelig, at du kan indstille den til Vask&Klar eller Vask&Tør, hvilket betyder, at du kan have dit tøj klar – vasket og tørret – igennem et program.

Modellen fra Blomberg er også indstillet med aqua-safe og overløbssikkerhed, hvorfor du uden problemer kan sætte den til at køre, mens du ikke er hjemme. Derudover kan du også udsætte starten, så den er færdig, til når du er hjemme igen, så tøjet ikke har ligget i maskinen for længe.


LG F4J6TMOW – Mest populære vaskemaskine med tørretumbler hos forhandler

vaskemaskine med tørretumbler tilbud→ Set hos Skousen.dk 4.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com 4.999 kr.

→ Set hos Lavprishvidevarer.dk 5.499 kr.

 • 6 Motion Direct Drive
 • Mulighed for at installere nye vaskeprogrammer via NFC
 • Non-stop-program

Denne model fra LG, som også er blandt de mest populære vaskemaskiner med tørretumbler hos Skousen, vinder vores hjerter igennem alle dens features.

LG F4J6TMOW er meget mere end bare en vaskemaskine med tørretumbler, idet du hele tiden kan forny og optimere dens programmer igennem ’Near Field Communication’ (NFC), som du kan tilgå via din smartphone.

Derudover har den også 6 Motion Direct Drive, som betyder, at den kan lave seks forskellige tromlebevægelser, hvilket giver mulighed for, at tøjet kan blive vasket skånsomt og efter anvisningerne. Vaskebevægelserne bliver udvalgt efter tøjtypen. Hvis disse to features ikke er nok til at overbevise dig om denne vaskemaskines kvalitet, så har denne også non-stop-program.

LG F4J6TMOW kan rumme otte kilo tøj til vask og fem kilo tøj til tørring. Dens støjniveau er ganske almindeligt for en vaskemaskine med tørretumbler og ligger mellem 55-74 dB(A). Trods dens mange features har LG F4J6TMOW også en meget fornuftig pris.


Fordele og ulemper ved en vaskemaskine med tørretumbler

Du får selvfølgelig det allerbedste resultat, hvis du har en vaskemaskine og tørretumbler separat, da disse vil have en højere kapacitet, og tørringen vil være anderledes, idet beholderen i en kombi-vaskemaskine altid vil være fugtigere end i en tørretumbler.

Men når det så er sagt, så er en vaskemaskine med tørretumbler meget pladsbesparende, hvorfor det typisk er personer, der bor småt, som vælger denne løsning. Det kan også være personer, der ikke bruger en tørretumbler ofte, men gerne vil have muligheden for at kunne tørre noget tøj. Den er derfor rigtig god til sådanne formål.

For at opnå det bedste resultat med en kombi-vaskemaskine skal du huske at lade tøjet dampe af, inden du lægger det sammen. Du kan derfor ikke tage det med det samme fra maskinen, det skal lige have lov til at afgive lidt damp. Hvis du sørger for dette, vil du opleve, at tøjet bliver lige så tørt, som det ville gøre, hvis det var blevet tørret direkte fra tørretumbler.

Du kan derfor sagtens købe en kombi-vaskemaskine og få et lige så godt resultat. Det vigtigste i sådan et køb er blot, at du vægter kvaliteten højt, så du er sikret, at den både kan vaske og tørre dit tøj skånsomt. Dette kan du også sikre dig igennem en vaskemaskine med tørretumbler, der har mange programmer, idet programmerne er indstillet efter, hvad materialet kan holde til.


Testsektionen.dk anbefaler – Sådan finder du den bedste vaskemaskine med tørretumbler

Vi har nu i vores kombi vaskemaskine med tørretumbler test set på nogle forskellige mærker og deres produkter. Der blevet vægtet et godt testresultat fra Forbrugerrådet Tænk eller ekspertanbefalinger og popularitet hos forhandlerne. Popularitet kan nemlig også fortælle os meget om kvalitet, for kunderne køber ikke et produkt igen og igen, hvis det ikke lever op til deres forventninger.

De udvalgte produkter i vaskemaskine med tørretumbler testen har derfor den kvalitet, som vi anbefaler, at du skal gå efter, når du skal ud for at købe en ny vaskemaskine med tørretumbler. Vi er meget begejstrede for både Forbrugerrådet Tænks bedst i test, AEG-modellen, men modellen fra LG vinder også vores hjerter grundet dens innovative løsninger i forhold til programmer og ikke mindst dens mange lækre features.


Andre spændende guides, tests og indlæg

Leder du efter en ny vaskemaskine uden tørrefunktionen, så kan du læse vores vaskemaskine test lige her. Der findes mange mærker inden for vaskemaskiner, hvorfor det altid er godt at læse om produkterne og deres testresultater, inden du begiver dig ud for at købe en ny.

Når du har fundet en ny vaskemaskine, kan det også være at du har brug for en ny tørretumbler. Det kan imidlertid være svært at vælge den rigtige, og derfor kan du med fordel læse vores tørretumbler test. Her guider vi dig igennem alt lige fra de vigtigste ting, du skal være opmærksom på til nogle af de bedste modeller på markedet.

Få et overblik over alle vores indlæg om hvidevarer. Læs f.eks. vores mikroovn test eller kombiovn test, hvis dit køkken trænger til en opgradering.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply