Vaskemaskine test – Sådan finder du den bedste vaskemaskine

0

Der er ikke meget tvivl om, at vaskemaskinen har gjort hverdagen lettere for de fleste. Forestil dig at skulle vaske alt dit tøj i hånden, og hvor lang tid og mange ressourcer det ville tage.

Om muligt kan det lige gå an med badetøjet, der bare skal vrides op i noget sæbevand, et par sokker eller bare en enkelt t-shirt, men derfra og så til en hel balje med ugens ophobning, der alvorligt trænger til en omgang grundig vask, er et gevaldigt stort arbejde.

Vaskemaskinen bringer altså uden tvivl mere fleksibilitet og frihed i hverdagen. Her kan du bare åbne lågen, smide tøjet ind og indstille din ønskede vask, og så er dit tøj helt rent igen på få timer. Dog er det vigtigt at eje den helt rigtige vaskemaskine, der passer perfekt til dig og din hverdag.

Bedste vaskemaskine

Måske er du på jagt efter en ny vaskemaskine til dit hjem, og så kan du passende læse med her og blive klogere på, hvilke vaskemaskiner der er de bedste på markedet lige nu. Du vil blive præsenteret for seks forskellige vaskemaskiner, og de er alle sammen testet på forhånd, så du blot skal vælge, hvilken en du synes bedst om.

Husk at stille dig selv en masse spørgsmål, så du kan blive bedre klædt på til at træffe den rigtige beslutning – hvor ofte vasker du typisk om ugen? Hvor skal din vaskemaskine placeres? Må den gerne larme der, eller skal den være mere lydløs, hvis den placeres et sted, der er mere letpåvirkeligt i dit hjem? Har du luft i budgettet til en vaskemaskine med mange forskellige, nyttige funktioner, eller skal du blot have den første og den bedste?

Den nedenstående guide kan hjælpe dig på vejen til at træffe din beslutning, så læs med her og vælg din perfekte vaskemaskine i dag!


Bosch WAY32899SN

vaskemaskine bedst i test→ Set hos Elgiganten.dk til 5.699 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.879 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 6.099 kr.

Er du også vild med højteknologiske og selvopfyldende maskiner, der sparer dig for en masse udgifter og energi, og som har 10 års motorgaranti? Så er den følgende vaskemaskine måske noget for dig.

Denne vaskemaskine fra Bosch er meget teknisk imponerende og har en mængdesensor. Først og fremmest er den registreret med miljømærket A+++.

For det andet kan den registrere, hvor meget tøj du fylder i maskinen og kan fortælle dig, når grænsen på de 9 kg (ja, du læste rigtigt!) er nået. Med få vaske kan du derfor nemt nå at klare ugens vasketøj.

Vaskemaskinen doserer selv mængden af vaskemiddel afhængigt af, hvilket slags tøj du vasker, dets vægt og behov for rengøring, og selvfølgelig rengør den selv sæbeskufferne. Vaskemaskinen kommer desuden også med et superhurtigt program, hvor en simpel og hurtig vask kan tage blot 15 minutter.

Vaskemaskinen fra Bosch er altså en af de mest teknologiske avancerede maskiner på markedet og har derfor også tilsvarende et tilsvarende højere budget.

Dog tilbyder udbyderen også 100 dages tilfredshedsgaranti udover de 10 års motorgaranti. Klik på ovenstående link og læs mere. Vaskemaskinen er oplagt til større husstande, hvor vasketøjet skal håndteres effektivt og hurtigt – og så henvender den sig også til alle maskininteresserede personligheder.

LÆS OGSÅ:  Amerikanerkøleskab test - Find det perfekte køleskab

Zanussi ZWF71660W

Bedst i test vaskemaskine

→ Set hos Whiteaway.com til 2.799 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 3.299 kr.

Her kommer en vaskemaskine, der ikke kun er venlig over for din pengepung, men som også er i børnehøjde.

Først og fremmest kommer vaskemaskinen med en stor, rund og gennemsigtig dør, hvor man nemt kan se, hvor langt maskinen er med at vaske tøjet. Også børnene kan kigge med, når maskinen slynger tøjet rundt med sine imponerende 1600 omdrejninger i minuttet.

Dette gør denne vaskemaskine til en af de førende på markedet inden for centrifugering. Fugten forlader derfor lettere tøjet, så tøjet kan tørre nemmere under tørringen. Spagetti- og mudderpletter fjernes derfor også lettere, så dit barn kan fortsætte med at lege.

En anden meget smart og praktisk funktion er, at vaskemaskinen kommer med en QuickWash-funktion, hvilket vil sige, at du kan halvere vaskeprogrammernes varighed! Dette er perfekt, hvis din favoritskjorte ligger nederst i bunken af vasketøjet, og gæsterne kommer i aften! Bare indstil til QuickWash-funktionen, og så kan du få rent tøj hurtigere uden at gå ned i kvaliteten af vasken. Miljømærket på denne vaskemaskine er desuden også A+++, og vaskemaskinen kommer også med en fire års garanti mod alle tekniske fejl.

Alt i alt en praktisk og økonomisk vaskemaskine, perfekt til dig med børn og/eller med en hverdag, hvor det skal gå stærkt.


LG W3J7HM2W

test af vaskemasine→ Set hos Skousen.dk til 5.599 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.599 kr.

Ved køb af denne maskine slår du to fluer med et smæk og får både en vaskemaskine og en tørretumbler – det er bestemt ikke dårligt. Maskinen kan indeholde 7 kg vasketøj, og så kan den tage 4 kg tøj til tørring. Maskinen er altså oplagt for dig, der bor i en lille husstand på 2-3 personer. Maskinen har en centrifugering på 1200 i minuttet. Den fjerner derfor bedre fugt, så tøjet tørrer hurtigere.

Maskinen tørrer ikke tøjet på samme måde som en almindelig tørretumbler.

Det vil sige, at tøjet godt kan føles lidt fugtigt, når vasken er færdig – men bare rolig, tøjet skal bare lige have lov til at dampe af, og så er det tørt. Maskinen er også en af de mest lydløse på markedet, da den ligger på 57 dBa. Så du kan med fordel placere den et mere centralt sted i huset, fx badeværelset i stedet for bryggerset, uden at det er til stor gene.

Hvis du er indehaver af en Android, kan du tilslutte din telefon til maskinen og starte din tøjvask, uanset hvor du er. Det vil sige, du kan fylde vaskemaskinen, inden du tager hjemmefra og så starte den, mens du er i byen. Mere frihed fås næsten ikke for pengene. Også denne maskine kommer med 10 års motorgaranti. Læs mere i det ovenstående link.


Miele WDB030NDS

bedst i test vaskemaskine→ Set hos Skousen.dk til 5.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.999 kr.

Denne vaskemaskine fra Miele var bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk i august 2017. Det kommer næppe som nogen overraskelse, da maskinen kommer med en masse fortrinlige fordele.

Først og fremmest kan maskinen indeholde helt op til 7 kg tøj. Du kan altså derfor snildt klare vasketøjet, der har hobet sig op i løbet af ugen, som det jo hurtigt kan, kun med få vaske. Restfugtigheden for denne vaskemaskine ligger på 53%.

LÆS OGSÅ:  Komfur test - Det bedste komfur til dig er her

Det vil sige, at maskinen efterlader tøjet mindre fugtigt efter endt vask, så det hurtigere kan blive tørt under tørringen. Maskinen scorer endvidere topkarakter i energimærket. Den er nemlig mærket A+++.

Vaskemaskinen har også en automatisk registrering af tøjmængden og tilpasser den dernæst til mængden vand og strøm, så der kun bruges dét, der kræves i den optimale vask. På den måde undgår du at bruge penge på en unødvendig overfyldt vaskemaskine og spilde ressourcer. De små skuffer til vaske- og skyllemiddel er altid rene, da maskinen er indbygget med AutoClean funktion. Når maskinen vasker, vasker den altså også sæbeskufferne, så du slipper for at gøre dem rent.

Derudover har du mulighed for at benytte dig af vaskemaskinens CapDosing. Det vil sige, at du kan tilkøbe nogle kapsler, der er designet til nemt at gå i sæbeskufferne, så du nemt og ubesværet kan hælde den rette mængde i uden at skulle bruge tid på det.

Det årlige energiniveau for denne vaskemaskine er 175 kWh, så det er bestemt også i den fornuftige og energivenlige ende. Vaskemaskinen fra Miele er det veloplagte valg til personen, der foretrækker en praktisk og energivenlig vaskemaskine.


BOSCH WAB24166SN

Vaskemaskine test→ Set hos Elgiganten.dk til 2.090 kr.

Før der tages hul på beskrivelserne, kan det være en hjælp at have teorien på plads. For nogle år siden lå energimærket A+ i toppen af sin kategori. Nu er det faktisk det lavest tilladte energimærke i EU og det højeste er A+++.

Denne vaskemaskine fra Bosch scorer faktisk topkarakter med sit energimærke på A+++, hvilket er en stor fordel miljøet og for din økonomi. Det betyder, at den vasker mere energivenligt og dermed sparer dig for mere strøm og penge end andre vaskemaskiner.

Endvidere kommer vaskemaskinen med en funktion, der giver dig mulighed for at vælge et energi- og tidsforkortelse version af de samme programmer helt uden at gå på kompromis med resultatet af vasken.

Derudover oplyser producenterne, at vaskemaskinen er er beregnet til at forbruge 153 kWh om året baseret på 220 vaske ved 60 grader. Det svarer til næsten to vaske om ugen, hvilket uden tvivl er ret imponerende. Hvis du ikke synes, det var rigeligt nok, så tilpasser Bosch-vaskemaskinen også mængden af vand til den mængde af tøj, der er inde i maskinen, så du undgår at bruge for meget vand og at belaste miljøet. Denne vaskemaskine fra Bosch er altså et rigtig godt match til dig, der vægter en grøn og økonomisk vask højt.

100 dages tilfredshedsgaranti

De førnævnte programmer, som vaskemaskinen kommer med, er bl.a. Mix, Hygiejne, Finvask/Silke. Vaskemaskinen tilbyder altså et bredt udvalg af vaske, der jo i sidste ende hjælper dig med at tage hensyn til dit tøj og vaske det rigtigt. Vaskemaskinen fra Bosch kommer med 100 dages tilfredshedsgaranti, selvom du nok næppe har lyst til at benytte dig af denne, når du først har vasket din første vask med den.


Zanussi ZWY61225WI

bedste vaskemaskine i testDenne topbetjente vaskemaskine fra Zanussi er et godt alternativt bud på en vaskemaskine til hjemmet, hvor pladsen er trang. Den er fx. oplagt til en lille lejlighed eller et lille bryggers. Man skal dog ikke lade sig narre af størrelsen, da denne vaskemaskine bestemt hører hjemme blandt markedets mest populære.

LÆS OGSÅ:  Bordopvaskemaskine test - De bedste bordopvaskemaskiner på markedet

Med sine 1200 omdrejninger per minut er den bestemt konkurrencedygtig med de andre kandidater i denne liste. Den efterlader tøjet mindre fugtigt og mere rent. Vaskemaskinen kan indeholde op til 6 kg tøj, hvilket passer meget fint til en husstand på to eller tre personer. Dens årlige energiforbrug ligger på 167 kWh, hvilket er i den gode ende. Den bærer energimærket A++.

Denne vaskemaskine fra Zanussi kommer altså ikke med de mest avancerede programmer og funktioner, som der tidligere er nævnt i de ovenstående eksempler, men den klarer absolut opgaven i stor stil og får tøjet vasket. Den kommer med et program, der kan vaske på blot en halv time. Du behøver slet ikke at indstille den på 30 minutter eller angive, hvor mange grader vasken skal have.

Det er programmeret på forhånd, og du skal simpelthen bare trykke på ”start”, og så går vaskeprogrammet på 30 minutter i gang.

Når vaskemaskinen er færdig med at vaske, behøver du ikke engang at åbne lågen for at lufte ud. Det sørger indbyggede Airflow Technology for, så du ikke behøver at bekymre dig om ubehagelige lugte. Også sæbeskufferne bliver gjort rent automatisk ved hjælp af en kraftig vandstråle, så det er en ting mindre, du ikke behøver at tænke på. Vaskemaskinen tilpasser også vandmængden efter, hvor meget tøj du fylder i.

På den måde undgår du unødig ressourcespild. Grundet dens størrelse og simple design er vaskemaskinen fra Zanussi et oplagt valg til studielejligheden eller den lille husstand.


Mere end blot en vaskemaskine

Du er nu forhåbentlig bedre klædt på til at købe din helt rigtige vaskemaskine. Husk processen med at starte med at stille dig selv nogle gode, relevante spørgsmål, der får dig til at reflektere over, hvilke krav du vil stille til din nye vaskemaskine.

Der er bestemt en fordel ved at have en vaskemaskine til at vaske sit tøj. Faktisk kan de mere moderne vaskemaskiner mere end blot dét. Mange af dem kan tilpasse mængden af tøj til mængden af vand og vaskepulver, så du sparer penge og ressourcer. Andre har indbygget tørretumbler i sig og slår dermed to fluer med ét smæk. Mens andre igen er små og lige til at gemme i bryggerset, så man udnytter pladsen og stadig har mulighed for at vaske tøj.

Som nævnt har mange af de ovenstående eksempler garantibevis, så du kan intet miste på at prøve de vaskemaskiner af, som du tænker ville passe godt til dig. Du kan nemt og hurtigt bestille din helt nye vaskemaskine ved at klikke på linket til den, du synes bedst om og så følge instrukserne på siden. Rigtig god shopping.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.