Vaskemaskine test – Sådan finder du den bedste vaskemaskine

0

Der er ikke meget tvivl om, at vaskemaskinen har gjort hverdagen lettere for de fleste. Forestil dig at skulle vaske alt dit tøj i hånden, og hvor lang tid og mange ressourcer det ville tage. I denne vaskemaskine test, har vi fundet nogle af de bedste vaskemaskiner ud fra tests og anmeldelser, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik og finde den bedste til lige præcis dit behov.

Om muligt kan det lige gå an uden eb vaskemaskine med badetøjet, der bare skal vrides op i noget sæbevand, et par sokker eller bare en enkelt t-shirt, men derfra og så til en hel balje med ugens ophobning, der alvorligt trænger til en omgang grundig vask, er et gevaldigt stort arbejde.

Vaskemaskinen bringer altså uden tvivl mere fleksibilitet og frihed i hverdagen. Her kan du bare åbne lågen, smide tøjet ind og indstille din ønskede vask, og så er dit tøj helt rent igen på få timer. Dog er det vigtigt at eje den helt rigtige vaskemaskine, der passer perfekt til dig og din hverdag. Nedenfor er et lille overblik over de vaskemaskiner vi har fundet gennem vores research til denne artikel.

ForhandlerModelKapacitetMaks støjgeneEst. årligt forbrugEnergiklassePris
Samsung WW10N642RBW10 kg73 dB142 kWhA+++7.999,-
Samsung WW90J5426FW9 kg74 dB130 kWhA+++4.999,-
Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E710 kg75 dB107 kWhA+++9.999,-
Siemens WI14W540EU8 kg67 dB137 kWhA+++6.269,-

Bedste vaskemaskine

Husk at stille dig selv en masse spørgsmål, så du kan blive bedre klædt på til at træffe den rigtige beslutning – hvor ofte vasker du typisk om ugen? Hvor skal din vaskemaskine placeres? Må den gerne larme der, eller skal den være mere lydløs, hvis den placeres et sted, der er mere letpåvirkeligt i dit hjem? Har du luft i budgettet til en vaskemaskine med mange forskellige, nyttige funktioner, eller skal du blot have den første og den bedste?

Den nedenstående guide kan hjælpe dig på vejen til at træffe din beslutning. Så læs med her i vores vaskemaskine test og vælg din perfekte vaskemaskine i dag.


Samsung WW5000T vaskemaskine WW95TA047AE – En vaskeægte testvinder hos Forbrugerrådet TÆNK

vaskemaskine test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.499 kr.
 • Testvinder hos Forbrugerrådet TÆNK
 • Kapacitet på op til 9 kilo. God til den store husstand.
 • Energimærkning A+++
 • EcoBubble-teknologi, der skåner tøj og miljø
 • Kan styres ved hjælp af app til smartphone eller tablet

Vi starter vores test med en vaskeægte testvinder fra Forbrugerrådet TÆNKs store test af vaskemaskiner. Men det er ikke kun blandt eksperterne, at Samsung WW95TA047AE-vaskemaskine hitter.

Vaskemaskinen høster også høje anmeldelser blandt forbrugerne. Årsagen skal formentlig findes i det faktum, at vaskemaskinen kan håndtere store mængder tøj i én vask.

Den kan nemlig vaske op imod 10 kilo pr. vask, hvilket overskygger de fleste modeller på markedet. Samsung WW95TA047AE-vaskemaskinen er derfor perfekt til den store familie, hvor der også gerne indgår spædbørn i husstanden, hvorfor behovet for hyppige og store vaske er påkrævet.

Derudover fremhæver TÆNK, at vaskemaskinen fra Samsung er ganske støjsvag i forhold til andre modeller. Den vil derfor være til mindre gene i hverdagen, og du vil sagtens kunne sætte en vask eller to over uden at genere familien unødigt.

Samtidig er det også værd at nævne selve vaskemaskinens gode egenskaber i forhold til at vaske tøjet helt rent. Den ikke alene vasker godt, den skyller også bedre end de fleste andre testede modeller, som indgår i TÆNKs test af vaskemaskiner.

Ved Samsung WW95TA047AE-vaskemaskinen er der fuld fokus på at gøre den så anvendelig som muligt. Det betyder også, at du rent faktisk kan styre den med din smartphone eller tablet. Appen kan du hente gratis til din enhed.

Endnu en af de funktioner, der høster anerkendelse hos Samsung WW95TA047AE-vaskemaskinen, er EcoBubble-funktionen. Med denne funktion kan du nemlig spare energi samtidig med, at du beskytter dit tøj. Denne funktion sammenblander vaskemidlet med luft og vand, hvilket skaber små bobler. Disse små bobler trænger ind i stoffet og gør det nemmere at vaske tøjet i koldere vand med gode resultater. Og de lavere temperaturer skåner ikke bare miljøet og forlænger holdbarheden på dit tøj, de gavner også din elregning.

Som et supplement til EcoBubble-funktionen finder du Bubble Soak, der hjælper dig med at fjerne genstridige pletter. Det sker ved, at den intelligente funktion gennemvæder tøjet i bobler, der løsner snavset på en skånsom men effektiv måde.

Specifikationer for Samsung WW10N642RBW-vaskemaskine:

 • Energimærkning: A+++
 • Maksimal støjgene: 73 decibel
 • Antal kilo pr. vask: 10 kilo
 • Estimeret antal kWh om året: 142 kWh

Samsung WW90J5426FW-vaskemaskine – God vaskemaskine med lavt energiforbrug

bedste vaskemaskine
 • Tidligere vurderet som bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK
 • Reducerer energiforbruget i forhold til indholdet
 • Integrerede rengøringsprogrammer som StayClean Drawer og Eco Drum Clean
 • Støjsvag under vask
 • God valuta for pengene

Den næste vaskemaskine i denne vaskemaskine-test er endnu en model fra Samsung. Og den har tidligere været vurderet som bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK. Her har man særlig bemærket Samsung WW90J5426FW-vaskemaskinens gode evne til at vaske og centrifugere.

En af de ting, der også er værd at fremhæve ved denne model, er, at den er ’smart’. Forstået på den måde, at den selv indstiller energiforbruget i forhold til hver vask.

Fylder du eksempelvis kun vasken halvt op, vil energiforbruget falde tilsvarende. Dermed kan du alligevel spare penge på elregningen, selvom du kun vasker mindre portioner men med hyppigere frekvens.

Vaskemaskinen er også et godt valg til dem, der ikke ønsker at bruge en masse unødvendig tid på vedligehold. Den har nemlig indbyggede funktioner, der hjælper dig med arbejdet. Blandt andet vaskemaskinens StayClean Drawer, der er et specialudviklet spulesystem, der rengør vaskemiddelskuffen effektivt. Og med denne funktion slipper du selv for arbejde med at rengøre skuffen for sæberester.

Samsung WW90J5426FW-vaskemaskinen har også et program kaldet Eco Drum Clean, der kan være en hjælpende håndsrækning i hverdagen. Det er nemlig et program, hvormed vaskemaskinen rengør sig selv. Helt uden brug af kemikalier.

Samtidig sørger Samsung WW90J5426FW-vaskemaskinen for at minde dig om, når den har brug for din hjælp. Efter 40 vaske minder vaskemaskinen dig nemlig om at rengøre tromlen, hvis du skulle have glemt det. Og alle disse tiltag og integrerede rengøringsfunktioner er med til at forlænge levetiden på din vaskemaskine. Samtidig slipper du for den dårlige lugt, som en forsømt vaskemaskine ellers kan lide under.

Specifikationer for Samsung WW90J5426FW-vaskemaskine:

 • Energimærkning: A+++
 • Maksimal støjgene: 74 decibel
 • Antal kilo pr. vask: 9 kilo
 • Estimeret antal kWh om året: 130 kWh

Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E7-vaskemaskine – En vaskemaskine med mange funktioner

bedst i test vaskemaskine
 • SemiCare system, der holder øje med fugtigheden i tromlen
 • 14 forskellige vaskeprogrammer
 • ColorCare system, der sikrer farverne i dit tøj
 • Kapacitet på hele 10 kilo
 • WiFi-forbindelse

Endnu engang dykker vi ned i en model, der har høstet mange point blandt Forbrugerrådet TÆNKs ekspertpanel. Men det er også en vaskemaskine, som nyder stor opbakning og gode anmeldelser blandt forbrugerne. Og det er med god grund.

Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E7-vaskemaskinen hører nemlig til i den mere eksklusive ende og har derfor en lang række nyttige funktioner, der kan gøre hverdagen lettere.

Her finder vi blandt andet vaskemaskinens ColorCare-system, der er et skånsomt system, som sikrer, at farverne i dit tøj ikke falmer. Heller ikke efter mange vaske. Men det betyder på ingen måde, at du skal gå på kompromis med vaskekvaliteten.

Selve vasken er nemlig overordentlig grundig, og ColorCare-systemet renser vandet før det bruges i vaskemaskinen. Det betyder med andre ord, at du får det maksimale ud af dine vaske. Også selvom du vasker ved lavere temperaturer.

Med Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E7-vaskemaskinen får du et hav af forskellige vaskeprogrammer, så du kan finde præcis det program, der passer til dit tøj, og dermed forlænge holdbarheden på det. Faktisk har vaskemaskinen fra Electrolux hele 14 forskellige programmer, som blandt andet tæller Wool and Silk, Cashmere, Ultra Wash, Cotton, FreshScent samt et Quick-program, der blot varer 14 minutter. Perfekt til de dage, hvor tingene lige skal gå lidt ekstra stærkt.

Derudover er det værd at bemærke Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E7-vaskemaskinens SteamCare-system, der hjælper med at modvirke krøller i dit tøj. For mod slutningen af hver vaskecyklus frigiver vaskemaskinen fra Electrolux damp ud i tromlen. Damp, som netop har en anti-krøllende effekt, og som holder dit tøj pænt.

Som en afsluttende bemærkning er det værd at nævne, at Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E7-vaskemaskinen har indbygget Wifi. Det betyder, at du kan holde øje med vaskeprocessen fra din smartphone eller tablet, når blot du henter ”My Electrolux”-appen.

Specifikationer for Electrolux PerfectCare 900 EW9F8661E7-vaskemaskine:

 • Energimærkning: A+++
 • Maksimal støjgene: 75 decibel
 • Antal kilo pr. vask: 10 kilo
 • Estimeret antal kWh om året: 107 kWh
https://youtu.be/RScgVLQTt8g

Siemens WI14W540EU integrerbar-vaskemaskine – En vaskemaskine til de stilbevidste

vaskemaskine bedst til prisen
 • Integrerbar og kan passes ind i øvrigt interiør
 • Støjsvag. Kun maksimalt 67 decibel
 • Lav energi- og vandforbrug
 • Selvrensende sæbeskuffe

WI14W540EU-vaskemaskinen fra Siemens adskiller sig fra testens øvrige ved sit design. Her er nemlig tale om en fuldt ud integrerbar vaskemaskine. Noget, man ikke lige ser hver dag.

Vi er efterhånden blevet vant til integrerede opvaskemaskiner og køleskabe (tjek vores test af opvaskemaskiner og køleskabe), men når det kommer til vaskemaskiner, er det stadig noget af et særsyn.

Dette – kombineret med dens gode evner – gør selvsagt Siemens WI14W540EU-vaskemaskinen til en oplagt kandidat på vores liste. Og så er det heller ikke til at komme uden om, at dens kvaliteter er blevet fremhævet i Forbrugerrådet TÆNKs test af vaskemaskiner.

Her bliver det blandt andet fremhævet, at vaskemaskinen vasker og centrifugerer godt. Derudover er dens energi og vandforbrug også ganske lavt, hvilket kommer forbrugeren til gode i sidste ende, når vand- og elregningen skal betales. Det bliver desuden også bemærket, at den er ganske støjsvag, hvilket også må siges at være et plus. Faktisk hører den til blandt de allermest støjsvage i denne test.

Vaskemaskinen er en smule mindre end flere af de andre vaskemaskiner i denne test. WI14W540EU-vaskemaskinen har nemlig en maksimal kapacitet på 8 kilo, hvilket svarer 7-8 sæt tøj på én gang. Den er derfor bedst til mindre familier, hvor vaskemaskinen ikke nødvendigvis kører i døgndrift.

Når vaskemaskinen er færdig med at vaske, vil restfugtigheden være maksimalt 53 %. Jo lavere restfugtighed, desto hurtigere vil tøjet tørre. Både på tørresnor og i tørretumbler. Du finder flere forskellige typer vaskeprogrammer i Siemens WI14W540EU-vaskemaskinen, der blandt andet kan indstilles efter type af tekstil, antal grader, eller hvorvidt vasketromlen er helt eller halvt fyldt. Du kan også forskyde starttidspunktet, hvis du gerne vil time din vask.

Specifikationer for Siemens WI14W540EU-vaskemaskine:

 • Energimærkning: A+++
 • Maksimal støjgene: 67 decibel
 • Antal kilo pr. vask: 8 kilo
 • Estimeret antal kWh om året: 137 kWh

Kilder


Vaskemaskine test 2019

Måske er du på jagt efter en ny vaskemaskine til dit hjem, og så kan du passende læse med her og blive klogere på, hvilke vaskemaskiner der er de bedste på markedet lige nu. Du vil blive præsenteret for seks forskellige vaskemaskiner, og de er alle sammen testet på forhånd, så du blot skal vælge, hvilken en du synes bedst om.


Bosch WAY32899SN

vaskemaskine bedst i test

→ Set hos Elgiganten.dk til 5.699 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.879 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 6.099 kr.

Er du også vild med højteknologiske og selvopfyldende maskiner, der sparer dig for en masse udgifter og energi, og som har 10 års motorgaranti? Så er den følgende vaskemaskine måske noget for dig.

Denne vaskemaskine fra Bosch er meget teknisk imponerende og har en mængdesensor. Først og fremmest er den registreret med miljømærket A+++.

For det andet kan den registrere, hvor meget tøj du fylder i maskinen og kan fortælle dig, når grænsen på de 9 kg (ja, du læste rigtigt!) er nået. Med få vaske kan du derfor nemt nå at klare ugens vasketøj.

Vaskemaskinen doserer selv mængden af vaskemiddel afhængigt af, hvilket slags tøj du vasker, dets vægt og behov for rengøring, og selvfølgelig rengør den selv sæbeskufferne. Vaskemaskinen kommer desuden også med et superhurtigt program, hvor en simpel og hurtig vask kan tage blot 15 minutter.

Vaskemaskinen fra Bosch er altså en af de mest teknologiske avancerede maskiner på markedet og har derfor også tilsvarende et tilsvarende højere budget.

Dog tilbyder udbyderen også 100 dages tilfredshedsgaranti udover de 10 års motorgaranti. Klik på ovenstående link og læs mere. Vaskemaskinen er oplagt til større husstande, hvor vasketøjet skal håndteres effektivt og hurtigt – og så henvender den sig også til alle maskininteresserede personligheder.


Zanussi ZWF71660W

Bedst i test vaskemaskine

→ Set hos Whiteaway.com til 2.799 kr.

→ Set hos Skousen.dk til 3.299 kr.

Her kommer en vaskemaskine, der ikke kun er venlig over for din pengepung, men som også er i børnehøjde.

Først og fremmest kommer vaskemaskinen med en stor, rund og gennemsigtig dør, hvor man nemt kan se, hvor langt maskinen er med at vaske tøjet. Også børnene kan kigge med, når maskinen slynger tøjet rundt med sine imponerende 1600 omdrejninger i minuttet.

Dette gør denne vaskemaskine til en af de førende på markedet inden for centrifugering. Fugten forlader derfor lettere tøjet, så tøjet kan tørre nemmere under tørringen. Spagetti- og mudderpletter fjernes derfor også lettere, så dit barn kan fortsætte med at lege.

En anden meget smart og praktisk funktion er, at vaskemaskinen kommer med en QuickWash-funktion, hvilket vil sige, at du kan halvere vaskeprogrammernes varighed! Dette er perfekt, hvis din favoritskjorte ligger nederst i bunken af vasketøjet, og gæsterne kommer i aften! Bare indstil til QuickWash-funktionen, og så kan du få rent tøj hurtigere uden at gå ned i kvaliteten af vasken. Miljømærket på denne vaskemaskine er desuden også A+++, og vaskemaskinen kommer også med en fire års garanti mod alle tekniske fejl.

Alt i alt en praktisk og økonomisk vaskemaskine, perfekt til dig med børn og/eller med en hverdag, hvor det skal gå stærkt.


LG W3J7HM2W

test af vaskemasine

→ Set hos Skousen.dk til 5.599 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.599 kr.

Ved køb af denne maskine slår du to fluer med et smæk og får både en vaskemaskine og en tørretumbler – det er bestemt ikke dårligt. Maskinen kan indeholde 7 kg vasketøj, og så kan den tage 4 kg tøj til tørring. Maskinen er altså oplagt for dig, der bor i en lille husstand på 2-3 personer. Maskinen har en centrifugering på 1200 i minuttet. Den fjerner derfor bedre fugt, så tøjet tørrer hurtigere.

Maskinen tørrer ikke tøjet på samme måde som en almindelig tørretumbler.

Det vil sige, at tøjet godt kan føles lidt fugtigt, når vasken er færdig – men bare rolig, tøjet skal bare lige have lov til at dampe af, og så er det tørt. Maskinen er også en af de mest lydløse på markedet, da den ligger på 57 dBa. Så du kan med fordel placere den et mere centralt sted i huset, fx badeværelset i stedet for bryggerset, uden at det er til stor gene.

Hvis du er indehaver af en Android, kan du tilslutte din telefon til maskinen og starte din tøjvask, uanset hvor du er. Det vil sige, du kan fylde vaskemaskinen, inden du tager hjemmefra og så starte den, mens du er i byen. Mere frihed fås næsten ikke for pengene. Også denne maskine kommer med 10 års motorgaranti. Læs mere i det ovenstående link.


Miele WDB030NDS

bedst i test vaskemaskine

→ Set hos Skousen.dk til 5.999 kr.

→ Set hos Whiteaway.com til 5.999 kr.

Denne vaskemaskine fra Miele var bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk i august 2017. Det kommer næppe som nogen overraskelse, da maskinen kommer med en masse fortrinlige fordele.

Først og fremmest kan maskinen indeholde helt op til 7 kg tøj. Du kan altså derfor snildt klare vasketøjet, der har hobet sig op i løbet af ugen, som det jo hurtigt kan, kun med få vaske. Restfugtigheden for denne vaskemaskine ligger på 53%.

Det vil sige, at maskinen efterlader tøjet mindre fugtigt efter endt vask, så det hurtigere kan blive tørt under tørringen. Maskinen scorer endvidere topkarakter i energimærket. Den er nemlig mærket A+++.

Vaskemaskinen har også en automatisk registrering af tøjmængden og tilpasser den dernæst til mængden vand og strøm, så der kun bruges dét, der kræves i den optimale vask. På den måde undgår du at bruge penge på en unødvendig overfyldt vaskemaskine og spilde ressourcer. De små skuffer til vaske- og skyllemiddel er altid rene, da maskinen er indbygget med AutoClean funktion. Når maskinen vasker, vasker den altså også sæbeskufferne, så du slipper for at gøre dem rent.

Derudover har du mulighed for at benytte dig af vaskemaskinens CapDosing. Det vil sige, at du kan tilkøbe nogle kapsler, der er designet til nemt at gå i sæbeskufferne, så du nemt og ubesværet kan hælde den rette mængde i uden at skulle bruge tid på det.

Det årlige energiniveau for denne vaskemaskine er 175 kWh, så det er bestemt også i den fornuftige og energivenlige ende. Vaskemaskinen fra Miele er det veloplagte valg til personen, der foretrækker en praktisk og energivenlig vaskemaskine.


BOSCH WAB24166SN

Vaskemaskine test

→ Set hos Elgiganten.dk til 2.090 kr.

Før der tages hul på beskrivelserne, kan det være en hjælp at have teorien på plads. For nogle år siden lå energimærket A+ i toppen af sin kategori. Nu er det faktisk det lavest tilladte energimærke i EU og det højeste er A+++.

Denne vaskemaskine fra Bosch scorer faktisk topkarakter med sit energimærke på A+++, hvilket er en stor fordel miljøet og for din økonomi. Det betyder, at den vasker mere energivenligt og dermed sparer dig for mere strøm og penge end andre vaskemaskiner.

Endvidere kommer vaskemaskinen med en funktion, der giver dig mulighed for at vælge et energi- og tidsforkortelse version af de samme programmer helt uden at gå på kompromis med resultatet af vasken.

Derudover oplyser producenterne, at vaskemaskinen er er beregnet til at forbruge 153 kWh om året baseret på 220 vaske ved 60 grader. Det svarer til næsten to vaske om ugen, hvilket uden tvivl er ret imponerende. Hvis du ikke synes, det var rigeligt nok, så tilpasser Bosch-vaskemaskinen også mængden af vand til den mængde af tøj, der er inde i maskinen, så du undgår at bruge for meget vand og at belaste miljøet. Denne vaskemaskine fra Bosch er altså et rigtig godt match til dig, der vægter en grøn og økonomisk vask højt.

100 dages tilfredshedsgaranti

De førnævnte programmer, som vaskemaskinen kommer med, er bl.a. Mix, Hygiejne, Finvask/Silke. Vaskemaskinen tilbyder altså et bredt udvalg af vaske, der jo i sidste ende hjælper dig med at tage hensyn til dit tøj og vaske det rigtigt. Vaskemaskinen fra Bosch kommer med 100 dages tilfredshedsgaranti, selvom du nok næppe har lyst til at benytte dig af denne, når du først har vasket din første vask med den.


Zanussi ZWY61225WI

bedste vaskemaskine i test

Denne topbetjente vaskemaskine fra Zanussi er et godt alternativt bud på en vaskemaskine til hjemmet, hvor pladsen er trang. Den er fx. oplagt til en lille lejlighed eller et lille bryggers. Man skal dog ikke lade sig narre af størrelsen, da denne vaskemaskine bestemt hører hjemme blandt markedets mest populære.

Med sine 1200 omdrejninger per minut er den bestemt konkurrencedygtig med de andre kandidater i denne liste. Den efterlader tøjet mindre fugtigt og mere rent. Vaskemaskinen kan indeholde op til 6 kg tøj, hvilket passer meget fint til en husstand på to eller tre personer. Dens årlige energiforbrug ligger på 167 kWh, hvilket er i den gode ende. Den bærer energimærket A++.

Denne vaskemaskine fra Zanussi kommer altså ikke med de mest avancerede programmer og funktioner, som der tidligere er nævnt i de ovenstående eksempler, men den klarer absolut opgaven i stor stil og får tøjet vasket. Den kommer med et program, der kan vaske på blot en halv time. Du behøver slet ikke at indstille den på 30 minutter eller angive, hvor mange grader vasken skal have.

Det er programmeret på forhånd, og du skal simpelthen bare trykke på ”start”, og så går vaskeprogrammet på 30 minutter i gang.

Når vaskemaskinen er færdig med at vaske, behøver du ikke engang at åbne lågen for at lufte ud. Det sørger indbyggede Airflow Technology for, så du ikke behøver at bekymre dig om ubehagelige lugte. Også sæbeskufferne bliver gjort rent automatisk ved hjælp af en kraftig vandstråle, så det er en ting mindre, du ikke behøver at tænke på. Vaskemaskinen tilpasser også vandmængden efter, hvor meget tøj du fylder i.

På den måde undgår du unødig ressourcespild. Grundet dens størrelse og simple design er vaskemaskinen fra Zanussi et oplagt valg til studielejligheden eller den lille husstand.


Mere end blot en vaskemaskine

Du er nu forhåbentlig bedre klædt på til at købe din helt rigtige vaskemaskine vha. vores vaskemaskine test. Husk processen med at starte med at stille dig selv nogle gode, relevante spørgsmål, der får dig til at reflektere over, hvilke krav du vil stille til din nye vaskemaskine.

Der er bestemt en fordel ved at have en vaskemaskine til at vaske sit tøj. Faktisk kan de mere moderne vaskemaskiner mere end blot dét. Mange af dem kan tilpasse mængden af tøj til mængden af vand og vaskepulver, så du sparer penge og ressourcer. Andre har indbygget tørretumbler i sig og slår dermed to fluer med ét smæk. Mens andre igen er små og lige til at gemme i bryggerset, så man udnytter pladsen og stadig har mulighed for at vaske tøj.

Som nævnt har mange af de ovenstående eksempler garantibevis, så du kan intet miste på at prøve de vaskemaskiner af, som du tænker ville passe godt til dig. Du kan nemt og hurtigt bestille din helt nye vaskemaskine ved at klikke på linket til den, du synes bedst om og så følge instrukserne på siden.

Rigtig god shopping.


Andre relevante tests og artikler

Du kan også læse vores vaskemaskine med tørretumbler test, hvis du er på udkig efter en smart 2-i-1 løsning med en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Det er tilmed også oplagt når du har vasket tøjet, at du kan få brug for en tørretumbler. Derfor kan du også læse vores tørretumbler test liger her.

Der findes hvidevarer til flere forskellige rum i dit hjem. Her kan du f.eks. tage et kig på vores køleskab test, hvis dit køkken trænger til en opgradering på den front. Derudover kan du også finde det helt perfekte fryseskab, i vores fryseskab test. Dette findes også i en kombination, som du kan læse mere om i vores køle-fryseskab test.

Slutteligt kan du læse vores opvaskemaskine test, hvor vi guider dig igennem nogle af de bedste opvaskemaskiner til alle forskellige behov, du måtte have.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.