Vinkelsliber test – Hvilken en skal du vælge? Bliv klædt på til dit køb her

0

Er du på udkig efter en ny vinkelsliber? Så er der mange muligheder, og det kan hurtigt virke som en umulig opgave at finde den rette. Her på siden har vi lavet en grundig vinkelsliber test, hvor vi har samlet nogle af de bedste vinkelslibere på markedet. Så kan du nemt og hurtigt finde den, der matcher dig og dine behov allerbedst.

Vinkelsliber-testen består udelukkende produkter fra kvalitetsmærker, der har fået gode anmeldelser hos forhandlerne og blevet anbefalet af eksperter. Nogle af vinkelsliberne har bl.a. været i en vinkelsliber test i magasinet T3, som er et førende internationalt website og magasin inden for forbrug og livsstil.

Udvalget af vinkelslibere er stort, men med denne vinkelsliber test slipper du for at gennemgå de mange produkter, der er på markedet.

Vær opmærksom på at alle de udvalgte produkter i vinkelsliber-testen er akkumaskiner, så de er batteridrevet. Det er desuden ikke alle, der sælges med batteri.

ForhandlerModelVoltAkku-kapacitetVægtPris
DeWalt DCG414T2-GB54 V6 Ah2,9 kg4.154,-
Bosch GWS 18-125 V-LI18 V4 Ah2,3 kg906,-
Makita DGA506Z 18V18 V5 Ah2,5 kg1.135,-
Ryobi R18AG-0 One+18 V3 Ah2,5 kg402,-
DeWalt DCG405N- XJ XR18 V5 Ah1,75 kg1.149,-

DeWalt DCG414T2-GB – Kraftig DeWalt vinkelsliber

bedste vinkelsliber→ Set hos Proshop.dk til 4.154 kr.

 • 54 V og 6,0 Ah
 • Kraftig og robust
 • God til større og krævende opgaver
 • Udstyret med mange smarte funktioner

Med en DeWalt DCG414T2-GB får du en kraftig og stor vinkelsliber i høj kvalitet. DeWalt er en stærk og pålidelig producent, der altid leverer kvalitetsprodukter, og denne vinkelsliber er ikke en undtagelse. Den er blevet kåret som den bedste i vinkelsliber test hos T3.

Her får du en vinkelsliber, der kører med verdens første 54 V batterisystem. Derudover er batterikapaciteten på 6,0 Ah, og den vejer 2,9 kg.

Den er derfor perfekt til krævende og større opgaver, der kræver noget kraft. Den er meget populær hos professionelle, og det er der gode grunde til. Batterikapaciteten kombineret med motoren gør nemlig, at du kan arbejde med den i lang tid.

Vinkelsliber med en masse smarte funktioner

Når du vælger denne DeWalt fra vores vinkelsliber test, så får du en maskine med en masse smarte funktioner. For det første er den udstyret med en elektronisk bremse, der hurtigt stopper skiven, når kontakten udløses. Derudover er der prioriteret en elektronisk kobling, som reducerer kick-back, hvis skiven pludselig kører fast.

Derudover er der fokus på komfort med vinkelsliberen. Der er en smart gummibeklædning, der sørger for at give et godt greb, så den er god at arbejde med.

Så hvis du søger en vinkelsliber, der er perfekt til de store og krævende opgaver, så er denne DeWalt vinkelsliber fra vinkelsliber-testen et godt valg.


Bosch GWS 18-125 V-LI Professional – Populær Bosch vinkelsliber

vinkelsliber test→ Set hos ComputerSalg.dk til 906 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 951 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.157 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.245 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.249 kr.

→ Set hos Frishop.dk til 1.299 kr.

 • 18 V og 4 Ah
 • Kompakt konstruktion
 • Højeste afgratning og skæreydelse pr. opladning i sin klasse
 • God til både større og mindre opgaver

Vi fortsætter med en vinkelsliber test fra Bosch. Bosch er nemlig en af de førende producenter inden for el-værktøj, og du kan derfor finde nogle rigtig gode vinkelslibere her.

Bosch GWS 18-125 V-LI Professional er en populær vinkelsliber på markedet. Den har fået masser af ros og gode bedømmelser fra både eksperter og forbrugere, og det er den mest populære Bosch vinkelsliber hos Proshop.

Her får du en kraftig vinkelsliber med 18 V og 4 Ah, og den kan prale med at have den højeste afgratning og skæreydelse pr. opladning i sin klasse.

Kompakt vinkelsliber til trang plads

Bosch vinkelsliberen vejer 2,3 kg, hvilket er forholdsvis lidt, når man kigger på dens imponerende ydeevne. Det skyldes, at den er bygget meget kompakt, hvilket betyder, at den er komfortabel at arbejde med.

Den er nem at have med at gøre og kræver ikke alverdens plads. Så selvom du skal bruge vinkelsliberen på trang plads, så er det intet problem.

En vinkelsliber med en masse udstyr

Med Bosch GWS 18-125 V-LI Professional får du en vinkelsliber, der er udstyret med en masse godt. For det første er den udstyret med CoolPack-akkuer, hvilket er med til at understøtte en optimal varmeafstråling. Det betyder, at du i høj grad kan arbejde helt uforstyrret.

Derudover er vinkelsliberen udstyret med elektronisk cellebeskyttelse (ECP). Det beskytter batteriet mod overbelastning og overophedning. Sidst men ikke mindst, så har den også Electronic Motor Protection (EMP), som er med til at beskytte motoren mod overbelastning.

Så hvis du er på udkig efter en vinkelsliber, der både kan klare små og større opgaver, så er Bosch GWS 18-125 V-LI Professional fra vinkelsliber-testen en god løsning.


Makita DGA506Z 18V – Stor vinkelsliber med avanceret teknologi

bedst i test vinkelsliber→ Set hos Frishop.dk til 1.135 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.173 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.186 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 1.245 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 1.254 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.265 kr.

→ Set hos Wattoo.dk til 1.292 kr.

 • 18 V og 5,0 Ah
 • Kraftfuld
 • Avanceret teknologi
 • Sikkerhed i fokus

Makita DGA506Z 18V er i den grad også en vinkelsliber, der skal med i vinkelsliber-testen. Den er populær blandt eksperterne og forbrugerne, og den er blevet kåret som bedst i test ifølge forhandleren 10-4. Den byder på 18 V og 5,0 Ah, og det er derfor en kraftfuld vinkelsliber på 2,5 kg, der kan klare de fleste opgaver.

En vinkelsliber med avanceret teknologi

Med vinkelsliberen fra Makita får du en maskine, der har alle de nødvendige funktioner. Den har nemlig alt det, som du har brug for til slibe- og skæreopgaver.

Derudover byder den på avanceret teknologi indeni, der er med til at gøre arbejdet nemt og effektivt. Den øger produktiviteten ved arbejdet og letter arbejdsbyrden i høj grad. Derudover følger der også en overbelastningsbeskyttelse med for at beskytte motoren og en lampeindikation i tilfælde af overbelastning eller batterimangel.

Sikkerheden er i top

Udover de smarte funktioner så er sikkerheden også i top hos Makita. Vinkelsliberen er udstyret med en kick-back funktion, så den stopper med det samme, hvis der kommer en blokering. Derudover er der en genstartsikring, der sørger for, at maskinen ikke pludselig starter efter en eventuel strømafbrydelse.

Det er derfor en maskine fra vinkelsliber-testen, der har meget at byde på og mange fordele.


Ryobi R18AG-0 One+ – Effektiv Ryobi vinkelsliber

billig vinkelsliber→ Set hos Proshop.dk til 402 kr.

→ Set hos Homeshop.dk til 498 kr.

→ Set hos Davidsenshop.dk til 700 kr.

 • 18 V og 3,0 Ah
 • Effektiv
 • God sikkerhed
 • Nem at bruge

Ryobi R18AG-0 One+ er også et rigtig godt bud på en akku vinkelsliber. Den er også med i akku vinkelsliber test hos T3 og er blandt de bedste i 2020. Derudover er den også den mest populære hos Proshop.

Ryobi R18AG-0 One+ er en stærk konkurrent til de andre i vinkelsliber-testen, men denne henvender sig mere til mellemstore og mindre opgaver. Du får dog stadig en kraftfuld vinkelsliber med 18 V og 3,0 Ah, der har skabt stor begejstring. Især blandt dem der gerne vil have en simpel og brugervenlig vinkelsliber.

Simpel vinkelsliber der er er nem at bruge

Med Ryobi får du en vinkelsliber på 2,5 kg, som er simpel og nem at arbejde med. Du skal dog ikke lade dig snyde, for selvom den er simpel, så klarer den stadig arbejdet rigtig godt.

Den er ikke lige så kraftfuld som nogle af de andre i vinkelsliber test, men til de mindre opgaver klarer den arbejdet suverænt.

Optimal sikkerhed og kontrol

Udover at teknikken og brugervenligheden er i top, så er der også god sikkerhed. Det har de formået ved at lægge en masse energi i støttegrebet, som kan flyttes mellem tre positioner. Så har du hele tiden optimal kontrol uanset arbejdsopgave. Samtidig følger der en beskyttelsesskærm med, som kan justeres nemt og hurtigt.

Ét batteri til over 70 forskellige maskiner

Når du vælger en Ryobi vinkelsliber, så får du meget for pengene. Vinkelsliberen tilhører nemlig One+ serien, som består af mere end 70 forskellige maskiner, der alle bruger de samme batteri. Det betyder, at du kun skal investere i ét batteri frem for at skulle købe det til hvert enkelt værktøj.

Så hvis du mangler nogle flere maskiner til hjemmet eller værkstedet, så kan Ryobi R18AG-0 One+ fra vinkelsliber-testen godt betale sig.


DeWalt DCG405N- XJ XR 18V 125 mm – Fremragende lille vinkelsliber

vinkelsliber tilbud→ Set hos Homeshop.dk til 1.149 kr.

→ Set hos ComputerSalg.dk til 1.150 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 1.160 kr.

→ Set hos 10-4.dk til 1.330 kr.

 • 18 V og 5,0 Ah
 • Kraftig og robust
 • God til større og krævende opgaver
 • Mange smarte funktioner

Med en DeWalt DCG405N- XJ XR 18V 125 mm får du også en god vinkelsliber, der er kraftig og robust. Den skal derfor også have en plads i vinkelsliber-testen. Den høje kvalitet der er kendetegnet for DeWalt går igen her. Den ligger som nummer to på listen over mest populære hos forhandleren Homeshop – lige efter Ryobi R18AG-0 One+ der har førstepladsen hos Homeshop.

Her får du en lille vinkelsliber med en vægt på 1,75 kg, men stadig 18 V og 5,0 Ah. Den er derfor god til de opgaver, der kræver noget kraft og styrke.

Vinkelsliber med god sikkerhed

Med denne vinkelsliber fra DeWalt er der igen fokus på sikkerhed. Den har en elektronisk bremse, der sørger for at stoppe skiven, hvis kontakten udløses. Den er også udstyret med en elektronisk kobling, der reducerer risikoen for kick-back, hvis skiven kører fast.

Maskinen er også udstyret med netdækken, som er med til at sikre, at der ikke kommer støv ind til motoren.

To-positioners sidehåndtag med god kontrol

Du får også god komfort med vinkelsliberen. Den kommer med en gummibeklædning, der sikrer, at du har et perfekt greb under arbejdet. Desuden har den et to-positioners sidehåndtag, hvilket er med til at give meget bedre kontrol.


Akku vinkelsliber test – Sådan vælger du den bedste vinkelsliber

Der er mange akku vinkelslibere på markedet, og det kan være svært at gennemskue hvilken en, du skal vælge. At vælge den bedste vinkelsliber handler dog i høj grad om at vælge den, der matcher dine behov allerbedst. Du skal derfor gøre dig en række overvejelser, inden du køber den første, du falder over. Det kan vinkelsliber-testen heldigvis hjælpe dig med.

For det første bør du overveje hvor meget, du kommer til at bruge den. Derudover skal du finde ud af, hvad du gerne vil bruge den til og i hvilket prisleje, den må ligge.

Hvis du f.eks. skal bruge den et par gange om året på hobbyplan, så er det måske ikke nødvendigt med den helt store med mange funktioner. Hvis du derimod ved, at du kommer til at bruge den meget, så er det bedst at kigge efter en mere kraftig maskine med flere funktioner. Dog bør du aldrig gå på kompromis med sikkerhed, så du skal altid vælge et produkt, hvor du ved, at kvaliteten er i orden.

I vinkelsliber-testen er der både vinkelslibere til hobby og professionel brug, men sikkerheden er i top ved alle.


Skal du vælge en dyr eller billig vinkelsliber?

Er du i tvivl om, du skal vælge en dyr eller billig vinkelsliber? Vinkelslibere findes i forskellige prisklasser, og der er derfor rig mulighed for, at du kan finde en, der matcher dit budget. Dog er der stadig grænser for hvor langt ned, du bør gå i pris.

Der er mange billige modeller på markedet, og det kan være fristende at vælge en af dem. Det kan dog sjældent betale sig, da funktionen, sikkerheden og holdbarheden ofte ikke er, som den skal være. I stedet ender du med at skulle købe en ny kort tid efter, eller så bliver arbejdet ikke som ønsket.


Gå på jagt efter vinkelsliber-tilbud

Den varierende kvalitet betyder ikke, at du nødvendigvis skal vælge den dyreste vinkelsliber, men det er en god idé, at du holder dig til de mere kvalitetsrige modeller. Her får du nemlig meget mere for pengene, og du får en maskine med lang holdbarhed. Nogle gange kan du også være heldig at finde et godt tilbud på en vinkelsliber med en god pris.

Hos Testsektionen har vi udelukkende udvalgt produkter til vinkelsliber test, hvor du kan være sikker på, at kvalitet, funktion og sikkerhed er i top. De har alle fået gode anmeldelser, og på den måde sikrer vi, at du får den bedste kvalitet med vinkelsliber-testen. Uanset om du finder den på tilbud eller ej.


Andre indlæg, guides og artikler som kunne have din interesse

Vi har samlet gode guides i forskellige kategorier hvor vi hjælper dig til at finde de bedste produkter efter dit behov. Du kan f.eks. læse vores boremaskine test eller vores limpistol test.

Det kan også være du har en pejs derhjemme. Her er det en god ide med en askestøvsuger, som du kan læse mere om i vores askestøvsuger test. Du kan også finde en ny brændeovn i vores brændeovn test.

Hvis du har brug for lys, så kan en pandelampe være behjælpelig. Læs mere i vores pandelampe test.

Det kan også være du har brug for andre metoder til rengøringen både ude og inde. Prøv f.eks. en højtryksrenser fra vores højtryksrenser test eller en damprenser fra vores damprenser test.

God nattesøvn er vigtigt. Og derfor har vi lavet guides om de bedste senge i forskellige kategorier. Læs mere i vores elevationssenge test, kontinentalseng test og boxmadras test.

Eller find en ny madras til din seng i vores springmadras test eller topmadras test.


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilke vinkelslibere er de bedste?

Der er mange forskellige vinkelslibere på markedet, og det kan være svært at vælge. Især Bosch, Makita, DeWalt og Ryobi er anerkendte producenter, der laver kvalitetsprodukter.

Hvordan vælger jeg en vinkelsliber?

Den bedste vinkelsliber afhænger af hvilke behov, du har. Hvor meget skal du bruge den? Til hvilke formål skal den bruges? I hvilket prisleje må den ligge? Ud fra det finder du den bedste.

Hvordan testet og vurderes en vinkelsliber?

Flere parametre bliver vurderet ved en vinkelsliber. Der bliver især kigget på ydeevne, batteri, størrelse og sikkerhed. Der bliver også kigget på teknologi og øvrige smarte funktioner.


Kilder

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply