Weber Spirit II E-310 GBS gasgrill test

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er det ved at være tid til at udskifte den gamle grill? Du vil få stor glæde af at vælge en gasgrill. Du slipper nemlig for en masse besvær og tidsspilde sammenlignet med, hvis du vælger en kulgrill. Spørgsmålet er blot, hvilken gasgrill du skal vælge?

I dette indlæg præsenterer vi dig for en gasgrill fra Weber. Den kan være den perfekte løsning for dig, når du skal have en ny gasgrill. Læs med her og bliv klogere på, om det er en Weber-gasgrill, der er perfekt til dig.

Læs også: Weber vs Char-Broil gasgrill

Spirit II E-310 GBS Gasgrill fra Weber

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
3.863 kr.

I vores test af en gasgrill fra Weber har vi valgt at teste Spirit II E-310 GBS Gasgrill. Det er ikke helt tilfældigt. Der er nemlig en masse lækre detaljer og smarte funktioner, der gør denne gasgrill til en rigtig god løsning.

Vælger du denne gasgrill fra Weber, vil du modtage en stor papkasse med en masse dele i. Du skal derfor i gang med samleprojektet. Det er dog ikke et uoverskueligt projekt. Der er nemlig sørget for en udførlig brugsanvisning, der gør det nemt for dig at samle gasgrillen. Du kan have den samlet inden for maks. en time.

Når først gasgrillen er samlet, kan du komme i gang med alt det sjove. Lad os starte med at kigge på selve grillen. Her er der nemlig kræset om detaljerne. Grillen og dermed grillristen er forholdsvis stor. Det betyder, at du kan lave mad til en masse gæster til et brag af en grillfest.

LÆS OGSÅ:  Weber vs Char-Broil - Gasgrilltest – Find den bedste gasgrill

Forskellige temperaturer

Den store størrelse er dog også en fordel på andre punkter. Størrelsen har nemlig gjort det muligt at inddele grillen i tre zoner. Det smarte ved denne inddeling er, at der også er sørget for, at du kan have forskellige temperaturer i disse tre zoner. Du kan derfor tilberede flere forskellige madvarer, som skal have forskellige temperaturer på grillen.

Det er en smart detalje, der kan være en fordel, når der både skal kød, grøntsager, brød og lignende på grillen.

Vi fortsætter med at dvæle lidt ved grillristen. Her er der nemlig tænkt over brugervenligheden. Grillristen skal selvfølgelig gøres ren en gang imellem. Der kan sidde brændte madrester, som ikke er sjove at få af, næste gang der skal grilles.

Rengøringen af denne grillrist er dog forholdsvis nem. Du skal ikke stå at bakse med en stor grillrist. Du har nemlig mulighed for at dele grillristen i tre. Det gør det meget nemmere at rengøre grillristen.

Sidebord

Kigger vi lidt nærmere på selve grillvognen, er der også her sørget for smarte detaljer. Grillvognen har to sideborde. Sidebordet på højre side kan foldes ned, hvis der er behov for, at gasgrillen fylder mindre.

På begge sideborde er der sørget for kroge til alt dit grilludstyr. Det kan være alt grilltænger til grillhandsker, du kan have hængende der. Her er det af vejen, så det ikke ligger og roder alle mulige steder.

En smart detalje ved denne gasgrill er, at der er sørget for et ’Grease Management System’. Under gasgrillen er der en holder, hvor der er plads til en foliebakke. I foliebakken bliver det overskydende fedt og saft fra maden samlet. Du slipper dermed for en masse rengøring. Du skal nemlig bare udskifte foliebakken.

LÆS OGSÅ:  Teleskop hækkeklipper test - Hvilken er den bedste til dit behov?

Som en ekstra detalje er der sørget for en hylde under gasgrillen. Her kan du have diverse foliebakker eller andet, der kan være handy at have ved hånden, når der skal grilles.

Overordnet får du her en rigtig god gasgrill, hvor der ikke er sparet på noget. Det er en gasgrill, der kan gøre det til en leg at starte grillen op.

Læs også Gasgrilltest – Find den bedste gasgrill.

Derfor skal du vælge en gasgrill fra Weber

Der er mange fordele ved at vælge en gasgrill fra Weber. Fordelene går dog også igen, hvis du køber en af deres andre griller. Det særlige ved Weber er, at de går op i kvalitetsløsninger, der skal gøre det sjovere at grille. Der er tænkt over alle detaljerne – lige fra anvendelse til rengøring.

En gasgrill fra Weber er derfor en rigtig god løsning, hvis du ønsker en gasgrill, hvor alt er nøje gennemtænkt. En gasgrill fra Weber er til dig, der vil have en kvalitetsgrill, der kan holde i mange år.

Konklusion på test af gasgrill fra Weber

Vi slutter vores test af gasgrill fra Weber af med en kort opsamling. Skal du have en gasgrill fra Weber, er en Spirit II E-310 GBS Gasgrill en rigtig god løsning. Her er der sørget for smarte funktioner som blandt andet en tredelt grillrist, der giver dig mulighed for forskellige temperaturer. Dette er dog ikke det eneste. Der er også sørget for god arbejdsplads ved grillen, hvor du kan have alle dine grillremedier lige ved hånden. Samlet set får du en fremragende gasgrill fra Weber, når du vælger denne model. Det er helt sikkert en, du vil blive glad for.

LÆS OGSÅ:  Fliserenser test – Hvordan finder jeg den bedste fliserenser?
{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply