Weekendseng test – Stor guide til de bedste weekendsenge

0

Vi har lavet en weekendseng test, hvor vi giver dig nogle bud på, hvilke weekendsenge, der er værd at overveje. Denne weekendseng test fokuserer på weekendsenge og foldesenge, der tilegnet børn og andre små størrelser. Det kan nemlig nogle gange være lidt af en udfordring at finde en god weekendseng, som junior også er tilfreds med.

Når du skal have en foldeseng, er der flere ting, der kan være gode at holde øje med. I denne test af weekendsenge guider vi dig igennem, hvad de mange fordele er ved de forskellige modeller i testen af weekendsenge. Disse er fundet gennem grundig research af eksterne tests samt anmeldelser fra brugere. Således kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik og finde den bedste weekendseng der passer til dit behov.

Weekendseng til børn

Når du skal have en weekendseng, der passer til et barn, er der flere forskellige modeller, du kan gå efter. Hvilken type, du skal vælge, kan dog afhænge af barnets størrelse og alder. Er der tale om en forholdsvis ny familieforøgelse, kan det være en fordel at gå efter en weekendseng, der minder om en tremmeseng. Vi guider dig på vej til det optimale valg for dig i vores tremmeseng test nedenfor.


Basson weekendseng/rejseseng

weekendseng test→ Set hos Babytorvet.dk for 400 kr.

I vores tremmeseng test synes vi, at weekendsengen fra Basson er et rigtig godt bud. På mange måder minder denne weekendseng om en tremmeseng.

I stedet for tremmer har den dog net i stedet for. På den måde kan dig og barnet se hinanden. Barnet vil dog hele tiden være beskyttet, og der er ikke risiko for, at dit barn ruller ud af sengen.

Nettet gør også, at det bliver en foldeseng, der ikke vejer særlig meget. Sengen kan nemlig nemt pakkes sammen. På den måde kan du nemt transportere den, når I skal på en udflugt.

Det er generelt en meget positiv egenskab, at det er muligt at pakke weekendsengen sammen. Den vil nemlig heller ikke fylde særlig meget, når I skal finde plads til den i hjemmet, når den ikke er i brug. Der er derfor rigtig mange gode fordele ved denne type weekendseng.

Du skal dog være opmærksom på, at du skal have en madras til denne weekendseng. Det medfølger nemlig ikke. Denne model har dog et forholdsvis standardiseret mål, der gør, at det er nemt at finde en madras til weekendsengen, som passer. Måske har du allerede en eksisterende, som du kan bruge, når I er på udflugt.

Fold-ud-seng til børn

En fold-ud-seng kan være en smart måde at hive en seng frem på, når I er ude på udflugt. En foldeseng kan dog også bruges til andet. Den kan også være rigtig god at bruge som et legeunderlag. Det gør legen lidt sjovere, uden du skal bekymre dig om et hårdt underlag.


BabyTrold foldemadras – Osann

foldemadras test→ Set hos Coop.dk for 180 kr.

Vi var selv ret vilde med folde-ud-madrassen fra BabyTrold. Den passer perfekt som en ekstraseng, I kan hive frem, når der kommer overnattende kammerater på besøg. Skal I på udflugt, er den også rigtig nem at have med. Den kan nemlig nemt foldes sammen, hvorved den ikke fylder nær så meget.

Denne type weekendseng virker forholdsvis simpel. Den er dog rigtig god at have ved hånden, da det er en weekendseng, der er nem at finde frem, når der er brug for den.

Denne type weekendseng er også rigtig god at have på børneværelset generelt. Den kan bruges til at lave sjove huler med og bygge mere fantasi ind i legen. Derudover er den også et rigtig godt legeunderlag til de mindre børn, hvis de skal lege på et hårdt gulv.

LÆS OGSÅ:  Boxmadras 160x200 test

Lavet af mikrofiber

Foldesengen er lavet af mikrofiber. Det gør den dejlig behagelig at ligge og sove på. Er I på udflugt, kan dit barn sagtens få en god nattesøvn, selvom I er langt væk hjemmefra. Det lækre materiale er også med til at give et blødt underlag at lege på, uden dit barn forsvinder helt i madrassen.

En anden fordel ved denne type fold-ud-madras er, at madrassen har et aftageligt betræk. Et aftageligt betræk kan især være en fordel, når foldesengen skal bruges af et barn. Fra tid til anden kan den nemlig trænge til lidt rengøring.

Du kan nemt tage betrækket af, da det er lukket med en lynlås. Denne weekendseng er generelt en nem og simpel løsning, hvor foldesengen kan bruges til mange forskellige ting.


Weekendseng med hjul – Baby Dan

test weekendseng→ Set hos Babyshower.dk for 698 kr.

I vores weekendseng test faldt vi over en weekendseng med hjul fra Baby Dan. Denne model minder også meget om en tremmeseng, hvor den har net i stedet for tremmer.

Denne weekendseng har en god størrelse, hvor dit barn roligt kan sove om natten. Derudover er der god plads til at boltre sig på om dagen. Denne model kan derfor også være rigtig god at bruge om dagen, hvor den kan bruges som en slags kravlegård. Er I på tur et sted, er denne model en rigtig god måde at holde styr på den lilles færden.

En fordel ved denne weekendseng er, at den har hjul på. Du kan derfor nemt flytte rundt med den, hvis du har brug for det.

Når weekendsengen er pakket sammen, kan du stadig drage fordel af hjulene, da de er frie til, at du kan trække den sammenfoldede weekendseng rundt. Når sengen skal stå fast, er der også mulighed for at låse hjulene, så den ikke ruller nogle steder. Det kan være en fordel om dagen, hvis det nogle gange går vildt for sig med sjov og leg i weekendsengen.

Test af weekendseng

Der er ikke nogen madras med til weekendsengen. Det skal du derfor købe til. Hvis du er smart, vælger du dog at bruge den madras, du allerede har til børnesengen derhjemme. Du behøver derfor ikke at skulle købe en madras til weekendsengen, hvis du allerede har en, der kan passe deri.


Deryan luksus Box, junior – SølvWeekendseng bedst i test

→ Set hos Babyshower.dk for 1.498 kroner

Vil du gerne have en lidt mere fleksibel model, der fylder endnu mindre, når den er pakket sammen, kan vi anbefale en foldeseng fra Deryan. Denne type weekendseng minder lidt om et pop-up-telt. Den er nemlig særdeles nem at slå ud. Når den er slået ud, skal du blot montere de fire ben i de fire tilslutningspoler. Når det er gjort, har du en weekendseng, der står klar til junior.

Det smarte ved denne model i vores weekendseng test er, at den fylder minimalt, når den er pakket sammen. De forskellige materialer gør, at den sammenpakket sagtens kan ligge i en kuffert, hvor du har alle mulige andre ting med. Skal I med et fly på ferie, er denne type foldeseng derfor en rigtig god løsning.

Den vejer nemlig heller ikke særlig meget. Det betyder, at du sagtens kan have den med i kufferten, uden du nødvendigvis skal bekymre dig om en kuffert med overvægt. Med denne type weekendseng i kufferten, er I derfor altid sikre på, at der er en ordentlig seng, junior kan sove I, uanset hvor I tager hen.

LÆS OGSÅ:  Kontinentalseng 140x200 test

Slidstærk

Weekendsengen fra Deryan fremstår i yderst god kvalitet. Der er gjort meget ud af at vælge gode materialer, der giver en foldeseng af god kvalitet. Materialerne er nemlig særdeles slidstærke, hvilket giver dig en foldeseng, du kan bruge i mange år.

Det smarte ved denne model er, at du ikke skal bekymre dig om at skulle skaffe en madras til weekendsengen. Der følger nemlig en selvoppustelig madras med weekendsengen. Derudover er der også en sovepose med. Du får derfor en weekendseng, hvor der er alt, hvad du behøver med, uden det fylder særlig meget.

Weekendseng bedst i test

I vores weekendseng test har vi prøvet at finde de bedste modeller inden for forskellige typer af weekendsenge. Det betyder også, at vores test indeholder flere forskellige modeller, der dog kan være meget forskellige. Hvilken der er bedst, afhænger dog af dine præferencer og dit behov.


Basson foldemadrasbedst i test weekendseng

→ Set hos Babytorvet.dk for 199,95 kroner

Er du på jagt efter en fold-ud-madras, har vi allerede præsenteret dig for en model i denne weekendseng test. Vi har dog valgt at inkludere en mere, som helt sikkert også er et kig værd. Folde-ud-madrassen fra Basson er en foldeseng, som kan bruges på flere forskellige måder.

Du kan bruge foldemadrassen, som den er. Den kan nemt foldes ud i løbet af ingen tid. På få sekunder har du en seng klar, hvis junior pludselig er blevet træt.

Madrassen er dog også rigtig god at benytte som et supplement til en weekendseng. Har du en weekendseng med sider til junior, er det ikke alle modeller, hvor der medfølger en madras til. Mangler du en madras, kan denne model være et rigtig godt bud. Den kommer med standardmål og passer derfor til langt de fleste weekendsenge til børn.

Nem at pakke sammen

En anden fordel ved denne foldemadras er, at du nemt kan pakke den sammen. Madrassen er delt op i tre dele, hvilket betyder, at du kun skal lave to fold, før den er pakket sammen. Når du skal pakke folde-ud-madrassen sammen, kommer den med en rejsetaske. Det betyder, at du nemt kan opbevare og transportere madrassen, uden den bliver foldet ud. Rejsetasken kommer også med to bæreseler, der gør det nemt at transportere den rundt.

Foldemadrassen fra Basson har en rigtig god komfort. Den giver derfor dit barn en god nattesøvn. Madrassen er lavet af bomuld, der giver en god liggekomfort. Derudover er betrækket lavet af nylon, der giver en blød overflade.


Rejseseng Babymoov – Little BABYNI – UV50+bedste weekendseng i test

→ Set hos Babygear.dk for 448 kroner

Leder du efter en forholdsvis komplet løsning til det mindre barn, kan du med fordel overveje weekendsengen fra Babymoov.

Her er der også tale om en foldeseng, som giver dig en weekendseng, du nemt kan slå op og pakke sammen igen. Skal I på udflugt, er sengen nem at slå frem, hvis junior har brug for en lur ved ankomsten. Når I skal hjem igen, tager det ikke mange minutter at pakke den sammen igen. Dit barn kan derfor ligge i den lige indtil afgang.

Denne model er en mindre model, der passer til et nyfødt barn, der ikke har så meget bevægelighed endnu.

Dette er både i forhold til størrelsen, men også de fleksible sider. Weekendsengen har en ovalform, der giver en blød form uden kanter. Det kan være mere behageligt for et barn at ligge i, da det mere minder om følelsen af at ligge i livmoderen.

LÆS OGSÅ:  Luksusseng test - 7 forskellige luksuriøse senge

Inklusiv solskærm og myggenet

Til denne weekendseng er der en lille solskærm og myggenet til. Foldesengen er derfor også rigtig god at have med ud i haven eller på stranden. Værd at nævne er det også, at materialet er UV-beskyttet. Den er derfor rigtig god at bruge udenfor, selvom der måtte være solskin.

Denne model anses for en komplet løsning, da der medfølger en masse forskellige ting. En af de vigtigste fordele er, at der medfølger en madras til weekendsengen. Du skal derfor ikke bruge tid på at finde en madras, der passer til. Det ville højst sandsynligt også blive en smule udfordrende pga. weekendsengens ovale form.

En anden god ting, der medfølger, er aktivitetslegetøj. Du behøver derfor ikke at slæbe det halve af legetøjet fra børneværelset med, når I skal på tur. Der er generelt tale om en rigtig god weekendseng af høj kvalitet, hvor du får en masse udstyr med i prisen.


Konklusion af vores test af weekendsenge

I denne weekendseng test til børn har vi givet flere forskellige bud på, hvad der kan være en fordel for dig at vælge. Vi inkluderet flere forskellige typer af weekendsenge i denne test, da det kan være meget forskelligt, hvad det er bedst for dig at benytte. Det kan afhænge af præferencer, men også af de behov den enkelte situation fremkalder.

I nogle tilfælde er det altafgørende, at du hurtigt og nemt kan finde en weekendseng frem. I andre tilfælde er det vigtigere, at du finder en weekendseng, der ikke fylder særlig meget, når den er pakket sammen. Det kan være på grund af pladsmangel i hjemmet eller pladsmangel, når I skal på tur.

Uanset hvilken situation I står i, hvor I har brug for en weekendseng til børn, har vi samlet nogle rigtig gode modeller i vores test af weekendsenge. Vi har lagt stor vægt på brugervenlighed og bekvemmelighed i vores test, da vi har en formodning om, at det er noget, nybagte forældre vægter højt. Derudover har vi også fokuseret meget på en god kvalitet, da det helst er noget, der skal holde længe. I vores test finder du derfor helt sikkert noget, der kan lede dig i den rigtige retning i forhold til, hvad det er, I har brug for.

Hvis du skal bruge en ny seng, så kan du med fordel læse mere i vores senge test, hvor du finder værdifuld info om alle typer af senge. Her har vi ligeledes researchet og vurderet forskellige modeller til alle behov indenfor hver kategori, så du kan finde lige præcis den seng, du har behov for.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply