Yogamåtte test – Gør dig klar til yogatræningen

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En yogamåtte er uundværlig, hvis du elsker at dyrke yoga. Både derhjemme og i dit lokale træningscenter. Når du dyrker yoga, vil du opleve at skulle stå i særlige stillinger, som kræver et fast underlag. Du kan dog også bruge en yogamåtte til udstrækning efter løbeturen, til pilates eller andre træningsøvelser.

Selvom en yogamåtte generelt set er tyndere end en regulær træningsmåtte, så kan den stadig anvendes til disse formål. Når du har din egen yogamåtte, øger du også chancen for, at du faktisk vil lægge dig på gulvet og lave forskellige øvelser. Hvad mere er der at sige?

Bedste yogamåtte

Når du søger en yogamåtte til din kommende træning, kan det være svært at finde ud af, hvilke der egner sig bedst til netop dig. Derfor kan en test af yogamåtter være et godt udgangspunkt at starte. For det er nemlig individuelt, hvilken yogamåtte der er bedst for dig.

Om du har brug for en tyndere eller tykkere måtte, er kun dig, der ved. Den bedste yogamåtte til dig finder du ved at undersøge markedet og sammenligne med dine egne behov.

Derfor kan du med god grund tage et udgangspunkt i denne test. Her finder du et udvalg af høj kvalitet, som tilbyder forskellige fordele til forskellige behov.

Billige yogamåtter

Yogamåtter findes i forskellige prisklasser. Der findes yogamåtter til dig, som ikke har lagt et budget for dit køb. Og der findes yogamåtter til dig, som modsat har lagt et budget. Prisen har som udgangspunkt ikke betydning for, om du kan udføre dine trænings- eller yogaøvelser. Forskellen, som du vil kunne opleve i forhold til prisen, har blandt andet med komfort at gøre. En yogamåtte af højere prisklasse, har naturligvis mulighed for at bestå af højere kvalitet. Dog er prisen ikke ensbetydende med yogamåttens kvalitet.


CPro9 Yogamåtteyogamåtte test

→ Set hos Apuls.dk for 69 kroner

Den første yogamåtte i denne yogamåtte test, er en cPro9 yogamåtte. Den måler 173 * 61 cm og har en tykkelse på 4mm. Denne tykkelse ligger på niveau med, hvad der definerer en yogamåtte. Derfor er det både tykkelsen samt længden og bredden, der har betydning for yogamåttens formål til forskellige øvelser.

Denne yogamåtte er lavet i et meget kraftigt materiale, som består af fast skum. Dette skum er med til at gøre brugen af yogamåtten langt mere komfortabel.

Desuden har skummet betydning for den stabilitet, som du vil opnå, når du udføre de bestemte øvelser.

Herunder er det også nævneværdigt, at yogamåtten er skridsikker. Og med forskellige øvelser der til tider kræver fleksibilitet, er denne skridsikre funktion afgørende. Du kan derfor stå i krigerstilling uden at flytte fokus på måttens placering.

Findes i flere farver

Denne yogamåtte tilbyder ikke ophængsruller. Hvis du mener, at ophængsruller er noget, du får brug for, bør du overveje, om der findes alternativer. Ophængsruller er eksempelvis anvendelige, hvis du har et sted, du kan hænge din yogamåtte. Dog er det et individuelt element at tage stilling til.

Desuden ligger prisen på denne yogamåtte et sted, hvor langt de fleste kan være med. Prisen har dog ikke betydning for det faste skum, som yogamåtten er lavet af eller på den skridsikre løsning.

Yogamåtten findes desuden i flere farver som blandt andet sort, lilla og grøn. Du har mulighed for at købe yogamåtten i din yndlingsfarver. Hvis du har brug for flere yogamåtter, kan du købe forskellige farver, således du kan skifte mellem farver.

LÆS OGSÅ:  Sådan kommer du i bedre form med en crosstrainer

Blackroll Mat Yoga Træningsmåttetest yogamåtte

→ Set hos Apuls.dk til 550 kroner

Denne yogamåtte er modsat ovenstående til dig, der ikke har sat en begrænsning på prisen og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Denne yogamåtte er af topkvalitet, hvilket også kan mærkes på prisen. Denne Blackroll Mat yogamåtte måler 185cm i længden og 65 cm i bredden. Den er derfor ideel til dig, som har højden med dig. Eller dig som er lidt usikker på øvelserne, og ikke skal begrænses på pladsen af yogamåtte. Yogamåtten har desuden en tykkelse på 5mm. Derfor er yogamåtten en smule tykkere end andre.

Både tykkelsen samt det materiale som yogamåtten er lavet af, giver dig en mere behagelig oplevelse. Yogamåtten er fremstillet i TPE materiale. TPE står for termoplastisk elastomer. Det er et gummilignende materiale. Derfor er yogamåtten både behagelig mod din hud, og den er nem at rengøre. Efter en omgang træning kan det være dejligt med en rengøring af træningsmaterialet inden næste gang.

Skridsikker belægning

Denne Blackroll Mat yogamåtte har en skridsikker belægning. Dette sørger for, at du kan stå sikkert og uden at skulle tænke på andet end din balance og udførelsen af øvelsen. Der er ikke risiko for, at yogamåtten vil glide. Og dermed er der ikke risiko for skader ved eventuelle fald.

Når du er færdig med din træning, kan du nemt rulle yogamåtten sammen og stille den på sin faste plads. Desuden medfølger der en lille taske, som er tilpasset yogamåtten. Denne kan du svinge over skulderen, når du skal til og fra træning. Dog vejer yogamåtten op til 2500gram, og ligger derfor i den tunge ende af yogamåtter.


Nordic Strentgh TPE Yogamåtteyogamåtte bedst i test

→ Set hos Billig-fitness.dk for 249 kroner

Som den tredje yogamåtte i denne yogamåtte test, er en måtte fra Nordic Strentgh. Denne yogamåtte er kendetegnet ved det materiale, som den er lavet i. Den er nemlig lavet i TPE, som er et materiale i termoplastik. Som nævnt i ovenstående afsnit er materialet et gummi-lignede materiale. Dette materiale sørger for en komfortabel oplevelse, når du skal træne.

Desuden er materiale også godt for dig, når det kommer til sundhed og miljø. Yogamåtten indeholder ingen PVC eller ftalater. Derfor kan du sagtens ligge og svede uden bekymring for sundhedsskader.

I forbindelse med TPE materialet har yogamåtten også en skridsikker side. Den sørger for, at yogamåtten ligger fast på gulvet – også under de mere krævende træningsstillinger.

God kvalitet

Yogamåtten fra Nordic Strentgh er til dig, der er øvet eller til dig, der er nybegynder. Den kan anvendes til både yoga eller pilates. Men også andre træningsøvelser kan den sagtens anvendes til. Hvis du træner i et fitnesscenter, kan du nemt rulle måtten sammen og have den med under armen.

Måtten måler 183 * 61 cm og er 6 millimeter tyk. Denne yogamåtte er altså en smule tykkere sammenlignet med de fleste andre. Det giver dig en blødere oplevelse. Og når du skal dyrke yoga eller pilates, er denne tykkelse passende. Prisen på denne måtte ligger på et fornuftigt niveau. Det er en yogamåtte til dig, som gerne vil bruge dine penge på et kvalitetsprodukt med lang holdbarhed.


Nordic Strength Yogamåttebedste yogamåtte

→ Set hos Billig-fitness.dk for 99 kroner

Endnu en Yogamåtte fra Nordic Strength tager vi nu fat i. Denne yogamåtte ligger i en lavere prisklasse, men er stadig af god kvalitet. Yogamåtten har et skridsikkert underlag, som gør dine træningsøvelser mere fleksible. Desuden kan du under dine yoga- og pilatesøvelser, blot koncentrere dig om at have fokus på din vejrtrækning. Du kan eksempelvis stå i hunden uden at være bange for, at måtten under dig pludselig skrider.

LÆS OGSÅ:  Skibriller test - Find dine favoritter blandt bedst i test modeller

Hvis du primært træner yoga eller pilates, så kunne denne yogamåtte være noget for dig. Måtten har en tykkelse på 6 millimeter.

Du får altså et solidt underlag, som sørger for en blød og generel god oplevelse. Måtten kan også bruges til andre træningsformer, men grundet sim tykkelse og skridsikre side, er måtten oplagt til førnævnte formål.

Findes i flere farver

Du kan finde denne yogamåtte i flere farver. Det kan blandt andet være i sort eller i grøn. Du kan rulle yogamåtten sammen og have den med dig, når du tager til træning. Desuden vejer yogamåtten ikke meget, hvorfor den bliver endnu nemmere at have med. Eller stille den i et hjørne i dit hus. Så er den hurtig at tage frem, når du ønsker at træne.

Når du skal træne yoga eller pilates, er det ofte afgørende, at du har et godt underlag. Hvis du skal have fokus på at holde måtten på et sted, vil du miste dit fokus på at udføre øvelserne korrekt. Desuden vil du sammenlignet med en almindelig træningsmåtte få en anden oplevelse, når du køber en måtte, der er beregnet til yoga- og pilatesøvelser.


Abilica Nature YogaMatbedst i test yogamåtte

→ Set hos Abilicaonline.dk for 249 kroner

Denne yogamåtte fra Abilica findes i flere farver. Denne yogamåtte har en tykkelse på 3,3cm samt en længde på 175cm. Bredden svarer til 61cm.

Hvis du ønsker en tyk yogamåtte, bør du scrolle til næste. Dog bør det nævnes, at du ikke kan mærke gulvet, du ligger på trods yogamåttens tykkelse. Den eneste forskel du vil opleve, er blødheden fra en tykkere yogamåtte.

Som det største og unikke element ved denne yogamåtte er, at det er produceret i et miljørigtigt materiale. Dette materiale kaldes PER. PER er det miljørigtige materiale til PVC.

Alt PER materiale er 100% nedbrydeligt på en biologisk måde. Hvis du gerne vil værne om miljøet, kan denne yogamåtte være endnu et initiativ. Det er dog ikke en forudsætning for købet, da det også blot kan være din intention at vælge flere miljørigtige produkter.

Letgenkendelig

Den findes blandt andet i hvid og i rosa med et særligt mønster, som gør din yogamåtte letgenkendelig. Det er eksempelvis en fordel, hvis du ofte deltager på forskellige hold i dit lokale fitnesscenter. Blandt de andre deltagere kan enhver yogamåtte falde ind i mængden. Denne yogamåtte vil skille sig ud med sit unikke design. Dog kan yogamåtten også pifte din stue eller eget træningsrum op med sit særlige design.

Yogamåtten er også til dig, som gerne vil have en kvalitetsrigtig yogamåtte uden at skulle betale for meget. Prisen afhænger naturligvis af de materialevalg som yogamåtten består af, men ligger på et sted, hvor de fleste har mulighed for at være med.


Abilica Bamboo Yogamåttebedst i test yogamåtte

→ Set hos Abilicaonline.dk for 529 kroner

Denne yogamåtte er lidt anderledes sammenlignet med de ovenstående. Denne yogamåtte er nemlig udvundet og produceret i et miljørigtigt materiale. Det betyder, at det materiale som yogamåtten er lavet i, ikke skader eller påvirker miljøet.

Desuden har denne yogamåtte flere funktioner. Den er især god til dig, som dyrker hot yoga eller bikram yoga. Desuden er yogamåtte særlig ideel til dig, som sveder meget. Det kan være et generende problem, hvis ikke du anvender de rette materialer.

LÆS OGSÅ:  Massageapparat Test - Find de bedste og billigste massageapparat her

Denne yogamåtte fra Abilica absorberer dog hurtigt den fugtighed, der kommer i kontakt med overfladen. Det betyder også, at overfladen ikke vil blive glat. Og du mindsker risikoen for skader ved fald eller lignende.

I forbindelse med absorberingen af sved hindrer bambussen, som yogamåtten er lavet i, at bakterier kan vokse i måtten. Desuden reduceres ubehagelig lugt, der kan forekomme i forbindelse med træning og sved.

Og materialet er ikke kun godt for miljøet. Det er også godt for din krop. Yogamåtten har nemlig den funktion, at den på den ene side er blød og lækker, mens den på den modsatte side består af en skridsikker belægning. Dermed vil din krop under hvilken som helst træning og uanset mængder af sved, altid holdes varm og tør.

Yogamåtten måler 61 cm i bredden og 172 cm i højden. Den kan nemt rulles sammen og tages med til enhver træning. Hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet, mens du sørger for dig selv, så kan du se denne yogamåtte som et alternativ.


Yogamåtte tilbud

Hvis du gerne vil finde en yogamåtte, men ikke mener, du har lyst til at betale den normale pris, kan du ofte finde gode tilbud. Disse tilbud udbydes hos forskellige forhandlere, så det handler om at holde øjne og øre åbne. Selvom du finder din kommende yogamåtte på tilbud, har det ikke betydning for kvaliteten. Kvaliteten vil stadig være høj, og du vil stadig have mulighed for at udføre netop de øvelser, du har sat dig for med den komfortable oplevelse, som det bør være at anvende en yogamåtte.


Yogamåtte bedst i test

En yogamåtte er uundværlig, hvis du går træner. Både hjemme og i fitnesscenteret. Når du træner i fitnesscenteret, og du eventuelt går på et hold, hvor en yogamåtte er påkrævet, er det federe at have sin egen med. Det er de færreste, der mener, at en svedig og brugt yogamåtte af en fremmed person, ikke er en smule ulækkert.

Igen er udvælgelsen af den yogamåtte, som du bør købe, kun op til dig. Både træningsøvelser- og behov er forskellig fra person til person. Derfor håber vi, at du i denne artikel er blevet inspireret til, hvilken yogamåtte der kunne være noget for dig.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply