Elradiator Test – Find den bedste elradiator, der passer til dit behov

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Elradiatorer er vel nok den enkleste form for opvarmning, man kan forestille sig, fordi den ikke kræver den store, avancerede installation. Typisk tilsluttes en elradiator direkte til stikkontakten i væggen – især hvis det er en midlertidig eller en mobil løsning – alternativt kan den tilsluttes boligens faste installationer, så der ikke er synlige ledninger, som du eller din familie kan komme til skade i.

Tilslutning til faste installationer kræver dog nogle få timers assistance fra en elektriker. I denne elradiator test har vi fundet nogle af de bedste elradiatorer til forskellige behov ud fra grundig research af funktioner og eksperttests.

Som man kan se af ovenstående, leveres varmen i en elradiator fra boligens el-net, og det er derfor ikke den billigste opvarmningsform, når man sammenligner med fjernvarme, naturgas eller andre vedvarende energikilder på markedet.

Men el-opvarmning kan være et godt supplement til en af de andre energikilder, og den er fleksibel, dels fordi tilslutningen er så enkel, men også fordi der findes nogle mobile løsninger, som kan løse et mere eller mindre akut behov for opvarmning.

Produkter

Vi har fundet forskellige elradiatorer, som er et godt køb til prisen, hvis du har brug for et supplement til din nuværende opvarmning. Fx hvis du har et uopvarmet lofts- eller kælderrum, en garage, et atelier, hobbyrum eller værksted – eller hvis du blot mangler en varmekilde i dit sommerhus, fritidshus eller måske i huset i kolonihaven.

Bedst i test

Glamox TPA 230v

  • Findes i syv modeller med individuel effekt
Bedst til prisen

ADAX NEO H025KWT varmepanel

  • Kan indstille tidspunkt og varme via app
Billig og god

JO-EL IP 24 radiator

  • Termostatstyret og har indbygget timer

Xiaomi Mi Smart Space Heater S elvarmer 2200W

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
628 kr.
Set til
713 kr.
Set til
742 kr.
Set til
742 kr.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S elvarmer 2200W er en prisbillig og lille elradiator, der har følgende egenskaber:

  • 2200 watt hurtig opvarmning
  • Minimalistisk design
  • Styres nemt via din Mi Home-app
  • Indbygget sikkerhedssystem.

Måske skal radiatoren blot supplere en anden varmekilde, eller have ”fuld gæv” med de 2.200 watt, hvis der kræves hurtig varme i et i forvejen koldt rum.

Elradiatoren vejer kun 5 kg og måler 52,60 x 78 x 2,10 cm – og har et praktisk bærehåndtag – så den er let at flytte rundt med, hvis den ikke skal have en permanent plads.


JO-EL IP 24 radiator

bedst i test elradiator
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
538 kr.

Elradiatoren fra JO-EL i vores elradiator test er meget velegnet til lokaler, hvor radiatoren ikke skal være i fokus, men blot skal være en flue på væggen, om man så må sige …?

Det lange, smalle (95 x 37 x 7 cm) og meget diskrete design gør, at JO-EL IP 24 passer ind i enhver sammenhæng. Der er tale om en elradiator til vådrum, hvilket ikke er uvæsentligt, hvis den skal bruges i et badeværelse eller i andre fugtige lokaler.

Radiatoren har en effekt på 1.500 watt, den er termostatstyret og har indbygget timer, så du fx kan lave nattesænkning af temperaturen. Temperaturen vises i et tydeligt display på radiatoren.


Glamox TPA 230v fra 400 watt til 2.000 watt

bedst i test elradiator
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.181 kr.

Glamox TPA 230v denne elradiator test ubestridte frækkert, når vi taler om design. Den buede front øverst gør, at varmen hurtigere sendes ud i rummet, hvilket giver en bedre fordeling af varme i hele rummet. Et eksempel på, at gedigent design og stor funktionalitet kan gå hånd i hånd!

Glamox TPA 230v er en elradiator med elektronisk termostat. TPA 230v har en højde på 35 cm. Længden afhænger af, hvilken model og effekt du vælger, men den mindste er 50 cm og den største er 167 cm.

Elradiatoren er væghængt, og en smart lille finesse er, at radiatoren kan renholdelse forholdsvis nemt, ved at løsne vægbeslaget, og kan så vippes frem. Glamox TPA 230V kan enten tilsluttes til en stikontakt eller til boligens faste installationer.

Prisintervallet dækker over syv modeller med individuel effekt på hhv. 400, 600, 800, 1.000, 1.200, 1.500 og 2.000 watt.


ADAX NEO H025KWT varmepanel (med WiFi)

elradiator bedst i test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
918 kr.
Set til
980 kr.
Set til
980 kr.

Vi slutter vores elradiator test af med en designet elradiator. Denne ADAX radiator er nemlig kreeret af firmaet Hareide Designmill, hvis indehaver, Einar Hareide, har en fortid hos bilgiganten Saab.

ADAX NEO H025KWT er en moderne, slank og elegant elradiator, som bl.a. henvender sig til elektroniknørden, der elsker at styre sit tekniske grej fra en smartphone eller tablet. NEO H025KWT fungerer nemlig via dit WiFi, hvilket vil sige, at det er muligt at styre elradiator, tid og varme ved hjælp af ADAX WiFi-appen, som er udviklet både til iOS og Android.

Indstilling af temperaturen kan naturligvis også foretages via et panel på selv radiatoren.

Denne ADAX elradiator er væghængt og velegnet til vådrum. I 250 watt-udgaven måler den 33 x 52 cm, mens 2000 watt-modellen måler 33 x 140 cm.

Ønsker man en elradiator med mere effekt, er denne ADAX NEO elradiator en i en modelserie, hvor den kraftigste yder 2.000 watt. Sidstnævnte koster pt. 1.580 kr. hos Elvvs.dk.


König HQ-OR09 olieradiator

bedste elradiator
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
647 kr.

HQ-OR09 er vores bud på en lille, handy og meget mobil elradiator i vores elradiator test. Med en højde på 63 cm og en længde på 48 cm, kombineret med fire letløbende hjul kan du placere og flytte rundt med radiatoren, som du har lyst til. Dog inden for rimelighedens grænser, hvis du lader den 1,6 meter lange ledning sidde i stikkontakten imens.

Elradiatoren er med olie, som tager en lille smule længere om at blive varm end den trådbaserede elradiator. Men selve varmestyringen er meget nem at håndtere ved hjælp af den trinløse termostat, der er monteret øverst på radiatoren.

LÆS OGSÅ:  Bedste elselskaber i 2023 - hvilket elselskab skal jeg vælge?

HQ-OR09 har tre effektniveauer, 800, 1.200 og 2.000 watt afhængigt af, hvor meget og hvor hurtig varme, du ønsker dig. 


Hvilke typer af elradiatorer findes der?

Der findes to hovedtyper af elradiatorer:

Den mest almindelige er typen, som er opbygget af en masse tråde, hvor der ledes strøm igennem, og trådene bliver så varme. I princippet minder det lidt om den flade brødrister, vi kender fra husholdningen, men elradiatoren er naturligvis bedre afskærmet, så man ikke brænder sig eller kommer til skade på anden måde.

Den anden type indeholder olie, og her varmer strømmen fra stikkontakten olien op, så radiatoren bliver varm og kan afgive varme til lokalet, man befinder sig i.

Der er svært at sige, hvilken af de to typer, der er den bedste elradiator. Der er som sådan ingen forskel i energiforbruget på de to typer af elradiatorer, men modellerne med olie er lidt længere om at blive varme – men holder så samtidigt også længere på varmen, når radiatoren slukkes. I denne elradiator test guider vi dig til det bedste valg til dit behov.


Elradiator test – Regler for brug af elradiatorer

Tilbage i 1988 blev det med ”Elvarmeforbuddet” forbudt at etablere elvarme i boliger, der forsynes med enten fjernvarme eller naturgas. I hvert fald som primær varmekilde. Det skønnes, at tre ud af fire huse i Danmark har adgang til fjernvarme eller naturgas, men her er det fortsat tilladt at supplere fjernvarmen eller naturgassen med varme fra en elradiator.

Huse, hvor der ikke er fjernvarme eller naturgas, har som regel eget varmeanlæg, fx oliefyr, halmfyr eller pillefyr. Og her gælder samme regler, nemlig at man godt må supplere den primære varmeforsyning med elvarme.

Ud over elvarme som supplement i ovennævnte helårsboliger er der også mulighed for at installere det i sommerhuse, fritidshuse, kolonihavehuse m.m.

Love og regler justeres som bekendt med jævne mellemrum, men hvis der opstår tvivl på netop dette felt, kan der hentes yderligere information hos Energistyrelsen (www.ens.dk).


Anbefalinger og overvejelser til at finde den bedste

Som det ses i vores elradiator test, findes der elradiatorer i stort set alle størrelser og prisklasser. Nogle gange er det designet, der trækker prisen en smule op, så dit valg af radiator knytter sig måske til, hvor synlig radiatoren må være der, hvor du skal anvende den? Men det er stadig muligt at finde en pæn og diskret elradiator til nogle få hundrede kroner.

Du skal gøre dig klart – især hvis du anskaffer en mobil elradiator – om den af og til skal anvendes i badeværelset eller andre fugtige rum. Så skal du sikre dig, at radiatoren er vådrumsgodkendt.

Sportsfolk har hang til at tørre vores fugtige tøj på radiatoren, når det skal gå lidt stærkt. Lad være med det, når radiatoren er el-opvarmet!

Elradiatorer har normalt en lang holdbarhed, så på den front er der ingen grund til bekymring. Vi bliver som regel trætte af at se på dem – fordi moden skifter eller de gulnes af tidens tand – før de går i stykker.

På mange elradiatorer er der oplyst en IP-klasse, hvilket populært sagt er en klassifikation af produktets modstandsdygtighed. Klassifikationen består oftest af to tal, hvor det første ciffer indikerer evnen til at beskytte mod indtrængen af fremmedlegemer (styrke) og det andet ciffer indikerer evnen til at modstå indtrængen af vand (vandtæthed).

Hvis din elradiator fx har IP-klassen 21, kan du her se, hvad hhv. 2 og 1 står for:

http://elnoter.dk/diverse/ip-klasser/


Elradiator test 2019

Trænger dit hjem til en ny varmeforsyning, og er du derfor på udkig efter de perfekte elradiatorer? I denne store elradiator test har vi været inde og se lidt nærmere på flere forskellige typer af elradiatorer og giver dig vores bud på 5 af markedets bedste løsninger ud fra grundig research.

Vi har tilmed taget flere forskellige parametre med i overvejelserne og har derfor samlet forskellige elradiatorer, så du kan finde lige netop de, som passer til dine individuelle behov.

Her er det specielt pris, kvalitet og funktionalitet som er for øje – og du kan derfor finde den rette elradiator, uanset hvilken pris du vil slippe. Men først og fremmest er der en række parametre, som du bør have for øje, inden du vælger de rette elradiatorer, herunder hvorfor en elradiator er en god idé, samt hvordan en elradiator kan bruges for optimal udnyttelse.

Hvorfor vælge en elradiator?

En elradiator kan være en rigtig god løsning, hvis du skal varme dit værksted, hobbyrum, dit sommerhus eller hjemmets gæsteværelse. Dette skyldes, at elradiatorer har en hurtig varmende funktion, så varmen kan nå hurtigt ud i mindre rum. I denne test giver vi dig forslag til smarte, håndterbare radiatorer, som netop er den ideelle løsning til dig, som en gang imellem har brug for at varme et rum op, hurtigt og effektivt.

Disse modeller kan kun bruges til opvarmning af mindre rum og kan derfor ikke bruges som primære varmekilder, men derimod som supplerende.

Dog er det vigtigt at bemærke, at blandt denne tests smarte elradiatorer finder du ligeledes nyere og mere moderne modeller, som tilmed kan bruges i mindre villaer på omkring 100 m2. Traditionelt set er elradiatorer udviklet til opsætning i mindre rum, men de nyere modeller kan opvarme mindre huse og give en jævn og fri varme til hjemmets rum.

Det er tilmed ikke kun den hurtige varmestråling, som findes blandt fordelene ved elradiatorer. Elradiatorer er nemlig også lette at installere, og som du kan læse i testen, fås flere af elradiatorerne med håndterbare hjul, så de nemt og hurtigt kan flyttes fra rum til rum. Derudover udnytter elradiatorer den såkaldte frie varme og giver samtidig en blød varme til rummet.

Med en elradiator vil du heller ikke opleve, at radiatoren bliver varm og overophedet, hvorfor den heller ikke brænder støv af. På denne måde slipper du både for lugtende støv og unødvendig overophedning, når du tænder for elradiatoren og lader varmen strømme ud i rummet.

Hvor stor skal min elradiator være?

Inden du skal investere i en smart elradiator, er det vigtigt at kende den ønskede størrelse. Dette klarlægger du først og fremmest ved at overveje placering og funktion.

LÆS OGSÅ:  Test: Hvordan får du nemmest dine trægulve pæne igen

Hvis du er på udkig efter en elradiator til sommerhusets kolde badeværelse, skal du holde øje med en mindre, diskret vægmodel, hvorimod det store værksted kræver en større løsning, som ikke behøver at være minimalistisk i form og design. I de fleste tilfælde hænger prisen ligeledes sammen med størrelsen, så du bør samtidig overveje størrelsen på din elradiator, i forhold til hvor mange penge, du ønsker at slippe på dit nye køb.

I nedenstående elradiator test giver vi dig 5 af markedets bedste elradiatorer, så du kan blive klogere på markedets store udvalg, uanset om du er på udkig efter en billig, kvalitetsorienteret eller håndterbar løsning.

Derudover giver vi dig ‘bedst i test’, hvor vi vurderer, hvor du kan få mest for pengene, ud fra vores grundige research alt efter hvad din nye elradiator skal bruges til.


Tristar Olie-/Elradiator KA5125

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
699 kr.

Tristar Olie-/Elradiator KA5125 er en lille elradiator, som er blandt testens billigste og mest håndterbare løsninger. Hos Manillo.dk fås elradiatoren til kun 499 kr., hvilket er blandt markedets absolut laveste priser på en smart og funktionel elradiator.

Denne elradiator i vores elradiator test er med sine små hjul, sit klassiske design og sin lille størrelse perfekt til dig, som er på udkig efter funktionalitet til få penge. Dens størrelse og design gør radiatoren ideel til små rum, hvor du har brug for at kunne regulere varmen efter årstid og behov.

Derudover er denne funktionalitet og håndterbarhed perfekt som nødløsning, hvis den primære varme skulle holde op med at virke, hvor denne elradiator vil give dig nem, hurtig og problemfri opvarmning. Du kan blandt andet have denne radiator stående på kontoret, gæsteværelset eller i værkstedet, hvor den kan varme rummet på kolde vinterdage, med dens 3 smarte varmefunktioner.

Derudover skal elradiatoren blot sættes i stikkontaktet, og når ledningen ikke er i brug, kan du gemme den inde i radiatoren, så den ikke generer.

Alt i alt er Tristar Olie-/Elradiator KA5125 en elradiator for dig, som ønsker ekstra varme til billige penge, når du har brug for ekstra varme til udehuset, skuret eller et tredje sted. Dog er den kun egnet til mindre rum, og for optimalt udbytte skal denne elradiator suppleres med en primær varmekilde.


VVS radiator hvid 2809W60x120cm dobbelt konvektor2260120

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
799 kr.

Er du på udkig efter diskrete elradiatorer, som kan opvarme større rum på op til 45 m2? Og som derfor er perfekt til mindre huse, som mangler smart og hurtig opvarmning i rummene? Så er de smarte og klassiske elradiatorer fra VVS den ideelle løsning for dig.

Disse elradiatorer fås tilmed i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige netop den løsning, som passer til dit hjem. Disse radiatorer er tilmed i den mere moderne klasse, og designet er derfor både stilrent og klassisk og bygger samtidig på minimalistiske træk.

Også derfor er denne elradiator perfekt til dig, som ønsker at tilføje en smart og stilren varmeløsning til hjemmet, som kan varme rummene op hurtigt og problemfrit. Hvis du sætter pris på enkelthed til hjemmet, kan du købe de stilrene VVS-radiatorer hos 10-4.dk, hvor de fås i mange forskellige størrelser og til priser fra blot 499 kr.


Jo-el radiator hvid 400W40x37x8cm væghængt elradiator863507 small

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
349 kr.

Er du på udkig efter en lille, enkel og diskret elradiator, som kan hænge på væggen i redskabsrummet eller på badeværelset i sommerhuset? Så er den vådrumsgodkendte Jo-el radiator hvid 400W40x37x8cm væghængt elradiator863507 small den ideelle løsning for dig. Elradiatoren kan købes hos 10-4.dk – en dansk webshop, som anerkendes for hurtig levering og ikke mindst god kundeservice. Her fås radiatoren til blot 349 kr. hvilket gør den til testens absolut billigste. Denne elradiator er både lille og smart og er derfor perfekt til små rum, som trænger til varme pust.

Radiatoren er nem og enkel at tænde og slukke, og du kan dermed hurtigt og problemfrit varme rummet op, alt efter behov. Derudover er radiatoren udstyret med en smart dag- og natdrift, så den ikke bruger unødvendig strøm om natten, og du kan derfor spare mange penge på denne investering. Denne radiator er perfekt til dig, som er på udkig efter en nem og billig varmeløsning til små rum.


Adax oliefyldte el-radiatorer på 600w – måler 300x1140mm

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.245 kr.

Er du på udkig efter en moderne oliefyldt elradiator, som kan opvarme hjemmets rum på hurtig og funktionel vis? Så er Adax oliefyldte elradiatorer på 600w den ideelle elradiator for dit hjem, som vi har fundet til vores elradiator test. Du kan købe denne smarte elradiator på elvvs.dk, hvor du tilmed får en lang række services oven i købet, herunder prismatch, så du er sikret markedets absolut billigste priser, når du handler på siden. Denne elradiator kommer i et afdæmpet og moderne design og er derfor perfekt til et større hjem. Dog er det vigtigt at bemærke, at det ikke kan anbefales at bruge denne el-radiator som primær varmekilde, men at den med fordel kan bruges supplerende, når der er brug for ekstra varme.

Derudover er den oliefyldte funktion en aldeles effektiv varmespreder. En oliefyldt elradiator er en effektiv og bekvem måde at få ekstra varme i et rum på, og varmen opleves som jævn og behagelig. Derudover er Adax’ smarte oliefyldte elradiator udstyret med elektronisk termostat, monteret med ledning og stikprop, væg-/gulv stativ og en smart beskyttelse mod overophedning – alle smarte ekstrafunktioner, som du får med oven i købet.

Adax’ smarte oliefyldte elradiator er perfekt til dig, som ønsker at supplere den primære varmekilde eller tilføje varme til mindre rum. Derudover er Adax’ elradiatorer anerkendte for fantastiske kvalitetsmaterialer og lange holdbarhed, som anerkendes på flere danske testsider. Med elradiatorer fra Adax får du derfor høj kvalitet for pengene, og du kan derfor trygt se Adax’ varmeradiatorere som en god investering i hjemmet, som vil holde mange år fremover.

LÆS OGSÅ:  Dampmoppe test – Hvilken er den bedste til dit behov? Vi guider dig til det optimale valg

Adax Varmepanel NEO NP10DT 400v 1000w hvid, (HxB) 370x762mm

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
1.274 kr.

Er du på udkig efter en højteknologisk elradiator, som både er smart, funktionel, og som kan spare dig for 20% af elregningen? Så er Adax Varmepanel NEO NP10DT 400v 1000w den ideelle løsning for dig. Denne elradiator, som også kaldes for et varmepanel, fås hos elvvs.dk, hvor den fås i flere forskellige farver, så du kan finde den løsning, som passer bedst til dit hjem.

Derudover er den udstyret med markedets nyeste teknologi, med elektronisk termostat og indbygget dag- og natsænkning, så du kan spare op til 20% på varmeomkostningerne i forhold til varmeovne med bimetaltermostat.

Derudover er denne elradiator udstyret med et smart oplyst display, som viser den indstillede temperatur. Her har du tilmed mulighed for at justere varmen alt efter behov, så du kan regulere på varmen, når årstiden eller temperaturen ændrer sig.

Selvom Adax Neo varmepanel er blandt testens dyreste, får du både smart design og smart teknologi oven i købet – og denne løsning er derfor perfekt til dig, som er på udkig efter en langtidsholdbar løsning, som skal have en central plads i hjemmet mange år fremover.

Det smarte design er tilmed perfekt til den moderne indretning, hvor en stor radiator er både grim og upraktisk. Du kan med fordel installere denne radiator i dit nye, moderne sommerhus, hvor den vil pynte og falde ubemærket ind med de øvrige moderne møbler. Dette er tilmed en måde, hvorpå du kan opvarme rummet uden at skulle investere i en dyr varmepumpe, som koster en formue.


Elradiator bedst i test

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at du med en smart elradiator kan opvarme et rum nemt og hurtigt. Dog findes der et utal af forskellige elradiatorer på markedet, og denne elradiator test er kun et udpluk af de mange muligheder.

Her finder du derfor både løsninger, som er håndterbare og derfor er perfekte til værkstedet eller udestuen – små praktiske elradiatorer, perfekte til sommerhuset, og ikke mindst store, moderne elradiatorer, som kan bruges til opvarmning af mindre hjem.

Selvom testens 6 elradiatorere vinder points på forskellige områder og dermed dækker forskellige behov, er der alligevel en række elradiatorere, som fremstår vindende på pris og kvalitet. Hvis du er på udkig efter en lille elradiator, som både er smart og håndterbar, er testens vinder Tristar Olie-/Elradiator-KA5125 fra Manillo.dk.

Denne elradiator er billig, smart og håndterbar og indeholder en lang række teknologiske funktioner, som kan betjenes af alle og enhver. Også derfor er denne elradiator perfekt til dig, som ønsker jævn, hurtig varmefordeling, som kan flyttes fra rum til rum. Du kan for eksempel have denne radiator stående på værkstedet, hvor den vil give varme, når du knokler på kolde vinteraftener. Alt, du skal gøre, er at sætte den til en stikkontakt – hvorefter du vil opleve varmen gennemstrømme rummet.

Permanent løsning

Når det kommer til en mere permanent løsning, som kan opvarme mindre boliger, og som tilmed giver dig den nyeste teknologi til en fordelagtig pris, er Adax Varmepanel NEO NP10DT 400v 1000w testvinder.

Denne elradiator giver dig den nyeste mode, minimalistisk design samt fantastiske funktioner. Med denne smarte elradiator lever Adax i den grad op til deres image om kvalitet til overkommelige priser. Du kan eventuelt installere denne radiator i mindre hjem, hvor der er brug for en ekstra varmekilde.

Derudover er designet både diskret og moderne, og denne radiator vinder derfor points på det minimalistiske og stilrene look, som blot vil falde naturligt ind i indretningen i dit hjem.

Har du en radiator der er gået kold? Se her hvordan du reparer den:


Andre interessante indlæg, guides og artikler

Du kan også få varmen med en varmeblæser fra vores varmeblæser test. Husk at holde øje med din elregning når du varmer via el. Læs vores billig strøm test, så du er sikret den bedste elpris. Din elpris kan også blive billigere med en varmepumpe. Dette kan du læse meget mere om i vores store, komplette varmepumpe test.

Af varmepumper findes der forskellige typer. Læs om forskellige typer i vores luft til luft varmepumpe test eller luft til vand varmepumpe test.

Du kan også sikre dig at få det maksimale ud af dit energiforbrug med hulmursisolering. Læs mere om hulmursisolering her.

Hold også øje med indeklimaet derhjemme. Med en luftrenser fra vores luftrenser test kombineret med en affugter fra vores affugter test, er du sikret optimal indeklima. Og få anskaffet dig en røgalarm, så du ikke risikerer brand. Læs mere om forskellige røgalarmer i vores røgalarm test.

Derudover er nattesøvnen en meget vigtig del af dét, at kunne fungere godt i hverdagen. Derfor har vi samlet al den vigtigste viden omkring valget af senge, madrasser, dyner og puder, så det i hvert fald ikke er der, problemet er.

Læs mere om dit valg af seng i vores elevationssenge test, kontinentalseng test eller boxmadras test. Eller find en ny madras i vores topmadras test og springmadras test.

Du kan også finde en ny, god hovedpude i vores hovedpude test eller dyne fra vores dyne test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (3 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.