Sovesofa test 2018 – Find de 20 bedste modeller her

0

Der er rigtig mange fordele og ulemper ved at investere i en sovesofa. Den største årsag til, at folk vælger at investerer i en sovesofa fremfor en traditionel seng er, at de ønsker at udnytte pladsen mest optimal. Det er uanset om det er i stuen, børneværelset eller gæsteværelset du vælger at placerer din sovesofa.

Der er mange fordele ved en sovesofa, men den største fordel er uden tvivl, at den både kan bruges som en behagelig sofa om dagen og ligeledes være en behagelig seng, når du skal sove. Derfor skal man betragte en sovesofa, som en 2-i-1 løsning.

Det forholder sig desværre sådan, at der har været rygter for, at en sovesofa ikke er særlig behagelig og komfortable at sove på. Det er også korrekt, hvis man vælger en sovesofa, som ikke er lavet af et særlig god materiale og hvor der ikke har været fokus på, at det både skal være en behagelig sofa, men samtidig også som seng. En god sovesofa, er en sovesofa som har kombination af en sofa og en seng, som er komfortabel.

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at der findes et hav forskellige sovesofaer i forskellige størrelser med forskellige designs. Det er både godt og skidt, at der findes så mange sovesofaer. Før og fremmest er der større chance for, at du finder netop den sovesofa, som passer helt perfekt til dig. Det har dog den ulempe, at det godt kan tage sin tid at finde den perfekte sovesofa, som skyldes et marked er så stort og der er rigtig mange, der skal sorteres fra, før du står tilbage med den ideel sovesofa til dig.

Recast sovesofa

recast-sovesofaBEDSTE PRIS: 4.990 kr. hos Bedre Nætter

Denne sovesofa model fra recast passer perfekt til dig, som sørger en sovesofa, som er stilfuld og veldesignede sofa til dit hjem. Recast er et dansk design som har skabt deres succes gennem et godt håndværk og et klart fokus på æstetikken. Udover designet, er sofaen også af høj kvalitet – Den er nemlig produceret af det danske firma innovation, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet.

Recast sovesofa er perfekt til dig, som ofte har gæster på besøg. Når man folder Recast ud, har den nemlig en størrelsen som en dobbeltseng, 140 x 200 centimeter. Det betyder at man sagtens kan sove 2. Sovesofaen egner sig især som gæsteværelser, men kan også bruge i stuen eller børneværelset – Med en sovesofa fra Recast er der rigtig mange muligheder.

Recast har en god komfort. Der er installeret pocket-fjedre i recast, hvilket er de samme fjedre som du ofte finder i en almindelig seng. Det unikke ved pocket-fjedre er, at de tilpasser sig din vægt og liggeposition og dermed sørger for, at du får en sund og behagelige liggeposition hen over natten. Det betyder, at Recast er ikke bare en sofa, med et unik design, men også en seng, som man ligger behagelig og komfortabel i, når man skal sove.

Du kan nemt, hurtigt og praktisk folde sofaen ud som en seng og omvendt. Med en sovesofa fra Recast er du garanteret en optimal udnyttelse af plads – Uden at du behøver at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din søvn.

Zeal sovesofa

zeal-sovesofaBEDSTE PRIS: 3.990 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 4.015 kr.

Zeal er et dansk design, og dette er din garanti for en solid og langtidsholdbar sovesofa. Sovesofaens madras, er blevet håndlavet hos innovation i Danmark. Innovation er et dansk firma, som er internationalt anerkendt for sine produkter. Derfor kan du være helt sikker på, at Zeal er i høj kvalitet. Den håndlavet madras er også med til at forlænge levetiden og øge komforten i sovesofaen.

Her har vi at gøre med en praktisk sovesofa fra Zeal, som både kan anvendes i gæsteværelset, stuen eller på børneværelset. Er det meget trang med plads i dit hjem, så kan du med fordel købe en sovesofa, da en er utrolig praktisk og går ikke ned på kvaliteten selvom det er en 2-i-1 løsning. Zeal kan fås i 6 forskellige farver.

Zeal er den mindste sovesofa som vi har taget med i test. Den måler 100 x 200 centimeter, når den er foldet ud. Trods det er den mindste sovesofa, er man ikke gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod, er Zeal med pocket-fjedre, som gør at Zeal både er en veldesignet sofa, men også en seng, hvor du får en god søvnoplevelses.

Denne sovesofa er perfekt til dig, hvor der er minimal med plads. Denne sovesofa er utrolig praktisk og kan ikke blot anvendes på gæsteværelset, men også i stuen eller i lejligheden.

Cubed 140 Deluxe

cubed-140-deluxeBEDSTE PRIS: 6.790 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 7.145 kr.

Leder du efter en sovesofa, som både er praktisk, men også elegant på samme tid, så er dette den rette sovesofa for dig. Sovesofaen er produceret af det danske firma innovation, hvor kvaliteten altid er første prioritet. Hos mange forhandler får du blot en sofa, men som er utrolig dårlig at sove i, Cubed 140 Deluxe er et multifunktionelt møbel, som både er unik, som sofa, samt at sove i.

Cubed er nem at folde ud og ligeledes at folde sammen igen. Cubed har en bredde på 140 centimeter, når den er foldes ud og derfor egner denne sovesofa sig perfekt som dobbeltseng. Er du bosat i en lejlighed, hvor der er småt med plads eller bare skal bruge en sovesofa til gæsteværelset eller børneværelset, så anbefaler vi, at du vælger Cubed, da den opfylder mange af de krav, som man ofte forbinder til en sovesofa.

Normalt er en sovesofa med installeret med skumkerne, men i cubed har man valgt at udskifte skumkerne med pocket-fjedre, som tilpasser sig kroppens vægt og liggeposition. Det at fjedrene tilpasser sig liggeposition mindsker også muligheden for, at du vågner om natten, fordi du skal dreje dig eller lignede. Madrassen som er i sovesofaen er håndsyet i omhyggelighed, hvilket også er din garanti for, at sovesofaen er solidt og langtidsholdbart.

Cubed 140 Deluxe kan fås i hele 4 forskellige farver. Hvis du også er interesseret i at vælge specialfarver, således at den kommende sovesofa passer til netop din indretning i din bolig, er dette også muligt – Dog skal du være opmærksom på, at leveringstiden er en anelse længere, når du vælger specialfarver.

Splitback Frej sovesofa

splitback-frej-sovesofaBEDSTE PRIS: 8.289 kr. hos Bedre Nætter

Denne sovesofa splitback Frej er innovation Living. Denne sovesofa er designet efter det moderne klassiske skandinavisk design. Det unikke design gør, at denne sovesofa er bedst til stuen i din bolig. Armlænene som sidder på siden er udarbejdet i træ, men det er med til at give en lækker finish som er kombineret med den individuelle indstilling af ryglæn, som giver en helt unik designoplevelse, når du sætter den i den.

Der er en unik splitback system, som giver en fleksibel sovesofa, da du kan indstille din side på ryglænet efter dine behov. Det kan være alt efter om man skal læse eller se tv eller noget helt tredje. Splitback er super smart, da du kan indstille sofaen til din ryg og i stedet for omvendt, som med førhen har været vant til.

Splitback Frej sovesofa er udstyret med pocket-fjedre, som giver madrassen en mere optimal komfort. Ved at madrassen er udstyret med pocket-fjedre, yder madrassen en bedre støtte, da den tilpasser sig kroppen vægt og liggeposition. Det mindsker og muligheden for, at du vågner om natten, fordi du ikke ligger komfortabel og skal vegne dig rundt eller lignede.

Det er muligt at få denne sovesofa med forskellige tekstiler, som sikrer at denne model passer perfekt ind i din bolig – Denne sovesofa er perfekt til dig, som leder en 2-i-1 løsning og med et meget gennemtænkt moderne klassisk design, som passer ind i en hver lejlighed.

Clubber sovesofa

clubber-sovesofa-fra-innovation BEDSTE PRIS: 5.889 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 5.915 kr.

Er du på jagt efter en sovesofa, som både er elegant og ser eksklusiv ud, så kunne dette godt være en sofa for dig. Denne sovesofa er designet af den danske producent, Innovation. Ligeledes er designet meget sofistikeret, som også understreges af, at der er mulighed for at tilkøbe et armlæn i valnød.

Sovesofaen har en bredde på 115 centimeter, som ikke lyder af særlig meget, men hvis du skal sove alene i sovesofaen, så er der mere end god plads til at bredde sig med de 115 centimeter. Clubber egner sig udmærket til 2 personer og ligeledes hvis du skal have overnattede gæster på besøg.

Clubber er en sovesofa, hvor man både sover godt, men også sidder godt i. Sovesofaer er et voksende marked og flere og flere forhandler er kommet til det seneste stykke tid, men det er sjælen, at man finder en sovesofa, som burde er komfortabel er sove i, men også at sidde i. I Clubber sovesofa, har man valgt at fjerne skumkerne og i stedet installeret en håndsyet madras med pocket-fjedre, som giver et bedre komfort.

Det speciale ved pocket-fjedre er, at den tilpasser sig personen vægt og liggeposition. Du får altid en personlig støtte fra fjedrene, i stedet for skumkerne, som ingen støtte yder. Pocket-fjedre sikrer dig altid en god nattesøvn, uden at du skal vågne op næste morgen, med smerter i nakken eller hovedet

Clubber sovesofaer egner sig bedst til gæsteværelset, stuen eller til lejligheden. Det er muligt at få Clubber i tre forskellige farver. Med en Clubber sovesofa, har et en unik seng om natten og en sofa om dagen, hvor kvalitet er i top.

LÆS MERE:  Isterningmaskine test - Markedets mest populære isterningmaskiner

Puzzle Wood sovesofa

puzzle-wood-sovesofa BEDSTE PRIS: 5.939 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 6.000 kr.

Puzzle Wood er en stilren sovesofa, som er inspireret af de klassiske møbeldesigner fra 1950`erne, hvor det var meget populært med egetræsben. Sovesofaen er utrolig fleksible, da den hurtigt og nemt kan foldes ud og lave sofaen om til en lille dobbeltseng. Den måler 110 x 200, når den er foldet ud som en seng.

sofaen er ideel til børn eller unge, da den fungere som 2-i-1 møbel. Samtidig med at man kan spare en placering væk. Én sovesofa som Puzzle er et oplagt valg, hvis du bor i en lejlighed eller et hus, hvor der trang med plads – Der er nemlig mulighed for opbevaring under sofaen, som er ideel til at skabe ekstra plads i mindre rum eller på børneværelset. Ligeledes er sovesofaen ideel til kontoret eller stuen, som skyldes sovesofaen meget enkle design.

Der er mulighed for, at få Puzzle Wood i forskellige farver og tekstiler. Dette giver dig mulighed for at tilpasse stilen efter din smag og ligeledes vælge et materiale, som matcher dine krav og behov. Det kan være bomuld, polyester eller læder-look. Der vil ofte være en leveringstid på 10-14 dage, når du ønsker din sovesofa produceret i specielstof.

Der er installeret pocket-fjedre-system, som sikrer, at du får en behagelig madras at sove på, samtidig med at den er utrolig holdbar og solid som en sofa. Puzzle Wood har en behagelig sidehøjde på 81 centimeter, når den er foldet ud som sofa.

Dublexo sovesofa

dublexo-sovesofa BEDSTE PRIS: 6.489 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 8.230 kr.

Denne sovesofa uhyre elegant og eksklusiv. Den er designet af det danske brand, innovation. Det at den er designet af innovation fortæller også at kvalitet er i top og vælger man at købe denne sovesofa, får man ikke bare en god sofa, men også en god seng, som man kan forvente at sove mere end god i. Dublexo sovesofa er designet med et multifunktionelt og modulært design, som er perfekt til dig, når pladsen er trang.

Det unikke ved denne sovesofa fra Dublexo er, at den er udstyret med et splitback system. Det betyder at du kan ligge den egne af de to ryglæne ned, mens den anden stadig står oprejst, som er helt unik. Det er også muligt bare at justere på armlænet, hvis du ønsker dette.

Man har også valgt, at indsætte pocket-fjedre i sovesofaen, hvilket giver en meget bedre liggekomfort, da fjedrene netop tilpasser sig din kropsfigur. Når du folder sovesofaen ud som seng, har den en bredde som er 115 centimeter og egner sig som en lille dobbeltseng. Har du overnattede gæster, kan den nemt benytte af 2 personer. Dublexo sovesofa er oplagt som enten gæsteværelse, til den studerende eller på børneværelse.

Med en sovesofa fra Dublexo, kan du forvente at sove mere end godt. Madrassen er håndsyede og der er indsat pocket-fjedre i madrassen, som sikrer dig en optimal nattesøvn, uden søvnproblemer.

Ghia sovesofa

ghia-sovesofaBEDSTE PRIS: 5.919 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 5.930 kr.

Leder du efter en velkendt sovesofa, hvor du er garanteret at kvaliteten og designet er i top, så er denne sovesofa model måske den rette for dig. Med denne sovesofa fra innovation, er du sikret god kvalitet og et elegant design. Denne sovesofa model er en af de mest populære på markedet, som skyldes at den er utrolig fleksivble

Ghia er en klassisk daybed. Det betyder at man med fordel kan benytte sig af den til, at tage en middagslur eller til gæster, hvis du får besøg – Ghia fungerer helt perfekt som seng, du skal dog ikke forvente at få den samme komfort, som hvis du købte en kontinentalseng. Når du køber en Ghia får du selvfølgelig også de puder med, som du ser på billedet – Puderne vil selvfølgelig være i samme betræk som den farve du vælger en Ghia i.

Der er mulighed for at vælge sovesofaen fra Ghia i hele 5 forskellig betræk. Ghia sovesofa har et meget skarp design, som gør at den er særdeles repræsentativ, samtidig med at den er fuldt med forskellige funktionelle genskaber, som har gjort at Ghia er en af de mest populære sovesofa på marked. Den har desuden også et meget karakteristisk stel i chrom, som ligeledes fungerer som armlæn, hvis man ønsker det.

Dette er den ideelle sovesofa til dig, som ønsker en sovesofa med et flot moderne design og hvor pladsen er relativ lille.

Oldschool sovesofa

oldschool-sovesofa

Bedste pris: 6.649 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 6.650 kr.

Dette er en sovesofa, hvor man på intet tidspunkt er gået på kompromis med designet. Designet er retro design, som minder om 1950`erne, hvilket også giver et mere klassisk look. Det klassisk look giver en oldschool kant, som er den eneste sovesofa vi kender, som kan tilbyde dette. Sovesofaen er opbygget efter den klassiske Chesterfield-stil og med sit læder-look skiller den sig ud.

Leder du efter en sovesofa, som ikke bare ligner alle andres og blot af endnu en i mængden, så er dette den rette sovesofa for dig. Den er perfekt til et rigtig herreværelse. Ligesom man ikke har gået på krompis med designet, er man heller ikke gået på kompromis med kvaliteten. Man har valgt at bruge pocket-fjedre i sofaen. Dette er en moderne komfortfjeder, som automatisk tilpasser sig din kropsvægt og din liggeposition, som giver dig en god søvnoplevelses.

Dette er endnu en sovesofa fra det velkendte innovation, som er kendt for at skabe møbler, der både er flotte og stilfulde, samt er lavet af høj kvalitet. Innovation siger lidt sig selv. Man har fået inspiration tilbage i 60`erne og man har forsøgt at skabe et møbel, som modernisser denne stil fra 60`erne. Det kan kaldes en nytolkning af det klassiske møbel. Der skal i hvert fald ikke herske nogle tvivl om, at man har skabt en sovesofa som er utrolig stilfuldet og passer perfekt til dig, som ønsker at rette et rigtig herreværelse.

Supremax Deluxe Excess Lounger

supremax-deluxe-excess-lounger BEDSTE PRIS: 9.689 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 9.725 kr.

Denne sovesofa kommer i et flot og elegant design, som er designet i Danmark af innovation. Med en bredde på 155 centimeter, er dette en af markedets bredeste sovesofaer. Som både egner sig som sofa, men bestemt også som seng, hvor man sagtens kan ligge to. Supremax er ideel som gæsteværelse, men kan også sagtens anvendes i stuen eller på børneværelset.

Supremax er en unik sovesofa, som er utrolig nem at folde ud og ligeledes at folde sammen igen. Sovesofaen fås kun i en farve, lysegrå, som ses på billede. Ved Supremax er det muligt at vælge mellem en række specielfarver og tekstiler. Du skal dog være opmærksom på, at leveringstiden forlænges en analyse, hvis du vælger en specielfarve eller tekstiler.

Supremax er blevet opgraderet. Ved almindelige sovesofaer er der blot installeret en kerne af skum, som ikke yder en reel støtte, men kan alligevel godt føles behageligt at sidde i. I Supremax, har man valgt at udskifte skumkernen og i stedet erstatte den med excess pocket-fjedre, som er en let opgradering af de almindelig pocket-fjedre, som normalt sidder i almindelige senge. Med excess pocket-fjedre, er du sikkert en god søvn.

Fjedrene tilpasser sig din vægt og din liggeposition og dermed giver dig en unik søvnoplevelses. Det er også vigtigt at understrege, at med fjedrene, bliver irritation minimeres og du undgår at vågne op om natten, for at skulle dreje dig. Det er også vigtigt at understrege, at supremax ikke er bare en 2-i-1 løsning, men er et kvalitetsmøbel, som både har en god komfort, som du både kan side og sove i.

Upend sovesofa

upend-sovesofa BEDSTE PRIS: 7.689 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 7.745 kr.

Upend er designet efter det mere moderne klassiske design. Upend er opbygget efter det minimalistiske design, hvor man har anvendt nogle af de bedste råmaterialer, som har skabt denne flotte sovesofa.

Sovesofaen er nem og hurtig at slå op og er en seng med god komfort, når den er slået ud. Madrassen i Upend er håndsyes og er produceret i Danmark. Der er virkelig blevet kræset om madrassen, hvilket også er din garant for, at Upend er en solid og langtidsholdbar sovesofa, som man kan bruge i mange år, uden at du behøver at skulle investerer i en ny.

Upend er velegnet som dobbeltseng med sine 137 centimeter i bredden. Sovesofaen kan både anbringes i gæsteværelset eller i stuen og er perfekt, hvis man har overnattede gæster. Der kan både sove 2 personer i den, men man kan også sagtens benytte den alene, hvis man har brug for lidt ekstra plads at bredde dig på.

De fleste sovesofaer er installeret med kerneskum, som ikke særlig ideel, da det ikke yder en særlig god form for støtte. Derfor er kerneskummet udskiftet med pocket-fjedre, som yder en god form for støtte og selv tilpasse sig kroppens vægt og liggeposition, som er helt unikt.

Leder du efter en sovesofa, som er lidt udover det sædvanlige og er til at betale sig fra, så er denne sovesofa absolut en optimal løsning for dig.

Fiftynine sovefa

fittynine BEDSTE PRIS: 5.989 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 6.195 kr.

Er du på udkig efter en elegant og praktisk sovesofa, som er kombineret med nogle af de bedste kvalitetsmaterialer, kunne det sagtens være din kommende sovesofa. Denne sovesofa er produceret af det danske firma, Innovation. Det er tydeligt, at man ikke har været bange for, at satse 100% på det skandinaviske design, hvilket også tydeligt fremgår af det elegante og simple fremtoning, som Fiftynine udstråler

LÆS MERE:  iRobot Roomba 880 - Test og anmeldelse

Fiftynine er utrolig nem og hurtig at folde uden og sammen igen, hvilket kan være en fordel, hvis du har planer om at skulle bruge denne sovesofa, som din primære seng. Du vil nemlig skulle folde sovesofaen sammen og ud flere gange dagligt og derfor er det vigtigt, at det er effektiv og nemt.

En sovesofa som fiftynine, er en sovesofa, som giver den samme søvnoplevelses, som hvis du købte en normal seng. Forskellen ved at købe en sovesofa som fiftynine fremfor en normal seng er, at du får en 2-i-1 løsning for pengene, som kan være utrolig smart, hvis du bor i en lejlighed eller hvis din sovesofa skal stå på et værelse, hvor der er trang med pladsen.

Fiftynine er udstyret med fjedrer og er lavet et lækkert stof, som er den perfekte kombination til en god sovesofa, som både skal bruges som sofa og seng. Fejderne giver også et ekstra plus ved sengefunktionen – Det betyder nemlig, at du opnår en bedre komfort og mindsker risikoen for, at du vågner om natten for, at skulle dreje dig eller lignede.

Debonair sovesofa

debonair-sovesofa BEDSTE PRIS: 6.239 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving for 6.260 kr.

Leder du efter en sovesofa, som både kan se elegant du, men samtidig også være praktisk, kunne dette sagtens være en sovesofa til dig. Det er innovation som har bygget denne sovesofa. Den er opbygget efter den minimalistiske stil, som også tydeligt ses på sofaen.

Debonair er en praktisk sovesofa, da du ikke kun køber en sofa, men en multifunktionelt møbel, som kan bruges som en sofa om dagen, men om natten kan den foldes ud og være din seng. Det er utrolig nem at folde den ud og sammen igen. Sovesofaen egner sit bedst til en lejlighed, børne- eller gæsteværelse.

Da man byggede denne sovesofa, har man virkelig tænkt på, at dette skulle ikke kun være en sovesofa, som havde en god komfort, men også en god komfort som seng og dette har man virkelig formået med debonair. Der er installeret pocket-fjedre i madrassen. Madrassen er håndsyes i Danmark. Det at madrassen er udstyret med pocket-fjedre, som gør at du opnår en behagelig støtte, som er med til at du får en god søvnoplevelses. Madrassen sørger også for at tilpasse sig kroppens vægt og liggeposition automatisk, som også bidrager til, at du opnår en god nattesøvn. Denne sovesofa har en rigtig god komfort og kan derfor sagtens benytte som din primære seng, hvis du ønsker dette.

Det er muligt at købe Debonair i 2 forskellige farver. Derudover er det også muligt at købe en række, specieltekstiler, som du kan vælge at få din kommende sovesofa betrukket i, sådan at den passer til din indretning i din bolig. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilkøber en eller flere specialtekstiler, kan leveringstiden være en analyse længere.

Unfurl sovesofa

unfurl BEDSTE PRIS: 5.889 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 5.325 kr.

Denne sovesofa er blevet produceret af det danske firma innovation, som altid sætter kvaliteten, som første prioritet, når der skal produceret et nyt møbel. Den måler 120 x 200 centimeter og er derfor bedst velegnet som gæsteseng. Man kan selvfølgelig også bruge den på børneværelser eller i stuen, hvis man mener, at den vil passe bedre ind der end eksempelvis som gæste seng på gæsteværelset

Unfurl sovesofa kan utroligt nemt og hurtigt foldes ud og sammen igen – Dette kan være en fordel, hvis du vælger at benytte denne sovesofaseng som din primære seng. Der skal du nemlig ofte folde den ud eller sammen igen og derfor er det vigtigt, at dette kan gøre effektivt. Som noget nyt, er det muligt at indstille ryglænet på denne sovesofa, som man ellers ikke kan på særlige mange andre sovesofaer. Dette kan være en fordel, hvis du tit oplever smerter i ryggen eller har problemer med ryggen, da du har mulighed for at tilpasse sofaen til din ryg i stedet for omvendt.

Du kan sagtens benytte Unforl som en seng, uden at du vil opleve at få smerter i ryggen. Den er udstyret med fjedre, som yder en bedre støtte i forskel til kerneskum, som der ofte sidder i sovesofaerne og ikke yderne nogle særlig stor støtte. Fjedre i madrassen gør også, at madrassen tilpasser sig din liggeposition, som er med til at mindske risikoen for at du vågner om natten for, at dreje dig eller lignede

Dette stilfulde sovesofa fra Unfurl er perfekt til dig, som mangler en sovesofa til gæsteværelset eller bare mangler en 2-i-1 løsning i din bolig.

Long Horn

long-horn-sovesofa BEDSTE PRIS: 9.775 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 10.695 kr.

Denne sovesofa er en smule utraditionel i forskel til de andre test, da denne sovesofa er en long horn. Det vil sige, at udover en traditionel sofa, er der tilbygget ekstra til sofaen, sådan at du kan hvilke benene, samtidig med at der kan sidde flere personer i sengen på samme tid. Denne Long horn er produceret af innovation, som er et dansk firma.

Long horn er meget simpel at folde ud og ligeledes at folde sammen igen. Når den er foldet ud har den målene 140 x 210, som betyder at denne sovesofa er velegnet til stuen eller til soveværelse. Den store bredde og lange længde gør, at den sagtens kan benytte af 2 personer, uden at man ligger glemt. Den er udstyret med excess pocket-fjedre, som er en udvidelse af pocket-fjedre, som gør at den er særdeles komfortabel, som man også kan se på prisen, men du kan tryk anvendes den, som den primære seng uden at du vågner op dagen efter med smerter i ryggen eller nakken.

Sovesofa som primære seng

En ulempe ved at have en sovesofa som sin primære seng fremfor en almindelig seng er, at den hurtigere bliver slidt, da man både anvender den som seng, men også som sofa. Derfor er det vigtigt at du plejer din sovesofa 2-3 gange om året for, at den holder længere og du ikke behøver at skulle ud at investerer i en ny i den nærmeste fremtid

Leder du efter en sovesofa, men ikke en almindelig sovesofa som alle andre, så er denne sovesofa noget for dig. Long Horn fungere nemlig som et lounge møbel, hvor bl.a. også har mulighed for at tilkøbe en stol i samme serie, sådan at du har mulighed for at lave en yderst funktionel sofa.

Bifrost Lounger

bifrost-lounger BEDSTE PRIS: 10.989 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 11.095 kr

Bifrost lounger er en sovesofa i den eksklusive ende. Den har en af markedets støre bredder, når den er foldet ud. Den måler 155 centimeter, hvilket er rigtig meget. Det er mere end hvad beregner som en almindelig dobbeltseng, som normalt er 140 x 200. Der er derfor mere end rigeligt plads og er velegnet til soveværelse i din bolig. Den kan sagtens benyttes af 2 personer og har du et lille barn, er det også muligt at det kan sove i mellem jer, hvis dette skulle blive nødvendigt nogle nætter.

Sovesofaen er som nævnt i den eksklusiv ende, som bl.a. skyldes det solide armlæn af træn, som på flotteste måde indrammer sovesofaen siden. Bifrost lounger er ikke blot en sovesofa, som både er behagelig at sidde og ligge i, men det er også en funktionelt møbel, som passer ind på ind hvert værelser eller kontor. Bifrost lounger passer ind alle steder.

Der er virkelig sørge for en høj kvalitet, helt ned til den mindste detaljer. Den er udstyret med excess pocket-fjedre, som kun er at findes i det mest eksklusive sovesofaer. Med excess pocket-fjedre som er udstyret i madrassen, er du sikkert en komfort som i en almindelig seng. Madrassen sørger selv for at tilpasse sig din kropsvægt og din liggeposition. Dette mindsker risikoen for, at du vågner om natten for at vende sig eller lignede.

Med denne sovesofa kan du trygt ligge dig til at sove om natten, uden at du skal være nervøs for at vågne op dagen efter med smerter i ryggen eller nakken.

Idun Lounger

sovesofa test BEDSTE PRIS: 18.994 kr. hos Bedre Nætter

Idun lounger absolut den mest eksklusive og uden tvivl også den dyreste sovesofa i denne sovesofa test, men for tvivl ikke, fordi du får virkelig også en unik sovesofa for denne pris, som kan holde i rigtig mange år. Det er endnu engang innovation, som har produceret denne unikke sovesofa. Den vil passe ind i et hvert hjem. Idun lounger kan til forveksling godt ligne en meget billig sovesofa, men det er det bestemt ikke. Når den først er slået ud som en ekstra soveplads i din bolig, vil den slå øjnene væk under dig.

Her er tale om en virkelig unik sovesofa test, som dine gæster vil elske at at overnatte og sove i. Madrassen er udstyret med posefjedre, som er nogle af de bedste fjedre, som der findes på markedet. Uanset om du vælger at bruge den som din primære seng eller bare gæste seng, vil du eller dine gæster opleve en helt unik komfort, som vil betyde, at du vil have svært ved at rejse dig om fra sengen næste morgen.

Idun Lounger er utrolig let at folde ud og ligeledes sammen. Når den er foldet ud, har den samme størrelse som en almindelig dobbeltseng. Sovesofaen er også utrolig god til det daglige brug. Det er uanset om du skal have filmhygge en aften eller om du skal se Disney show en fredag aften med dine børn. Denne sovesofa er intet mindre en utrolig lækker sofa, som indbyder til ren afslapning og hygge.

Idun Lounger er en meget stor sovesofa med målene 328 x 146 og derfor passer den også bedst til dig, som har en smule ekstra plads. Idun lounger er en oplagt sofa til stuen.

Cassius D.E. Lounger

cassius-d-e-lounger-sovesofa BEDSTE PRIS: 12.994 kr. hos Bedre Nætter

LÆS MERE:  Trådløs dørklokke test - De bedste trådløse dørklokker

Fås hos Unoliving.com for 13.020 kr.

Her er en hverdagsluksus sovesofa, som er designet efter det danske design. Sovesofaen står på ben, som er lavet er stål og giver et meget råt look i hverdagen. Det skal ikke herske nogle tvivl om at denne sovesofa befinder dig i den dyre ende, når vi snakker pris, men det er samtidig også en sovesofa som er en tand bedre end de fleste andre sovesofaer. Vil du kun have det bedste af det bedste, så er det denne her sovesofa som du skal vælge at investerer i.

De fleste forhandler i Danmark forhandler kun sovesofaer, som er udstyret med skumkerne, men dette giver kun en god komfort, når du skal sidde i sofaen, men komforten er utrolig dårlig og der er mulighed for, at du kan vågne dagen efter med smerter i enten ryggen eller nakken. Ønsker du at benytte din sovesofa som din primær seng, så vælg altid en sovesofa, som er udstyret med fjedre, det giver nemlig en langt bedre komfort.

Cassius D.E. Lounger udstyret med de eksklusive excess pocket-fjedre, som er det mest luksuriøse der findes indenfor fjedre. Disse luksuriøse fjedrer giver dig den samme komfort, som hvis du købte en almindelig seng. Du kan derfor forvente at sove mere end godt i Cassius lounger. Søvnkomforten er bestemt ikke det eneste positive. Komforten er lige så godt, som hvis du skulle sidde i sofaen og slappe af. De velsignede armlæn og puder bidrager også til et formidabelt helhedsindtryk.

Modi sovesofa

modi-sovesofa(Denne sovesofa er desværre udgået hos Bedre Nætter, men følg dette link og se resten af deres sortiment)

Denne sovesofa modi er en multifunktionel sovesofa, som er gennemtænkt med et klassisk nordisk design i pastelblå nuancer og ben, som erlakeret i egetræ. Sovesofaen er utrolig let, at folde ud og sammen igen. Der er også en særligt fleksibelt ryglæn. Ryglænet er opdelt i 2 stykker. Det betyder at det er muligt at individuelt at tilpasse højden i ryglænet i hver sin side. Det giver mulighed for, at du kan få den mest optimale støtte til ryggen, når du læser, ser tv eller noget helt tredje.

Sovesofaen kan let foldes ud og sammen igen. Når den er foldet ud måler den 115 x 210 centimeter. Da sovesofaen nemt og hurtigt kan foldes ud, er den velegnet til at tage en lur eller benytte som soveplads, hvis du har overnattede gæster.

Der er mulighed for at tilkøbe en matchende stol og chaiselong, som er integreret i et møbel. Stolen er ligesom sovesofaen med et fleksibelt ryglæn, som skal indstilles i forskellige højder eller bare vælge at ligge den ned som en chaiselong. Med en chaiselong er der god plads til at strække og hvilke benene, samtidig med at der er siddepladser til flere personer på samme tid. – Du kan se billeder af det, ved at klikke på linket og så kommer du ind på siden bedrenætter, hvor du bl.a. også kan flere andre flotte og praktiske sovesofaer.

Modi er udstyret med de populære pocket-fjedre som giver en bedre komfort – som i sidste ende giver en bedre søvnoplevelses.

Asmund

asmund-sovesofa(Denne sovesofa er desværre udgået hos Bedre Nætter, men følg dette link og se resten af deres sortiment)

Asmund af en af de nyeste modeller fra 2015 serien. Det betyder at du her får en sovesofa, hvor designet er gennemtænkt helt fra top til tå og ligeledes er den laver af høj kvalitet – Det er nemlig innovation som har produceret den og deres første prioritet er altid kvalitet.

Der er mulighed, for at vælge mellem to forskellige standardtekstiler. Derudover er det også muligt at vælge mellem en række specialtekstiler, sådan at den passer til netop din bolig. Desværre er leveringstiden en analyse længere, hvis du vælger en tilkøbe en eller flere specialtekstiler. Det er ofte ventetiden værd – Du skal huske på, at din kommende sovesofa er noget som du skal se på hver dag og derfor er det vigtigt at du vælger netop de specialtekstiller som du mener passer til din indretning, det er trodsalt dig som skal rende op og ned og kigge på den hver dag.

Asmund er opbygget med et mat sort stål stel, hvor der så er ben i træ. Madrassen som medfølger er med pocket-fjedre. Pocket-fjedre er noget af det nyeste og smarteste. De tilpasser sig nemlig kroppen og yder en rigtig god støtte, hvilket er med til at forbedre komforten.

Asmund har en noget utraditionel måde at folde sig ud på. Ryglænet skal nemlig slås ned af 2 omgange. Når den er foldet ud, så har sovesofaen målene 115 x 210. Derfor er den også kun velegnet til 1 person og er derfor perfekt til gæsteværelser eller til kontor.

Materialer

Det der er det vigtigste, når du skal afgøre, om din sovesofa er behagelig at sidde og sove i, er det hvilke materialer, som der er installeret i sovesofaen. Vælger du en sovesofa som er produceret af innovation, kan du være sikker på, at der er valgt de helt rigtige materialer til netop denne type sovesofa.

De fleste sovesofaer er opbygget af:
1. Trærammer
2. Fjedre, som giver en optimal side og ligge komfort
3. Koldskum i ryglænet, som sikrer en behagelig siddekomfort

Sovesofa med stof

På de fleste sovesofa, hvor der er anvendt stof, som er syntetisk fibre blandinger, som polyester, nylon polypropylene mv. De fleste sovesofaer som der sælges i dag er med syntetiske fibre i det de er slidstærke og samtidig er de nemme at holde. Udover synestiske fibre er sildstærk, er det også utrolig flot, som gør at det er svært at se mærker eller lignede efter brug En anden og sidste fordel ved sovesofa som er med syntetiske fibre er, at det ikke ”giver” sig i brug. Modsat Bomuld og uld, som ofte udvider jo ældre sovesofaen bliver.

Sovesofa med Læder

Læder har den unikke genskab, at når det behandles ordentligt, når holder det også meget længere. Ligeledes bliver læder ofte også kun flottere med tiden. Lædermøbler både elegante og praktiske, hvis du sørger for at holde rengøringen og vedligeholdelsen i top. Moder Living anbefaler at du altid starte med, at give din lædersofa en lag lædercreme, som tilfører læderet de fedt og næringsstoffer, som det indeholder fra naturens side.

Ved at give læderet en creme, opnår læderet en blødhed, som forhindrer læderet i at blive ud tørt og skrøbeligt. Det unikke ved læder fremfor stof er, at det er nemmere at rengøre. Ligeledes vil du spilder i en lædersofa, er det meget nemmere at rengøre og svært at se bagefter, hvorimod i en stof sove giver det ofte en plet, som er meget vanskelig at få til at forsvinde igen

En sovesofa er det mest praktiske møbel i ens bolig

Der findes ikke noget møbel, som er så multifunktionelt som en sovesofa. Ikke nok med at den dækker 2 forskellige behov, er det de to vigtigste behov som menneske. Dette er også en af grundene til, at rigtig mange mennesker har taget en sovesofa op til overvejelser. Har du en mulig, hvor der er lidt trang, er en sovesofa en unik mulighed, da den kan spare dig for rigtig meget plads – Dette er også et vigtigt aspekt, når man tænker på indretningen.

Der er rigtig mange som vælger at købe en sovesofa, fordi der er mange penge at spare. Det er meget svært, at skulle gå ud at købe en seng og en sofa til samme pris og som har en lige så god komfort som en sovesofa. Der er også rigtig mange som vælger at købe en sovesofa, som de kan have stående i gæsteværelser, men også i stuen. Den er nem utrolig smart, da man på ganske få sekunder kan sove den ud, hvis man skal have gæster, som skal sove natten over.

Man skal ikke kun købe en sovesofa, fordi man gerne vil have mulighed for at nemt og hurtigt, at kunne redde op til et par stykker. Der er også mange som har en sovesofa som sin primære seng, men det er vigtigt at du køber en ordentlig sovesofa, da mange forhandler sælger en sovesofa, hvor der kun er god komfort, når du anvender den som sofa. Derfor er det vigtigt, at du undersøger marked og finder ud af, hvilket materialer som er anvendt ellers kan du gå hen og få rigtig mange smerter i bl.a. din ryg, hvis du køber en billig sovesofa, hvor der er rigtig dårlig komfort, når du skal sove.

Hvor meget skal man investere, før man får en ordentlig sovesofa?

Indenfor de sidste par år, er marked vokset utrolig meget, når man taler sovesofaer. Derfor er det også muligt at erhvervs sig en rigtig god sovesofa til en fornuftig pris. Dette er især noget som flere og flere studerende har gjort, da de har set en 2-i-1 løsning til relative få penge.

Det er dog utrolig vigtigt, at hvis du overvejer at skifte din normale seng ud med en sovesofa, at du finder en sovesofa, hvor der ikke kun er god støtte, når du sidder i den, men også når du skal ligge i den. Ligeledes er det vigtigt med en god komfort. En god komfort giver nemlig en god søvnoplevelses. Det er nemlig ganske få sovesofaer som kan bryste sig af begge dele og endnu færre er det, som er installeret med fjedret og dette er utrolig trist.

En med fjedre giver nemlig den mest optimale søvnoplevelse, da en sovesofa med fjedrer automatisk tilpasser sig kroppens vægt og liggeposition. Det er ofte kun de dyreste sovesofa, som er udstyret med en fjedre, men har du intentioner om, at skulle udskifte din oprindelig seng med en sovesofa, bør du bestemt overvejer at investerer en smule ekstra en sovesofa, som er udstyret med fjedrer. Sådan at du kan få en komfortable og god søvnoplevelses.

Del:

Comments are closed.