Sovesofa guide – Find din favorit blandt de bedste og mest populære sovesofaer

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En sovesofa passer perfekt ind i mindre hjem, på teenageværelset, på gæsteværelset eller på kontoret. Det er den optimale løsning, som både fungerer som sofa og som seng. De fleste sovesofaer kan nemlig foldes ud, så de passer i bredden som en seng på 120, 140 eller 160 cm. Her er det også oplagt at bruge en madras, så sovesofaen føles ekstra meget som en seng, når den foldes us. Her kan du tage et kig på det mest optimale valg af madras, i vores store madras guide.

De fleste sovesofaer ligner som udgangspunkt en almindelig sofa – ofte i en mindre udgave. Derfor er de pæne at have i hjemmet, når de ikke er slået ud som en seng. På den måde får du et mere ryddeligt udtryk i det værelse, hvor sovesofaen står, fordi den kan foldes tilbage som en sofa, når den ikke bliver brugt.

I vores sovesofa guide har vi samlet en række forskellige sovesofaer, som vi vil gå i dybden med. Vi har samlet sovesofaerne ud fra grundig research og lavet en komplet guide til dig for at gøre det nemmere, når du skal ud og finde en sovesofa, der passer til netop dine behov.

Flot og stilren

Frode Sovesofa

 • Produceret med pocketfjedre og en rigtig springmadras
Design-vinder

Mome Sovesofa

 • Indeholder opbevaringsrum
Billig og god

Magna Multi-sovesofa

 • Indsyet topmadras

Tag også et kig på sovesofaer i forskellige størrelser:


Recast sovesofa – Smart sovesofa med opbevaring til hjemmet

Bedste sovesofa
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.399 kr.

Derfor skal du vælge en Recast Sovesofa:

 • Flot og stilrent design
 • Flere farver at vælge i mellem
 • Favorit blandt brugerbedømmelser
 • Plads til opbevaring

Med sovesofaen Recast fra Bedre Nætter får du en sovesofa, der kan laves om til en dobbeltseng med målene 140 x 200 cm. Sovesofaen er altså velegnet til to personer, der skal dele sengen om natten.

Når sovesofaen anvendes som sofa, måler den 200 cm i bredden, 96 cm i dybden og 63 cm i højden. Der er mulighed for at indstille sofaens ryg efter dine behov. Madrassen i sovesofaen består af pocket-fjedre, hvilket er din garanti for en yderst høj liggekomfort.

Pocket-fjedrene er nemlig lavet således, at de kan tilpasse sig din liggeposition, hvilket gør, at du altid får den mest optimale støtte, når du sover.

Derudover sørger fjedrene for at tilpasse sig efter din vægt og liggeposition, så du gennem hele natten ligger mest ergonomisk korrekt. Du skal altså ikke være bekymret for, om du får en god nattesøvn, hvis du skifter din nuværende seng ud med denne sovesofa. Madrassen i denne er nemlig af yderst høj kvalitet og fremstillet netop med det formål, at den skal være komfortabel at sove på.

En anden smart funktion er også, at det er en sovesofa med opbevaring. Således kan du have plads til sengetøj eller lign. under sovesofaen.

Forskellige farver

Recast-sovesofaen er en smart sovesofa som fås i tre forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at vælge netop den, der vil matche din øvrige indretning bedst muligt. Du kan vælge mellem perlefarvet med blå/grønne nuancer, mørkeblå og mørkegrøn.

Sovesofaen er derudover designet således, at sofaens ryg ikke blot ser ud som en almindelig sofaryg, men faktisk er yderst dekorativ. Dette muliggør, at du kan placere sovesofaen midt i rummet i stedet for op ad en væg.

Dermed giver denne model i vores sovesofa guide mange flere indretningsmuligheder, end du vil få med en almindelig sofa. Designet er simpelt, stilrent og uden for mange forstyrrende elementer. Det vil derfor for de fleste på ingen måde være et problem at integrere denne sovesofa i hjemmets øvrige indretning.

Brug topmadras

Det anbefales, at man, ved brug af denne sovesofa, også benytter en topmadras ovenpå. En topmadras vil gøre din liggekomfort markant bedre, og samtidig vil sovesofaens levetid blive forlænget. Med Recast-sovesofaen får du dansk design, grundigt håndværk og fokus på æstetikken og enhver detalje.

Du får derfor ikke kun et praktisk møbel med denne sovesofa, der kan gøre indretningen i dit hjem mere optimal – du får også et designrigtigt møbel, der vil gøre sig godt i enhver stue såvel som børne- eller gæsteværelse. Når du bestiller denne sovesofa, skal du forvente en leveringstid på 2-8 hverdage.


Frode Sovesofa – Et godt bud

sovesofa test
Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
8.499 kr.
 • Dansk produceret
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Gratis levering
 • Enkelt, nordisk design

Denne model i vores sovesofa guide er Frode Sovesofa. Sovesofaen kan bestilles med eller uden armlæn, alt efter hvad du ønsker til dit hjem. Det er en ekstremt lækker og flot designet sovesofa, der vil passe ind i de fleste danske hjem – både hjem, hvor der er tænkt over designet, og hjem, der blot prioriterer en rigtig god sovesofa.

Frode Sovesofa er produceret med pocketfjedre og en rigtig springmadras, hvilket virkelig øger liggekomforten. Der er en rigtig god ventilation i sengen, og madrassen aflaster din krop, så den ikke føles tung, når du sover. Derudover sørger Frode Sovesofa for at forene design og komfort på en enkel og æstetisk måde, som gør sovesofaen til en drøm at have stående.

Praktisk sovesofa med plads til to personer

Når du folder sovesofaen ud, trækker du først i den del, som du sidder på, og derefter lægger du ryglænet ned. På den måde får du en helt plan sovesofa, der måler 140 cm i bredden og 200 cm i dybden, hvilket svarer til en helt almindelig halvandenmandsseng. Frode Sovesofa er dermed et perfekt valg til gæsteværelse eller teenageværelse, fordi der nemt er plads til to overnattende gæster.

Hvis du vælger at købe en Frode Sovesofa, er det en god idé at investere i en god topmadras ved siden af. Det øger nemlig komforten yderligere samt højner hygiejnen, i og med at der ikke er nogen, der ligger og sveder direkte ned på sovesofaen, når de overnatter der.

Stilrent dansk design

Det flotte, enkle design med afrundede hjørner og lyse træfarver passer utroligt godt ind i den skandinaviske stil. Sovesofaen er designet af Peter Weiss, der er kendt for sine tidløse design, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Frode Sovesofa kan fås i to forskellige farver og kommer med ekstra opbevaring i bunden af sovesofaen. På den måde kan du nemt opbevare ekstra sengetøj og lagner under sovesofaen.

Specifikationer:

 • Indeholder en rigtig springmadras med indbygget skumtop
 • Designet i Danmark
 • Værktøj medfølger til at samle sovesofaen
 • Indeholder opbevaringsplads
 • Fås med og uden armlæn
 • Kommer i to forskellige farver

Størrelse:

 • Bredde: 200 cm uden armlæn – 215 cm med armlæn
 • Dybde: 105 cm
 • Siddedybde : 54 cm
 • Højde: 63 cm
 • Liggedybde: 140 cm

Idun Sovesofa – God sovesofa med fokus på komfort

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
13.015 kr.
 • Gratis levering
 • Dansk produceret
 • 100 dages tryghedsgaranti
 • Nordisk design

Den næste model, som vi præsenterer for dig i vores sovesofa guide, er Idun Sovesofa. I denne model finder du en af de bedste former for liggekomfort, vi er stødt på. På den måde skal du ikke være nervøs for at henvise dine overnattende gæster til sovesofaen – for den er en god én af slagsen

Idun Sovesofa består af en madras med pocketfjedre i, hvorfor liggekomforten er helt i top. I modsætning til mange andre sovesofaer med hårde skummadrasser ligger du nemlig rigtig dejligt i Idun Sovesofa.

Passer perfekt til en eller to overnattende gæster

Idun Sovesofa måler 242 cm i bredden med armlæn. Uden armlæn måler den 200 cm, hvilket gør den perfekt til, at to eller tre personer kan sidde i sovesofaen på samme tid. I udtrykket minder Idun Sovesofa meget om en almindelig sofa, hvilket hovedsageligt skyldes armlænene.

LÆS OGSÅ:  Elevationsseng 140x200 guide

På grund af det mere traditionelle sofaudtryk kan Idun sovesofa med fordel bruges i et sommerhus, hvor der ofte er mindre plads. På den måde kan du nemt kombinere sovepladser med sofapladser og dermed have flere gæster på besøg.

Praktisk og enkelt design

I vores sovesofa guide vurderer vi, at Idun Sovesofa er utroligt enkel i sit udtryk. Den er inspireret af skandinaviske modetrends og designet af danske Per Weiss. Hensigten er at skabe en tidløs klassiker, der skal passe ind i de fleste danske hjem – og dét må siges at være lykkedes.

Når du vil gøre sovesofaen større, trækker du i stykket, som du sidder på. Derefter trækker du ryglænet ned, hvilket skaber en bred overflade, der målet 140 cm i dybden og 200 cm i længden. Ydermere er der opbevaringsplads neden under siddestykket, hvor du blandt andet kan opbevare dit sengetøj og puder.

Specifikationer:

 • Indeholder en springmadras med ekstra skumindlæg
 • Designet i Danmark
 • Værktøj medfølger til at samle sovesofaen
 • Indeholder opbevaringsplads
 • Kommer i to forskellige farver

Størrelse:

 • Bredde: 242 cm med armlæn
 • Dybde: 100 cm
 • Siddedybde : 50 cm
 • Højde: 56 cm
 • Liggedybde: 140 cm
https://youtu.be/4ne_LdTUaNw

Benjamin Sovesofa – den klassiske model

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.999 kr.
 • Gratis levering
 • 100 dages prøve
 • Prisgaranti
 • Personlig rådgivning

Den tredje model i vores store sovesofa guide er Benjamin Sovesofa. Modellen er meget klassisk i sit design, som ligeledes har eksisteret i mange år. Det er en dejlig, stor og rummelig sovesofa, der passer perfekt ind i for eksempel stuen, i multirummet eller i soveværelset.

En af fordelene ved Benjamin Sovesofa er, at den måler 160 i dybden. Det gør sovesofaen 20 cm dybere end de fleste andre modeller, hvorfor to personer uden problemer kan sove der, og den kan derfor også bruges som en sovesofadobbeltseng. Der følger ligeledes en chaiselong med, og du kan selv vælge, hvilken side den skal være i. På den måde passer en Benjamin Sovesofa ind i de fleste hjem, uanset hvilket hjørne den potentielt skal stå i.

Forener praktik og komfort

Benjamin Sovesofa er ekstremt praktisk og funktionel. Stoffet er smuds- og vandafvisende, hvorfor du ikke skal være nervøs for at spilde i sovesofaen. Derudover indeholder chaiselongen et stort opbevaringsrum, hvor der både er plads til dyne, puder og betræk. Du får således både en sofa, en soveplads og et stort opbevaringsrum i ét.

Sovesofaen indeholder pocketfjedre, som sørger for at give dig den maksimale support og komfort, når du sidder eller sover i sovesofaen.

Når du vil lave sofaen om til soveplads, trækker du det stykke ud, som skal være i midten. På den måde inddrager du også chaiselongen som en del af sovepladsen for at sikre mest muligt plads at sove på.

Specifikationer:

 • Indeholder pocketfjedre
 • Kommer med 2 års reklamationsret
 • Designet i Danmark
 • Indeholder opbevaringsplads
 • Kommer i to forskellige farver

Størrelse:

 • Bredde: 225 cm
 • Dybde: 88 cm
 • Højde med rygpuder: 90 cm
 • Liggedybde: 160 cm

Edvard Sovesofa – En billigere sovesofa

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
4.999 kr.
 • Prøveperiode på 100 dage
 • Gratis levering
 • Prisgaranti
 • Personlig rådgivning
 • Fast lav pris

I vores sovesofa guide bliver du nu præsenteret for den fjerde model, Edvard Sovesofa. Det er en meget stilren og enkelt designet sovesofa, der ikke indeholder de vilde designmæssige detaljer. Vi har taget Edvard sovesofa med i vores guide, fordi den kommer til at en fast lav pris, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med hverken kvaliteten eller funktionaliteten. På den måde passer den perfekt til dig, der leder efter en god og kvalitetsbevidst sovesofa i den billigere ende.

Madrassen indeholder pocketfjedre, hvilket mange af de andre modeller i vores sovesofa guide også gør. Pocketfjedrene tilpasser sig efter din kropsvægt og aflaster dermed din krop, så du opnår en bedre søvn. Derfor skal du ikke være nervøs for at sove dårligt, hvis du tilbringer en nat eller flere på en Edvard Sovesofa.

Funktionel enkelthed

Edvard Sovesofa er ekstremt praktisk. Den er minimalistisk i sit design og meget nem at skille ad, når den skal laves om fra sofa til soveplads. Det gør den meget nem at håndtere og passer derfor perfekt ind på for eksempel et gæsteværelse, på kontoret eller på teenageværelset.

De forskellige farver, som Edvard Sovesofa kommer i, passer ligeledes ind i de fleste danske hjem. Farverne er nemlig meget enkle og passer sammen med de modetrends, der er oppe i tiden. Derudover er stoffet både vand- og smudsafvisende, hvorfor du ikke skal være bekymret for at spilde en lille smule i sovesofaen, hvis du blot tørrer det af med det samme.

Ekstra opbevaringsplads og et godt tip

Edvard Sovesofa er designet med ekstra opbevaringsplads under madrassen. Det er med til at gøre sovesofaen mere praktisk, fordi du nemt kan opbevare sengetøj og lagner under den.

Hvis du bruger sovesofaen ofte, er det en god idé at købe en topmadras til den. Både på grund af komforten, men også af hygiejniske årsager. Du sveder en del, når du sover, hvilken med tiden vil kunne ses på sovesofaen.

Specifikationer:

 • Indeholder pocketfjedre
 • Kommer med 2 års reklamationsret
 • Indeholder opbevaringsrum
 • Kommer i fire forskellige farver

Størrelse:

 • Bredde: 200 cm
 • Dybde: 102 cm
 • Højde med rygpuder: 90 cm – uden rygpuder: 72 cm
 • Liggedybde: 150 cm

Magna Multi-sovesofa – En utraditionel sovesofa med en rigtig madras

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
2.000 kr.
 • 30 dages ombytningsret
 • Gratis levering og montering
 • Prisgaranti
 • Hurtig levering

Den femte model, som vi vil vise dig i vores sovesofa guide, er Magna-sovesofa. Det er en meget anderledes og mere utraditionel sovesofa, som forener design og komfort gennem innovativ tænkning. Magna-sovesofa kan ikke foldes ud på samme måde som andre sovesofaer – den er tværtimod formet som en almindelig seng.

Magna-sovesofaen er velegnet til teenageværelset, hvor den kan bruges som seng og som sofa, når vennerne er på besøg. Den er ligeledes også velegnet på gæsteværelset, da den ikke fylder særligt meget, samtidig med at den opfylder kravene til en god seng.

Fokus på komfort

Det er især komforten, der er fokus på i Magna-sovesofaen. Bunden består nemlig af 111 Bonell-fjedre pr. m2. Det sikrer en længere holdbarhed samt en maksimal støtte for kroppen. Fjedrene er del op 7 i zoner for at aflaste kroppen bedst muligt – præcis som en god, almindelig seng gør.

Derudover kan du selv vælge, om du vil have sovesofaen med en indsyet topmadras, eller om du hellere vil have den med en separat vendbar topmadras.

Maksimal opbevaring

Magna-sovesofa er designet med et stort opbevaringsrum neden under madrassen. Det giver dig gode muligheder for at opbevare dyner, puder, sengetøj og lagner under sovesofaen. For at tilgå opbevaringsrummet skal du give madrassen et lille skub opad, hvorefter den løfter sig, og du dermed kan tilgå opbevaringsrummet.

Det er en stor fordel for dig, der bor på mindre plads eller blot har mange ting. På denne måde kan de nemt gemmes væk, samtidig med at de er nemme at finde frem igen.

Specifikationer:

 • Indsyet topmadras
 • 7-zonerskoncept
 • Indeholder opbevaringsrum
 • 2 ryglænspuder medfølger
 • Produceret i 100 % polyester

Størrelse:

 • Bredde: 200 cm
 • Dybde: 120 cm
 • Højde med ben: 48 cm
 • Liggedybde: 120 cm

Recast Plus Sovesofa – Det populære valg

 • Ubegrænset fortrydelsesret
 • Gratis levering
 • Prissikkerhed
 • Hurtig levering

I vores sovesofa guide er vi nu nået til den populære model, Recast Plus. Recast Plus Sovesofa er designet med inspiration fra den nordiske stil. Den er enkel, stilren og et populært valg blandt mange danskere. Derfor vil du også se den i flere forskellige hjem rundt om i landet.

LÆS OGSÅ:  Kontinentalseng 180x200 guide

Vi forstår godt, hvorfor sovesofaen er blevet en favorit. Den er nemlig utroligt pæn og klassisk at kigge på og passer perfekt ind i den minimalistiske, danske stil. De to rygpuder hjælper med at skabe ”sofaudtrykket”, og når de fjernes, kan den nemt laves om til en sovesofa.

Liggefladen på 140 cm er perfekt for to overnattende gæster. Dog kan man også sagtens nøjes med blot at fjerne puderne, hvis der kun skal sove en enkelt person på sovesofaen.

Tidløs design med god komfort

Det tidløse, enkle design er meget kendetegnende for de møbler, der bliver designet i dag. Det sikrer, at møblerne kan passe ind i hjemmet mange år fremover. Det samme gør sig gældende for Recast Plus Sovesofa. Den er nem at få ind i indretningen og passer godt ind på kontoret, i gæsteværelset eller den lille stue.

Madrassen er lavet med pocketfjedre, der sikrer dig en maksimal komfort, når du både sidder og ligger i sovesofaen. De aflaster din kropsvægt, når du ligger ned, hvorfor du får den helt optimale støtte. Derudover sørger pocketfjedrene for at tilpasse sig efter din krop, så du ligger korrekt gennem hele natten.

Ydermere har Recast Plus Sovesofa et opbevaringsrum under madrassen, hvor du for eksempel kan have sengetøj eller puder liggende.

Specifikationer:

 • Indeholder pocketfjedre
 • Indeholder opbevaringsrum
 • 2 ryglænspuder medfølger
 • Kommer i flere farver

Størrelse:

 • Bredde: 200 cm
 • Dybde: 96 cm
 • Højde: 68 cm
 • Liggedybde: 140 cm

Derfor skal du vælge en Recast Plus Sovesofa:

 • Fås i flere farver
 • Gratis levering til butik
 • Mulighed for hjælp til finansiering
https://youtu.be/Wh2TKhhvWFs

Volante hjørne sovesofa med chaiselong – En stor sovesofa dobbeltseng

Forhandler
Pris
Læs mere
Set til
5.999 kr.

Den sidste model, som vi vil præsentere for dig i vores store sovesofa guide, er Volante hjørne sovesofa med chaiselong. I forhold til de andre sovesofaer, som vi har gennemgået i vores sovesofa guide, er Volante-hjørnesovesofaen med chaiselong væsentligt større. Sovesofaen har to chaiselonger og måler 301 cm i bredden og 206 cm i dybden ved den største chaiselong. Her har du altså en rigtig ”flyder”.

I modsætning til de andre sovesofaer passer Volante-hjørnesovesofaen ikke ind i en lille stue eller ind på et mindre gæsteværelse. Den passer derimod godt ind i en større stue eller et større multirum, hvor børnene kan flyde, se tv eller spille spil. Der er masser af siddepladser og gode muligheder for at ligge og slappe af.

God plads til overnattende gæster

Med en Volante-hjørnesovesofa sikrer du dine gæster nok af plads, når de skal sove. Den nederste og midterste del af sovesofaen trækkes ud og glider automatisk op i plan med resten af sofaen. På den måde får du en liggeflade, der måler 135 cm x264 cm. Selvom sovesofaen ikke er den dybeste i denne guide, virker den meget større end de andre. Det skyldes primært den dybe chaiselong og bredden på sofaen.

På grund af størrelsen på hele sovesofaen kan den nemt bruges som dobbeltseng. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at sove flere personer i sovesofaen.

God funktionalitet og opbevaring

Madrassen er lavet med et Bonell-fjederindlæg. De sørger for at give den bedste støtte, når dine gæster ligger i sovesofaen. Derfor skal I ikke bekymre jer om ømme rygge dagen efter.

Volante-hjørnesovesofaen har to store opbevaringsrum. Dem finder du, hvis du stille og roligt løfter op i chaiselongen. Her kan du blandt andet opbevare sengetøj, dyner, puder, tæpper eller lagner. Der er masser af plads, som er utroligt nem at tilgå.

Specifikationer:

 • Bonell-fjedre
 • Polyesterbetræk
 • Indeholder 2 opbevaringsrum
 • Fås i flere modeller

Størrelse:

 • Bredde: 301 cm
 • Dybde: 206 cm
 • Siddedybde: 52,5 cm
 • Højde: 87 cm
 • Liggedybde: 135 cm

Den bedste sovesofa guide: Få et overblik over udvalget

I vores sovesofa guide gennemgår vi forskellige sovesofaer for dig. Alle sovesofaerne er forskellige og specielt udvalgte for at vise dig et udpluk af de modeller, der findes på markedet. Alle sovesofaerne har deres individuelle fordele og specifikationer, som kan hjælpe dig med at skabe et overblik over, hvilken slags, der passer til dine behov.

De forskellige sovesofaer, som vi har samlet i dette overblik, er alle fra kendte danske online forhandlere. Sovesofaerne er vurderet ud fra mange parametre, som eksempelvis kvalitet, pris, popularitet, forskellighed og efterspørgsel. På den måde er du sikret en guide, der går i dybden med modellerne og giver dig de bedste forudsætninger for at vælge en sovesofa, der passer præcis til dig.


Bliv klogere på dit valg af sovesofa

Sovesofaen er en 2-i-1-løsning, der – som navnet antyder – både kan fungere som en sofa og som en seng. En sovesofa er således ideel, hvis du bor i en lejlighed, hvor pladsen trang, eller hvis du ønsker at indrette et gæsteværelse, hvor sovesofaen om dagen kan fungere som sofa og om natten som seng.

Sovesofaen optager langt mindre plads end en seng og er derfor også et mere fleksibelt møbel, når du skal indrette dit hjem. Vi har her i vores sovesofa guide samlet et udvalg af flotte og funktionelle sovesofaer til forskellige behov.

De fleste smarte sovesofaer er lavet med netop det primære formål, at de skal bruges til at sove i, og du skal derfor ikke frygte for komforten. Faktisk er de fleste sovesofaer rent komfortmæssigt i dag på samme niveau med almindelige senge, og er det således mere optimalt i dit hjem med en sovesofa fremfor en seng, er der i de fleste tilfælde ingen grund til bekymring med denne beslutning.

Derfor har vi i denne sovesofa guide samlet nogle af de bedste sovesofaer ud fra brugeranmeldelser og eksperttests, således at du kan træffe det bedste valg til dit behov.

Sovesofa med stof

På de fleste sovesofaer i vores sovesofa guide, hvor der er anvendt stof, som er syntetisk fibre blandinger, som polyester, nylon polypropylene mv. De fleste sovesofaer som der sælges i dag er med syntetiske fibre i det de er slidstærke og samtidig er de nemme at holde.

Udover synestiske fibre er sildstærk, er det også utrolig flot, som gør at det er svært at se mærker eller lignede efter brug En anden og sidste fordel ved sovesofa som er med syntetiske fibre er, at det ikke ”giver” sig i brug. Modsat bomuld og uld, som ofte udvider jo ældre sovesofaen bliver.

Sovesofa med Læder

Læder har den unikke genskab, at når det behandles ordentligt, når holder det også meget længere. Ligeledes bliver læder ofte også kun flottere med tiden. Lædermøbler både elegante og praktiske, hvis du sørger for at holde rengøringen og vedligeholdelsen i top, som du kan læse ovenfor i vores sovesofa guide. Modern Living anbefaler at du altid starte med, at give din lædersofa en lag lædercreme, som tilfører læderet de fedt og næringsstoffer, som det indeholder fra naturens side.

Ved at give læderet en creme, opnår læderet en blødhed, som forhindrer læderet i at blive ud tørt og skrøbeligt. Det unikke ved læder fremfor stof er, at det er nemmere at rengøre. Ligeledes hvis du spilder i en lædersofa, er det meget nemmere at rengøre og svært at se bagefter, hvorimod i en stof sovesofa giver det ofte en plet, som er meget vanskelig at få til at forsvinde igen

En sovesofa er det mest praktiske møbel i ens bolig

Der findes ikke noget møbel, som er så multifunktionelt som en smart sovesofa. Ikke nok med at den dækker 2 forskellige behov, er det de to vigtigste behov som menneske. Dette er også en af grundene til, at rigtig mange mennesker har taget en sovesofa op til overvejelse, og derfor guider vi dig på vej med denne sovesofa guide. Har du en bolig, hvor der er lidt trang, er en sovesofa en unik mulighed, da den kan spare dig for rigtig meget plads – Dette er også et vigtigt aspekt, når man tænker på indretningen.

LÆS OGSÅ:  Kontinentalseng 210x210 guide

Der er rigtig mange som vælger at købe en sovesofa, fordi der er mange penge at spare. Det er meget svært, at skulle gå ud at købe en seng og en sofa til samme pris og som har en lige så god komfort som en sovesofa. Der er også rigtig mange som vælger at købe en sovesofa, som de kan have stående i gæsteværelset, men også i stuen. Den er nem utrolig smart, da man på ganske få sekunder kan sove den ud, hvis man skal have gæster, som skal sove natten over. Vi håber at du her i vores sovesofa guide har fået noget inspiration til dit valg, til at finde en smart sovesofa til lige præcis det rum du søger.

Man skal ikke kun købe en sovesofa, fordi man gerne vil have mulighed for at nemt og hurtigt, at kunne redde op til et par stykker. Der er også mange som har en sovesofa som sin primære seng, men det er vigtigt at du køber en ordentlig sovesofa, da mange forhandler sælger en sovesofa, hvor der kun er god komfort, når du anvender den som sofa.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger marked og finder ud af, hvilket materialer som er anvendt ellers kan du gå hen og få rigtig mange smerter i bl.a. din ryg, hvis du køber en billig sovesofa, hvor der er rigtig dårlig komfort, når du skal sove.

Hvor meget skal man investere, før man får en ordentlig sovesofa?

Indenfor de sidste par år, er marked vokset utrolig meget, når man taler sovesofaer. Derfor er det også muligt at erhvervs sig en rigtig god sovesofa til en fornuftig pris. Dette er især noget som flere og flere studerende har gjort, da de har set en 2-i-1 løsning til relative få penge.

Det er dog utrolig vigtigt, at hvis du overvejer at skifte din normale seng ud med en sovesofa, at du finder en sovesofa, hvor der ikke kun er god støtte, når du sidder i den, men også når du skal ligge i den. Ligeledes er det vigtigt med en god komfort.

En god komfort giver nemlig en god søvnoplevelses. Det er nemlig ganske få sovesofaer som kan bryste sig af begge dele og endnu færre er det, som er installeret med fjedret og dette er utrolig trist.

En med fjedre giver nemlig den mest optimale søvnoplevelse, da en sovesofa med fjedrer automatisk tilpasser sig kroppens vægt og liggeposition. Det er ofte kun de dyreste sovesofaer, som er udstyret med en fjedre, men har du intentioner om, at skulle udskifte din oprindelig seng med en sovesofa, bør du bestemt overveje at investere en smule ekstra i en sovesofa, som er udstyret med fjedre. Sådan at du kan få en komfortabel og god søvnoplevelse. Dét håber vi at du har fået hjælp til i vores sovesofa guide.


Gode overvejelser, før du køber en sovesofa

Afslutningsvis i vores sovesofa guide vil vi give dig et par gode råd med på vejen. Før du går ud og køber en sovesofa, er der nemlig nogle ting, som du først bør overveje.

Leder du for eksempel efter en billig model, der bare skal klare et par enkelte overnatninger? Eller leder du efter en sovesofa af høj kvalitet, der er god at sove på? Det er ligeledes en god idé at tænke over, hvor mange penge du vil bruge på en sovesofa, samt på, hvilke behov du, din familie eller dine gæster har.

Hvis det er en sovesofa, der skal bruges ofte, kan det for eksempel være en god idé at købe en sovesofa af høj kvalitet samt en topmadras, som du kan lægge oven på sovesofaen. Den er med til at sikre en optimal støtte, samtidig med at den hjælper til at holde hygiejnen høj.

Leder du efter en sovesofa, der eksempelvis skal stå på kontoret og kun bruges lejlighedsvis, kan du med fordel investere i en pæn sovesofa, der også kan fungere som daybed. På den måde bidrager den både til indretningen og funktionalitet i hverdagen.

Valget af materialer

Det er en rigtig god idé at tænke over, hvilke materialer, din nye sovesofa er lavet af. De fleste undgår som regel en sovesofa i læder, fordi den både er varm at sove på og ikke indeholder en naturlig åndbarhed. Derfor kan det være en rigtig god idé at købe en topmadras til din sovesofa i læder. Den er mere behagelig at sove på og sikrer åndbarhed for dem, der skal sove på sovesofaen.

De fleste sovesofaer er lavet i tekstil. Det kan for eksempel være polyester, bomuld eller uld. Det afhænger meget af model, designer og forhandler. Vælger du en sovesofa i stof, kan du med fordel undersøge, om stoffet er smuds- og vandafvisende. I så fald er det meget modstandsdygtigt og nemt at tørre af.

En topmadras er en god idé

En topmadras er ikke kun god for dig og din søvn – den er også god for din sovesofa. En topmadras sikrer nemlig sovesofaen mod slid, sved og snavs, når man sover på den. På den måde hjælper en topmadras med at holde sovesofaen ren i længere tid, og du kan ligeledes undgå plamager på betrækket i forbindelse med fugt.

Derudover øger en topmadras støtten, når du sover. Den sikrer dig dermed de bedste forhold for en god nats søvn, fordi din krop får aflastning og dermed ikke føles tung i søvnen.

Vi håber, at vores sovesofa guide har gjort dig lidt klogere på, hvilken sovesofa du skal vælge, og hvad du bør være opmærksom på. God jagt!


FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bør jeg vælge en sovesofa?

Det er en god idé at vælge en sovesofa, hvis du bor på mindre plads. I sovesofaen får du både en seng og en sofa samt opbevaringsplads. Alternativt kan den være god til overnattende gæster.

Hvordan vælger jeg den rigtige sovesofa?

Tænk over, hvilke behov du har. Tænk over, om den skal bruges ofte, hvor den skal stå og hvor meget plads, du har til at have den stående.

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber en sovesofa?

Vær opmærksom på, at det kan være en god idé at købe en topmadras til din sovesofa. På den måde kan du undgå uhygiejnisk slid.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.