Sovesofa test – Find din favorit blandt de bedste og mest populære sovesofaer

0

Sovesofaen er en 2-i-1-løsning, der – som navnet antyder – både kan fungere som en sofa og som en seng. En sovesofa er således ideel, hvis du bor i en lejlighed, hvor pladsen trang, eller hvis du ønsker at indrette et gæsteværelse, hvor sovesofaen om dagen kan fungere som sofa og om natten som seng.

Sovesofaen optager langt mindre plads end en seng og er derfor også et mere fleksibelt møbel, når du skal indrette dit hjem. Vi har her i vores sovesofa test samlet et udvalg af flotte og funktionelle sovesofaer til forskellige behov.

De fleste smarte sovesofaer er lavet med netop det primære formål, at de skal bruges til at sove i, og du skal derfor ikke frygte for komforten. Faktisk er de fleste sovesofaer rent komfortmæssigt i dag på samme niveau med almindelige senge, og er det således mere optimalt i dit hjem med en sovesofa fremfor en seng, er der i de fleste tilfælde ingen grund til bekymring med denne beslutning.

Derfor har vi i denne sovesofa test samlet nogle af de bedste sovesofaer ud fra brugeranmeldelser og eksperttests, således at du kan træffe det bedste valg til dit behov.

Overblik

ForhandlerNavnPrisSovemålLeveringstid 
Recast5.295,-140x200 cm2-8 hverdage
Dublexo Splitback Eik8.040,-115x210 cm10-14 hverdage
Frej8.585,-115x210 cm12-20 hverdage
Cassius12.985,-155x200 cm10-14 hverdage
Osvald de luxe8.999,-150x200 cm3-10 hverdage
Volta2.999,-110x190 cm5 uger
Lucy2.999,-110x220 cm-
LaForma2.799,-105x190 cm2-3 uger

Tag også et kig på sovesofaer i forskellige størrelser:


Recast sovesofa – Smart sovesofa med opbevaring til hjemmet

Bedste sovesofa→ 5.295 kr. hos Bedre Nætter

Med sovesofaen Recast fra Bedre Nætter får du en sovesofa, der kan laves om til en dobbeltseng med målene 140 x 200 cm. Sovesofaen er altså velegnet til to personer, der skal dele sengen om natten.

Når sovesofaen anvendes som sofa, måler den 200 cm i bredden, 96 cm i dybden og 63 cm i højden. Der er mulighed for at indstille sofaens ryg efter dine behov. Madrassen i sovesofaen består af pocket-fjedre, hvilket er din garanti for en yderst høj liggekomfort. Pocket-fjedrene er nemlig lavet således, at de kan tilpasse sig din liggeposition, hvilket gør, at du altid får den mest optimale støtte, når du sover.

Derudover sørger fjedrene for at tilpasse sig efter din vægt og liggeposition, så du gennem hele natten ligger mest ergonomisk korrekt. Du skal altså ikke være bekymret for, om du får en god nattesøvn, hvis du skifter din nuværende seng ud med denne sovesofa. Madrassen i denne er nemlig af yderst høj kvalitet og fremstillet netop med det formål, at den skal være komfortabel at sove på.

En anden smart funktion er også, at det er en sovesofa med opbevaring. Således kan du have plads til sengetøj eller lign. under sovesofaen.

Forskellige farver

Recast-sovesofaen er en smart sovesofa som fås i tre forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at vælge netop den, der vil matche din øvrige indretning bedst muligt. Du kan vælge mellem perlefarvet med blå/grønne nuancer, mørkeblå og mørkegrøn. Sovesofaen er derudover designet således, at sofaens ryg ikke blot ser ud som en almindelig sofaryg, men faktisk er yderst dekorativ. Dette muliggør, at du kan placere sovesofaen midt i rummet i stedet for op ad en væg.

Dermed giver denne model i vores sovesofa test mange flere indretningsmuligheder, end du vil få med en almindelig sofa. Designet er simpelt, stilrent og uden for mange forstyrrende elementer. Det vil derfor for de fleste på ingen måde være et problem at integrere denne sovesofa i hjemmets øvrige indretning.

Brug topmadras

Det anbefales, at man, ved brug af denne sovesofa, også benytter en topmadras ovenpå. En topmadras vil gøre din liggekomfort markant bedre, og samtidig vil sovesofaens levetid blive forlænget. Med Recast-sovesofaen får du dansk design, grundigt håndværk og fokus på æstetikken og enhver detalje.

Du får derfor ikke kun et praktisk møbel med denne sovesofa, der kan gøre indretningen i dit hjem mere optimal – du får også et designrigtigt møbel, der vil gøre sig godt i enhver stue såvel som børne- eller gæsteværelse. Når du bestiller denne sovesofa, skal du forvente en leveringstid på 2-8 hverdage.


Splitback Frej sovesofa

Billig sovesofa→ 8.585 kr. hos Bedre Nætter

Med Splitback Frej-modellen finder du med garanti en variant, som vil passe perfekt til din smag og indretningsstil. Denne sovesofa fås nemlig i hele syv forskellige standardtekstiler, og du bestemmer således selv, om du kunne tænke dig en klassisk mørkeblå sofa, en sort lædersofa eller måske en lidt mere vovet koralfarvet model.

Hvis ingen af disse standardtekstiler passer til dine ønsker, kan du se nærmere på specialtekstiler, som åbner op for endnu flere muligheder. Bedre Nætter har altså med denne sovesofa sørget for, at du på ingen måde skal gå på kompromis med det æstetiske udtryk, når du skal ud og købe ny sovesofa. Derfor har vi også taget den med i vores sovesofa test.

Tilpas ryggen

Når sovesofaen anvendes som sofa i dagtimerne, måler den 90 cm i bredden, 234 cm i længden inklusive armlæn og 79 cm i højden. Der er altså god plads til, at flere personer kan sidde i sofaen på samme tid, og du har mulighed for at indstille ryggen på sofaen alt efter behov. Når sovesofaen skal fungere som seng, egner den sig til én person, men denne person har til gengæld også godt med plads, da sovesofaen karakteriseres som en lille dobbeltseng.

Sovesofaens madras består af pocket-fjedre, hvilket garanterer dig høj ergonomisk komfort om natten. Det er nemlig også disse fjedre, som anvendes i mange af de øvrige senge fra Bedre Nætters sortiment. Der er således ingen grund til at tro, at Splitback Frej-sovesofaen skulle være mindre behagelig at sove i end andre almindelige senge. Dog er det altid mest fordelagtigt at anvende en topmadras ovenpå sovesofaen, da dette vil sikre sig en endnu højere komfort.

Splitback system

På samme tid vil topmadrassen mindske slid på sovesofaens madras, og sovesofaens levetid vil dermed forlænges betragteligt. Splitback Frej-modellen har ikke fået sit navn uden grund. Denne model er nemlig udstyret med det smarte splitback-system, som muliggør, at du kan indstille sovesofaen på forskellige måder alt efter dine behov.

Splitback Frej-sovesofaen er designet af det danske firma Innovation Living, der ligeledes står for produktionen af dette møbel. Innovation Living har formået at designe en både funktionel og designrigtig sovesofa, som vil gøre sig godt i de fleste hjem. Når du bestiller denne sovesofa, vil der gå 12-20 hverdage, før du modtager din ordre. Du skal således ikke vente længe på at kunne tage din nye sovesofa i brug – både om dagen og om natten.


Osvald – Sovesofa med opbevaring

Sovesofa test→ 10.305 kr. hos Bedre Nætter

Ønsker du mulighed for opbevaring under din sovesofa, er denne Osvald-sovesofa garanteret noget for dig, da dette er en sovesofa med opbevaring. Her har du nemlig mulighed for at lægge dyner, puder og lignende ned i en boks under sovesofaen, og så er disse ting altså gemt væk, når de ikke er i brug.

På samme tid er det nemt at finde det hele frem igen, når sovesofaen om natten skal fungere som seng. Denne model er designet af danske Innovation, hvilket er din garanti for god kvalitet og flot design.

De har designet kvalitetsmøbler siden 1971 og har således mange års erfaring med at skabe det, forbrugerne efterspørger – både her i Danmark, men også i udlandet.

Indstil selv ryggen

Når Osvald-modellen er i brug som sofa, har den en længde på 200 cm, en bredde på 102 cm og en højde på 72 cm. Du kan indstille sofaen ryg alt efter, hvad du finder mest komfortabelt. Som standardfarve kan du vælge mellem sort og grå – og falder disse farver ikke indenfor dine smagspræferencer, er der heldigvis mulighed for at tage et kig på valgmulighederne for specialstof.

Sofaen kommer i et enkelt design uden armlæn og vil derfor nemt kunne integreres i de fleste hjem. Den egner sig således perfekt til gæsteværelset, men kan også sagtens blive en del af indretningen i stuen. Hvis du bor i en lille lejlighed, er det ligeledes oplagt at vælge denne sovesofa som sengeløsning.

Sovesofa til 2 personer

Om natten, når sovesofaen skal fungere som seng, er der plads til, at to personer kan benytte denne. Som udslået seng måler sovesofaen nemlig 150 cm i bredden. Madrassen består af pocket-fjedre, og disse tilpasser sig efter din kropvægt og sørger generelt for optimal støtte af hele din krop. Du vil derfor være sikker på at sove som en drøm i denne sovesofa, hvilket er grunden til at den også er med i vores sovesofa test.

Når du vågner om morgenen efter en nat i denne sovesofa, vil du derfor med al sandsynlighed føle dig frisk og veludhvilet. Med denne model får du altså ikke et møbel, der er halv sofa og halv seng. Du får i stedet et møbel, der formår at være både sofa og seng til fulde. Bestiller du denne Osvald-sovesofa, får du tilmed gratis levering, og du skal kun forvente at vente på din levering i 12-20 hverdage.


Living&more Lucy sovesofa

Billig sovesofa→ 2.499 kr. hos Coop.dk (4.999 kr. for ikke-medl.)

Med Living&more Lucy-sovesofaen, som vi her har fundet til vores sovesofa test får du en sovesofa, der ligner en almindelig sofa på en prik. Det er altså ikke til at se, at denne sovesofa uden problemer og med et snuptag også kan fungere som seng.

Har du derfor brug for en ekstra soveplads derhjemme, eksempelvis når der kommer gæster på besøg, er denne sovesofa ideel at placere i gæsteværelset eller i stuen.

Med denne model behøver du på ingen måde at gå på kompromis med det æstetiske udtryk i dit hjem. Du får nemlig en sovesofa, der uden problemer vil kunne integreres i enhver indretning.

Det er vist ikke gået mange indretningsentusiasters næse forbi, at velour i den grad er blevet moderne inden for bolig og interiør. Hvis du også gerne vil hoppe med på denne modetendens, vil Living&more Lucy-sovesofaen være et rigtig godt bud til dig, da denne netop er fremstillet i lækkert, blødt velour.

Derudover kommer den i en flot grå farve og med stilrene træben, og sofaen lever altså op til alle krav om flot design. Når sovesofaen i dagtimerne benyttes som sofa, er der plads til, at tre personer kan benytte sofaen ad gangen.

Dejlig at sove i

I udslået tilstand egner sovesofaen sig bedst til én person. Her måler den 220 x 110 cm og er altså ideel som en enkeltmandsseng. Når sovesofaen skal laves om til en seng, slås ryggen af sofaen blot ned, så denne del forlænger sofaens sæde. Dermed opnår du på ingen tid – og uden nogen form for besvær – en dejlig seng at sove i.

Selvom sovesofaen er ideel som gæsteseng, kan den naturligvis også bruges, hvis hele familien en aften ønsker at sidde ekstra behageligt, når yndlingsfilmen sættes på. I slår blot sovesofaen ud og får på den måde plads til at kunne smide benene op.

Living&more Lucy-sovesofaen fås desuden til en yderst favorabel pris. Du får således rigtig meget sofa og seng for dine penge, hvis du vælger at investere i denne løsning. Når du bestiller denne sovesofa, betaler du et mindre fragtgebyr, og så leveres sofaen direkte til din kantsten på en valgfri dag.


Alexis sovesofa

Sovesofa best til prisen→ 3.499 kr. hos Møbelkompagniet.dk

Alexis-sovesofaen er en simpel og stilren sovesofa, der kan passe ind i de fleste indretningsstile. Den har et retro-look, så vil den stil passe godt til resten af dine møbler derhjemme, vil sovesofaen her være et rigtig godt bud. Den lysegrå farve på sofaen står i flot kontrast til de mørkebrune ben, og knapperne i sæde og ryg sætter prikken over i’et på designet af denne sovesofa.

Alt i alt får du altså et designrigtigt møbel med denne Alexis-sovesofa, som du ikke går galt i byen med, hvorfor vi også har taget den med i vores sovesofa test.

Sovesofaen egner sig især godt til mindre hjem eller værelser, hvor pladsen er trang. Alexis-sovesofaen optager nemlig ikke meget plads, og den er derfor nem at integrere i flere forskellige rum og med de øvrige møbler, du måtte have her.

Utrolig praktisk

Sofaen kan forvandles til seng på ingen tid, hvilket er utrolig praktisk, og du skal således ikke bøvle med diverse funktioner, når du gerne i en fart vil have redt op derhjemme. Når sovesofaen er udslået, måler den 120 cm i bredden og 195 cm i længden, og den egner sig derfor særdeles godt som enkeltmandsseng.

Hvis du har et gæsteværelse derhjemme, vil Alexis-modellen være oplagt at placere her, da gæsterne på den måde har mulighed for at benytte sofaen om dagen og den udslåede seng om natten. Du er desuden garanteret god liggekomfort og støtte til kroppen, når du investerer i denne sovesofa.

Om dagen, når sovesofaen fungerer som sofa, måler den 217 cm i bredden, 89 cm i dybden og 92 cm i højden. Sædedybden er 61 cm, så du har altså mulighed for at sætte dig rigtig godt til rette i denne sofa, når du trænger til at slappe af foran fjernsynet eller måske nyde en god bog. Sofaen består af PU-skum, der er din garanti for en komfortabel sidde- og liggeoplevelse.

Gratis levering

Samlet set får du med denne løsning rigtig meget sovesofa for pengene, og i tilfælde af at dette er din højeste prioritering i valget af sovesofa, bør du uden tvivl tage et ekstra kig på denne Alexis-model.

Når du bestiller Alexis-sovesofaen, får du gratis levering. Den pris, du ser oplyst, er altså den pris, du ender med at skulle betale. Du kan forvente at modtage din nye sovesofa i løbet af 2-12 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe, før du kan tage din nye sofa og seng i brug.


LaForma – Kail sovesofa

Bedste sovesofa forhandler→ 2.999 kr. hos Unoliving.com

LaForma – Kail-sovesofaen er en rigtig god sofa- og sengeløsning til prisen. Du får moderigtigt design og god liggekomfort samlet i én løsning – og det hele tilmed til en fornuftig pris. Når du vælger sovesofa, skal du – modsat hvis du blot er på udkig efter en ny seng – også i høj grad overveje, hvilken type sofa der vil passe til den øvrige indretning i det rum, hvor du har tænkt dig at placere sovesofaen.

Sovesofaen er nemlig et møbel, der bliver set, og det gælder i særdeleshed, hvis denne skal stå i midten af stuen og fungere som omdrejningspunktet her. Med LaForma – Kail-sovesofaen er du sikret et designrigtigt møbel, der let kan integreres i de fleste indretninger. Den lysegrå sofa står flot sammen med de lyse sofaben i bøg, og knapperne på sofaryggen er en flot detalje, der skaber ekstra liv i det ellers simple og stilrene design.

Slidstærk betræk

Betrækket i polyester gør, at sovesofaen ikke slides så let. Polyester er yderst slidstærkt og har høj holdbarhed, hvorfor det også er særdeles egnet til møbler. Her er sovesofaen bestemt ingen undtagelse, da denne i mange tilfælde vil slides mere end en almindelig sofa, idet den også anvendes om natten.

Når du anvender sovesofaen om dagen som almindelig sofa, måler sofaen 188 cm i bredden, 90 cm i dybden og 77 cm i højden. Sofaen har desuden en siddehøjde på 37 cm, hvilket dermed ligeledes er sengens højde, når du anvender sovesofaen som seng. Når sovesofaen slås ud til seng, måler denne 180×107 cm, og LaForma Kail-modellen egner sig derfor perfekt som enkeltmandsseng.

Optimal komfort

Sovesofaens madras er 17 cm tyk, hvilket sikrer dig et behageligt underlag og optimal liggekomfort hele natten igennem. Du går således ikke på kompromis med din nattesøvn, hvis du vælger at investere i denne sovesofa, som vi har med i vores sovesofa test. Ved bestilling af denne sovesofa får du gratis fragt. Du kan dog vælge at tilkøbe aftenlevering eller opbæring, hvis du vurderer, at dette vil være mest hensigtsmæssigt for dig.

Som udgangspunkt leveres sovesofaen nemlig til første hoveddør i gadeplan. Dagen før, du skal modtage din nye sovesofa, vil du modtage en besked med et tidsinterval på fire timer, hvor din vare vil blive leveret. På den måde har du mulighed for at planlægge din dag, så du er hjemme, når din sovesofa kommer.


Falslev sovesofa

Sovesofa bedst i test

→ 2.999 kr. hos JYSK

I vores sovesofa test kommer vi nu til Falslev-sovesofaen. Her får du et stilrent møbel, der kan integreres i de fleste indretningsstile.

Tilmed får du en komfortabel sengeløsning, som er ideel, når der kommer gæster på besøg, eller når du i andre situationer har brug for en ekstra soveplads.

De mange knapper i sæde og ryg tilfører nogle flotte detaljer til sovesofaen, der ellers er meget simpel i sit design. Den ligner en helt almindelig sofa på en prik og vil derfor uden problemer kunne indgå i stuen – hvis det er dette, der er dit ønske – sammen med det øvrige møblement.

Fås i flere farver

Når sovesofaen anvendes i dagtimerne som almindelig sofa, egner den sig til tre personer. Den har en samlet bredde på 209 cm, en højde på 81 cm og en dybde på 85 cm. Sædehøjden er 42 cm, og sædedybden er 59 cm. Du kan altså være sikker på at sidde behageligt og afslappet i denne sofa. For endnu større komfort kan du med fordel sætte forskellige puder i sofaen – eventuelt i forskellige farver, så du bringer mere liv til sovesofaen.

På den måde har du også mulighed for at skabe akkurat det look i din stue eller på gæsteværelse – eller i et helt tredje rum – som falder netop i din smag. Om natten, når sovesofaen skal fungere som sengeplads, egner den sig bedst til én person. Udslået måler sovesofaen nemlig 190 cm i længden og 110 cm i bredden. Det er således også muligt at ligge en voksen og et barn i denne model, hvis nu det blot drejer sig om en enkelt eller få overnatninger.

Formstabilt skum

Sædehynderne er fremstillet af formstabilt skum, hvilket både sikrer dig en behagelig sidde- og liggekomfort. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med din søvnkvalitet, hvis du vælger at investere i denne sovesofa.

Desuden kommer Falslev-sovesofaen i et slidstærkt materiale, der gør, at møblet vil kunne holde i lang tid uden at komme til at se slidt og medtaget ud. Dette er særdeles vigtigt, når det handler om sovesofaer, da disse ofte er udsat for mere slitage end almindelige sofaer eller lignende møbler. Sovesofaen anvendes nemlig ikke kun i dagtimerne, men også om natten, og det gør selvsagt, at dette møbel vil blive udsat for mere slid. Betrækket er fremstillet i 100% polyester, der – udover at være smuds- og vandafvisende – også har en høj lys- og farveægthed samt sjældent falmer.


Sovesofa test – Hvordan vælger jeg den bedste sovesofa?

I valget af sovesofa er der flere forskellige faktorer, du skal tage højde for. Sovesofaen er nemlig to møbler i ét, og derfor skal du både vurdere, hvilke ønsker du har til en kommende seng, og hvad du foretrækker ved din næste sofa. Når det handler om selve sofaen, er det selvsagt vigtigt, at designet af denne falder i din smag. Dette afhænger i høj grad af, hvor sovesofaen skal placeres, og hvilke andre møbler den skal indgå i indretningen med.

Dernæst er det væsentligt ved køb af en ny sovesofa, at sovesofaens sengepladser matcher dine behov. Her bør du overveje, om der skal være mulighed for, at en eller to personer skal kunne benytte sovesofaen på samme tid. Der er nemlig flere sovesofa-modeller, der egner sig bedst til en enkelt person, og disse skal du naturligvis ikke investere i, hvis du har behov for to ekstra sengepladser. Vi har i denne sovesofa test forsøgt at guide dig fremt il de vigtigste overvejelser man bør gøre, samt fundet nogle bud på nogle af de bedste sovesofaer, som er yderst populære hos forhandlerne.

Slidstærkt materiale

Sovesofaens materiale har ligeledes betydning, når det gælder møblets levetid. Et slidstærkt materiale er at foretrække, hvis sovesofaen eksempelvis er placeret i stuen, hvor den hver dag i dagtimerne anvendes som sofa, og hvis den samtidig hver nat anvendes som sengeplads. I sådanne tilfælde vil sovesofaen blive udsat for en del mere slitage, end hvis den eksempelvis står placeret i et gæsteværelse, hvor den kun bruges ved bestemte lejligheder. Derudover bør du overveje, om det er afgørende, at sovesofaen har indbygget skuffe eller lignende til dyner og puder.

Sidst, men ikke mindst har prisen naturligvis også betydning, når du skal ud og købe sovesofa. Der findes både relativt billige sovesofaer til et par tusinde kroner, og der findes de dyrere modeller, der koster en del mere. Igen har sovesofaens funktion i dit hjem afgørende betydning for, hvor mange penge du bør investere i din nye sovesofa.


Sovesofa test 2019

Der er rigtig mange fordele og ulemper ved at investere i en sovesofa. Den største årsag til, at folk vælger at investerer i en sovesofa fremfor en traditionel seng er, at de ønsker at udnytte pladsen mest optimal. Det er uanset om det er i stuen, børneværelset eller gæsteværelset du vælger at placerer din sovesofa.

Der er mange fordele ved en sovesofa, men den største fordel er uden tvivl, at den både kan bruges som en behagelig sofa om dagen og ligeledes være en behagelig seng, når du skal sove. Derfor skal man betragte en sovesofa, som en 2-i-1 løsning.

Komfort

Det forholder sig desværre sådan, at der har været rygter for, at en sovesofa ikke er særlig behagelig og komfortable at sove på. Det er også korrekt, hvis man vælger en sovesofa, som ikke er lavet af et særlig god materiale og hvor der ikke har været fokus på, at det både skal være en behagelig sofa, men samtidig også som seng. En god sovesofa, er en sovesofa som har kombination af en sofa og en seng, som er komfortabel.

Der skal ikke herske nogle tvivl om, at der findes et hav forskellige sovesofaer i forskellige størrelser med forskellige designs. Det er både godt og skidt, at der findes så mange sovesofaer.

Først og fremmest er der større chance for, at du finder netop den sovesofa, som passer helt perfekt til dig. Det har dog den ulempe, at det godt kan tage sin tid at finde den perfekte sovesofa, som skyldes et marked er så stort og der er rigtig mange, der skal sorteres fra, før du står tilbage med den ideelle sovesofa til dig.

Vi giver dig her i vores sovesofa test et indblik og et overblik således at du kan vælge den bedste sovesofa, til lige præcis dit behov.


Recast sovesofa

recast-sovesofaBEDSTE PRIS: 6.690 kr. hos Bedre Nætter

Denne sovesofa model fra recast passer perfekt til dig, som sørger en sovesofa, som er stilfuld og veldesignede sofa til dit hjem. Recast er et dansk design som har skabt deres succes gennem et godt håndværk og et klart fokus på æstetikken. Udover designet, er sofaen også af høj kvalitet – Den er nemlig produceret af det danske firma innovation, som siden 1971 har leveret møbler af høj kvalitet.

Recast sovesofa er perfekt til dig, som ofte har gæster på besøg. Når man folder Recast ud, har den nemlig en størrelsen som en dobbeltseng, 140 x 200 centimeter. Det betyder at man sagtens kan sove 2. Sovesofaen egner sig især som gæsteværelser, men kan også bruge i stuen eller børneværelset – Med en sovesofa fra Recast er der rigtig mange muligheder.

Mest populære

Recast har en god komfort. Der er installeret pocket-fjedre i recast, hvilket er de samme fjedre som du ofte finder i en almindelig seng. Det unikke ved pocket-fjedre er, at de tilpasser sig din vægt og liggeposition og dermed sørger for, at du får en sund og behagelige liggeposition hen over natten. Det betyder, at Recast er ikke bare en sofa, med et unik design, men også en seng, som man ligger behagelig og komfortabel i, når man skal sove.

Du kan nemt, hurtigt og praktisk folde sofaen ud som en seng og omvendt. Med en sovesofa fra Recast, i vores sovesofa test er du garanteret en optimal udnyttelse af plads – Uden at du behøver at skulle gå på kompromis med kvaliteten af din søvn.


Zeal sovesofa

zeal-sovesofaBEDSTE PRIS: 4.145 kr. hos Bedre Nætter

I vores sovesofa test kommer vi nu til Zeal, som er et dansk design, og dette er din garanti for en solid og langtidsholdbar sovesofa. Sovesofaens madras, er blevet håndlavet hos innovation i Danmark. Innovation er et dansk firma, som er internationalt anerkendt for sine produkter. Derfor kan du være helt sikker på, at Zeal er i høj kvalitet. Den håndlavet madras er også med til at forlænge levetiden og øge komforten i sovesofaen.

Her har vi at gøre med en praktisk sovesofa fra Zeal, som både kan anvendes i gæsteværelset, stuen eller på børneværelset. Er det meget trang med plads i dit hjem, så kan du med fordel købe en sovesofa, da en er utrolig praktisk og går ikke ned på kvaliteten selvom det er en 2-i-1 løsning. Zeal kan fås i 6 forskellige farver.

Pocket fjedre

Zeal er den mindste sovesofa som vi har taget med i test. Den måler 100 x 200 centimeter, når den er foldet ud. Trods det er den mindste sovesofa, er man ikke gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod, er Zeal med pocket-fjedre, som gør at Zeal både er en veldesignet sofa, men også en seng, hvor du får en god søvnoplevelses.

Denne sovesofa er perfekt til dig, hvor der er minimal med plads. Denne sovesofa er utrolig praktisk og kan ikke blot anvendes på gæsteværelset, men også i stuen eller i lejligheden. Derfor har vi også valgt at have den med i denne sovesofa test.


Cubed 140 Deluxe

cubed-140-deluxeBEDSTE PRIS: 6.825 kr. hos Bedre Nætter

Leder du efter en sovesofa, som både er praktisk, men også elegant på samme tid, så er dette den rette sovesofa for dig. Sovesofaen er produceret af det danske firma innovation, hvor kvaliteten altid er første prioritet. Hos mange forhandlere får du blot en sofa, men som er utrolig dårlig at sove i, Cubed 140 Deluxe er et multifunktionelt møbel, som både er unik, som sofa, samt at sove i.

Cubed er nem at folde ud og ligeledes at folde sammen igen. Cubed har en bredde på 140 centimeter, når den er foldes ud og derfor egner denne sovesofa sig perfekt som dobbeltseng. Et af de gode valg i denne sovesofa test.

Er du bosat i en lejlighed, hvor der er småt med plads eller bare skal bruge en sovesofa til gæsteværelset eller børneværelset, så anbefaler vi, at du vælger Cubed, da den opfylder mange af de krav, som man ofte forbinder til en sovesofa.

Pocket fjedre

Normalt er en sovesofa med installeret med skumkerne, men i cubed har man valgt at udskifte skumkerne med pocket-fjedre, som tilpasser sig kroppens vægt og liggeposition. Det at fjedrene tilpasser sig liggeposition mindsker også muligheden for, at du vågner om natten, fordi du skal dreje dig eller lignede. Madrassen som er i sovesofaen er håndsyet i omhyggelighed, hvilket også er din garanti for, at sovesofaen er solidt og langtidsholdbart.

Cubed 140 Deluxe kan fås i hele 4 forskellige farver. Hvis du også er interesseret i at vælge specialfarver, således at den kommende sovesofa passer til netop din indretning i din bolig, er dette også muligt – Dog skal du være opmærksom på, at leveringstiden er en anelse længere, når du vælger specialfarver.


Splitback Frej sovesofa

splitback-frej-sovesofaBEDSTE PRIS: 8.289 kr. hos Bedre Nætter

Denne sovesofa splitback Frej er innovation Living. Denne sovesofa er designet efter det moderne klassiske skandinavisk design. Det unikke design gør, at denne sovesofa er bedst til stuen i din bolig. Armlænene som sidder på siden er udarbejdet i træ, men det er med til at give en lækker finish som er kombineret med den individuelle indstilling af ryglæn, som giver en helt unik designoplevelse, når du sætter den i den.

Der er en unik splitback system, som giver en fleksibel sovesofa, da du kan indstille din side på ryglænet efter dine behov. Det kan være alt efter om man skal læse eller se tv eller noget helt tredje. Splitback er super smart, da du kan indstille sofaen til din ryg og i stedet for omvendt, som med førhen har været vant til. Derfor har vi også valgt at have den med i vores sovesofa test.

Optimal komfort

Splitback Frej sovesofa er udstyret med pocket-fjedre, som giver madrassen en mere optimal komfort. Ved at madrassen er udstyret med pocket-fjedre, yder madrassen en bedre støtte, da den tilpasser sig kroppen vægt og liggeposition. Det mindsker og muligheden for, at du vågner om natten, fordi du ikke ligger komfortabel og skal vegne dig rundt eller lignede.

Det er muligt at få denne sovesofa med forskellige tekstiler, som sikrer at denne model passer perfekt ind i din bolig – Denne sovesofa er perfekt til dig, som leder en 2-i-1 løsning og med et meget gennemtænkt moderne klassisk design, som passer ind i en hver lejlighed.


Clubber sovesofa

clubber-sovesofa-fra-innovation BEDSTE PRIS: 6.100 kr. hos Bedre Nætter

Er du på jagt efter en sovesofa, som både er elegant og ser eksklusiv ud, så kunne dette godt være en sofa for dig. Denne sovesofa er designet af den danske producent, Innovation. Ligeledes er designet meget sofistikeret, som også understreges af, at der er mulighed for at tilkøbe et armlæn i valnød.

Sovesofaen har en bredde på 115 centimeter, som ikke lyder af særlig meget, men hvis du skal sove alene i sovesofaen, så er der mere end god plads til at bredde sig med de 115 centimeter. Clubber egner sig udmærket til 2 personer og ligeledes hvis du skal have overnattede gæster på besøg.

Håndsyet madras

Clubber er en sovesofa, hvor man både sover godt, men også sidder godt i. Sovesofaer er et voksende marked og flere og flere forhandler er kommet til det seneste stykke tid, men det er sjælen, at man finder en sovesofa, som burde er komfortabel er sove i, men også at sidde i. I Clubber sovesofa, har man valgt at fjerne skumkerne og i stedet installeret en håndsyet madras med pocket-fjedre, som giver et bedre komfort.

Det speciale ved pocket-fjedre er, at den tilpasser sig personen vægt og liggeposition. Du får altid en personlig støtte fra fjedrene, i stedet for skumkerne, som ingen støtte yder. Pocket-fjedre sikrer dig altid en god nattesøvn, uden at du skal vågne op næste morgen, med smerter i nakken eller hovedet

Clubber sovesofaer egner sig bedst til gæsteværelset, stuen eller til lejligheden. Det er muligt at få Clubber i tre forskellige farver. Med en Clubber sovesofa, har et en unik seng om natten og en sofa om dagen, hvor kvalitet er i top.


Puzzle Wood sovesofa

puzzle-wood-sovesofa BEDSTE PRIS: 6.175 kr. hos Bedre Nætter

Puzzle Wood er en stilren sovesofa, som er inspireret af de klassiske møbeldesigner fra 1950`erne, hvor det var meget populært med egetræsben. Sovesofaen er utrolig fleksible, da den hurtigt og nemt kan foldes ud og lave sofaen om til en lille dobbeltseng. Den måler 110 x 200, når den er foldet ud som en seng.

Sofaen er ideel til børn eller unge, da den fungere som 2-i-1 møbel. Samtidig med at man kan spare en placering væk. Én sovesofa som Puzzle er et oplagt valg, hvis du bor i en lejlighed eller et hus, hvor der trang med plads – Der er nemlig mulighed for opbevaring under sofaen, som er ideel til at skabe ekstra plads i mindre rum eller på børneværelset. Ligeledes er sovesofaen ideel til kontoret eller stuen, som skyldes sovesofaen meget enkle design.

Forskellige farver

Der er mulighed for, at få Puzzle Wood i forskellige farver og tekstiler. Dette giver dig mulighed for at tilpasse stilen efter din smag og ligeledes vælge et materiale, som matcher dine krav og behov. Det kan være bomuld, polyester eller læder-look. Der vil ofte være en leveringstid på 10-14 dage, når du ønsker din sovesofa produceret i specielstof.

Der er installeret pocket-fjedre-system, som sikrer, at du får en behagelig madras at sove på, samtidig med at den er utrolig holdbar og solid som en sofa. Puzzle Wood har en behagelig sidehøjde på 81 centimeter, når den er foldet ud som sofa.


Dublexo sovesofa

dublexo-sovesofa BEDSTE PRIS: 6.970 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 8.500 kr.

Denne sovesofa i vores sovesofa test er uhyre elegant og eksklusiv. Den er designet af det danske brand, innovation. Det at den er designet af innovation fortæller også at kvalitet er i top og vælger man at købe denne sovesofa, får man ikke bare en god sofa, men også en god seng, som man kan forvente at sove mere end god i. Dublexo sovesofa er designet med et multifunktionelt og modulært design, som er perfekt til dig, når pladsen er trang.

Det unikke ved denne sovesofa fra Dublexo er, at den er udstyret med et splitback system. Det betyder at du kan ligge den egne af de to ryglæne ned, mens den anden stadig står oprejst, som er helt unik. Det er også muligt bare at justere på armlænet, hvis du ønsker dette.

Bedre liggekomfort

Man har også valgt, at indsætte pocket-fjedre i sovesofaen, hvilket giver en meget bedre liggekomfort, da fjedrene netop tilpasser sig din kropsfigur. Når du folder sovesofaen ud som seng, har den en bredde som er 115 centimeter og egner sig som en lille dobbeltseng. Har du overnattede gæster, kan den nemt benytte af 2 personer. Dublexo sovesofa er oplagt som enten gæsteværelse, til den studerende eller på børneværelse.

Med en sovesofa fra Dublexo, kan du forvente at sove mere end godt. Madrassen er håndsyede og der er indsat pocket-fjedre i madrassen, som sikrer dig en optimal nattesøvn, uden søvnproblemer.


Ghia sovesofa

ghia-sovesofaBEDSTE PRIS: 5.919 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 6.110 kr.

Leder du efter en velkendt sovesofa, hvor du er garanteret at kvaliteten og designet er i top, så er denne sovesofa model måske den rette for dig. Med denne sovesofa fra innovation, er du sikret god kvalitet og et elegant design. Denne sovesofa model er en af de mest populære på markedet, som skyldes at den er utrolig fleksivble

Ghia er en klassisk daybed. Det betyder at man med fordel kan benytte sig af den til, at tage en middagslur eller til gæster, hvis du får besøg – Ghia fungerer helt perfekt som seng, du skal dog ikke forvente at få den samme komfort, som hvis du købte en kontinentalseng. Når du køber en Ghia, som vi har med i denne sovesofa test, får du selvfølgelig også de puder med, som du ser på billedet – Puderne vil selvfølgelig være i samme betræk som den farve du vælger en Ghia i.

5 forskellige betræk

Der er mulighed for at vælge sovesofaen fra Ghia i hele 5 forskellig betræk. Ghia sovesofa har et meget skarp design, som gør at den er særdeles repræsentativ, samtidig med at den er fuldt med forskellige funktionelle genskaber, som har gjort at Ghia er en af de mest populære sovesofa på marked. Den har desuden også et meget karakteristisk stel i chrom, som ligeledes fungerer som armlæn, hvis man ønsker det. Dette er den ideelle sovesofa til dig, som ønsker en sovesofa med et flot moderne design og hvor pladsen er relativ lille.


Oldschool sovesofa

oldschool-sovesofa

Bedste pris: 7.100 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 7.100 kr.

Dette er en sovesofa, hvor man på intet tidspunkt er gået på kompromis med designet. Designet er retro design, som minder om 1950`erne, hvilket også giver et mere klassisk look. Det klassisk look giver en oldschool kant, som er den eneste sovesofa vi kender, som kan tilbyde dette. Sovesofaen er opbygget efter den klassiske Chesterfield-stil og med sit læder-look skiller den sig ud.

Leder du efter en sovesofa, som ikke bare ligner alle andres og blot af endnu en i mængden, så er dette den rette sovesofa for dig. Den er perfekt til et rigtig herreværelse. Ligesom man ikke har gået på krompis med designet, er man heller ikke gået på kompromis med kvaliteten. Man har valgt at bruge pocket-fjedre i sofaen. Dette er en moderne komfortfjeder, som automatisk tilpasser sig din kropsvægt og din liggeposition, som giver dig en god søvnoplevelses.

Innovation Living

Dette er endnu en sovesofa, som vi har med i denne sovesofa test, fra det velkendte innovation, som er kendt for at skabe møbler, der både er flotte og stilfulde, samt er lavet af høj kvalitet. Innovation siger lidt sig selv. Man har fået inspiration tilbage i 60`erne og man har forsøgt at skabe et møbel, som modernisser denne stil fra 60`erne.

Det kan kaldes en nytolkning af det klassiske møbel. Der skal i hvert fald ikke herske nogle tvivl om, at man har skabt en sovesofa som er utrolig stilfuldet og passer perfekt til dig, som ønsker at rette et rigtig herreværelse.


Supremax Deluxe Excess Lounger

supremax-deluxe-excess-lounger BEDSTE PRIS: 10.025 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 10.020 kr.

Denne sovesofa kommer i et flot og elegant design, som er designet i Danmark af innovation. Med en bredde på 155 centimeter, er dette en af markedets bredeste sovesofaer. Som både egner sig som sofa, men bestemt også som seng, hvor man sagtens kan ligge to. Supremax er ideel som gæsteværelse, men kan også sagtens anvendes i stuen eller på børneværelset.

Supremax er en unik sovesofa, som er utrolig nem at folde ud og ligeledes at folde sammen igen. Sovesofaen fås kun i en farve, lysegrå, som ses på billede. Ved Supremax er det muligt at vælge mellem en række specielfarver og tekstiler. Du skal dog være opmærksom på, at leveringstiden forlænges en analyse, hvis du vælger en specielfarve eller tekstiler.

Excess pocket-fjedre

Supremax er blevet opgraderet. Ved almindelige sovesofaer er der blot installeret en kerne af skum, som ikke yder en reel støtte, men kan alligevel godt føles behageligt at sidde i. I Supremax, har man valgt at udskifte skumkernen og i stedet erstatte den med excess pocket-fjedre, som er en let opgradering af de almindelig pocket-fjedre, som normalt sidder i almindelige senge. Med excess pocket-fjedre, er du sikkert en god søvn.

Fjedrene tilpasser sig din vægt og din liggeposition og dermed giver dig en unik søvnoplevelses. Det er også vigtigt at understrege, at med fjedrene, bliver irritation minimeres og du undgår at vågne op om natten, for at skulle dreje dig. Det er også vigtigt at understrege, at supremax ikke er bare en 2-i-1 løsning, men er et kvalitetsmøbel, som både har en god komfort, som du både kan side og sove i.


Hermod sovesofa

PRIS: 18.989 kr. hos Bedre Nætter

Hermod er designet efter det mere moderne klassiske design. Hermod er opbygget efter det minimalistiske design, hvor man har anvendt nogle af de bedste råmaterialer, som har skabt denne flotte sovesofa.

Sovesofaen her i vores sovesofa test er nem og hurtig at slå op og er en seng med god komfort, når den er slået ud. Madrassen i Hermod er håndsyet og er produceret i Danmark. Der er virkelig blevet kræset om madrassen, hvilket også er din garant for, at Hermod er en solid og langtidsholdbar sovesofa, som man kan bruge i mange år, uden at du behøver at skulle investere i en ny.

Hermod er velegnet som dobbeltseng med sine 160 centimeter i bredden. Sovesofaen kan både anbringes i gæsteværelset eller i stuen og er perfekt, hvis man har overnattende gæster. Der kan både sove 2 personer i den, men man kan også sagtens benytte den alene, hvis man har brug for lidt ekstra plads at bredde sig på.

De fleste sovesofaer er installeret med kerneskum, som ikke særlig ideel, da det ikke yder en særlig god form for støtte. Derfor er kerneskummet udskiftet med pocket-fjedre, som yder en god form for støtte og selv tilpasse sig kroppens vægt og liggeposition, som er helt unikt.

Leder du efter en sovesofa, som er lidt udover det sædvanlige og er til at betale sig fra, så er denne sovesofa absolut en optimal løsning for dig.


Cassius sovesofa

BEDSTE PRIS: 12.990 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 13.420 kr.

Er du på udkig efter en elegant og praktisk sovesofa, som er kombineret med nogle af de bedste kvalitetsmaterialer, kunne dette sagtens være din kommende sovesofa, som vi har valgt at have med i vores sovesofa test. Denne sovesofa er produceret af det danske firma, Innovation. Det er tydeligt, at man ikke har været bange for, at satse 100% på det skandinaviske design, hvilket også tydeligt fremgår af det elegante og simple fremtoning, som Cassius udstråler

Cassius er utrolig nem og hurtig at folde uden og sammen igen, hvilket kan være en fordel, hvis du har planer om at skulle bruge denne sovesofa, som din primære seng. Du vil nemlig skulle folde sovesofaen sammen og ud flere gange dagligt og derfor er det vigtigt, at det er effektiv og nemt.

En sovesofa som Cassius, er en sovesofa, som giver den samme søvnoplevelse, som hvis du købte en normal seng. Forskellen ved at købe en sovesofa som Cassius fremfor en normal seng er, at du får en 2-i-1 løsning for pengene, som kan være utrolig smart, hvis du bor i en lejlighed eller hvis din sovesofa skal stå på et værelse, hvor der er trang med pladsen.

Cassius er udstyret med fjedrer og er lavet af et lækkert stof, som er den perfekte kombination til en god sovesofa, der både skal bruges som sofa og seng. Fejderne giver også et ekstra plus ved sengefunktionen – Det betyder nemlig, at du opnår en bedre komfort og reducerer risikoen for, at du vågner om natten for, at skulle dreje dig eller lignede.


Trym-des sovesofa

BEDSTE PRIS: 9.825 kr. hos Bedre Nætter

Leder du efter en sovesofa, som både kan se elegant ud, men samtidig også være praktisk, kunne dette sagtens være en sovesofa til dig. Det er innovation som har bygget denne sovesofa. Den er opbygget efter den minimalistiske stil, som også tydeligt ses på sofaen.

Trym-des er en praktisk sovesofa, da du ikke kun køber en sofa, men en multifunktionelt møbel, som kan bruges som en sofa om dagen, men om natten kan den foldes ud og være din seng. Det er utrolig nem at folde den ud og sammen igen. Sovesofaen egner sit bedst til en lejlighed, børne- eller gæsteværelse.

Da man byggede denne sovesofa, har man virkelig tænkt på, at dette skulle ikke kun være en sovesofa, som havde en god komfort, men også en god komfort som seng og dette har man virkelig formået med Trym-des. Der er installeret pocket-fjedre i madrassen. Madrassen er håndsyet i Danmark.

Dét at madrassen er udstyret med pocket-fjedre, der gør at du opnår en behagelig støtte, som er med til at du får en god søvnoplevelse. Madrassen sørger også for at tilpasse sig kroppens vægt og liggeposition automatisk, som også bidrager til, at du opnår en god nattesøvn. Denne sovesofa i vores sovesofa test har en rigtig god komfort og kan derfor sagtens benytte som din primære seng, hvis du ønsker dette.

Det er muligt at købe Trym-des i 2 forskellige farver. Derudover er det også muligt at købe en række, specieltekstiler, som du kan vælge at få din kommende sovesofa betrukket i, sådan at den passer til din indretning i din bolig. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilkøber en eller flere specialtekstiler, kan leveringstiden være en anelse længere.


Unfurl sovesofa

unfurl BEDSTE PRIS: 5.485 kr. hos Bedre Nætter

Fås også hos Unoliving.com for 5.485 kr.

Denne sovesofa i vores sovesofa test er blevet produceret af det danske firma Innovation, som altid sætter kvaliteten, som første prioritet, når der skal produceret et nyt møbel. Den måler 120 x 200 centimeter og er derfor bedst velegnet som gæsteseng. Man kan selvfølgelig også bruge den på børneværelser eller i stuen, hvis man mener, at den vil passe bedre ind der end eksempelvis som gæste seng på gæsteværelset

Unfurl sovesofa kan utroligt nemt og hurtigt foldes ud og sammen igen – Dette kan være en fordel, hvis du vælger at benytte denne sovesofaseng som din primære seng. Der skal du nemlig ofte folde den ud eller sammen igen og derfor er det vigtigt, at dette kan gøre effektivt. Som noget nyt, er det muligt at indstille ryglænet på denne sovesofa, som man ellers ikke kan på særlige mange andre sovesofaer. Dette kan være en fordel, hvis du tit oplever smerter i ryggen eller har problemer med ryggen, da du har mulighed for at tilpasse sofaen til din ryg i stedet for omvendt.

Du kan sagtens benytte Unforl som en seng, uden at du vil opleve at få smerter i ryggen. Den er udstyret med fjedre, som yder en bedre støtte i forskel til kerneskum, som der ofte sidder i sovesofaerne og ikke yderne nogle særlig stor støtte. Fjedre i madrassen gør også, at madrassen tilpasser sig din liggeposition, som er med til at mindske risikoen for at du vågner om natten for, at dreje dig eller lignede

Dette stilfulde sovesofa fra Unfurl er perfekt til dig, som mangler en sovesofa til gæsteværelset eller bare mangler en 2-i-1 løsning i din bolig.


Long Horn

long-horn-sovesofa BEDSTE PRIS: 10.695 kr. hos Bedre Nætter

Fås hos Unoliving.com for 11.020 kr.

Denne sovesofa er en smule utraditionel i forskel til de andre i vores sovesofa test, da denne sovesofa er en long horn. Det vil sige, at udover en traditionel sofa, er der tilbygget ekstra til sofaen, sådan at du kan hvilke benene, samtidig med at der kan sidde flere personer i sengen på samme tid. Denne Long horn er produceret af innovation, som er et dansk firma.

Long horn er meget simpel at folde ud og ligeledes at folde sammen igen. Når den er foldet ud har den målene 140 x 210, som betyder at denne sovesofa er velegnet til stuen eller til soveværelse. Den store bredde og lange længde gør, at den sagtens kan benytte af 2 personer, uden at man ligger glemt. Den er udstyret med excess pocket-fjedre, som er en udvidelse af pocket-fjedre, som gør at den er særdeles komfortabel, som man også kan se på prisen, men du kan tryk anvendes den, som den primære seng uden at du vågner op dagen efter med smerter i ryggen eller nakken.

Sovesofa som primære seng

En ulempe ved at have en sovesofa som sin primære seng fremfor en almindelig seng er, at den hurtigere bliver slidt, da man både anvender den som seng, men også som sofa. Derfor er det vigtigt at du plejer din sovesofa 2-3 gange om året for, at den holder længere og du ikke behøver at skulle ud at investerer i en ny i den nærmeste fremtid

Leder du efter en sovesofa, men ikke en almindelig sovesofa som alle andre, så er denne sovesofa noget for dig. Long Horn fungere nemlig som et lounge møbel, hvor bl.a. også har mulighed for at tilkøbe en stol i samme serie, sådan at du har mulighed for at lave en yderst funktionel sofa.


Bifrost Lounger

bifrost-lounger BEDSTE PRIS: 11.430 kr. hos Unoliving

Bifrost lounger er en sovesofa i den eksklusive ende. Den har en af markedets støre bredder, når den er foldet ud. Den måler 155 centimeter, hvilket er rigtig meget. Det er mere end hvad beregner som en almindelig dobbeltseng, som normalt er 140 x 200. Der er derfor mere end rigeligt plads og er velegnet til soveværelse i din bolig.

Den kan sagtens benyttes af 2 personer og har du et lille barn, er det også muligt at det kan sove i mellem jer, hvis dette skulle blive nødvendigt nogle nætter.

Sovesofaen er som nævnt i den eksklusiv ende, som bl.a. skyldes det solide armlæn af træn, som på flotteste måde indrammer sovesofaen siden. Bifrost lounger er ikke blot en sovesofa, som både er behagelig at sidde og ligge i, men det er også en funktionelt møbel, som passer ind på ind hvert værelser eller kontor. Bifrost lounger passer ind alle steder.

Der er virkelig sørge for en høj kvalitet, helt ned til den mindste detaljer. Den er udstyret med excess pocket-fjedre, som kun er at findes i det mest eksklusive sovesofaer. Med excess pocket-fjedre som er udstyret i madrassen, er du sikkert en komfort som i en almindelig seng. Madrassen sørger selv for at tilpasse sig din kropsvægt og din liggeposition. Dette mindsker risikoen for, at du vågner om natten for at vende sig eller lignede.

Med denne sovesofa kan du trygt ligge dig til at sove om natten, uden at du skal være nervøs for at vågne op dagen efter med smerter i ryggen eller nakken.


Idun Lounger

sovesofa test BEDSTE PRIS: 12.235 kr. hos Bedre Nætter

Idun lounger absolut den mest eksklusive og uden tvivl også den dyreste sovesofa i denne sovesofa test, men for tvivl ikke, fordi du får virkelig også en unik sovesofa for denne pris, som kan holde i rigtig mange år. Det er endnu engang innovation, som har produceret denne unikke sovesofa. Den vil passe ind i et hvert hjem. Idun lounger kan til forveksling godt ligne en meget billig sovesofa, men det er det bestemt ikke. Når den først er slået ud som en ekstra soveplads i din bolig, vil den slå øjnene væk under dig.

Her er tale om en virkelig unik sovesofa test, som dine gæster vil elske at at overnatte og sove i. Madrassen er udstyret med posefjedre, som er nogle af de bedste fjedre, som der findes på markedet. Uanset om du vælger at bruge den som din primære seng eller bare gæste seng, vil du eller dine gæster opleve en helt unik komfort, som vil betyde, at du vil have svært ved at rejse dig op fra sengen næste morgen.

Idun Lounger er utrolig let at folde ud og ligeledes sammen. Når den er foldet ud, har den samme størrelse som en almindelig dobbeltseng. Sovesofaen er også utrolig god til det daglige brug. Det er uanset om du skal have filmhygge en aften eller om du skal se Disney show en fredag aften med dine børn. Denne sovesofa er intet mindre en utrolig lækker sofa, som indbyder til ren afslapning og hygge.

Idun Lounger er en meget stor sovesofa med målene 328 x 146 og derfor passer den også bedst til dig, som har en smule ekstra plads. Idun lounger er en oplagt sofa til stuen.


Splitback Styletto

PRIS: 7.920 kr. hos Bedre Nætter

Her er en hverdagsluksus sovesofa, som er designet efter det danske design. Sovesofaen står på ben, som er lavet er træ og giver et meget råt look i hverdagen. Desuden er stoffet på denne sovesofa, betrukket med det fineste velour, og det giver den et helt vildt lækkert og tildels anderledes look.

Denne sovesofa befinder sig midt i prisspektret i forhold til andre sovesofaer fra Innovation Living, men det er samtidig også en sovesofa som er en tand bedre end de fleste andre sovesofaer. Vil du kun have det bedste af det bedste, så er det denne sovesofa som du skal vælge at investere i.

De fleste forhandlere i Danmark forhandler kun sovesofaer, som er udstyret med skumkerne, men dette giver kun en god komfort, når du skal sidde i sofaen, desværre er komforten dårlig og der er mulighed for, at du kan vågne dagen efter med smerter i enten ryggen eller nakken. Ønsker du at benytte din sovesofa som din primære seng, så vælg altid en sovesofa, som er udstyret med fjedre, det giver nemlig en langt bedre komfort.

Splitback Styletto udstyret med de eksklusive pocket-fjedre, som er det mest luksuriøse der findes inden for fjedre. Disse luksuriøse fjedrer giver dig den samme komfort, som hvis du købte en almindelig seng. Du kan derfor forvente at sove mere end godt i Splitback Styletto.

Søvnkomforten er bestemt ikke det eneste positive. Komforten er lige så godt, som hvis du skulle sidde i sofaen og slappe af. De velsignede armlæn og puder bidrager også til et formidabelt helhedsindtryk.


Modi sovesofa

modi-sovesofa(Denne sovesofa er desværre udgået hos Bedre Nætter, men følg dette link og se resten af deres sortiment)

Denne sovesofa Modi er en multifunktionel sovesofa, som er gennemtænkt med et klassisk nordisk design i pastelblå nuancer og ben, som erlakeret i egetræ. Sovesofaen er utrolig let, at folde ud og sammen igen. Der er også en særligt fleksibelt ryglæn. Ryglænet er opdelt i 2 stykker. Det betyder at det er muligt at individuelt at tilpasse højden i ryglænet i hver sin side. Det giver mulighed for, at du kan få den mest optimale støtte til ryggen, når du læser, ser tv eller noget helt tredje.

Sovesofaen i vores sovesofa test kan let foldes ud og sammen igen. Når den er foldet ud måler den 115 x 210 centimeter. Da sovesofaen nemt og hurtigt kan foldes ud, er den velegnet til at tage en lur eller benytte som soveplads, hvis du har overnattede gæster.

Der er mulighed for at tilkøbe en matchende stol og chaiselong, som er integreret i et møbel. Stolen er ligesom sovesofaen med et fleksibelt ryglæn, som skal indstilles i forskellige højder eller bare vælge at ligge den ned som en chaiselong. Med en chaiselong er der god plads til at strække og hvilke benene, samtidig med at der er siddepladser til flere personer på samme tid. – Du kan se billeder af det, ved at klikke på linket og så kommer du ind på siden bedrenætter, hvor du bl.a. også kan flere andre flotte og praktiske sovesofaer.

Modi er udstyret med de populære pocket-fjedre som giver en bedre komfort – som i sidste ende giver en bedre søvnoplevelses.


Asmund

asmund-sovesofa(Denne sovesofa er desværre udgået hos Bedre Nætter, men følg dette link og se resten af deres sortiment)

Asmund af en af de nyeste modeller fra 2015 serien i vores sovesofa test. Det betyder at du her får en sovesofa, hvor designet er gennemtænkt helt fra top til tå og ligeledes er den laver af høj kvalitet – Det er nemlig innovation som har produceret den og deres første prioritet er altid kvalitet.

Der er mulighed, for at vælge mellem to forskellige standardtekstiler. Derudover er det også muligt at vælge mellem en række specialtekstiler, sådan at den passer til netop din bolig. Dette er også en af grundende til vi har den med i vores sovesofa test.

Desværre er leveringstiden en anelse længere, hvis du vælger en tilkøbe en eller flere specialtekstiler. Det er ofte ventetiden værd – Du skal huske på, at din kommende sovesofa er noget som du skal se på hver dag og derfor er det vigtigt at du vælger netop de specialtekstiler som du mener passer til din indretning, det er trods alt dig, som skal rende op og ned og kigge på den hver dag.

Asmund er opbygget med et mat sort stål stel, hvor der så er ben i træ. Madrassen som medfølger er med pocket-fjedre. Pocket-fjedre er noget af det nyeste og smarteste. De tilpasser sig nemlig kroppen og yder en rigtig god støtte, hvilket er med til at forbedre komforten.

Asmund har en noget utraditionel måde at folde sig ud på. Ryglænet skal nemlig slås ned af 2 omgange. Når den er foldet ud, så har sovesofaen målene 115 x 210. Derfor er den også kun velegnet til 1 person og er derfor perfekt til gæsteværelser eller til kontor. Det er en super smart sovesofa, som vi har valgt at tage med i vores sovesofa test.

Materialer

Det der er det vigtigste, når du skal afgøre, om din sovesofa er behagelig at sidde og sove i, er det hvilke materialer, som der er installeret i sovesofaen. Vælger du en sovesofa som er produceret af innovation, kan du være sikker på, at der er valgt de helt rigtige materialer til netop denne type sovesofa.

De fleste sovesofaer er opbygget af:

  1. Trærammer
  2. Fjedre, som giver en optimal side og ligge komfort
  3. Koldskum i ryglænet, som sikrer en behagelig siddekomfort

Sovesofa med stof

På de fleste sovesofaer i vores sovesofa test, hvor der er anvendt stof, som er syntetisk fibre blandinger, som polyester, nylon polypropylene mv. De fleste sovesofaer som der sælges i dag er med syntetiske fibre i det de er slidstærke og samtidig er de nemme at holde.

Udover synestiske fibre er sildstærk, er det også utrolig flot, som gør at det er svært at se mærker eller lignede efter brug En anden og sidste fordel ved sovesofa som er med syntetiske fibre er, at det ikke ”giver” sig i brug. Modsat bomuld og uld, som ofte udvider jo ældre sovesofaen bliver.

Sovesofa med Læder

Læder har den unikke genskab, at når det behandles ordentligt, når holder det også meget længere. Ligeledes bliver læder ofte også kun flottere med tiden. Lædermøbler både elegante og praktiske, hvis du sørger for at holde rengøringen og vedligeholdelsen i top, som du kan læse ovenfor i vores sovesofa test. Modern Living anbefaler at du altid starte med, at give din lædersofa en lag lædercreme, som tilfører læderet de fedt og næringsstoffer, som det indeholder fra naturens side.

Ved at give læderet en creme, opnår læderet en blødhed, som forhindrer læderet i at blive ud tørt og skrøbeligt. Det unikke ved læder fremfor stof er, at det er nemmere at rengøre. Ligeledes hvis du spilder i en lædersofa, er det meget nemmere at rengøre og svært at se bagefter, hvorimod i en stof sovesofa giver det ofte en plet, som er meget vanskelig at få til at forsvinde igen

En sovesofa er det mest praktiske møbel i ens bolig

Der findes ikke noget møbel, som er så multifunktionelt som en smart sovesofa. Ikke nok med at den dækker 2 forskellige behov, er det de to vigtigste behov som menneske. Dette er også en af grundene til, at rigtig mange mennesker har taget en sovesofa op til overvejelse, og derfor guider vi dig på vej med denne sovesofa test. Har du en bolig, hvor der er lidt trang, er en sovesofa en unik mulighed, da den kan spare dig for rigtig meget plads – Dette er også et vigtigt aspekt, når man tænker på indretningen.

Der er rigtig mange som vælger at købe en sovesofa, fordi der er mange penge at spare. Det er meget svært, at skulle gå ud at købe en seng og en sofa til samme pris og som har en lige så god komfort som en sovesofa. Der er også rigtig mange som vælger at købe en sovesofa, som de kan have stående i gæsteværelset, men også i stuen. Den er nem utrolig smart, da man på ganske få sekunder kan sove den ud, hvis man skal have gæster, som skal sove natten over. Vi håber at du her i vores sovesofa test har fået noget inspiration til dit valg, til at finde en smart sovesofa til lige præcis det rum du søger.

Man skal ikke kun købe en sovesofa, fordi man gerne vil have mulighed for at nemt og hurtigt, at kunne redde op til et par stykker. Der er også mange som har en sovesofa som sin primære seng, men det er vigtigt at du køber en ordentlig sovesofa, da mange forhandler sælger en sovesofa, hvor der kun er god komfort, når du anvender den som sofa.

Derfor er det vigtigt, at du undersøger marked og finder ud af, hvilket materialer som er anvendt ellers kan du gå hen og få rigtig mange smerter i bl.a. din ryg, hvis du køber en billig sovesofa, hvor der er rigtig dårlig komfort, når du skal sove.

Hvor meget skal man investere, før man får en ordentlig sovesofa?

Indenfor de sidste par år, er marked vokset utrolig meget, når man taler sovesofaer. Derfor er det også muligt at erhvervs sig en rigtig god sovesofa til en fornuftig pris. Dette er især noget som flere og flere studerende har gjort, da de har set en 2-i-1 løsning til relative få penge.

Det er dog utrolig vigtigt, at hvis du overvejer at skifte din normale seng ud med en sovesofa, at du finder en sovesofa, hvor der ikke kun er god støtte, når du sidder i den, men også når du skal ligge i den. Ligeledes er det vigtigt med en god komfort.

En god komfort giver nemlig en god søvnoplevelses. Det er nemlig ganske få sovesofaer som kan bryste sig af begge dele og endnu færre er det, som er installeret med fjedret og dette er utrolig trist.

En med fjedre giver nemlig den mest optimale søvnoplevelse, da en sovesofa med fjedrer automatisk tilpasser sig kroppens vægt og liggeposition. Det er ofte kun de dyreste sovesofaer, som er udstyret med en fjedre, men har du intentioner om, at skulle udskifte din oprindelig seng med en sovesofa, bør du bestemt overveje at investere en smule ekstra i en sovesofa, som er udstyret med fjedre. Sådan at du kan få en komfortabel og god søvnoplevelse. Dét håber vi at du har fået hjælp til i vores sovesofa test.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.