Elevationsseng 180×210 test

0

I denne artikel ser vi på elevationssenge i størrelsen 180×210 cm. Vi har udvalgt 4 senge på baggrund af brugeranmeldelser og elevationssenge bedst i test. Vi kigger blandt andet på komforten, fastheden, prisen og garantien fra den pågældende forhandler. Ligeledes vil du her kunne læse hvilken seng du skal vælge udfra din vægt.

Er du på udkig efter en anden størrelse elevationsseng end 180×210? Så finder du her en komplet guide til alle størrelser af elevationssenge: “Elevationsseng test“.

ForhandlerPris fraOmbytningPrøveReturIndbæringLivechat
11.299,-100 dage100 dage100 dage299,-9-23
10.899,-30 dage0 dage30 dage350,-9-21
11.495,-100 dage100 dage100 dage295,-9-23
10.995,-101 dage0 dage30 dage250,-9-22

Senses Nova ElevationssengElevationsseng 180x210 test

→ Køb den hos Bedrenaetter.dk for 19.999 kroner

Hos Bedre Nætter kan du købe den dansk producerede elevationsseng fra Senses Nova, der er en opgraderet udgave af deres populære Senses Lux-model. Den giver dig en utrolig støtte med sit dobbelte fjederlag og langtidsholdbare hybridskum, hvilket både øger sengens støtte og kvalitet. I forhold til mange andre elevationssenge, som tilbyder fem komfortzoner, har denne seng hele syv af slagsen.

Det giver dig en nænsom støtte, som både aflaster din krop over det hele og dermed sikrer, at du kommer til at sove dejligt hver eneste nat, selvom du er typen, der hele tiden ændrer din sovestilling. Elevationssengen har tre madraslag i form af en box-, spring og topmadras. Både boxmadrassen og springmadrassen er designet med pocketfjedre og ikke skum, som mange andre madrasser.

Topmadrassen har en kernetykkelse på seks centimeter, som både kan vælges med en kerne af memory-skum eller latex. Du kan også tilkøbe split top, og derfor kan du designe sengen, lige som du ønsker dig den. Det giver dig mulighed for at ligge perfekt og med den ønskede støtte, så du ikke længere skal vågne op om natten og overveje at lægge dig på sofaen.


Nordic No. 1 Elevationssengelevationsseng 180x210 test

→ Køb den hos Sengefabrikken.dk for 18.799 kroner

Hos Sengefabriksudsalg sælger de Nordic Elevation No. 1, som tilbyder en rigtig god komfortoplevelse. Den er nemlig indehaver af en springmadras med 250 pocketfjedre pr. kvadratmeter, fem komfortzoner og 29 millimeter skumpolstring, der giver dig den bedste komfort, når du lægger eller sætter dig i sengen. Elevationssengen ligger med sin pris i den lavere ende, når vi snakker om senge i den størrelse. Det har dog ikke indflydelse på sengens kvalitet, hvilket blandt andet ses ved, at Sengefabrikken tilbyder 25 års garanti på sengen.

Elevationssengen er designet i slidstærkt stof, der kan holde til lidt af hvert. Med en solid træramme og en kvalitets topmadras i enten 2x enkelttopmadras i Visco AIR eller Latex Deluxe eller i en stor topmadras fra H-split i enten memory-skum eller latex. Det giver dig en masse muligheder for at vælge lige nøjagtig det slutprodukt, som du ønsker dig.

Med sin Okin motor forhindrer den ikke din kæreste, veninde eller barn i at sove, selvom du kører op og ned i sengen. Motoren er nemlig yderst støjsvag og fungerer, som en motor nu skal. Som ekstra køb til sengen kan du købe en stående sengegavl, så du fuldender sengens udseende.


Norhland Prestige Luksus Boxelevation 2D

bedste elevationsseng 180x210→ Set hos Sengetid.dk til 20.995 kr.

Du finder her en seng fra sengetid, der er udarbejdet i dansk design og produktion. Den er designet i forskellige typer og fås både i mørk- og lysegrå og med ben i eg eller champagnefarvet stål.

Derudover tilbyder Norhland dig også at vælge mellem firkantet tern eller asymmetrisk design, og du kan til- eller fravælge sengegavl.

Elevationsmotoren er fra det danske mærke Linak, og den tilbyder både gulvlys, slideback og 5 års fuld garanti.

Hvis du er typen, der ofte smider fjernbetjeninger væk, har sengen den ekstra funktion, at den kan installeres fra din mobiltelefon eller tablet, og dermed behøver du ikke bekymre dig om, hvor du ligger fjernbetjeningen, når du forlader sengen. Elevationssengen kan installeres i din ønskede position, og med et tryk kan du gemme din yndlingsposition, så du hurtigt kan finde tilbage til den og ikke behøver bruge flere år på at installere den, som du plejer.

Sengen kan både købes med en topmadras i 10 centimeter luksus latex eller med en Wonderpur topmadras med vaskbart 3D betræk. Madrassen udbydes både i medium og fast uden øvrige omkostninger samt ekstra fast, hvis du ikke har noget imod at bruge lidt ekstra penge fra dankortet.


Athena Elevationssengbedste elevationsseng 180x210

→ Køb den hos Unoliving.com for 12.699 kroner

Elevationssengen fra Athena er også produceret i Danmark, og du vil ikke fortryde et sekund, hvis du spenderer penge på denne kvalitetssikre seng. Den er designet i et lækkert design og indeholder en madras med medium hårdhed, og derfor henvender den sig bedst til personer på under 75 kilo. Sengen leveres med pocketfjedre og er betrukket med fibervat, hvilket giver dig den perfekte søvn om natten.

Motorerne på elevationssenge må meget gerne være støjsvage, og her er Athenas motor ingen undtagelsen. Den tilbyder nemlig en motor, der ikke giver mange lyde fra sig, når du kører din seng op og ned. Når du vælger at købe Athena, får du også valgmuligheden mellem to forskellige typer af topmadrasser. Sengen fra Unoliving kan nemlig købes både med to enkeltmadrasser og en såkaldt H-split topmadras. Det er således et valg, som du skal gøre dig, når du køber produktet, og det koster dig ikke en krone ekstra.

Ved køb af sengen fra Athena får du 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud og garanti på motoren, hvis den går i stykker, inden der er gået fem år. Beløbet på elevationssengen er med 19 centimeter runde stålben og din ønskede topmadras.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Comments are closed.