Blodtryksmåler Test – Find den bedste og mest præcise blodtryksmåler

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

For højt blodtryk kan skade både dit hjerte, dine blodkar og dit generelle helbred – helt uden at du selv er klar over det. Det kan derfor være en god ide at investere i en blodtryksmåler, så du kan måle dit blodtryk derhjemme.

Hver femte voksne dansker oplever nemlig at have forhøjet blodtryk, hvilket kan skabe stor skade flere steder i kroppen. Med en blodtryksmåler til hjemmebrug er du sikret, at du ikke har forhøjet blodtryk, og du kan selv holde styr på, at alt er, som det skal være – uden at du behøver gå til lægen.

I denne oversigt har vi samlet de bedste blodtryksmålere, der findes på markedet. Testguiden er lavet ud fra forskellige tests og anmeldelser fra brugerne og udvalgte eksperter. Med dette samlede overblik kan du nemt finde lige netop den blodtryksmåler, der passer til dit behov.

Der findes både blodtryksmålere til overarmen og håndledet, og de forskellige blodtryksmålere varierer meget i kvalitet. Derfor tager vi dig igennem de mange forskellige blodtryksmålere her og ser på blandt andet forhandlere, modeller, hukommelse, typer og meget andet.

Produktoversigt

ForhandlerModelHukommelseManchet str.TypePris
Microlife BP A6 Plus99 målinger22-42 cmBærbar til overarm849,-
Beurer BM274x30 målinger22-36 cmBordmodel til overarm299,-
Omron M6 Comfort IT2x100 målinger22-42 cmBordmodel til overarm759,-
Beurer BC322x60 målinger13,5-19,5 cmTil håndleddet299,-
Withings BPM Connect100 målinger22-42 cmTrådløs til overarmen768,-

Microlife BP A6 Plus PC – en brugervenlig blodtryksmåler med nye teknologier

Blodtryksmåler test→ Set hos Med24.dk til 849 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 1.095 kr.

 • Bærbar model
 • Indbygget PAD-funktion
 • Kan tilkobles din computer

Microlife BP A6 Plus PC Blodtryksmåler er under de mest solgte blodtryksmålere hos forhandleren, som er Helsebixen.dk.

Microlife er én af de ledende inden for produktion af medicinsk, diagnostisk udstyr, og du kan derfor være sikker på, at de har styr på kvalitet og praktik, når det gælder blodtryksmålere. Microlife BP A6 Plus PC er en bærbar model til overarmen og er den nye og bedre model af BP A100 Plus.

Fordi den er bærbar, er brugervenligheden også meget høj, og du kan bruge den alle steder i hjemmet og på farten. Så kan du altid have styr på dit blodtryk og i den forbindelse også have styr på dit generelle helbred.

Microlife BP A6 Plus PC kommer med en række nye teknologier, som gør det endnu mere behageligt og præcist for dig at tage dit blodtryk. Der medfølger en manchet i størrelsen 22-42 cm. Du måler dit blodtryk ved at sætte manchetten fast rundt om overarmen, starte apparatet, og derefter pumpes manchetten automatisk op og udlufter langsomt. Til sidst vises resultatet. Nemmere bliver det ikke.

En stor fordel er også, at du kan koble din Microlife BP A6 PC til din computer og på den måde overføre alle dine målinger. Så kan du udskrive en rapport over alle dine målinger og tage den med til din læge. Så kan både dig og din læge få et overskueligt indblik i dit blodtryk og dine målinger. Det bliver altså ikke meget lettere.

Microlife BP A6 Plus PC har desuden en indbygget PAD-funktion, som betyder, at måleren har en indikator til uregelmæssige hjerterytmer, samt det nye AFIB-teknologi, hvilket betyder, at den ved måling af dit blodtryk og puls kan opfange atrieflimren. Det er en stor fordel. Microlife PB A6 PC anbefales desuden af Hjerteforeningen, fordi den er meget brugervenlig og meget nøjagtig i dens målinger.


Beurer BM27 – Blodtryksmåler med arytmi-detektor

bedste blodtryksmåler→ Set hos Med24.dk til 299 kr.

→ Set hos Coop.dk til 399 kr. (699 kr. for ikke-medl.)

 • Kan vise gennemsnitlige målinger
 • Nem aflæsning af blodtryk
 • Har arytmi-detektor (kan opfange uregelmæssig hjerterytme)

Denne blodtryksmåler fra Beurer har både fået nogle af de bedste anmeldelser hos forhandlerne.

Det kan vi godt forstå, for denne Beurer BM27 er fuldautomatisk og har plads til 30 målinger fra hele fire personer. Den er derfor helt ideel, hvis I er flere i familien, der skal have målt jeres blodtryk.

Beurer BM27 gemmer alle målinger med tid og dato og viser også den gennemsnitlige værdi af alle målinger. Den har en farvet søjle i venstre side af displayet, som bruges til at indikere, hvor sundt dit blodtryk er. Efter endt måling vil en pil pege på det område, du ligger i. På den måde kan du nemt afmåle og finde ud af, hvor godt dit blodtryk er. Her behøver du altså ikke nødvendigvis at have styr på alle tallene.

Beurer BM27 har desuden en arytmi-detektor, som giver en advarsel, hvis der opfanges en uregelmæssig hjerterytme. En anden fordel ved denne blodtryksmåler er også, at den på display kan indikere, hvis manchetten ikke er sat korrekt rundt om armen. På den måde er du sikker på, at alt er, som det skal være.

Med din Beurer BM27 medfølger der flere ting, når du køber den. Der medfølger blandt andet en universal manchet, som passer til overarmsomkredse mellem 22-42 cm. Den kan derfor igen være god til mange forskellige personer og størrelser, hvis I er flere i familien, der skal bruge den. Der medfølger også et opbevaringsetui, et blodtrykspas samt batterier.

Denne Beurer blodtryksmåler er desuden rimelig billig i forhold til dens mange funktioner. Her får du altså meget blodtryksmåler for pengene, og det er også derfor, den er blevet så populær. Så hvis du leder efter en forholdsvis billig blodtryksmåler, der samtidig har fået fremragende anmeldelser og er en bestseller, så skal du have fat i en Beurer BM27.


Omron M6 Comfort IT – brugervenlig bedst i test blodtryksmåler

billig blodtryksmåler→ Set hos Helsebixen.dk til 759 kr.

→ Set hos Med24.dk til 764 kr.

→ Set hos Viivaa.dk til 770 kr.

 • Høj brugervenlighed
 • Indbygget PAD-funktion (uregelmæssig hjerterytme)
 • Kan beregne ugemiddelværdier

Omron M6 Comfort IT er kåret som bedst i test af PriceRunner, som har fået testet de mest populære blodtryksmålere af sygeplejersker. Den er især testet som bedst i test, fordi brugervenligheden er høj.

Omron M6 Comfort IT er en fuldautomatisk blodtryksmåler med stort, letaflæseligt display. Det er især dette store display, der er med til at sætte den så højt på brugervenligheden.

Den har desuden en indbygget PAD-funktion, som betyder, at måleren har en indikator til uregelmæssige hjerterytmer.

Du kan også koble den til din computer, så du kan se nærmere på dine målinger der. Det kan lade sig gøre gennem et tilhørende USB-kabel, der så kan forbindes til din computer, hvor du kan uploade dine data og på den måde følge med i dit helbred. Dine data vil give en samlet oversigt over dit helbred og dit blodtryk. På den måde får du et nemt og overskueligt indblik i din sundhed.

En anden fordel er også, at blodtryksmåleren automatisk beregner ugemiddelværdier for blodtrykket taget om morgenen og aftenen, så du kan sammenligne det med de tidligere uger. Så er det nemmere at se, om dine tal har ændret sig. På den måde kan du nemt følge med i, om dit helbred er som det skal være, eller der er noget galt og du skal henvende dig til en læge.

Derudover foregår oppumpningen kontrolleret uden behov for genoppustning eller forudgående trykindstilling. Blodtryksmåleren bruger nemlig et fuldautomatisk oppumpningssystem, som hedder ”IntelliSense”. Det er med til at garantere, at manchetten bliver pustet op til det nødvendige tryk. Oppumpningen er også meget lydløs sammenlignet med andre blodtryksmålere. Det er en klar fordel, fordi blodtryksmålere almindeligvis er meget højlydte.


Beurer BC32 – Blodtryksmåler til håndleddet

bedst i test blodtryksmåler→ Set hos Apuls.dk til 299 kr.

→ Set hos Senior24.dk til 395 kr.

→ Set hos Helsebixen.dk til 399 kr.

 • Kan bruges på håndleddet
 • Har WHO-indikator (let aflæselig farvekode til aflæsning af blodtryk)
 • Kan aflæse gennemsnitsmålinger

Hvis du hellere vil have en blodtryksmåler, der måler rundt om håndledet frem for om overarmen, skal du have fat i Beurer BC32. Den er under Helsebixen.dk’s bestsellerliste. Den sælger derfor godt sammenlignet med de andre blodtryksmålere.

Desuden findes der ikke så mange håndledsblodtryksmålere på markedet, men denne er øverst i dens kategori. Vi har taget endnu en Beurer med fordi det er et særdeles stabilt mærke, som du altid kan regne med, når du skal måle dit blodtryk. Og selvom du skal måle dit blodtryk fra håndleddet i stedet for overarmen, skal du ikke være bekymret for præcision i forhold til dit blodtryk.

Fordelen ved håndledsmålerne er, at de er ekstra lette at anvende. Du skal blot huske, at måleren altid skal være i samme højde som hjertet, når du laver en måling på dig selv.

Beurer blodtryksmåleren har WHO-indikator, hvilket betyder, at den med en farvekode gør det let for dig at aflæse dit blodtryk. Du aflæser WHO-indikatoren således:

 • Grøn: Sundt blodtryk
 • Gul: Middel blodtryk
 • Orange: Let forhøjet blodtryk
 • Rød: Forhøjet blodtryk

Du behøver derfor ikke være den store ekspert i aflæsning af de mange tal og numre. Her behøver du blot at huske på de forskellige farvekoder for at finde ud af, hvordan dit blodtryk ligge i forhold til normalen. Beurer BC32 kan gemme de seneste 2×60 målinger.

Det betyder, at du kan se gennemsnitsmålingerne på de mål, du har taget. Så kan du eksempelvis se gennemsnittet af dine morgen-målinger gennem de seneste syv dage. På den måde kan du sammenligne dagene med hinanden og finde ud af, om der er stor forskel i blodtryksmålingerne.


Withings BPM Connect – trådløs blodtryksmåler, der kan tilsluttes din smartphone

Blodtryksmåler bedst til prisen→ Set hos ComputerSalg.dk til 768 kr.

→ Set hos Proshop.dk til 799 kr.

→ Set hos Necesario.dk til 799 kr.

 • Er trådløs og bærbar
 • Kan tilsluttes smartphone via Bluetooth eller app
 • Har tilhørende app med ekstra funktioner

Denne trådløse blodtryksmåler blev oprindeligt lavet af Withings, men Nokia har overtaget den. Blodtryksmåleren har fået gode anmeldelser på T3.com, hvor den især fremhæves på grund af dens kompakte og bærbare facon.

Det mest smarte ved denne blodtryksmåler er, at den kan tilsluttes til din telefon, så resultaterne bliver sendt til din iPhone eller Android-telefon via Health Mate app. Der findes derfor heller ikke et display til selve blodtryksmåleren. Der er blot selve manchetten – som ovenikøbet er trådløs, så der ingen ledning er.

Det er derfor den smarteste blodtryksmåler, vi har med i denne test set i forhold til den nyeste teknologi og brugen af smartphonen.

Alt, du skal gøre, er altså at putte den trådløse manchet om armen og så tilslutte din smartphone eller tablet. Så kan du allerede efter et par sekunder tjekke dine målinger. Herefter har du automatisk alle dine tidligere målinger gemt, så du nemt kan holde styr på dem og sammenligne dem, så du kan tjekke, om det er blevet værre eller bedre.

Du kan både tilkoble smartphonen til blodtryksmåleren via Bluetooth og app. Hvis du tilkobler dig via appen, får du også en lang række sammenligninger, analyser og vejledninger, som du kan bruge. Al denne data kan desuden også gives videre til din læge, hvis du føler for det. Så kan lægen nemt tjekke dine målinger ud. På den måde er du altid sikret, at du har kontrol over dit helbred.

En anden god fordel ved denne Withings/Nokia BPM Connect er, at den har ubegrænset hukommelse. Du kan altså tage lige så mange målinger, som du har brug for, uden at den løber tør for plads. Hvis den ikke er tilkoblet internet har den dog ”kun” plads til 100 målinger. Men det er stadig den samme størrelse som de andre blodtryksmålere i denne test.

Den er derfor helt ideel, hvis du ved, at du skal tage mange målinger. Det kan være, at du i forvejen har problemer med dit blodtryk og ved, at du skal tage målinger både morgen og aften alle dage. Så er det rart, at du kan gemme så mange målinger.


Find den rigtige blodtryksmåler til dit behov

Nu har du læst denne testguide igennem og ved forhåbentlig lidt mere om, hvad de forskellige blodtryksmålere kan, og hvilke fordele de hver især har. Nu er det bare om at vælge en, der passer til dit behov. Find ud af, om du helst vil have en blodtryksmåler til overarmen eller håndleddet, om den skal stå på bordet eller være bærbar.

Det er selvfølgelig også vigtigt at tænke prisen med ind i dine overvejelser. Ofte afhænger prisen dog af kvaliteten, så det skal du også tænke over. Vi har dog forsøgt at finde alle de blodtryksmålere, som er bedst i test og derfor også bedst i forhold til både pris og kvalitet.

Vi håber derfor, at du kan finde en favorit blandt de ovennævnte blodtryksmålere. Når du har valgt den rette, kan du glæde dig til at holde øje med dit blodtryk og derfor også dit generelle helbred.


Kilder:

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (1 Vurdering)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply