Topmadras 180×200 guide

0

ANNONCE - Vi tester ikke nødvendigvis selv produkterne men kan også baseres på research, analyser, kundeanmeldelser mm. Kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

En topmadras koster i langt de fleste tilfælde over 1.000 kroner, og derfor kan det være fristende at hoppe købet af topmadrassen over. Dette er dog ikke en god idé, da en topmadras bringer mange fordele med sig. Ikke nok med at sengekomforten øges, så forlænges din sengs levetid også.

Læs med her på siden, hvor vi sørger for at gennemgå topmadrasser i størrelsen 180×200 cm på markedet, som har fået gode anmeldelser. Vi har altså samlet nogle af de allerbedste produkter til dig, så du får et nemt overblik og bedre kan vælge den bedste model til netop dine behov. Skulle du være på udkig efter andre størrelser, kan du med fordel også læse vores komplette “Topmadras guide“. Først får du her et lille overblik over markedet for topmadrasser 180×200 cm:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.499,-9-23Fra 2 hverdage
2.199,-9-21Fra 1 hverdag
2.495,-9-23Fra 6 hverdage
2.580,-8-17Fra 3 hverdage
974,-NejFra 3 hverdage

Skal din gamle seng også snart udskiftes? Så læs her vores boxmadras guide, kontinentalseng guide eller elevationsseng guide.


Diamant – En revolutionerende topmadras

topmadras 180x200→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.999 kr.

 • Opnå hurtigere en dyb søvn med Diamond Degree-behandling
 • 6 centimeters latexkerne
 • Varmeledende egenskaber
 • Aftageligt samt vaskbart betræk
 • Svanemærket

Den første topmadras i topmadras 180×200 guiden er Diamant. Denne topmadras er et must i guiden, da den er revolutionerende. Du opnår en hurtigere dyb søvn på grund af topmadrassen Diamond Degree-behandling. Her er topmadrassen behandlet med naturlig grafit, hvilket giver blændende varmeledende egenskaber.

Derudover får du en topmadras med fantastisk støtte, fugtafledning i form af tencelbetræk af FSC-certificerede træfibre og en sund, svanemærket seng. Uanset om du har allergi eller ej, vil en svanemærket topmadras være et fantastisk valg.


Memory Breeze – Nedkølende skumkerne

bedste 180x200 topmadras til prisen→ Set hos Sengefabrikken.dk til 2.499 kr.

 • Trykaflastende topmadras
 • Nedkølende skumkerne giver komfortabelt sovemiljø
 • Korrekt ergonomisk støtte
 • Udviklet og designet i Danmark
 • Ideel for dig, der døjer med lænde-, hofte- og nakkesmerter

Memory Breeze-topmadrassen er unik grundet sin nedkølende skumkerne. Ofte er memory-skum kendetegnet ved, at topmadrassen holder på varmen – men dette risikerer du altså ikke at bøvle med i denne topmadras. Topmadrassen er nemlig udviklet med et kølende breeze cover, der netop nedkøler skumkernen.

Topmadrassen er desuden med trykaflastende effekt, hvor skummet går ind og former sig efter din krop. Dette giver ergonomisk korrekt støtte, hvilket især er fordelagtigt for personer, som døjer med lænde-, hofte- og nakkesmerter.


Motion – Få isoleret dine bevægelser

bedste 180x200 topmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.999 kr.

 • Blød og dejlig komfort
 • Isolering af bevægelser på madrassen
 • Ergonomisk og trykaflastende støtte
 • Sundt sovemiljø mange år frem
 • Svanemærket

Med Motion-topmadrassen får du isoleret dine bevægelser på madrassen, hvilket er grunden til, at topmadrassen er tilføjet til denne 180×200 topmadras guide.

Dette skyldes topmadrassens smidige underlag, hvor du altså får fuld bevægelsesfrihed. Bevægelsesfriheden er ideel for dig, der sover med en partner og forstyrres om natten.

Ydermere er topmadrassen blød og komfortabel med dertilhørende trykaflastende og ergonomisk støtte. Du får altså en fleksibel topmadras, hvor dine bevægelser bliver tilpasset. Derudover sikrer topmadrassen, at din kropsvarme ikke ophobes, hvilket ligeledes giver en bedre søvn.


ProSleep – Antibakteriel og allergivenlig topmadras

topmadras 180x200 test→ Set hos Soveland.dk til 2.399 kr.

 • Optimal støtte med støttende cellestruktur
 • Medium fasthed
 • 50 mm latexkerne
 • Rygsøjlens naturlige kurver følges
 • Antibakteriel og allergivenlig

Den sidste topmadras i denne topmadras 180×200 guide er ProSleep. Denne topmadras er anbefalet af forhandleren, hvilket er til at forstå.

Her får du en topmadras med ventilerende latexkerne og støttende cellestruktur. Din rygsøjles naturlige kurver bliver fulgt af topmadrassen, og dette giver altså en optimal støtte til både skuldre, nakke og ryg.

Derudover er topmadrassen både antibakteriel og allergivenlig. Dette er med til at sikre dig et sundt sovemiljø. Betrækket er soft touch, aftageligt og vaskbart, hvilket blot er med til at højne hygiejneniveauet i soveværelset yderligere. Du får altså en supergod og sund nattesøvn med topmadrassen ProSleep.


Topmadras 180×200 guide hjælper dig med at vælge

Når du skal vælge en stor topmadras, er ovenstående topmadras 180×200 guide uundværlig. Her får du præsenteret nogle af markedets bedste topmadrasser, så du får nem mulighed for at anskaffe dig en solid topmadras. Netop en topmadras af høj kvalitet er vigtig, da den er med til at give dig et sundere indeklima i soveværelset, samtidig med at den øger komforten og forlænger sengens levetid.

Grunden til, at sengens levetid forlænges, er, at topmadrassen fungerer som sengens øverste lag. Hermed er det topmadrassen, du kommer i kontakt med i løbet af natten – og det er dermed topmadrassen, der slides. Derfor er det langt billigere at udskifte en gammel topmadras frem for at udskifte hele sengen.

Derudover vil en stor topmadras sikre, at du ikke skal bøvle med trælse revner i sengens midte. Dette er især et problem, hvis din seng er en boxmadras, hvor to separate madrasser typisk er sammensat. Nyd i stedet sengens store leje, uden du behøver hensyntagen til irriterende revner.


Andre relevante indlæg

Når du har fundet dig den helt rigtigt topmadras, kan det også være at din seng eller madras trænger til en opgradering. Her finder du forskellige guides i vores kategorier om senge og madrasser. Det kunne f.eks. være en elevationsseng fra vores elevationssenge guide. Eller en kontinentalseng eller boxmadras fra hhv. vores kontinentalseng guide og boxmadras guide.

Du kan også få nye dyner og puder. Læs mere om dit valg af dyne i vores dyne guide samt hovedpude i vores hovedpude guide.

Det kan også være pladsen er trang eller gæsteværelset trænger til en opgradering. Her er en sovesofa oplagt. Du finder et stort overblik over forskellige flotte og funktionelle sovesofaer i vores sovesofa guide.

Er du til sport og motion, så har vi også mange guides til din træning af forskellige ting. Det kunne f.eks. være guide til det bedste padel bat, romaskine guide eller motionscykel guide.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply