Gasfyr test – Billigt og funktionelt

0

Er du på udkig efter en ny varmekilde til dit hjem, eller er dit gamle oliefyr eller gasfyr stået af, og har du derfor brug for et nyt? Det kan være svært at finde det helt rigtige gasfyr, da der findes mange forskellige løsninger på markedet. Dog er et gasfyr en supergod og billig løsning til hjemmet og er blandt de mest moderne løsninger i nyere tid. Derudover er et gasfyr langt bedre for miljøet end de oliefyr, som er at finde i mange ældre hjem, og ønsker du derfor at spare penge på opvarmningen, er et gasfyr den ideelle løsning for dig.

Gasfyr → Få 3 gratis tilbud

I denne artikel kan du læse mere om, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i købet af et nyt gasfyr, samt hvordan du vælger det helt rigtige. Her kan du tilmed læse om, hvilke gasfyr der findes på markedet, og hvilke besparelser du kan gøre dig ved at udskifte dit nuværende gasfyr med en nyere model. Derudover kan du læse mere om, hvordan du hos 3byggetilbud.dk nemt og hurtigt kan finde et skræddersyet håndværkertilbud, så du kan gøre opsætningen af dit nye gasfyr så nemt og billigt som muligt.

Udskift dit nuværende gasfyr og spar mange penge

Er dit gasfyr ved af være 20-30 år gammelt? Så er det på tide med et nyt. Med et nyt gasfyr kan du nemlig ikke blot skåne miljøet markant, men også spare omkring 15-20% af gasforbruget. Du vil derfor hurtigt opdage, hvordan din varmeregning bliver mindre, så du dermed får flere penge på lommen til mere spændende projekter. Hvor meget, du sparer på udskiftningen af gasfyret, afhænger naturligvis af dit nuværende gasfyrs stand. Er dit nuværende gasfyr gammelt og dermed ikke kondenseret, vil du hurtigt opleve, hvordan et nyt højteknologisk gasfyr vil udnytte gassen på bedste vis og dermed spare dig for gasspild og penge. Hvis du derimod bor i et nyere hus, med et nyere gasfyr, vil besparelserne blive mindre – men også små besparelser kan spare dig for mange penge i det lange løb.

LÆS MERE:  Stavblender test - Find den bedste stavblender på markedet lige her

Hvilke typer af gasfyr findes der?

Selvom alle nyere gasfyr ligner hinanden, når det kommer til teknologi og funktion, er der alligevel en række betydelige forskellige på gasfyrene. Der findes nemlig overordnet to typer gasfyr – gasfyr med et åbent eller lukket forbrændingskammer. Et lukket forbrændingskammer får luft fra et rør eller et dobbeltrør, hvor den friske luft trækkes ind af det ene rør, og røgen herefter ledes ud af det andet. Et åbent gasfyr får derimod luft til forbrændingen af gassen fra det rum, som fyret står i. Dog er det typisk kun ældre gasfyr, som har et åbent forbrændingskammer, og i dag er det primært kun gasfyr med lukkede forbrændingskamre, som bliver produceret. Også derfor er det vigtigt, at du vælger et gasfyr med lukkede forbrændingskamre, da dette både er mere praktisk og samtidig bedre for miljøet.

Hvordan vælger du det helt rigtige gasfyr?

Det kan være svært at finde det helt rigtige gasfyr, som passer til familiens og hjemmets behov – men der er dog en række ting, som du kan gå efter, når du er på jagt efter hjemmets nye investering. Først og fremmest er det værd at bemærke, at det eneste gasfyr, der er lovligt at installere, efter det gældende bygningsreglement, er et kondenserende gasfyr. Dette skyldes, at det kun er disse gasfyr, som udnytter gassen optimalt, så naturen slipper for spildgas, der kan skade vores miljø.

Gasfyr → Få 3 gratis tilbud

Hvis du skal investere i et splinternyt gasfyr, er det derfor også en god idé at gå efter det gasfyr, som bruger så lidt energi som muligt. Disse gasfyr er mærket med det såkaldt A-mærke, og du finder listen over de A-mærkede gasfyr på Dansk Gasteknisk Centers hjemmeside. Inden du vælger gasfyr, er det ligeledes nødvendigt at overveje brugervenligheden. Du kan for eksempel se, om gasfyrets styring er nem og enkel at betjene, så du også selv har mulig for at betjene det. På denne måde er du klar til at betjene gasfyret, hvis der skulle opstå komplikationer, og du er dermed mere uafhængig af hjælp udefra.

LÆS MERE:  Indbygningsovn test – Det bedste grundlag for god madlavning i dit køkken

Selvom det er svært at anbefale enkelte gasfyr, er der blandt nettets forskellige test af gasfyr et mærke, som går igen – nemlig Bosch. Bosch er anerkendte for deres energieffektive gasfyr, som skaber de bedste forudsætninger for både økonomien og miljøet. Med et gasfyr fra Bosch går du derfor aldrig galt i byen, og du får samtidig et moderne og højteknologisk gasfyr, som kan spare dig for mange udgifter. Derudover er Boschs gasfyr kendte for deres holdbarhed, så du kan få glæde af gasfyret mange år fremover.

Gør det nemt for dig selv med tilbud fra 3byggetilbud.dk

Har du besluttet dig for, hvilket gasfyr som passer til dit hjem, og skal du derfor finde en dygtig og kvalificeret håndværker, som kan hjælpe dig med installationen? Eller er du stadig i tvivl om, hvilket gasfyr der passer til hjemmets behov, og har du derfor brug for professionel vejledning? Så findes der en løsning, som kan gøre hele processen både nem og hurtig for dig. Hos 3byggetilbud.dk, kan du i løbet af kort tid få et godt og uforpligtende tilbud på installation af dit nye gasfyr, og i denne forbindelse få råd og vejledning fra en kvalificeret håndværker.

Processen er nem, og alt, hvad du skal gøre, er at skrive og indsende din opgave med en kort beskrivelse af bygge- eller renoveringsprojektet. Herefter behandler de din opgave, og du vil inden for kort tid blive ringet op af en medarbejder, så I sammen kan gennemgå detaljerne. På baggrund af dette vil du modtage 3 kvalificerede håndværkertilbud, hvoriblandt du kan vælge, om du ønsker hjælp fra en håndværker blandt tilbuddene, eller om du derimod ønsker at takke nej. Hvis du vælger at takke ja, igangsættes arbejdet hurtigst muligt, så du inden for kort tid kan nyde udbyttet af dit nye, højteknologiske varmefyr og dermed spare mange penge på din varmeregning.

LÆS MERE:  Luksusseng test - 7 forskellige luksuriøse senge
{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere ( Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Share.

Comments are closed.

Omtalt i: Trendsonline.dkSøndagsavisenComputerworld.dkDagens.dkBusiness.dk