Topmadras 160×200 test

0

Er du blevet træt af din gamle seng? Så kan du faktisk opgradere den på nem vis ved blot at udskifte topmadrassen. Uanset om din gamle seng er slidt, grim eller ukomfortabel, vil en ny topmadras af god kvalitet give dig en bedre søvnkvalitet. Men hvilken 160×200-topmadras skal du så vælge?

Vi gennemgår her produkter, der har fået gode anmeldelser. Vi har samlet de bedste produkter og giver dig her et stort overblik, så du kan finde den bedste model til dit behov. Du kan også læse meget mere om topmadrasser i alle forskellige størrelser i vores komplette “Topmadras test“. Her får du først et lille overblik over, hvad der findes på markedet:

ForhandlerPris fraLivechatLeveringstid
2.399,-9-23Fra 2 hverdage
1.999,-9-21Fra 1 hverdag
2.495,-9-23Fra 6 hverdage
2.695,-9-22Fra 5 hverdage
2.220,-8-17Fra 3 hverdage

Mayan Pulse Split – Allergivenlig, antibakteriel og Svanemærket

Topmadras 160x200 test→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.498 kr.

 • Kerne af 100 % naturlig latex
 • Høj elasticitet
 • Allergivenlig, antibakteriel og Svanemærket
 • Udviklet med SonoCore-metode
 • Tencelbetræk af FSC-certificeret træfibre

Luksus topmadrassen over dem alle er Mayan Pulse Split. Her får du en allergivenlig topmadras, hvor der ikke er anvendt skadelige stoffer. Tencelbetrækket er blevet udvundet af FSC-certificerede træfibre, samtidig med at topmadrassen er OEKO-TEX 100 certificeret. Skulle alt dette ikke være nok, så er topmadrassen endda også Svanemærket.

Du får en 100 % naturlig latexkerne med høj elasticitet. Dette skyldes blandt andet SonoCore-metoden, der giver en ensartet, smidig, stærk og åndbar overflade. Slutteligt er topmadrassen også antibakteriel, og du får altså en topmadras i en klasse for sig.


Deluxe Split Top – Perfekt til elevationsseng

bedst i test topmadras 160x200→ Set hos Sengefabrikken.dk til 2.699 kr.

 • H-split til elevationsseng
 • 50 mm perforeret latexkerne
 • Ekstra fleksibel
 • Effektiv kropsvarmeafleder
 • Densitet på 70 kg/m3

En af forhandlerens mest populære topmadrasser er Deluxe Split Top. Topmadrassen er kategoriseret som femstjernet, hvor optimal ventilation, suveræn støtte og god komfort er kombineret.

Topmadrassens kerne er af perforeret latex, hvilket betyder, at topmadrassen er yderst fleksibel og effektiv til kropsvarmeafledning.

Denne topmadras er med H-split, hvilket gør den ideel til elevationssenge, hvor du både ønsker elevation i fodenden og hovedenden. Fastheden er relativ høj med topmadrassens densitet på 70 kg/m3. Du vil derfor ikke opleve, at du synker ned i topmadrassen.


Pulse by BN – Svanemærket og trykaflastende støtte

bedste 160x200 topmadras→ Set hos Bedrenaetter.dk til 5.998 kr.

 • Ekstra komfort og støtte
 • Åndbar og antibakteriel
 • Udviklet med SonoCore-metoden
 • Rainforest Alliance-certificeret
 • Tencelbetræk af FSC-certificeret træfibre

Pulse by BN er en topmadras, som adskiller sig fra markedets resterende topmadrasser. Topmadrassen er nemlig særdeles åndbar, antibakteriel og utrolig komfortabel. Specielt den antibakterielle effekt er en fordel, da du herved undgår snyltere og husstøvmider i din madras.

Topmadrassen er produceret efter SonoCore-metoden, hvilket er godt for miljøet i form af et meget lille klimaaftryk. Derudover bliver topmadrassens cellestruktur åndbar og ensartet, hvilket giver dig en unik komfort. Slutteligt er topmadrassen Svanemærket.


Split luksus Wonderpur 10 cm – Topmadras til elevationsseng

split topmadras 160x200→ Set hos Sengetid.dk til 6.995 kr.

 • Bamboo 3D-betræk, der er vaskbart
 • 5 års garanti
 • Optimal komfort gennem ventilation
 • OEKO-TEX 100 standard
 • Totalhøjde på 10 cm

Split luksus Wonderpur-topmadrassen er den eneste i denne topmadras 160×200-test med en højde på hele 10 cm.

Denne topmadras er fremhævet hos forhandleren, hvilket ikke er uden grund. Topmadrassen har nemlig optimal komfort via sit ventilerende materiale. Derudover er bamboo 3D-betrækket vaskbart, hvilket giver dig god mulighed for at opretholde en god hygiejne i soveværelset.

Du får fem års garanti med dette køb, samtidig med at du får en topmadras af OEKO-TEX 100 standard. Topmadrassen er split, hvilket gør den ideel til elevationssenge – men den kan altså også bruges ved almindelige sengetyper.


Eksklusiv Topmadras – Latex – Tilpasser sig kroppen

billig topmadras 160x200→ Set hos Sengetid.dk til 6.295 kr.

 • Latex-kerne
 • Holder på varmen – ideel til frossenpinde
 • OEKO-TEX 100 certificeret
 • Tilpasser sig din krop
 • 5 års garanti

En billig topmadras må ikke forglemmes i diverse topmadras 160×200-tests, og derfor bliver vi selvfølgelig nødt til at nævne Eksklusiv Topmadras – Latex.

Udover du får en dansk produceret topmadras til særpris, får du også en topmadras af høj kvalitet. Topmadrassen sørger for at tilpasse sig din krop.

Latex er også et oplagt valg for dig, der har tendens til at fryse om natten. Dette materiale er nemlig med til at holde på varmen. Betrækket er vaskbart, og hele topmadrassen er OEKO-TEX 100 certificeret.


Topper Cloud 7 – Anbefales af 30.000 rygeksperter

topmadras 160x200→ Set hos Droemmeland.dk til 13.999 kr.

 • OEKO-TEX 100-betræk
 • Vælg selv blød, medium eller fast fasthed
 • Fordeling af vægt via viscoelastisk cellestruktur
 • Vaskbart betræk
 • Komfortabel og blød støtte

Den sidste topmadras i denne topmadras 160×200-test er Topper Cloud 7. Denne topmadras er anbefalet af 30.000 rygeksperter, og du får ekstra god komfort og naturlig støtte. Især støtte omkring muskler og led er noget, som topmadrassen er ekspert i.

Betrækket er af OEKO-TEX 100 og er vaskbart. Du vælger selv topmadrassens fasthed – alt fra blød og medium til fast. Topmadrassen ligger i den dyrere ende af prisskalaen, men du får altså også en blød og omfavnede topmadras. Topmadrassen har nemlig et Extra Soft lag af Tempur-materiale øverst, hvilket giver komfortabel støtte samt en dejligt blød madras.


Topmadras 160×200 test – så kan du bedre vælge

Så snart du har læst ovenstående topmadras 160×200-test, vil du bedre kunne vælge din næste topmadras. Du har i hvert fald fået præsenteret nogle af markedets bedste – og du kan derfor med ro i maven vælge en af ovenstående topmadrasser til din seng.

Først og fremmest skal du tage stilling til, om du ønsker en topmadras af latex, memory foam eller viscoelastisk skum. Disse materialetyper er formidable, og det er derfor en smagssag, hvilken der er bedst. Latextopmadrasser giver dig en elastisk støtte, uanset hvor du placerer din vægt. En viscoelastisk eller memory foam topmadras omfavner derimod din kropsvægt, og trykpunkterne i kroppen vil synke ned i madrassen. For nogle giver dette en langt bedre komfort.

Hvad end du vælger en topmadras af latex, memory foam eller viscoelastisk skum, vil du opleve, hvordan din søvn opgraderes. Derudover bliver din sengs levetid faktisk forlænget, da topmadrassen fungerer som den primære flade af kontakt. Der er derfor gode grunde til at købe en ny topmadras – og dette vil ovenstående topmadras 160×200-test hjælpe dig med.


Andre relevante indlæg, som kunne have din interesse

Udover en ny topmadras kan du også kigge på en ny seng eller madras, for at gøre din nattesøvn bedst mulig. Tag f.eks. et kig på vores elevationssenge test eller kontinentalseng test.

Du kan også se på en ny madras til din seng i vores topmadras test eller springmadras test.

Det kan også være duskal bruge hjælp til rengøringen med en robotstøvsuger fra vores robotstøvsuger test eller græsslåningen med en robotplæneklipper fra vores robotplæneklipper test.

Skal du have gang i en sundere livsstil med motion, så tag et kig på vores crosstrainer test, motionscykel test eller romaskine test.

Du kan også læse vores overvågningskamera test, tyverialarm test og røgalarm test, så du kan sove trygt om natten.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave A Reply